Eläkeläispappa vei neitsyyteni 2

Anonyymi

Sattui ja kuitenkin teki samalla oudon hyvää, olin siinä kuin tarjottimella ja pikkuhiljaa äijä painoi sitä lisää sisääni kunnes se tavoitti pimppini pohjukan tökkäsikin sitä oikein kunnolla.
Vartta oli kuitenkin vielä ulkona ja äijä jatkoi sisään työntämistä himokas ilme kasvoillaan, parkaisin ja hitaasti mies alkoi vetämään sitä ulos, huomasin kuinka se oli hieman punainen.
Helpotti kun se oli kokonaan ulkona, mutta äijä alkoi paukuttelemaan kalullaan pimppiäni ja katsoin että sehän ylettyy napaani asti.
Ihmettelin mikä pimpissäni nöpöttää pystyssä kuin pikkusormi, en tiennyt että se oli turvonnut klitoris jota mies alkoi kielellään pyörittämään nopein liikkein välillä kuitenkin työnsi kielensä pimppiini sisään, alkoi taas tehdä tosi mukavaa ja kastuin lisää.
Iso tatti kiilteli pimppini nesteestä kun sitä hierottiin pimpin huulilla ja samassa mies painoikin kullinsa sisääni uudelleen, nyt voimalla ja parkaisin ja iskin kynteni äijän pakaroihin.
Tunsin taas kuinka kuuma tatti iski pohjukkaani, siihen aikaan ei käytetty rintsikoita ja äijä veti puseroni ylös ja ihaili pieniä tisujani alkaen nuolemaan niitä vuorotellen.
Mies alkoi hitaasti liikuttelemaan elintä sisälläni, tekikin ihmeen hyvää ja tahdin kiihtyessä huusin ettei laske sitä valkoista ainetta sisääni, olin Eeva lehden nuorten palstalta kuullut että siitä tulee lapsia.
Äijä aloitti kiihdyttää tahtiaan ja aloin myös saamaan orgasmia, huusin kun teki niin nannaa pimpissäni.
Huusin taas ettei laske sisääni, mutta miehen kasvoilta näin että kohta sitä alkaa tulemaan ja alkoihan sitä, kalu alkoi nytkähtelemään sisässäni ja tunsin kuinka kuumaa ainetta pumpattiin sisääni yhä uudelleen ja uudelleen.
Hakkasin miehen selkää ja samassa kun katsoin pimppiäni kohti näin kuinka sitä valkoista ainetta tuleekin jo uloskin vaikka pimppini huulet ovat tiukasti vartta vasten.
Paine pimpissäni kasvoi tuntuvasti kun sitä valkoista ainetta aina vain tulii lisää ja lisää, lopulta kalu sisälläni alkoi veltostua ja äijä veti sen ulos nopeasti kauhea äänihän siitä tuli kun herkkutatti luovutti otteensa pimpistäni, maiskis.
Olin aivan uuvuksissa ja nopeasati vedin pikkuhousut jalkaani ja äijä antoi 200 markkaa "karkkirahaa" käteeni ja kielsi etten kerro kenelläkkään tapahtumasta.
Poljin nopeasti kotiin, mutta puolivälissä ihmettelin kuinka polkupyöräni nahkainen satula tuntui liukkaalta, tajusin että sitä valkoista ainettahan valuu valtoimenaan ulos pimpistäni.
Pysähdyin ja menin pesemään pieneen puroon pimppiäni ja huuhdoin samalla rähmäiset pikkuhousuni, satulan pyyhin ruoholla puhtaaksi.
En kertonut tapauksesta mitään ja jälkeenpäin kuulin että se äijä oli pannut paksuksi 15 vuotiaan tytön ja joutui siitä linnaan vuodeksi.
Kävin kuitenkin vielä sinä kesänä useita kertoja siellä, yhdellä kertaa äijä oli salaa voidellut peppureikäni voilla ja kuin vahingossa työnsi paksun kalusa nainnin lopuksi sinne, sattuihan se, mutta mies sanoi että siitä ei tule lapsia jos sinne laskee sen valkoisen aineen.
Kuumaltahan se tuntui kun peppuun laskettiin iso mälli sitä ja kun olin niin tiukka, sinnehän se aina jäi ja ei sitten kotimatkalla valunut ulos ja sotkenut satulaani.
Siitä tulikin tapa ja loppukesästä jo pekäsin että se alkaa löystymään, mutta sitten äijä keksikin suuni ja aina sinne laski lopuksi, jouduin tosin aina imemään joskus vartin sitä posket lommolla, en tajunnut että äijä tahallaan sitä pitkitti.
Kerran sitten kun vanhempani olivat poissa lauantaina kotoa, poljin taas sinne ja yllätyin kun siellä olikin sen kaksi veljeä kylässä.
Jouduin tietysti myös niille antamaan, mutta olin jo niin tullut himoon miehen kullia, annoin niiden ja naida mua vuorotellen ja nyt olinkin saanut niitä minipillereitä kouluni terveyden hoitajalta muka kivuliaisiin mooniksiin.
Nyt sai reilusti antaa paljaalla naida ja kun kolme oli nainut mua useaan kertaan, oli pimppini tosi kipeä seuraavana päivänä, mutta monta orkkuakin olin saanut, satulaani olin pannut valmiiksi muovipussin kotimatkalle.
Veljekset kyläilivätkin sitten useaan kertaa siellä ja kuinkas sattuikaan kun ne pienessä kännissä keksivätkin että naivat mua kaikkiin reikiin yhtäaikaa.
Oli se outo tunne kun joskus aivan samaan aikaan alkoivat ruiskimaan, ensin tuli pimppiini lasti ja sitten peppuuni ja lopulta suuhuni kunnon mälli, olin jo tässävaiheessa itse ja saanut 2 kunnon orgasmia.
Kaikki pysyi salassa ja en saanut pikkuhuoran mainetta kylässämme, moni tyttö sai.
Lopulta lähdin opiskelemaan Jyväskylään, mutta joskus aina kun on puutetta, soitan että tuun käymään kunnolla pantavaksi, kun ei ne pojankollit osaa muuta kun hätäisesti naivat.
Tisulitkin sitten alkoivat kasvamaan ja huomasin kuinka ne alkoivat aina tekemään pyörivä liikettä kun oikein äijät paukuttivat voimalla edestäpäin.
Joskus niitä veljeksii oli jopa neljä kylässä siellä kun tiesivät koska tulen, keksivät laittaa muovin peppuni alle joka suojasi sänkyä.
Kerran katsoin kelloa, olivat 3 tuntii mua jo naineet vuorotellen, välillä kävivät saunassa pesemässä kalujaan.

3

1406

  Vastaukset

  • Pöperö maijan löpinöitä

  • Olisi kyllä.mieluusti ti papparainen 🤔

  • Moi! Mä Jkl 52v 194 ja 97 ja 18. Tule kylään niin ei tarvi matkata kauas. kestän siinä missä sun eläkeläisetkin=)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   187
   2623
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1208