chat-chat-chat

Anonyymi

Chat ei toiminut eilen, mutta sen jälkeen kun annoin palautetta siitä, hetkeksi muutamille sivuille tuli ilmoitus, että chat on rikki. Nyt ilmoitus on pois ja chat on edelleen rikki.
Menikö se ilmoituslaatikko rikki?

Kun te siellä Suomi24:ssä pohditte ja valmistelette "uudistuksia", miltä kuulostaisi sellainen villi ajatus, että alkaisitte tiedottaa? Tiedottaa vaikkapa rikkinäisestä chatista silloin kun se on rikki. Siinä on nimittäin sellainen jännä juttu jota ette ehkä ole tulleet koskaan ajatelleeksi, että kun te tiedotatte, te osoitatte että olette havainneet vian. Kun ette tiedota, vaikuttaa siltä että ette tee mitään. Eli tiedottakaa, niin asiakkaanne luulevat että te tiedätte mikä on vikana ja te teette asialle jotain.

Ymmärsittekö?

9

125

  Vastaukset

  • Vika on sinun koneellasi. Näin ylläpito aina sanoo.

   • Ei sentään =) Asiallisen vastauksen sain eilen ja todella nopeasti kun kysyin samaa.


   • Eikä sano...älä valehtele


   • mariina50plus kirjoitti:

    Eikä sano...älä valehtele

    Suomi 24 Chat är bäst ingen protest.


   • mariina50plus kirjoitti:

    Eikä sano...älä valehtele

    Suosittelen lomalaisia lähteen lomalle nyt kun ei chatti toimi


  • Moi ja kiitos palautteesta! Chatin tämän hetkinen ongelma ei liity uudistuksiin, vaan on niistä erillinen asia. Tiedottaminen on tosiaan tärkeää, ja yritämme jatkossa ajoittaa tiedottamisen paremmin, jotta mielipahalta vältytään.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

   • Mielipahalta? Mietipä hetki, mitä tuo oikein tarkoitat.

    Kyse ei ole mielipahasta eikä mielihyvästä, vaan siitä että homma toimii. Kyse on ammattitaidosta - myös Sinun henkilökohtaisesta ammattitaidostasi Emma.

    Mielipahasta puhuminen tässä yhteydessä on silkkaa vittuilua, tiedät sen itsekin. Ja asiakkaalle vittuilu ei ole koskaan - ei koskaan - merkki ammattitaidosta. Ellet sitten ole stand up -koomikko.


  • ja katin kontit kun ei toimi

  • Moikka! Chat on jälleen toiminnassa. Mikäli ongelmia ilmenee uudelleen, kannattaa olla yhteydessä käyttäjätukeen palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi.

   -Emma

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut