Mites taas kerran Perussuomalaiset palstalla häviää ihan käypiä aloituksia, alla yksi esimerkki.

Näyttää antipersulla olevan palstalla käynnissä itsensä nolaamisen vaihe taas kerran !

Anonyymi
Tänään 23:11
Ilmoita
Järjissään oleva asiallinen palstakommentoija ei alentuisi tuollaisia aloituksia tehtailemaan, Tynkkysen puolisosta, Halla-ahon aviottomasta lapsesta, jne. jne. Mutta kun kun kyse on antipersusta - mitä muuta voisi odottaa, kuin tuollaisia rimanalituksia, toistuvasti.

Kertoo todellakin paljon antipersun moraalista ja sivistyksestä. Ei ole ollenkaan sillä tasolla kun itse kuvittelee. Antipersu on heikompaa materiaalia, kuin pahinkaan persu.

Antipersu ei kritiikkiä kestä, vaan itkee poistoon aloitukset, joissa käy ilmi antipersun valheellisuus ja sairaloinen viha Perussuomalaisia kohtaan. 004

9

77

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moi! Mikäli tekoäly poistaa viestin, sen uudelleen ja uudelleen lähettäminen ei yleensä auta, sillä tekoäly poistaa viestin kopiotkin. Tuollaisessa tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä käyttäjätukeen palautelomakkeella

   • Ihan oikeasti, kulkeeko siellä kaikki tuolla yläpäässä ihan normaalisti ????

    Luetun ymmärtäminen ainakin täysin nollassa.
    Perussuomalaisia, jopa nimettyinä saa siis huomattavasti suoremmin ja pahemmin nimetellä palstalla, mutta edes asiallisia vastauksia ei automaattipoisto ja ylläpito eivät salli ?

    Käyttäjille ulkoistettu sensuuri ei tunnu oikein toimivan, varsinkaan kun ylläpito on pihalla kuin lumi-ukko koko touhusta.

    Kaikella kunnioituksella, lueskelepas tuota, esimerkkinä Perussuomalaiset palstaa, ja suhteuta sitten tuo aloitus niihin oksettavuuksiin joista muuten tuossakin mainitaan.
    Miltäs silloin alkaa näyttää "sensuroinnin" kohteet, ei mene ihan sananpauden linjan mukaisesti, vai miten. Tuossahan ainoastaan todetaan antipersun toiminnan laatua, arvostellaan sitä, ja mikäli on liian monimutkaista ylläpidolle, antipersu ei ole mikään yksittäinen henkilö, vaan persussuomalaiset palstalla riehuvat persussuomalaisista valehtelevat ja dissaavat kirjoittajat. On siis aiheellista, kunnes ylläpito siivoaa myös "antipersun" jutut asianmukaisiksi, palauttaa tuo kirjoitus !!


   • Anonyymi

    Tietääkö joku? Miten voi poistaa YouTubestaoman juttunsa?


   • Anonyymi

    Liikenneonnettomuudet-palstalla kyseisen palstan vakiohäirikkö aloittaa yhden viesteistään "Vaikka mielesi onkin pahasti vinksahtanut," mutta viestiä ei ole raportoinnista huolimatta poistettu. Onko tuo mielestänne asiallista käytöstä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Liikenneonnettomuudet-palstalla kyseisen palstan vakiohäirikkö aloittaa yhden viesteistään "Vaikka mielesi onkin pahasti vinksahtanut," mutta viestiä ei ole raportoinnista huolimatta poistettu. Onko tuo mielestänne asiallista käytöstä?

    On. Se on juuri sitä, mitä ylläpito viestiltä toivoo. Käytäntö sen on osoittanut.


  • Anonyymi

   Miksi poistettu kirjoitukseni, missä totesin ainoastaan sen, missä kohden kirjoitus oli mielestäni sääntöjen vastainen. Tuossa kirjoituksessa ei suurennuslasillakaan voinut olla mitään sääntöjen vastaista. Mutta poistossa kylläkin mielivaltaisuutta.

   • Jostain syystä ylläpidolla moppeli luistaa poistojen suhteen, ainostaan ne tarinat lähtee joita 24/7/12 palstalla päivystävä Uuno haluaa poistoon, ja se näkyy sisällöissä joka palstalla. Palstat ovat pelkää valhetta ja solvausta täynnä. Mitä tekee ylläpito ? Toistelee (valehtelee) ettei ole automaatti poistoja, vaan että ihmiset aina arvioivat . . .paskan marjat, sitten on kyllä harvinaisen osaamatonta porukkaa, jotka eivät todellakaan ymmärrä sananvapautta ja lukemaansa. Toisaalta, tälläisistahan ne "valemediat" syntyvät - osaamattomien deittipalstan pyörittelijöistä jotka haluavat osansa mainoksista. Enkyllä ymmärrä millaiset mainostajat tällaisilla palstoilla mainostavat. AdBloc vapauttaa onneksi niistä. Kun ei enää vapauta, voikin jättää paskapalstat häiriköille.


  • Anonyymi

   Yksinkertaisesti siksi, että ylläpidossa on persuja vastustavia.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   5557
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   28
   1658
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   111
   1558
  4. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1408
  5. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   90
   1352
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   59
   1012
  7. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   129
   952
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   54
   949
  9. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   226
   867
  10. Mitä olet hankkinut

   kaivatullesi joululahjaksi?
   Ikävä
   47
   737
  Aihe