Mites taas kerran Perussuomalaiset palstalla häviää ihan käypiä aloituksia, alla yksi esimerkki.

Näyttää antipersulla olevan palstalla käynnissä itsensä nolaamisen vaihe taas kerran !

Anonyymi
Tänään 23:11
Ilmoita
Järjissään oleva asiallinen palstakommentoija ei alentuisi tuollaisia aloituksia tehtailemaan, Tynkkysen puolisosta, Halla-ahon aviottomasta lapsesta, jne. jne. Mutta kun kun kyse on antipersusta - mitä muuta voisi odottaa, kuin tuollaisia rimanalituksia, toistuvasti.

Kertoo todellakin paljon antipersun moraalista ja sivistyksestä. Ei ole ollenkaan sillä tasolla kun itse kuvittelee. Antipersu on heikompaa materiaalia, kuin pahinkaan persu.

Antipersu ei kritiikkiä kestä, vaan itkee poistoon aloitukset, joissa käy ilmi antipersun valheellisuus ja sairaloinen viha Perussuomalaisia kohtaan. 004

9

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moi! Mikäli tekoäly poistaa viestin, sen uudelleen ja uudelleen lähettäminen ei yleensä auta, sillä tekoäly poistaa viestin kopiotkin. Tuollaisessa tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä käyttäjätukeen palautelomakkeella

      • Ihan oikeasti, kulkeeko siellä kaikki tuolla yläpäässä ihan normaalisti ????

        Luetun ymmärtäminen ainakin täysin nollassa.
        Perussuomalaisia, jopa nimettyinä saa siis huomattavasti suoremmin ja pahemmin nimetellä palstalla, mutta edes asiallisia vastauksia ei automaattipoisto ja ylläpito eivät salli ?

        Käyttäjille ulkoistettu sensuuri ei tunnu oikein toimivan, varsinkaan kun ylläpito on pihalla kuin lumi-ukko koko touhusta.

        Kaikella kunnioituksella, lueskelepas tuota, esimerkkinä Perussuomalaiset palstaa, ja suhteuta sitten tuo aloitus niihin oksettavuuksiin joista muuten tuossakin mainitaan.
        Miltäs silloin alkaa näyttää "sensuroinnin" kohteet, ei mene ihan sananpauden linjan mukaisesti, vai miten. Tuossahan ainoastaan todetaan antipersun toiminnan laatua, arvostellaan sitä, ja mikäli on liian monimutkaista ylläpidolle, antipersu ei ole mikään yksittäinen henkilö, vaan persussuomalaiset palstalla riehuvat persussuomalaisista valehtelevat ja dissaavat kirjoittajat. On siis aiheellista, kunnes ylläpito siivoaa myös "antipersun" jutut asianmukaisiksi, palauttaa tuo kirjoitus !!


      • Anonyymi

        Tietääkö joku? Miten voi poistaa YouTubestaoman juttunsa?


      • Anonyymi

        Liikenneonnettomuudet-palstalla kyseisen palstan vakiohäirikkö aloittaa yhden viesteistään "Vaikka mielesi onkin pahasti vinksahtanut," mutta viestiä ei ole raportoinnista huolimatta poistettu. Onko tuo mielestänne asiallista käytöstä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liikenneonnettomuudet-palstalla kyseisen palstan vakiohäirikkö aloittaa yhden viesteistään "Vaikka mielesi onkin pahasti vinksahtanut," mutta viestiä ei ole raportoinnista huolimatta poistettu. Onko tuo mielestänne asiallista käytöstä?

        On. Se on juuri sitä, mitä ylläpito viestiltä toivoo. Käytäntö sen on osoittanut.


    • Anonyymi

      Miksi poistettu kirjoitukseni, missä totesin ainoastaan sen, missä kohden kirjoitus oli mielestäni sääntöjen vastainen. Tuossa kirjoituksessa ei suurennuslasillakaan voinut olla mitään sääntöjen vastaista. Mutta poistossa kylläkin mielivaltaisuutta.

      • Jostain syystä ylläpidolla moppeli luistaa poistojen suhteen, ainostaan ne tarinat lähtee joita 24/7/12 palstalla päivystävä Uuno haluaa poistoon, ja se näkyy sisällöissä joka palstalla. Palstat ovat pelkää valhetta ja solvausta täynnä. Mitä tekee ylläpito ? Toistelee (valehtelee) ettei ole automaatti poistoja, vaan että ihmiset aina arvioivat . . .paskan marjat, sitten on kyllä harvinaisen osaamatonta porukkaa, jotka eivät todellakaan ymmärrä sananvapautta ja lukemaansa. Toisaalta, tälläisistahan ne "valemediat" syntyvät - osaamattomien deittipalstan pyörittelijöistä jotka haluavat osansa mainoksista. Enkyllä ymmärrä millaiset mainostajat tällaisilla palstoilla mainostavat. AdBloc vapauttaa onneksi niistä. Kun ei enää vapauta, voikin jättää paskapalstat häiriköille.


    • Anonyymi

      Yksinkertaisesti siksi, että ylläpidossa on persuja vastustavia.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4964
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3257
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1395
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1235
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      71
      929
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe