Vanhojen miesten käyräkullit.....2

Anonyymi

Mies levitti pimppiäni auki ja murisi kiimoissaan sanoen kuinka se on helakan punainen ja näkyy kuinka se on saanut kovaa kullia sisään ja samassahan jo kalu alkoi työntymään sisääni.
En olllut ehtinyt nähdä sen kokoa, mutta pakkohan sen on olla kookas kun ei mennyt heti sisään vaikka liukkautta riitti.
Katsoin vaistomaisesti taakse ja kauhistuin kuinka iso se olikin, oikein sonnin kalu ja pussitkin aivan hirveän kokoiset.
Mies ähisi takanani ja tunsin kuinka pimppini oli aivan kireenä tatin syleilyssä, melkeinteki kipeetä, mutta menihän se lopulta sisääni ja jatkoi hitaasti pohjaan asti.
Teki mieli huutaa, ett ottaa sen pois, mutta kun hidas liike alkoi tuntuikin melkoisen mukavalta, huusin saatanan sonni, saatanan sonni, mies naurahti ja alkoi hitaan edestakaisen liikkeen, mutta vetikin nopeasti kullin ulos ja siitähän tulikin aikamoinen maiskadus kun pimppini luovutti kalun ja jäi apposen auki hetkeksi kuin pyytäen lisää.
Tästähän äijä innostui ja työnsi sen takaisin monta kertaa ja vetäisi ulos vauhdilla sanoen, kiimapillu maiskahtaa, kiimapillu maiskahtaa, tulkaa jätkät katsomaan.
Sieltähän ne tulivat ja kiimaisena katselivat kun pimppini jää auki sekunneiksi kun äijä vetäsee kalun ulos, voi hemmetti kun on hieno näky, totesi yksi.
Menkääs jo siitä, hoidan tän kiimapillun loppuun ja äijät lähti samantien ja sittenhän alkoi sellainen paukutus jotta pelkäsin jo pimppini puolesta.
Mutta kyllä tekikin taas gutaa, isojen pussien hakatessa pimppiäni kun takaapäin mies mut otti, paukutus jatkui ja jatkui ja lopultahan sonnin kalu alkoi purkamaan lastiaan sisääni, ajattelin että tollaiselta sonnilta tulee kunnon satsi ja tulihan sitä.
Voin vieläkin muistella mitenkä ne ruiskaukset tuntuivat pimppini sisällä, ne tosiaan tuntuivat kuumina ja kovina kun lasti varmaan lähti sellaisella vauhdilla ja kuinka sitä kuitenkin tuli ja ulos vaikka pilluni oli kireenä kullin ympärillä.
Loppulaukaukset tulivat äijän karjaisten tosiaan kuin sonni ja lopulta tunsin kuinka kalu alkaa sisälläni pehmetä, mutta äijä pitää sitä sisälläni eikä luovuta.
Siellä se vieläkin nytkähteli ja vastasi pehmeänäkin varmaan kahta pientä kalua, mutta sitten alkoi tapahtua.
Tunsin kinka se alkaa uudelleen kovettumaan ja turpoamaan sisälläni, eii,, saatana, mietin.
Kalun taas ollessa kovana alkaa äijä liikuttamaan sitä uudelleen ja uudelleen alkaa paukuttamaan takaapäin, kuuluu vain kauhea litinä kun spermasta voideltu pilluni maiskahtelee.
Ihme kulli mietin ja vartin siinä paukuttaen alkaa taas ruiskimaan sisääni nykien, tuntuu tosi ihanalta taas.
Vihdoin mies lopettaa ja peppuni suorastaan ui spermasta kun kalu vetäytyy sisältäni ja katson kauhuissani kuinka iso se on vieläkin ja ihmettelen että tuo mahtui sisääni.
Sonni vetäytyy olkkariin pyyhkien märkää kaluansa ensin tyynyyn ja vaihdan taas kuivempaan paikkaan.
Oletan että tämä mökki oli sen perheen jossa äijä kävi varmaan hakemassa avaimen sisältä, mahtaa emäntä ihmetellä joskus kun sänky on tahmea spermasta.
Olen siinä peppu pystyssä ja odotan että ne kaksikin tulevat ja tulivathan ne nyt kimpassa, toinen työntää käyrän kalunsa sisääni ja paukuttaa tovin ja samassa vetäsee sen ulos ja vauhdissa vaihdetaan.
Nythän sitä tulikin taas ja varmaan kymmenen kertaa vaihtoivat lennossa, tunsin kuitenkin kalujen koot, toinen pitkä ja toinen erittäin paksu, kyllä pimppini sopeutui molempien ympärille.
Puoli tuntii siinä paukuttivat ja vihdoin toinen laski satsin sisäni, mutta toinen tahtoi suuhuni laskea ja iminhän sitä kunnes lasti lensi, sylkäisin koko lastin attialle.
Pimppini oli aivan turvoksissa ja tahmea spermasta, kävin pesemässä isoimmat saunassa pois ja siinä ollessani lauteita vasten kyyryssä takanani olikin se sonnimulkkuinen äijä ja alkoi työntymään sisääni jo kolmannen kerran, sinnehän se menikin ja äijä paukutti tovin takaapäin ottaessani lauteista tukea.
Vielä kerran sain lastin sisäääni, nyt kylläkin oli paljon pienempi lasti, mutta kyllä pilluni vieläkin tykkäsi sonnin mulkusta, vaikka arkahan pimppini jo oli kun oli sitä jyystetty kohta kolme tuntia.
Lopulta miehet lopettivat ja heittivät mut kotiin asti, kiittivät vielä ja ehdoittivat uusintaa joskus.
Pimppini oli viikon arka ja vaikka ei silloin mitään pillereitä ollut en tullut onneksi raskaaksi, tuollaisellahan määrällä spermaa olisi siittänyt kokonaisen kaupungin.
En ole koskaan enää saanut sellaista sonnin mulkkua ja joskus muistelen juuri sen naintia, mun mieheni nai minua ja saan melkein heti orkun, mies ihmettelee kun tulen niin nopeesti, heh, luulee johtuvan hänen mulkustaan, mutta, mutta, heh.

1

4767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Entäpä jos miehesi ajattelisikin toisen naisen kireämpää pillua

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe