Puolenhehtaarinmetsän tarinoita

nasu

Kaikki alkoi, kun Nalle Puh luki seiskasta, että Nasulla ja Ihaalla on salasuhde.
-nyt kyllä Perskuta! Nalle puh nousi Ultrapehmeästä Hästen Nojatuolistaan Kimmastuneena.
- Nasuhan on minun kanssani! Puh puki takin ylleen ja lähti tarpomaan kohti Nasun taloa, seiska kainalossaan.

- KOP KOP -
- Niin? Nasu avasi varovasti oven.
- Nyt olisi kyllä selitysten paikka, Puh ärjyi.
- Mi...mi...mitä sinä tarkoitat, Puh? Nasu änkytti
- NO TÄTÄ! Puh veti seiskan kainalostaan ja osoitti etusivua, minkä kuvassa Nasu ja Ihaa suutelivat.
- Mu..mu..mutta Puh, minähän vain.... ööhhh... Pussasin Ihaata kiitokseksi, kun hän antoi minulle ystävänpäivälahjaksi stringit. Nasu vakuutteli.
- Ai sitä se vain olikin, Puh leppyi välittömästi, ja sovinnon elkeenä he suutelivat.
Siitä sattui Kani kulkemaan ohi ja tuli heidän luoksensa.
- Hyi, hyi nuoret! Julkisella paikalla! Äh ei se mitään. Niin, tulin kysymään, että kun oma puhelimeni on rikki, niin saisinko lainata sinun, Nasu.? Kani saarnasi.

- Kenelle soittaisit, Nasu ihmetteli.
- Palkkamurhaajalle. Kani sanoi varmasti.
- Mitä?! Puh ihmetteli.
- Nokun nyt Se Tiikeri teki vihoviimmeisen temppunsa. Nyt se kelvoton kutale päätti piilottaa Hasista porkkanamaalleni! Kani oli raivoissaan.
- ai hasista? Nalle Puh kysyi silmät loistaen.
- Niin, ja minähän poltan Marihuanaa...... Kani sanoi mietteliäästi.
- Se oli kyllä rumasti tehty! Ärsyttää nyt sinua sillä lailla. Nasu sanoi kiivaasti.

- Se V***N Narkomaani ******** [ * sensuroitu ] Kani manaili.
- Sille pitää antaa opetus, sanoi Nasu päättäväisenä.
- Ja sitten Pöllitään sen Marihuanat! Nalle Puh lisäsi maireasti hymyillen.
----------------------------- 2. Osa ------------------------------
Niin Nalle Puh, Kani ja Nasu tekivät sotasuunnitelmaa Tiikerin päänmenoksi. Juuri kun he olivat saaneet suunnitelmansa paperille, Tiikeri ilmestyi oviaukkoon.

- Hei daah! Mitä te teette tääl, siis niinku ilman mua? Tiikeri-teini sanoi ärsyttävän maireasti.
- Eipä mitään sulle kuuluvaan narkomaani! Kani puuskahti. - Siis toihan on ihan no IhQa!! DDAAAAH ! Tiikeri suuttui ja lähti ovet paukkuen.
- Voi mikä teini, Nasu kimitti. - HMmm… Kani mietiskeli.
Kun ystävykset olivat saaneet nerokkaan juonensa kasaan oli aika pitää pieni tauko. Nalle Puh istuutui mukavasti sohvalle, ja sattui vilkaisemaan kaappiin, sohvan viereen.
- Nasu! Mitä lehtiä ja videoita sinulla täällä oikein on…? Puh katsoi ihmeissään alastomia Aaseja.
- Hmmm… Tuota …. Ööh…. Tykkään katsella jotain… Iltaisin kun olen täällä yksin…. Nasu sönkötti.
- Katsotaan joskus yhdessä! Puh ilahtui. - Nyt ei ole aikaa tuollaisiin sivettömiin juttuihin, marisi Kani samalla polttaen Marihuanaa.
- Nyt on aika toteuttaa suunnitelmamme.


Puolenhehtaarinmetsäntarinoita; Risto Reippaan Tyttöystävä.

Nalle Puh asteli tyytyväisenä ( toisin sanoen vatsa täynnä ) kohti Risto Reippaan taloa.
” Lainaisiko Risto minulle hieman rahaa ?” Nalle Puh tuumaili siinä kävellessään. Hän saapui Riston pihalle, ja kuuli ääniä Riston huoneesta.
” Ristolla on varmaan vieraita ”. Nalle Puh hiipi Riston ikkunan alle ja näki Riston jonkin tytön kanssa. Se oli henkeä salpaava näky. Puh juoksi niin lujaa kuin vaan pääsi ja soitti Nasulle.
- Nyt on kuule tosi kyseessä! Kutsu kaikki Hätäkokoukseen! Kaikki paitsi Risto Reipas! Puh huohotti puhelimeen

Niin kaikki Puolenhehtaarin metsän asukkaat kokoontuivat Kengun luo ( paitsi Risto Reipas ) . Kengu tarjoili siellä heille jotain epämäääräistä keittoa. Nalle Puh rikkoi haarukalla Lasin, puheen merkiksi, ja kaikki hiljenivät.
Nalle Puh selitti kaikille aamupäivän kauhun hetket, ja jopa teini-tiikeri jaksoi kuunnella loppuun. Sen jälkeen keskustelu meni suurin piirtein näin:

Tiikeri: IHQUA! Risto menee naimisiin ja saa pentuja! GRR… Nasu: Mu-… Mutta jos Risto unohtaa meidät. Puh: Sangen mahdollista…. Pöllö : EVVK. * sylkee lattialle. * Kengu: Pöllö! Ei saa sylkeä lattialle. Pöllö: EVVK. Kengu: Huoh…. Kani: Mitä voisimme tehdä asialle? Kengu: Minusta meidän velvollisuutemme on antaa heille seksivalistusta. Ruu: Äiti, Mitä on seksi? Kengu: Öö… gröhöm… Se on sellaista, että kun jotkut tykkää toisistaan, niin sitten ne vähän halii ja pusuttelee…
Ruu: Ai jaa. Nasu: Onko siinä pakko tykätä toisistaan..? Kengu: Yleensä ei haluta… öö… Tehdä SITÄ jos ei tykätä… Nasu: Mutta minä ainakin sekstasin Pöllön kanssa vaikka en tykkää siitä yhtään.
Kaikki: MITÄHHHH??? Nasu : Ei mitään. Pöllö: Täytyykin tästä mennä…. Puh : Nasu, jutellaan tästä kotona… Kani: No niin, takaisin asiaan, emme ole vielä ratkaisseet pulmaamme Risto Reippaan ja… ööh mikä sen tytön nimi nyt olikaan?
Puh: Laura Laiska. Kani: Niin… sitä tapausta… Kokous jatkuu huomenna!
Näin puolenhehtaarinmetsän asukkaat lähtivät koteihinsa nukkumaan. Huomenna olisi aika tehdä jotain tälle tapaukselle.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ 2. osa ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Risto Reipas ja Laura Laiska. Usein vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa, mutta……

- Ristoo!!!! Tuo kokikseeni jäitä. Laura huuteli Ristolle keittiöön, jossa Risto valmisti ruokaa. - Pikku hetki honey, Risto oli lopen kyllästynyt tuohon pomottelevaan akkaan, joka ei halunnut edes Riston käyttävän ehkäisyä.
Ristolle riitti. - Heippa! Risto huusi Lauralle ja häipyi ovet paukkuen. - Mihinkäs sinä luulet meneväsi! Huoneeni lattia on vielä pesemättä! Laura huusi näreissään. Risto käveli Ripein askelin Nalle Puhin taloa kohti.
- KOP KOP-
- Ai hei Risto! Nalle puh sanoi Iloisesti. - Pääsenkö peremmälle? Risto kysyi. - Sisään vaan, puh kehoitti. - Kuule puh. Onko sinulla hetki aikaa puhua kanssani syvällisiä. Risto kysyi arasti.
- Toki, toki Risto. Nalle Puh vastasi kiinnostuneena.
- No, Nalle Puh. Minulla oli tyttöystävä, jonka nimi oli Laura. Se oli hirveän laiska ihminen, ja käski minun tehdä kaikkea. Ei edes halunnut että käytän ehkäisyä, sanoi, että haluaa saada suloisia lapsia. Siinä suhteessa tajusin yhden homman. En ehkä olekkaan…. Tiedäthän, hetero…. Minulla on enemmän tunteita sinua kohtaan, Puh.
Risto kertoi itkua pidätellen. - Sattuipa sopivasti, nimittäin erosin juuri Nasusta, koska Se ***** [ * Sensuroitu ] oli pettänyt minua Pöllön kanssa, ja pöllö oli vielä maksanut siitä. Risto Reipas , Minä rakastan sinua.
Puh tarkoitti mitä sanoi ja Risto näki sen. Niin he…… Niin… Risto jäi Puhin luokse yöksi. Kerromme vielä lopuksi lyhyenä keskusteluna puolenhehtaarinmetsän ystävien Keskustelua Kun he saivat tietää Puhin ja Riston suhteesta.

Kani: Uutisia! Uutisia! Nalle Puh ja Risto Reipas ovat yhdessä!! Tiikeri: Meneekö ne nyt naimisiin? IHQA! Kengu: Mutta hehän ovat poikia molemmat! Entäs laura…. Pöllö: Homoja? Hyi ******. Ruu: Äiti, mikä on homo? Kengu: kaksi poikaa tykkää toisistaan….. Ruu: Mutta minäkin tykkään tiikeristä, ja me ollaan molemmat poikia…. Kengu: Mutta olette vain kavereita…. Tiikeri: Ei ole totta! Kaikki: MITÄH?! Tiikeri: Minä en ole poika! Olen oikeasti tyttö, ja nimeni on Miriam, mutta kutsukaa vaan tiikeriksi.

Näin puolenhehtaarinmetsän asukkaat saivat kokea monta yllätystä yhden päivän aikana. Seuraavassa Jaksossa, Nalle Puhilla ja Risto Reippaalla on häät mielessä., mutta kateellinen Laura ei voisi hyväksyä sitä. Kuinka jännittävää.


Puolenhehtaarinmetsäntarinoita; Häät mielessä [ osa 1/ 79 hehe xD ]
Puolenhehtaarinmetsän ystävyksillä oli kova kiire. Nimittäin Nalle Puh ja Risto Reipas Aikoivat mennä naimisiin seuraavana päivänä. Heillä oli kumminkin ongelma. Laura Laiska, Riston ex:sä oli Lorauttanut Nalle Puhin Hunajaan Lihotustippoja. Näin Nalle Puh oli Paisunut vielä yli Painoisien mittojensakkin yli. Tähän paino-ongelmaan olisi puolenhehtaarinmetsän väen saatava ratkaisu ennen huomisia häitä.

Tiikerin luona
Tiikeri: Ensinnäkin, siis tollanen tonnikeijuisuus on ihan no Ihqa! Se on Puh honey kuule sillaix, et teineisyys virkistää, ja laihentaa eli tehään susta teini.
Puh: Teini Tiikeri: Exä kässää siis daah? Puh: Daah? Tiikeri: Toivoton tapaus. Ekax opetetaan sut puhumaan, sano daah. Puh: daa? Tiikeri: Eikun Daah. Siis sä et muistanu sitä h-kirjainta!
Tiikerin oppi ei kuitenkaan tuottanut tulosta.
Puolenhehtaarinmetsän asukkaat eivät tieenneet mitä tehdä. He päättivät keskittyä hää valmisteluihin, ennemmin, kuin Puhin laihduttamiseen.

Kengu: Sain tehtyä Hää ruuat valmiiksi. Pöllö: Ai sä teit ruuat? Anna mun kaikki kestää! Mä en syö. Kengu: Laihdutatko sinä, pöllö!? Saat pian anoreksian! Pöllö : höh Ruu: Äiti, mikä on anoreksia… Kengu: Äh… en enää jaksa selittää tuolle kersalle! Ruu: Kersalle? Kengu: Nukkumaanmeno aika. Kani : Minä olen keksinyt joukon hää leikkejä! Hasiksen piilotus…. Kengu: Herttileijaa! Ei häissä nyt sovi mitään huumeita levittää… Pöllö: Evvk. En tuu koko turhiin häihin… Nasu: Hei, voitaisko häissä kattoo niitä mun filmejä! … Pöllö: Mitä Filmejä?! Nasu: No niitä mitä Ihaa on tehnyt… Kani: Onko Ihaa tehnyt NIITÄ filmejä?! Ihaa: En kommentoi. Nasu: Varasin hää Paikan. Kaiken pitäisi olla valmista. Tiikeri:…. Mutta entä Puhin paino-ongelma? Kengu: Äh.. Pitäähän luiden päällä olla jotain.
Näin Puolenhehtaarinmetsän asukkaat lopettivat häävalmistelut. Ensi jaksossa kuulette mitä häissä tapahtui, ja kuinka hää yö sujui. Myös lahja luettelo tulee näkyville. Siihen asti moi, minä en lähde Tampereelle, vaan puolenhehtaarinmetsään.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ 2.osa ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Häät! Osa 1.
Pampamppadaa!! Pampampadaa!
Hää musiikki kaikui … hmm… Nyt tässä täytyy olla joku virhe, Kengun talossa..? No siellä nyt sitten… Joka tapauksessa, Hää marssi soi, ja Risto reipas, Hienossa Frakissa talutti Puhia, jolla oli yllään… Se sama vanha , likainen punainen paitansa. Näin Pari asteli kohti Keittiön pöytää, jonka takana kani odotti tuimasti heitä katsellen.
Kengu istui penkillä ja niiskutti paperinenäliinaansa, linnut lauloivat, ja varsinkin tiikeri oli riemuissaan.
- SuPeR-HyPeR MeGa IhQuA!!! Tiikeri pomppi innoissaan ympäri kengun taloa ruu mukanaan. Ainoastaan Pöllö näytti nyrpeätä naamaa, ja sylki ikkunasta ulos.
Puh ja Risto pääsivät keittiön pöydän luokse ja kani aloitti saarnansa: - Tahdotteko? - Tahdotaan! Huusivat Puh-nalle ja Risto Yhdestä suusta. - Voitte suudella, kani ilmoitti ylpeänä. Nalle ja Reipas suutelivat kiihkeästi kaikenkansan edessä ja Puolenhehtaarinmetsän väki hurras!
Kengu: Voi kuinka ihanaa… nyyh… Ruu: Miksi itket äiti Kengu: Koska tämä on niin liikuttavaa.. Ruu: aha Tiikeri: Voi daah! Mennääx jo! Pöllö : Voi*** mihin me nyt ollaan menos? Tiikeri: Syömään tietty Pöllö : höh.. Kengu: Ihan totta pöllö, et kai laihduta? Pöllö: Mitä se sulle kuuluu, ämmä. Kengu: Mitä kielenkäyttöä! Nasu: Meenäänhän nyt vaan. Kengu: Tule Ruu
Ruoka oli… nooh… Kengun tekemää. Vessassa oli kova ruuhka, nimittäin Melkein kaikki saivat ruokamyrkytyksen. Vain Hääpari, Ihaa ja pöllö, joka ei syönyt säästyivät siltä.

Pöllö: Ja taas nähtiin kuinka kannatti olla syömättä Ihaa: Niinpä niin Pöllö: Vähäkö mua ärsyttää, ku Kengu aina paasaa, ” et pöllö kuule, laihutatko? ”. Mäkin voisin alkaa levittää legendaa Kengun rintasyövästä.
Ihaa: Onko Kengulla rintasyöpä? Pöllö: Taitaa olla…. Hei Puh ja Risto! Kengulla on rintasyöpä! Puh&risto: Mitä?! Pöllö: Ihan tosi, näin eilen möykyt sen rinnas Risto: näit? Pöllö: siis tunsin… eiku… Puh: Tunsit?! Pöllö: äh… No kumminkin….
Häät jatkuivat, kun kaikki olivat selvinneet ruokamyrkytyksestä.
Kani: Kröhöm! Haluaisin puheenvuoron. Ensimmäinen leikki luvassa! Ruu: Jes!¨ Kani: Säännöt on yksinkertaiset. Se joka saa nopeiten syötyä lautasellisen Chilejä voittaa. Arvotaan osallistujat.

- Tittiditii - Kani: Ja osallistujat on: Nalle puh, Tiikeri , myyrä.. ja hetkinen,…. Ruu? Ruu: Jesh!
Niin kaikki saivat lautasellisen Chilejä ja vesisangon viereensä
HEP! Kuului ylöisöstä huuto ja kaikki kävivät käsiksi lautaseensa: Kilpailijoiden kommentit:

Tiikeri: AAAAH! Mix Kukaan ei kertonu siis, että tää on tulistax!! Ruu: Hyvää… Nam…. Parempaa kun äidin… Ihanan mietoa. Nalle Puh: Tulikin jo nälkä….. UUUUUUUUAAAAAAAAAAH!! Tämähän on hyvää… Myyrä: En kyllä.. tsik.. koske tuohon sotkuun..
Ja voittaja on….. Yhteisellä 1. Sijalla Ruu ja Nalle Puh



Puolehehtaarinmetsäntarinoita: Kanin tv-Show!

Puolenhehtaarinmetsän väellä oli jännittävät hetket. Kani oli tehnyt oman tv-shown, ja kaikki kerääntyivät nojatuoleihinsa tv:n ääreen… Tai no ei ihan kaikki, Kani oli kutsunut melkein kaikki Puolenhehtaarinmetsän asukkaat vieraiksi ohjelmaan.

Kani: Tervetuloa rakas studioyleisöni! Tänä iltana on ohjelman tarjonnassa mitä erinäisempiä juttuja, joten pysykää kanavalla. Ensin esittelen kumminkin juontajaparini; Ihaan!
Ihaa: Terve teille Kani: Ensimmäisenä on vuorossa tietokilpailu, Toisessa joukkueessa kilpailee Tiikeri ja ruu! Ja toisessa Nalle Puh ja Risto Reipas!
Aloitetaan! Jos joku tietää vastauksen, huutakoot nimensä. Ihaa: Ensimmäinen kysymys: Miten on selitettävissä, että Joulupukki mahtuu savupiipusta?
Puh: Nasu! Kani: Puh! Tiedätkö sinä vastauksen? Piti kyllä huutaa oma nimi. Puh: Mutta kani! En minä tiedä, huusin Nasun nimen, koska arvelin hänen tietävän!
Kani: ÄÄH--- Ei tästä tule mitään.. Ihaa luo toinen kysymys * huoh * Ihaa: Millä koneella pääsee internettiin? Tiikeri: Tikru ihq! Ihaa: Ja tiikeri vastaa…….? Tiikeri: Sussulla. Kani: MITÄÄH??? Sussulla internettiin? ???? Tiikeri: Mun Tietokoneen nimi on kyl siii Sussu! Daah Ihaa: Nyt hän kyllä sanoi oikein…. Kani: Nyt meni hermo! Mainoskatko!!!!!
Osatakaa Loreal Parisia! Sen koostumus on niin pehmeä ja hellä käsille. Nyt….
Jatkuu
Kani: Ja Show jatkukoon. Seuraavaksi meillä on studiossa ruokahetki, ja Nasu auttaa meitä valmistamaan Friteerattua Tiikeriä * Gjäh Gjäh *
Sen jälkeen maistelemme ruokaa ja tuomaristo antaa siitä arvosanan. Nasu? Nasu: Niin kyllä. Friteerattu tiikeri on Puolenhehtaarinmetsän kansallisruoka… Ainakin luulisin niin….
Kani: Valmistetaan jo!! Nasu: okei, okei…. Elikkä ensin mustetaan…. Sirotellaan pippuria Puolenhehtaarinmetsänpoliisit: KÄDET YLÖS! Kani: MITÄH……? PHMP: Kädet ylös! Teitä syytetään uhanalaisen Ihq Tiikerin syömisestä, tai sen yrityksestä. Saimme nimettömän vihjepuhelun….
Kani: ggrr,,,,


Puolenhehtaarinmetsän asukkaat saavat msn messengerin.
Puolenhehtaarinmetsän väki oli uuden muoti-ilmiön pauloissa. Kaikilla heillä oli msn messenger . Ensin he eivät oikein tienneet, että mikä ihme se oikein on, joten ensiksi siitä selville tullut, Nasu selitti sen heille.

