Oma ääni kaikuna

Anonyymi

Etäkokouksia varten hankin kuulokemikrofonin. Skypen puheentoistotestissä oma puheeni toistuu ok, ja kokouksissa minä kuulen muitten puheen.

Ongelma: puhuessa kuulen jostain oman ääneni kaikuna, ja se vaikeuttaa puhumista, koska kaikuääni kuuluu ihan pienen pienellä viipeellä.

Käytän läppärin näyttönä taulutelkkaa, joten luulin sen kierrättävän äänen. Mutta telkkarin kiinni ollessa vika edelleen.

Ääniasetuksia on niin paljon, että en vain osaa löytää, mistä kaiku johtuu.

1

<50

  Vastaukset

  • Onkohan siellä mikrofonin asetuksissa täppä "kuuntele tätä laitetta" se aiheuttaa tuollaisen ylimääräisen kaikumisen normaalisti sen ei tarvitse olla päällä se on vain testaamista varten

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Yli 40 000 euron venekaupat?! Katiska-käräjillä koronakaranteenia korostanut Samu Haber hylkäsi kasvomaskin veneliikkeessä – kuvat!
  • Drew Barrymore liikuttui tv-lähetyksessä – kohtasi ex-aviomiehensä 15 vuoden jälkeen
  • Rantaleijonien Pomo! Rokkitähti Bruce Springsteen, 71, on tyrmäävä näky ilman paitaa: pulahti New Yorkissa vimmaisissa aalloissa - katso kuvat!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   172
   2473
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1175