Olenko kirottu vai muuten vaan maailman huono-onnisin?

Anonyymi

On niin paljon, ja suuria, olennaisesti elämääni negatiivisesti vaikuttavia vastoinkäymisiä ja takaiskuja ollut elämässä, että mieleen on tullut, josko joku on minut jossain vaiheessa kironnut tai muuten noitunut epäonnen syöksykierteeseen. Eikä koskaan mikään mene minun kannalta positiivisesti.
Tämä on mennyt jo niin pitkälle ja pahenee koko ajan, että en voi käsittää tätä muuten mahdolliseksi.

Muutamia esimerkkejä:
- kun valmistuin opiskeluista, kuinka ollakaan, sattui olemaan Suomen siihenastisen historian syvin lama 90-luvulla.
- armeijan käynnin aikana tai jälkeen opiskelemani tutkinto oli lakkautettu, joten tietyllä tavalla opiskelu meni hukkaan.
- silppu- ja muun pätkätyöriepottelun jälkeen sain ensimmäisen vakituisen työn 2000-luvulla. Se kuitenkin osoittautui heikkopalkkaiseksi fyysisesti raskaaksi raatotyöpaikaksi, jossa alkoi tulla selkävaivoja. Työterveyskin alkoi vain nuukailla sairauslomien myöntämisessä, eikä auttanut muutenkaan, eivät esim. suostuneet kirjoittamaan mulle lähetteitä tutkimuksiin tai edes lausuntoa, jossa olisivat suositelleet, ettei minua laitettaisi fyysiesti raskaaseen työhön. Niinpä em. keljuilun tuloksena ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin irtisanoutua työstä ja sillä palkalla nyt ei suurta hyötyä muutenkaan ko. työpaikasta ollut, taloudellisesti en päässyt enää kymmeneen vuoteen elämässä eteenpäin kun kaikki elinkustannukset kallistuvat niin hurjasti, mutta palkka ei, mm. sen vuoksi, että työnantaja puljasi yleiskorotuksetkin mitättömäksi palkan palkkio-osuutta muuttelemalla :/
- Kokeilin rahastosäästämistä 2000-luvun lopulla, seurauksena maailman suurin lama 1930-luvun jälkeen, ja tietenkään siinä en voitolle päässyt koskaan.
- Olen kokeillut pienimuotoisesti pörssiosakkeitakin hankkia, arvaatte varmaan, ettei tästäkään ole tullut mitään, tappiolla olet ja pysyt!
- Olen kokeillut tehdä youtube-videoita, ei katsojia, ei tilaajia, ei tuloja tästäkään.

Kaikenkaikkiaan näyttää, ettei mulla ole mitään mahdollisuutta pärjätä tässä elämässä kun mikään ei onnistu, on vain pelkkiä vastoinkäymisiä!!

Minä en ymmärrä enää yhtään mitään, en tunne hallitsevani elämääni, en näe tulevaisuutta valoisana ollenkaan, en tiedä mitä tehdä, ideat on loppu, en tiedä mitä minun olisi pitänyt tehdä toisin, olen aivan umpikujassa ja täysin eksyksissä tässä pahassa maailmassa...

3

169

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mulla kanssa ihan uskomattoman paskaa tuuria pitkin elämää. Hauskaa oli kun meille tehtiin sukututkimus jossa ilmeni että suvussa on ollut jotain merirosvoja ja murhamiehiä joille on rangaistukseksi tehty lisäksi kirous useaan sukupolveen 😂 mut serkuilla ja muilla hyvä tuuri kyllä. Ne niin kuvittelivat löytävänsä jotain aatelisia 😊 mutta hauska juttu se oli kuitenkin. Voi aina olla kun pää kolahtaa seinään et se on se kirous 😂

  • Anonyymi

   Elämä voi näyttää nurjan puolensakin. Hienoa, että käsittelet kuitenkin asioita avoimesti. Olet vahva, kun olet noin paljon kestänyt pettymyksiä. Onneksi ne on tullut sinulle, eikä paljon heikommalle ihmiselle.

   En tiedä, miten suhtaudut uskon asioihin, mutta kehoitan, että käännyt Jeesuksen puoleen. Olet saanut vahvuutta ja sietokykyä. Sinulle on varastossa myös muita lahjoja varmasti. Asenne usein myös ratkaisee, miten suhtautuu muihin ja itseensä.
   Ole siunattu!

  • Anonyymi

   Tehkää tämä :ottakaa kananmunia ,RAAKOJA ja laittakaa ne ympäri kehoa vaikka maatessanbe sängyssä , ja sanokaa : Bad ggs go away 7 kertaa , pitäisi auttaa , mut oli kirottu , kerran mutta mun fb kamuni joka on noita laittoi mulle tuon taika jutun messengeriin facebookissa twin sen ja se toimi .joku oli halunnut kirota mut faxebookissa mutta Ystäväni taika pelasti mut .Olkaa varovaisia kananmunien kanssa .Ettette riko niitä putää olla raakoja ne kun teette tuon toivottavasti auttaa tehosi muhun ainakin .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   146
   2408
  2. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   135
   1372
  3. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1232
  4. Pim pom ovikello soi :)

   mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse :)
   Ikävä
   90
   972
  5. Mitä ikävöimäsi sanoi sinulle viimeisen

   Kerran kun juttelitte?
   Ikävä
   47
   964
  6. Miten Putin pystyy elämään hirvittävien tekojensa kanssa?

   Osaako joku sanoa, että miten Putin pystyy elämään kamalien, yli ymmärryksen menevien pahojen tekojensa kanssa? Vielä i
   Maailman menoa
   294
   942
  7. Naisten salibandyn Veera Kauppi on lesbo .

   Ja Ylen toimittajat hehkuttaa yli-sanoin ! YLE on sateenkaari yhtiö joka toimii verorahoin . ! Minkä signaalin sali
   Maailman menoa
   140
   893
  8. Asiat olisivat voineet olla toisin

   jos olisit näyttänyt että välität hänestä. Vain hänestä.
   Ikävä
   40
   804
  9. Olen nyt virallisesti homo

   Tulin juuri firman pikkujouluista. Tämä vanhempi nainen, joka on ahdistellut minua töissä, jatkoi ahdistelemistani pikku
   Sinkut
   70
   718
  10. Minulla on vain yksi jouluntoive

   Toivoisin ihmeen, että nähtäisiin. Mutta jos ei tänä vuonna, niin tuleehan noita jouluja.
   Ikävä
   30
   675
  Aihe