Pöllö: Mikä ***** se oikein on? Nasu: Sillä voi lähettää pikaviestejä toisiin meseihin… Puh: Mese? Nasu: Messenger. Puh: Jaa.
Pian [ muutama vuosi eteenpäin ] Kaikille oli mesenkäyttö, ja tarkoitus selvillä, niin että he pääsivät käyttämään sitä.
Tässä kuvaamme Muutamia keskusteluja
Puh: Kätevä tämä mese. Risti: Niinpä. Voimme olla vaikka nettiseksii. Puh: Miten sitä ollaan. Risto: Kuvittele että olet kanssani sitä. Puh: okei. Risto: Ahh! Selästä Puh: Ahh!! Hunajaa…. Risto: Puh! Ei tästä tule mitään.
Mesekeskustelu.
Kani
Pöllö: Ihanaa että löysin sinut chatista Pöllööna. Pölna: Niin on honey: * pussaa* Pöllö: Voidaanko joskus nähdäkkin? Pölna : Ei! Tai siis… ei ole mahdollista! Asun New Pöllössä! Se on Gröhöm.. kaukana…
Pöllö: Mistä tiedän että et ole mikään 50 vuotias pöllövanhus? ***** Pölna: Sinun täytyy vain luottaa… Pöllö: Jaha.. * gröhöm * Näin jatkui kauan kunnes……
Pöllö: Pöllööna osoittautui 78 vuotiaaksi tiikeriksi! Tiikeri: Tiikeriksi? Hothothot! Nam! Ai niin se oli 78…… Daah! Pöllö: voi h****** Kengu: Voi kuinka ikävää pöllö, mutta siistihän silti suusi. Pöllö: Siisti suusi * Matkii ärsyttävästi * Risto: Minun ja Puhin avioliitto rakoili tuon ***** Mesen takia… Puh: Hunajaa…. Risto: Tiedät mitä tarkoitan… * huoh * Kani: Mese ei sovi puolenhehtaarinmetsään! Kengu: Ei niin! Ruukin hankki tyttöystävän sitä kautta! Kaikki: MITÄH? Kani: RUU? Kengu: Nyyh… Niin. Se messenger pilaa elämämme… Ihaa: Miksei me sitten ….. Myyrä: Niin? Ihaa: … Heitetä sitä pois? Kani: Ei hassumpi idea! Nasu: Onko kaikkien pakko Kengu: On!
Niin kaikki puolenhehtaarinmetsän asukkaat heittivät mesensä pois, ja elämä jatkui samaan malliin


Puolenhehtaarinmetsään tulee koulu.
Eräänä päivänä puolenhehtaarinmetsään muutti uusi asukas. Hän oli Hieno Rotta-herra, joka oli ammatiltaan opettaja. Hän muutti kanin naapuriin. Lenkillään hän otuli Nalle Puhia vastaan:

Rotta: No mutta Hyvää Päivää! Saanko kysyä, että missähän täällä puolenhehtaarinmetsässä on koulu?
Puh: Koulu? Rotta: Niin, koulu. Puh: Mikä se on? Rotta: No tottahan sinä sen tiedät! Kaikki ovat käyneet koulua! Puh:En ainakaan minä, mutta,,,, Mieti, mieti…. AI niin! Minun mieheni, Risto Reipas on käynyt koulua!
Rotta: Miehesi?! Ai joo… gröhöm.. Voinko tavata hänet? Puh: Passaa hyvin.
Niin Puh lähti näyttämään tietä Rotalle.
Risto: Puh! Tulit jo kotiin kultaseni! Puh: Niin, ja minulla on vieraita. Risto: Ai kuka? Puh: Tule katsomaan! Risto: Ai, tuota, Moi, herra rotta. Olettekin uusi täällä. Rotta: Niin, ja minulla oli asiaa sinulle. Mistähän täältä löytöisin koulun? Risto: Kuule, ei täällä ole koulua! Minäkin jätin koulun kesken, kun tapasin Puhin, ja se koulu , jota kävin, on kyllä kaukana.
Rotta: Voiko tälläistä ollakkaan. Pistäkää sana liikkeelle, että huomenna minun asunnossani alkaa koulu kaikilla, jotka sitä ei ole käyneet!
Risto: Minullakin? Rotta: Sinullakin. Risto: Saakeli!
Niin kaikki puolenhehtaarinmetsän asukkaat lähtivät aamulla Rotan kouluun.
Rotta: Hyvää huomenta! Kaikki: Huomenta….. Rotta: Pistin tänne saapuessani merkille, että täällä ei ole kouluja. Ajatelkaas, te ette voi saada kunnon ammattia, jos ette käy kouluja.
Nasu: Ei täällä ole ammatteja! Rotta: Mistäs te sitten saatte rahaa? Puh: Rahaa? Rotta: voih…. No aloitetaan. Osaako kaikki aakkoset? Puh: Aakkoset? Rotta: Pitää siis aloittaa ihan alusta. Sanokaa A. Pöllö: Nyt kyllä *****!! Minä en kyllä tähän ******* koulu hommaan ryhdy * sylkee lattialle ja häipyy *
Rotta: huoh. Olette tyhmempiä kuin luulin… Kani : Tyhmiä!!!! Itse olette tyhmä! En voi edes polttaa huumeita rauhassa, kun aina käytte paasaamassa jostain koulusta.
Rotta : Huumeita?! Myyrä: Voi Helkutti! Nyt saa riittää, asekauppa… öö… siis k-marketti ei odota.
Rotta: Miten te saatte k-marketista tavaraa, jos teillä ei ole rahaa? Nasu: Myyrä antaa meille sen, mitä tarvitsemme, ja vastineeksi tuomme omia tuotteitamme kauppaan. Esimerkiksi kengu leipoo, ja kutoo…..
Rotta: Nyt saa riittäää!!!!! Minä muutan pois täältä hullujen Metsästä! Kaikki: HURRAA!!!!!
Näin he pääsivät Rotasta eroon, ja järjestivät Discon sen kunniaksi.

Puolenhehtaarinmetsäntarinoita; Kengu saa lapsen .
Eräänä tuulisena päivänä pyolenhehtaarinmetsänväki sai tietää kengun olevan raskaana. Ruu oli tietenkin innoissaan, mutta siitä seurasin myös huikea kysymysten tulva.

Kengu: Minulla olisi kerrottavaa…. Pöllö: EVVK!! Kengu: Ei sitten! Hm! Kani: Kerro vaan…. Kengu: Nokun minä saan lapsen! Kaikki: MITÄH? Ruu: Jee! Onko se tyttö vai poika? Kengu: En tiedä. Ultraäänestä ei vielä selvinnyt. Pöllö: Hyi *****’ Puh: Saanko tiedustella, kengu hyvä, että kuka on isä? Kengu: Eeh… tuota ööh… Se on…. Ihaa: Sano jo. Kengu: Se on… Kani. Kani: MITÄH?? Yhdessä yössä… ??!! Risto: WOU! Tiikeri: Super hyper, mege ihanan IhQA!!!!! Ihan tosi, mä haluun siis sen Babyn kummix.
Kengu: Katsotaan nyt… Kani: Voi mikä järkytys….. Ja Ilouutinen! Saan esikoiseni! Ruu: Äiti, onko kani nyt minun isäni? Kengu: öö… En tiedä haluaako hän… Kani: Joo, ihan sama, ollaan vaan kaikki yhtä onnellista perhettä… Kengu: Voi, saan miehen. Mennäänkö me naimisiin? Tiikeri: Hei Daah! Toiset häätx? Ei vielä, mulla on siis vieläxin Krapula, Daah…..
Kani: TopTop, En minä naimisiin nyt ryhdy. Nasu: Tuo oli iloinen uutinen… Kai… Ihaa: Miten niin kai? Nasu: No kun minä tunnen oloni jotenkin yksinäiseksi…. Ihaa&pöllö: Voin viedä sinut kynttiläillalliselle tänä iltana! Nasu: Kumpi…? Ihaa&pöllö : Minä! Pöllö: GGRRR!!!! Ihaa: Valitse sinä Nasu! Pöllö: Dankke Nasu: öö… Entten tentten teelika mentten….. Pöllö: NO? Nasu: Menen ihaan kanssa Ihaa : Jesh * näyttää kieltä pöllölle *
Pöllö: ********
7 kuukauden päästä oli Kengun synnyttämisen aika. Hän ei ollut kertonut kellekään kumpaa sukupuolta vauva oli. Syntymän, ja monta muuta asiaa, kuten nasun kynttiläillalliset saatte kuulla jatko-osassa(ko)?

Niin tuli kengun synnyttämisen aika. Kengu halusi välttämättä kotisynnytyksen, ja kätilöksi laitettiin … mitäh? Myyrä? No joo… katsotaan miten käy .

Myyrä: mikäs se olikaan se sana…..?
Kani: Joku p:llä alkava…
Kengu: Ponnista! …. AaahhhrrhGgg
Myyrä: Aivan ja tuo on sitten varmaan se supistus.
Kengu: ette te osaa mitään!!!! GGGGRRRRREEEE!!! Huh huh---
Myyrä: Ei hätiä mit, kani anna taltta!
Kani: taltta?!
Myyrä: Tässä vaiheessa isän pitäisi pyörtyä… Kaikki ei mene ihan kohdalleen nyt…
Kani: huoh…
Myyrä: No ei mitään talttoja tietty… Askartelusakset… Ja ponnistush!!!!!!!!!!! Pää näkyy jo!!
Kani: Mistä se oikein tulee?
Myyrä: jostain ihme aukosta…
Kani: mutta eikö kengurut synnytä pussiinsa?
Myyrä: ?
Kengu: argggh!!! Minulla on pussi niin täynnä ompelu kamaa, niin ei se mahdu sinne eyntymään!
Kani:Jaaha…


Vihdoin viimmein Kengu sai ponnistettua pihalle terveen tyttölapsen. He päättivät kutsua kaikki sitä katsomaan.

Tiikeri: IhQa! Kumpxi tuli? Gimma vai jätkä?
Pöllö: Evvk… saako jo mennä * sylk *
Kengu: Nyt en jaksa olla vihainen edes pöllölle.
Kani: en minäkään… GRR;:..
Puh: Onnea uunituoreelle isälle, kani!
Risto: Sekoitatko ruuan tähänkin??!
Nasu: Puh nyt on tuollainen…
Ihaa: Mikäs tuon kersan nimeksi tulee?
Tiikeri: Ihqa! Se on ilmiselvä Sussu!
Kengu: Sussu?! Ajattelin jotain Raa:n tapaista…
Ruu: Raa?
Nasu: Nyt kyllä minä ja Ihaa mennään kynttiläillallisille, niin kuin oli suunniteltu, bye!
Pöllö: Hei vaan *narsk narsk *


Nasu ja Ihaam lähtivät yhdessä kynttilä illallisille, ja ilta oli todella… ikimuistoinen.

Nasu: Shampanjaa?
Ihaa: kyllä kiitos.
Nasu: noin. Eikö meidän pitänyt katsoa joku elokuva?
Ihaa: joo.
Nasu: Minkä Leffan otit? Toivon , että jonkun romanttisen, inhoan…
Ihaa: Kaunan.
Nasu …. Kauhua..! Kauna!? Voi *****
Ihaa: mitä vikaa?
Nasu: ei sellasii katota treffeillä!
Ihaa: miksi ei?
Nasu: Ääh….
Ihaa: Voidaanko alottaa jo?
Nasu: ai leffan kattominen?! En IKINÄ suostuisi katsomaan tuota elokuvaa!
Ihaa: tarkoitinkin sitä… Gröhöm
Nasu: senkö takia tulit vaan kanssani tänne! Hyi, ********.
Ihaa: noh, heippa.

3

1357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuhkasiipiperhonen

      Olenko aivan pimeä vai miksi vaivauduin lukemaan tämän loppuun ja nauraa räkätin yksinäni? xD

      • puolihullu

        pöhkö räkättäjä kuin sääkin......hehee


    • ullliy

      melkein kuolin nauruun... x'D

      *vedet valuu silmistä*

      kirjota lissee :DD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe