Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tötterökesän uutuudet

Anonyymi

Täällä on moneen kertaan väitetty että 5.6 valovoima ei riitä mihinkään, etenkään suomessa. Canonilla tästä tosiasiasta ei ilmeisesti olla tietoisia koska ovat julkistaneet 600mm ja 800mm telet joide valovoima on huikeat 11. Kaveriksi saa 1.4x ja 2.0x telejatkeet. Jälkimmäisellä valovoima on enää 22. Missä ja mitä tuolla on ajateltu kuvattavan vai onko ylipäätään ajateltu mitään? Lisäksi on julkistettu pari runkoa R5 ja R6 joiden automaattitarkennuksen luvataan toimivan kyseisellä yhdistelmällä.

6

884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvässä valaistuksessa saattavat toimia. Koska Suomessa on hyvä valaistus?

      • Anonyymi

        Kesällä keskiviikkona jos ei sada? Lähtökohtana lienee ollut kevyt ja halpa. Mitä järkeä jos lopputulos on käyttökelvoton? Ainakaan käsivaralta ei paljon kuvailla. Jalustalta voi kuvata liikkumattomia kohteita kuten telkänpönttöä. Kuvatekstiin voi sitten laittaa että kuvassa oli myös lintu mutta ehti lähteä pois.


      • Kesällä.


    • Anonyymi

      Palataan aikaan entiseen, jolloin eläimiä kuvattiin keinotekoisen lehmänsilmän kautta valovoimalla 32 ja onnistuihan tuo, kun kohde ei liiku.
      Noi linssit on tarkoitettu uusiin peilittömiin leluihin, että harrastajatkin saa leveillä millimetreillä. Käyttöalue on kuitenkin kapea ja pienikin liike vaatii kirkkaan auringonpaisteen. Kyllä joku noihin varmaankin höyrähtää, onhan laatu kuitenkin parempaa, kuin vastaavissa halpatötteröissä.
      Itse en kuitenkaan noita tule koskaan hankkimaan. Konttaan mieluimmin lähemmäs.

    • Anonyymi

      Ei sitä näköjään tiedä muutkaan valmistajat, esim Sigman Sigma AF 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM S Canon EF, paino 2,7 kg. Telepään valovoima on vain 6,3.

      Canonilla on minusta ihan selkeä strategia: ihan uusi objektiiviryhmä, heikkovalovoimaisia ja keveitä ja edullisia , RF 600 mm vain 930 g , melkein 2 kg ero tuohon Sigmaan.

      Tuohan on koko tuon peilittömien idea , keveitä runkoja ja objektiiveja. Canon on ensimmäisenä saanut aikaan eheän kokonaisuuden rungoista objektiiveihin.

    • 600 mm f/11 on 55mm aukko, sama kuin Sony Rx10 Mark IV :ssä ja kummasti sitä kehutaan. Se on aukon parempi kuin Canonin vastaavassa. Ei nämä ole kopissa hämärässä kyykkiville vaan aurinkoisessa säässä kyykkiville. Hinta on n.
      kymmenennes valovoimaisemmasta ja pani mm neljännes.

      Ideana on, että Canon ei tuo R-sarjaan pikkukennoista vaan tuo halpoja objektiiveja. Moni APS-C objektii on f/6.3, joka ei ole paljon parempi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      80
      2387
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1330
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      85
      1289
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe