Kauneimpia elokuvia ja syvällistä tunnetta

Anonyymi

on MAMA elokuva ja sen rooleissa nämä ihanat suloiset enkelit tytöt.
Heidän roolisuorituksensa olivat jotain USKOMATONTA!!
Rokkarinainen ja mies antoivat elokuvassa toivoa ja rakkautta.
Ikinä ei saa antaa periksi.Mutta Mama oli tuskaa ja yksinäisyyttä täynnä.
Mama koki hirveän vääryyden ja sellaista mitä ei ikinä saa tapahtua tai seuraukset ovat kohtalokkaat.Elokuvan lopussa se pieni ihana tyttö jonka silmät ja katseet olivat maailman kauneimmat halusi olla kummitus Maman kanssa mutta vanhempi tyttö halusi jäädä tähän elämään.Itkin elokuvan jälkeen.En tiedä miksi.
Oli helvetin heikko olo.En tiedä miksi.Elämä on ihm,eellistä ja salaisuuksia täynnä.

https://www.youtube.com/watch?v=EYw2ckOieCc&list=RDEYw2ckOieCc&start_radio=1&t=172

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Megan Charpentier osana Victoria ja Isabelle Nélisse osana Lilly on yksi elokuvahistorian upeimpia roolisuorituksia.Lilly on se nuorin ja avoin ja koskettavin enkeli tässä elokuvassa.Victoria haluaa jäädä tähän maailmaan mutta pieni kaunis Lilly rakastaa Mamaa niin paljon että unohtaa tämän maailman.Uskon että jatko-osa tulee.
      Tytöt ovat sitten kasvaneet leideiksi.Upea elokuva. Fernando Velázquez elokuva jatkaa tasokasta ja laatutyötä myös tässä elokuvassa.

    • Anonyymi

      Lilly oli tässä elokuvassa omaa luokkaansa ja aivan mieletön roolisuoritus.
      Voi sanoa Best of the Best ja pienenä aitona tyttönä elokuvassa upea ja elävä

      • Anonyymi

        Just, tosi hyvä leffa.


      • Anonyymi

        Lilly on tosi suloinen Enkeli tässä elokuvassa.
        Minäkin itkin kun katsoin elokuvan.
        Ikääkin alkaa olla jo niin paljon että sydän on koetuksella kun on syviä tunteita ja herkkiä kohtia


    • Anonyymi

      Oma elämä on myös ollut tummia pilviä täynnä ja joskus on tuntunut että yksinäisyys tuo kuutamon ja pelot sydämeen.Mutta sitten näin tämän elokuvan ja ymmärsin että Rakkaus on kaikkein tärkeintä ja joskus pitää irroittaa käsi menneisyydestä.
      Lapset ja lapsuus on uskomaton voima ja mahdollisuus selviytyä vaikeistakin asioista kun kasvetaan aikuisiksi ja silti lapsen kauneus on maailman ihanin asia joka parantaa syvät haavat.

    • Anonyymi

      Haastatteluissa Megan Charpentier on usein äänessä (Victoria) kun taas
      Isabelle Nélisse (Lilly) on hiljaisempi ja vaatimattomampi.Haluaisin kuulla Isabellea enemmän koska hän on se jolla on sitä jotain maagista energiaa ja lämpöä.
      Olisi upeaa saada Suomeen vierailulle nämä lapsitähdet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toivottavasti nämä kauniit tytöt Victoria ja Lilly eivät kasva aikuisiksi vaan jäävät maailma kauneimmiksi Enkeleiksi.Kuutamo ja tähdet kiittää.

    • Anonyymi

      Löytyykö sellaista nuorta poikaa kuutamossa joka pelastaa ja herättää nämä kauniit tytöt.Joissakin nuorissa pojissa on kuitenkin rohkeutta ja löytyy tervettä itsesuojeluvaistoa ja voimaa ottaa ohjat käsiin ja siinä ei aikuisten hysteriaa tarvita.

    • Anonyymi

      Niinpä.Hyvää ja tervettä ja oikeamielistä veljeä tarvitaan joka ei pelkää aikuisten komentelua vaan rakkautta siskoja kohtaan.Upea elokuva

    • Anonyymi

      Jumala rakastaa näitä pieniä tyttöjä,katsoo heitä rakastavasti,antaa suojan ja pelastaa heidät.

    • Anonyymi

      Voiko olla niin että tytöissä on kauneuden takana pelottava julmuus joka pyrkii hyökkäämään heitä kohti ja saamaan heidät hautaan kuten Dracula pyrkii houkuttamaan hyviä miehiä naisdemonien ansaan jotta saa euforiaa ja kuolemattomuuden tunnetta omiin kylmiin jäseniin koska "Rakkaus on kuollut"
      Lapset on viatonta mutta todella proteiiniruokaa puolikuolleille vampyyreille.
      Totuus on se että jos alkoholisti,vampyyri tai narkomaani ovat pitkään olleet aineille vaikutusalttiita niin huumetta,verta tai alkoholia on saatava enemmnän kuin aikaisemmin.Se johtaa lopulta tunteettomuuteen ja harmaaseen kuolemaan.
      Tämä elokuva tuo taas metafyysisen totuuden eteen.Kuolema antaa "Elämää" ja elämä tuo "Kuolemaa" Eli tämä on Uusioperheen filosofinen " Ylösnousemus" lankeemuksewn jälkeen jossa aamunkoi tulee perhosten lailla kuorituneína ja tuoksuvana uusina perhosina.Mutta ei tehdä sitä helpoksi.Eihän.Todellisuus yhteiskuntana on huoltoyhteiskunta joka on ikävä formaatti kapitalismista ja hyvä funktio lähteä moukarilla hajoittamaan kivettyneitä ja betonisoituja päätelmiä että elämää ei ole ilman "Rahaa ja mammonaa"Siksi Mama nousee kuolleista ja Jeesus joutuu toteamaan että myös "Naisilla tai Äideillä" on perhosia vatsassa kun kyse on Victoriasta,Lillystä ja Elämästä.

    • Anonyymi

      Kun naama on hakattu verellä ja hampaat on poissa tai naisen kasvot kadonneet.Se on KAUNA (Japan horror movies).Se kertoo kummitukset ja yhteiskunnalliset ongelmat joissa ei ole funktionaalista selitystä vaan ainoastaan kauhua ja kuolemaa.

    • Anonyymi

      Nämä tytöt on kauneimpia asioita maailmassa.He ovat kultaisia kullat kultit ja ihanat ja ne ovat prinsessat kultaiset ruusut ja aurinko.Kauniit kultaiset kullat ja se on vain yksinkertaisesti kultaiset kullat kultit ihanat jotka antaa toivoa elämälle aina ja ikuisesti Amen.

    • Anonyymi

      Lilly on ihana Lilly mutta minulla on haaveet omasta lapsesta ja tytöstä enkelistä ehkä siitä tulee totta en tiedä .......

    • Anonyymi

      Lilly on kultainen ja kultaa täynnä.Lilly on RAKAS

    • Anonyymi

      Yhteiskunnallinen ja sosiaalinen näkemys on tärkeä tässä elokuvan analyysissa ja jos se on realistinen sen on täytettävä funktio ja se on täydellinen ja aukoton

      • Anonyymi

        Pieni Lilly on ihana.Suukkoja


    • Anonyymi

      Silti maailmassa on paljon eläviä isiä ja äitejä jotka ovat hylänneet omat lapsensa ja läheisensä ja nämä surua tuottavat asiat seuraavat sukupolvelta toiselle kunnes Rakkaus katkoo negatiivisen kierteen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pojat ovat myös kiltit ja hyvät ei vain tytöt.Pitää ymmärtää avoimesti

    • Anonyymi

      Olen itse mies ja orpo ja syntynyt ilman isää ja äitiä.Silti tämä elokuva antoi minulle niin paljon elää ja rakkautta koska tytöt eivät kuihtuneet vaan saivat elämän voimaa kun taas minä laskin silmäni ja katseeni alas.Tytöissä on jotain oikeata voimaa ja asennetta.
      Ehkä elämää opettavat ne nuoret jotka uskaltavat aloittaa oma elämä.

      • Anonyymi

        Vielä se on pahempaa että vaikka olen orpo ja jo melkein 70 vuotias olen edelleen kuin lapsi ja pelkään pahuutta ja kummituksia jotka kalvavat ja kiusaavat minua ja silti ulos meneminen on vaikeaa ja tarkistan että huone on siisti ja kaikki on järjestyksessä ja minulla on edelleen hirveän paha olla koko ajan jopa yöllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä se on pahempaa että vaikka olen orpo ja jo melkein 70 vuotias olen edelleen kuin lapsi ja pelkään pahuutta ja kummituksia jotka kalvavat ja kiusaavat minua ja silti ulos meneminen on vaikeaa ja tarkistan että huone on siisti ja kaikki on järjestyksessä ja minulla on edelleen hirveän paha olla koko ajan jopa yöllä.

        Äiti ei koskaan näyttänyt tunteitaan.Kun hän oli tosi vanha ja kaatui maahan ja oli melkein kuolemaisillaan hän epäröi antaa kätensä minulle,omalle pojalleen ja sanoi että onko televisio päällä.Itkin ja katsoin häntä ja sanoin että minä olen tässä.Hän sanoi että se on vain kuvia ja haavekuvia ei mitään muuta.oletko pärjännyt yliopistossa ja älä narraa.Älä luota kehenkään ja kun saat tutkinnon ja arvostusta niin olen iloinen sanoi äiti..Muuten jos et tee työtä kartanon eteen koska jokainen elukka niin kissa,koira,sika tai nauta tuo voittoa talouteen ja jos sinä olet tuollainen luuseri niin miksi synnyit tähän maailmaan.Tällainen oli äitini.Hän heitti veljeni ulos koska veljeni oli velipuoli ja äiti sanoi että hänen isänsä oli kurja surkimus.Ei koulutusta vaan huligaani.Äitini ei koskaan antanut velipuoleni tulla kylään käymään ja pappi sanoi että naiset kun inhoavat miestä he inhoavat myös heidän lapsiaan ja haluavat aloittaa elämän uudelta pöydältä.Minun velipuoleni kasvattivat lotta tädit ja sukulaiset ja äitini nauroi ja haukkui heidät maalaisiksi toopeiksi ja äitini loi varallisuuden kaupungeissa.Äitini halveksi maalaisia ja lopulta hän sanoi että jokainen on "oman onnensa seppä" ja muut elävät köyhinä elämänsä loppuun raskas risti selkään kytkettynä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe