Isompia kurahousuja

äitiliini64

Harmittaa kun kurahousuista loppuvat koot 134-140 paikkeille kun isommillekin olisi käyttöä. Jatkuvasti saa olla pesemässä lasten kuraisia vaatteita ja näillä keleillä farkut menevät koneeseen jokaisen mopo reissun jälkeen. Siis herätys kurahousu valmistajat, isompia kokoja myös tarjolle ettei tarvitse pitää 14 vuotiasta poikaa sisällä.

11

2731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1234

      Tuskin enää 14-vuotiasta saa käyttämään pikkulasten kurahousuja! Onhan niitä muitakin ulkoiluhousuja jotka hylkivät likaa, vettä ja varmasti kokoja löytyy!

      • 4321

        Hei haloo! Mikä ihme tekee kurahousuista "pikkulasten" asun? Kyllä meillä ainakin 12 vuotias on ihan suosiolla laittanut kurahousut jalkaan kun ulkona on märkää tai kuraista. Huomannut itsekin että saa olla paljon vapaammin eikä tarvitse varoa. Ja ulkoilun jälkeen ne on helppo huuhtaista puhtaiksi eikä tarvitse pesukonetta jatkuvasti käyttää. Oisko kotona opetettu jonkinlainen malli? Vanhemmista kai se lähtee osataanko pukeutua sään mukaan vai kastellaanko vaatteet ja jalkineet.


      • 3241
        4321 kirjoitti:

        Hei haloo! Mikä ihme tekee kurahousuista "pikkulasten" asun? Kyllä meillä ainakin 12 vuotias on ihan suosiolla laittanut kurahousut jalkaan kun ulkona on märkää tai kuraista. Huomannut itsekin että saa olla paljon vapaammin eikä tarvitse varoa. Ja ulkoilun jälkeen ne on helppo huuhtaista puhtaiksi eikä tarvitse pesukonetta jatkuvasti käyttää. Oisko kotona opetettu jonkinlainen malli? Vanhemmista kai se lähtee osataanko pukeutua sään mukaan vai kastellaanko vaatteet ja jalkineet.

        Näitä tavisvanhempiahan nämä palstat tuntuvat olevan täynnä, heidän kasvatusmetodinsa on tehdä lapsista niin samanlaisia kuin mahdollista, ettei vain poikettaisi massasta. Sääli.


    • waimo

      Rukalla ainakin on vyötärömallin kurahousuja.Niissä on jopa aikuisten kokoja. Niitä löytyy ainakin Prismasta ja Etolasta. Jos selkäkin rapaantuu, niin kannattaa ostaa myös sadetakki. Jos ne eivät kelpaa, menkää rautakauppaan ja ostakaa sieltä mopoiluhousuiksi jotkut sopivat, vedenpitävät "työhousut".

      • Ex veneilijä kimuli

        Kyllähän niin juuri Rukan mallistosta luulis löytyvän ? Koska meilläkin tyttären kanssa sateen sattuessa löytyy kurahousut läpällä henkselein ja ollaan jo noin 170cm pitkii , väreistä en tiedä meillä keltaset ja valkoset jo tosin kurahousun näköiset vähän arka kurahousuihin vaikka ei lätäkössä enää hyppiskään ! Etolasta nää joskun hankittu Hertsikan muistaakseen.


    • olkainhousu

      Kyllähän Suomessa vielä kunnon sadehousuja tehdään, vaikka niitä on kyllä vaikea löytää. Rukalla on niin hyvä markkinointi, että niiden tavaraa on joka kaupassa. Mutta eipäs ole kuin vakio keltaista, sinistä, punaista ja vihreää vyötäröhousua.
      Katsopa seuraavia sivustoja
      www.aprilrain.fi
      www.aartolahti.fi
      josko sieltä löytyisi sopivia malleja sinun tarpeisiisi.
      PS. Rukan sadeasut kai tehdään nykyisin jossain Virossa, ainakin olen sellaista kuullut ja se kangaskin on jostain ulkomailta, että siinä ei ole enää muuta kotimaista kuin nimi ja myyjä.

    • äi70

      Kannattaa kysellä marketista sadehousut-nimikkeellä, ovat varmaan eri osastolla kuin pienempien lasten kurahousut.

      Ja varmaan kannattaa valita sellainen huomiota herättämätön malli ja väri, ettei tule tappelua. Meillä on kouluikäisillä lapsilla tummansiniset mattapintaisesta muovista tehdyt housut ja ovat nyt keväällä suostuneet käyttämään pihahousuina ihan päivittäin, koska ne näyttävät suunnilleen tavallisilta housuilta.

    • Pia

      Hei käy kurkkaamassa April rain sivuilta niiden uudet Jokerihousut. Kokoja varmaan löytyy. Meillä ne on jo kovassa käytössä. Vappuja!

    • miks ei kaupoissa?

      mua kanssa ihmetyttää, miksi esimerkiksi rukan isompikokosia kurahousuja ei ole myynnissä missään kaupoissa. luulisi että citymarketin kaltainen jättiliike ottaisi isompia kuin 134 senttisiä olkainkuriksia myyntiin. kunnon kurahousuille ja isoille kurarukkasille on käyttöä vähän vanhemmillakin.

      talvella on tarvetta myös kunnon toppahaalareilla, mutta reimatecin ja lassien kaltaisia haalareita ei saa kuin pientä kokoa. vai onko joku löytänyt haalareita yli 165 senttiselle?

      • jjkk

        Katso www.aprilrain.fi sieltä löytyy isokokoisia kurahanskoja ja kurahousuja


    • Ä38

      Samaa mieltä, isompia kokoja kurahousuista 140 150 160 tarvittaisiin meilläkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe