Vaimon astutusta

Anonyymi

Elettiin vuotta 2000, kun Vanha Maestro veteli viimeisiään tuo legentaarinen tanssipaikka Helsingissä. Sinne mekin astelimme eräänä kevätiltana hyvin hermostuneina, mutta kuitenkin valmiina pitkään esileikkiin jonka päätimme toteuttaa.
Olimme jo aikamme halunneet kolmannenpyörän sänkyymme naimaan kaunista vaimoani, oli silloin 43v. Pitkä ja näyttävä kaunotar jonka toiveena oli saada iskettyä panomies lomallamme pääkaupungissa sillä olimme pikkukaupungista jossa emme uskaltaneet sitä tehdä.
Laivaristeilyllä saimme kerran vieraan hyttiimme, mutta homma meni vain sormettamiseksi hetkiseksi sillä liian alkon takia kalu ei nostanut päätään. Petyimme kovin koko juttuun ja vähinäänin tämä herra poistui pimeään iltaan silloin.

Maestron ovella erkanimme ettemme paljastuisi aviopariksi, Lea suuntasi ylätasanteen baaritiskille ja itse miestenhuoneeseen taskumatille, jännitti suunnattomasti. Varauduin pettymykseen sillä en kuullut ihmisääniä palattuani naukuilta, paikka oli lähes tyhjä keskellä viikkoa. Muutama tanssipari lattialla eikä pariakymmentä asiakasta enempää, harmitti sillä halusin tarjota rouvaani nussittavaksi vaikka läpi yön. Lea maistoi tiskillä juomaansa lyhyessä hameessaan ja valkoisen viattomassa paitapuserossa jonka läpi kuulsi mustat rintsikat, kaikki tarkoituksella. Kuitenkin paikan ainoa komea ja pitkä mies meni häntä kutsumaan tanssiin. En ollut kaveria edes huomannut, tuli jostain sivupöydästä ja käytti heti tilaisuuden hyväkseen. Siirryin tiskille tarkkailuasemiin, samalla tajusin, että minuakin tarkkailtiin. Jokin nainen katseli minua ja hymyili vastapäätä tiskiä, hain häntä lattialle. Käytin naista hyväkseni päästäkseni lähemmäksi vaimoani, Lea vinkkasi minulle silmää, kun ajauduimme lähekkäin. Selvästikin hän oli rohkaissut tanssittajaansa, sillä he olivat heti liimantuneet toisiinsa liki.

Olisin päässyt heti tämän oman parterini matkaan, mutta muut asiat kiinnostivat ja talutin hänet pian pois. Lea jatkoi saalistustaan ja suutelu oli jo alkanut, mies imi ahnaasti vaimoani. Oli pitkä ja hoikka mies selvinpäin, selvästikintullut etsimään panoseuraa. Poistuin alatasanteelle antaen tilanteen kehittyä, kohtapuoliin vaimoni tuli pyytämään minua heidän pöytäänsä. Rouvani oli suoraan kertonut miehelle tilanteen, että hänellä oma mies mukana ja haluamme sänkyseikkailua vieraan kanssa. Mies oli Arto nimeltään ja hyvin vaivaantunut tullessani esiin, kehui vaimoani erittäin seksyksi, mutta hänestä ei olisi moiseen juttuun.
Vanhanaikaisena luonteena ei voisi astua rouvaa vaikka en olisi edes näkemässä, avioliitto oli niin pyhä asia. Vaimo kävi poistamassa nimettömät jalastaan pyynnöstäni ja nostin hameen helmaa kunnes sukansuun resorit tulivat ensin esiin ja sitten pikimusta vittu. Kehotin kaveria sormella kokeilemaan häpyhuulten välistä vitun tiukkuutta, siihen suostui ja huomasin kalun kohoutuvan housuissa.
Samassa mies muutti mieltään, mutta toisen miehen kanssa ei suostunut seksihommiin edes samassa huoneessa. Harmitus oli kova eikä auttanut, kun suoria tyttäremme tyhjälle kämpälle Töölöön jossa olimme lomamme.
He lähtivät kylkikyljessä lähistölle Arton kämpälle.

Puhelimeni soi tunnin päästä ja säikähtäen vastasin vaimolle pelästyneen haloon kysellen tapahtumia. Ensimmäinen erä oli takana enkä hermostuneena tajunnut koko sanaa, eli he olivat naineet eka kerran. Mies oli pesulla ja vaimo kertoi saaneensa tosi suurta kyrpää kunnolla, Arto oli aivan myyty, kun löysi hameen alta lantioliivit kuusien sukkanauhojen kanssa. Olleet 69:ssä ja hän sai kerrankin leikiskellä suuren kullin kanssa, oli imenyt ja vemputtanut sen kovaan seisiöön ja kumin kanssa antanut astua rajusti. Puhelu päättyi ja olin tuskissani haluten runkata, vaan maltoin haluni. Parin tunnin päästä soi taas ja meni alaovelle laskemaan vaimon sisään, hississä hän näytti fritsuja kaulassa ja rinnoissa, ne ovat hyvä todiste synnistä. Heti kaaduimme sänkyyn ja hakeuduin hameen alle, nimettömät olivat yhä poissa alkuillan esittelyn jälkeen. Pillu oli todella nussitun näköinen turvonneena ja karvoitus kosteana eritteistä. Aloin nuolla naitua vittua ja hämmästyin, kun haistoin ja maistoin sperman maun! No, alkunainnin jälkeen Lean käsi oli silittänyt kalua niin se kohosi taas pystyyn ja mitään sanomatta vierasmies oli kääntänyt vaimoni vatsalleen ja alanut painaa paljasta kyrpää takaapäin sisään. Nainti oli ollut rajua ja sattunut kohtuun asti, kalu oli ollut n.20 senttinen eikä vieras kiihottuneena osanut varoa. Oli ruiskuttanut spermat sisään lopuksi ja myöhemmin jopa verta valunut vaimon vaginasta. Tuntui hurjalta naida toisen liukkaille viimeinkin vaikka vaimoon sattui, mutta nyt oli saatu "pää auki".
He olivat naineet kolmannnen kerran Lea päällä ratsastaen. Kesällä Lea kävi yksin Helsingissä Arton luona ja silloin pantu 6 kertaa sillä reissulla. Laivamatkaakin suunnittelivat, mutta asia hylättiin, kun mies alkoi ihastua ja pommittaa tekstareilla. Vuosienmittaan vieraita ollut n.30kpl ja Lea pääsi vieraan makuun ja tykkää yhäkin asiasta.

2

4575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Syyskesä 2001 ja puhelimeni soi Liperin Kaprakassa kuntoutusreissulla: - En jaksa yksin kotona ja otin Joensuusta hotellin... tuumi vaimoni Lea. Hämmästyin ja aavistin hänen haluavan seikkailla joten lupasin saapua illemmalla kaupunkiin. Parkkeerasin automme Karelian parkkikselle myöhemmin ja huoneesta löysin vaimoni meikkaamassa.
      - Yksi pitkästytti ja lomaa vielä tämä viikko joten tulin junalla tänne, hän kertoi.
      - Juu, kiva kun tulit, sanoin kurssikavereille meneväni serkkuni luo kaupunkiin joten aamuun aikaa.
      Aavistin, että mistä tuulee ja kummottaa, vaimo halusi olla seksiobjektina sen eka kerran jälkeen Maestrossa. Kävi vielä kesällä uudestaan ja sekstasivat Arton kanssa vuorokauden, mutta aika etsiä uusi saalis.
      Lea oli tälläytynyt oikein kunnolla, korsetti kesäleningin alla ja niin naiselliset piikkarit, että hankalat kävellä.
      Suuntasimme Pielisjoen varteen jollekin laivalle jossa arkisin aika hiljaista, huomasin hänen seuraavan jokaista miestä eli haku oli päällä, Lea vaani vierasta kalua.

      Vaihdoimme paikkaa, mutta vain isovatsaisia kaljaukkoja örisemässä keskenään, ei hyvä. Sitten saavuimme hotelli Kimmeliin rautatieasemaa vastapäätä, ei tanssi-ilta mutta satunnaisia asiakkaita liikkui aulassa.
      Kello alkoi lähennellä 22.00 ja istuimme aulassa vieritysten Lealla selvästi tuntosarvet ylhäällä ja hän virkkoi: - Näetkö lattian toisella puolen tuon vaalean tyypin joka välillä katselee tänne, ei hassumpi. Huomasin miehen ja heti kaluni liikahti lahkeessa, siinä olisi illan uhrimme ellei sen eukko tai joku tule väliin.
      Päätimme antaa näytöksen, laitoin käteni vaimon polvelle ja hivutin siitä ylemmäs hameen alle. Lea oli juonessa mukana ja levitti reisiään, nostin hametta ja tapasin paljaan reiden. Mies oli huomannut näytöksen ja tarkkaili lasinsa takaa meitä, Lea levitti porttiaan lisää ja nyt jo täytyi kaiken näkyä. Tarjoilija kulki ohi ja oli lopetettava kaikki, mies ilmiselvään harmistui joten kala jo huomasi täkyn. Kohta olin jo taas hameen alla ja vitulla asti joka itki yksinäisyyttään monin pisaroin.
      Kaveri liikehti kuumissaan ja hymyili meille merkittävästi, kysyin Lealta, että mitä teemme? Hän menee ulos savuille ja jos kävisit kysymässä miestä mukaamme Kareliaan ja niin teimme. Vähän hävetti esittää asia, mutta kaveri oli heti innolla mukana, sanoin puolisoni haluavan kahta miestä kerralla silloin tällöin.

      Ulkona esittelimme itsemme, hän oli Anssi Kotkasta ja pelikavereitten kanssa vapaata viettämässä ja aikaa oli tulla huoneesemme. Aikamoinen matka oli joen yli Kareliaan, mutta sinne saavuimme jo pimeällä. Suutelin heti vaimoa ja kaadoin sänkyyn ja Anssi epäili, että näkisikö hän pillua oikeesti ollenkaan. Nostin hameen ylös ja pyysin katselemaan läheltä, mutta Lea halusi käydä ensin vessassa siistiytymässä. Otimme kaljat odottaessa ja taas mies epäili samaa ja jotain ansaa, samassa vaimo tulikin ja kehotin tutkimaan sitä "ansaa". Kävin puolestani vessassa ja sieltä tullessa tapasin vieraan miehen olevan vaimon reisien välissä sängyllä, hän lipsutti vittua äänettömästi. Ensi kertaa siis pääsin näkemään, kun vieras nuoli vaimon vittua, oma kyrpäni nousi seisikkoon.
      Otin rinnat esille paidan ja liivien kätköistä ja tarjosin toista miehelle, itse nuolin heti toista. Tissi maistui myös ja pääsin sorminen vitulle ja se valui kuin koski, näin tutun kiimailmeen vaimoni kasvoilla; huulet tiukkana viivana, posket hehkuivat ja ilme vakava. Heitin vaatteeni pois ja aloin runkata, kun vieras siirtyi taas nuolemaan vittua. Lea alkoi runkata miehen kasvanutta kalua silmät ummessa, olivat lähes 69:ssä mutta kalua Lea ei huolinut suuhunsa. Lea pyysi minut selälleen sänkyyn ja otti minun kalun suuhunsa, samassa tarjosi peppua vieraalle. Mies tunki kalunsa ilman kumia sisään ja ihastelin alla, kun vaimoa naitiin ja samalla imi kyrpääni. Halusin vaan nähdä nussimisen ja nousin ylös, vaimo kierähti miehen alle ja tämä alkoi tikata voimalla narttuani. Runkkasin ja viimeinkin näin vierestä kun vieras kalu souti ylösalas vaimon pyhimmässä, mittaa oli tälläkin kalulla ja häpyhuulet tekivät sille tiukan tiivisteen ympärille. He suutelivat ja naivat vartin, sitten vieras nytkähti ja ruikki spermalastin vaimon kohtuun. Pääsin reisien väliin heti ja nuuhkin lemmentuoksua, sperma maistui kirpeältä katajalta. Filmeissä aisurit nuolevat nainnin jäljiltä vaimonsa ja tein saman, se tuntui hurjalta. Sitten halusin liukkaille ja työnsin kaluni kermakastikkeeseen ja aloin hämmentää vaahtoa sauvallani, pitoa en tuntenut ollenkaan, kun nussin vaimoa edellisen jäljiltä. Lea huusi orgasmin tuskaa ilmoille kauan ja valui lakanalle kahden miehen lemmenmehua. Olimme kaikki hämmnetyneitä ja vieras lähti mutisten tätä ihmeellistä tapahtumaa jota ei kukaan uskoisi. Jatkoimme kohta naimista ja Leasta seikkailu oli ollut mahtava, koko viikon hän oli halunnut olla vieraan seksiobjektina ja iskettävänä, meille tämä on psykologista esileikkiä jossa vieras on vain yksi näyttelijä koko roolissa. Haluan tarjota vaimoa ja hän haluaa myös.

    • Anonyymi

      Nämä on rohkeita tarinoita, toisin kuin meillä vaimon ollessa noilla samoilla ikävuosilla, taisi olla pari vuotta siihen lisää. Meillä oli pari kolme kertaa yövieras, yhden vierailun juttu, kuten oli sovittu. Sekin oli sovittu, että jos ja kun ilta etenee toivotulla tavalla, vaimo vetäytyy vieraan kanssa makuukamariin herkuttelemaan kahden kesken . Minä jään olohuoneen puolelle odottelemaan, aikaa tappamaan miten parhaiten osaan. Makuuhuoneessa vaimo antautuu vieraalle niin kuin aviomiehelleen. Vaimo oli silloin löytänyt ja tutustunut, ystävätär sitä taisi suositella, uuteen käyttäjäystävälliseen pessaariin. Vaimo sitten innostui ajatuksesta, että kokeilisi vieraankin kanssa, nauttisi silläkin tavalla tästä uudesta vapaudesta. Vaimon mielestä yhdyntä on vasta sitten oikein intohimoista ja tyydyttävää, kun välissä ei mikään häiritsemässä miehen ja naisen saamaa tuntumaa toisistaan. Että se on maailman ihanin asia, jota ei kannata pilata vanhanaikaisella moraalilla ja väärällä häveliäisyydellä. On minunkin iloni, että vaimo näissä makuukamariherkistelyissään, orgasmeissaan yövieraan kanssa rohkaistui ja sai kosolti itseluottamusta, joka säteilee kivasti muuhunkin elämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe