aku-keittiö porvoo

laatu

olisi keittiön uusiminen edessä ja tuttu sanoi että aku keittiöt hyviä ja suht edullisia.muilla kokemuksia kyseisestä yrityksestä?onko hyvä suunnittelu palvelu?ei kuulemma ole edes malli keitiöitä näytillä joten hieman epäilyttää.

16

10908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Betty

      Timpuri joka on meillä hommissa, kehui ko. liikettä. Kävin verstaalla ja jätin tarjouspyynnön. En epäile tavaraa, enkä palvelua. Kalusteet tulee käsittääkseni asennetuna, mutta saimme edullisemman tarjouksen Puustellilta. Vaatekomerot olisin ottanut heiltä, mutta toimitusaika oli 6 viikkoa.

    • keittiön hengetär

      Asensimme tammikuussa Akun keittiön.
      Olen ollut siihen tyytyväinen.

      Piirsimme keittiön pohjan mieheni kanssa millimetripaperille Akulle ja kerroimme omat toiveemme. Hän teki pieniä käytännön muutoksia keittiöömme.

      Hyvä siitä tuli. Kuivauskaapissa on astia, vedet ei valu tiskipöydälle. Leikkuulauta ei päästä muruja muihin laatikoihin. Laatikostoissa on "vaimentimet".
      Kaapistot ovat vankkaa tekoa.

      Kaappien valmistuminen kesti 6 vkoa ja kaapistot olivat valmiiksi koottuina, olivat jokseenkin painavia... Mutta säästi meidän kokoamistöitä hyvin. Paketissa oli mukana hyvin tappeja ja ruuveja kiinnitystä helpottamaan.

      Keittiömme maksoi 2600 euroa. Mukana siis kaapistot, vetimet pari lasiovea. Vetolaatikostona ja rosterinen liesituuletin. Niin ja tiskiallas ja roskakori ja tasot tietenkin.

      Kilpailutimme keittiön myös muilla likkeillä ja Aku teki hyvän tarjouksen.

      Värimaailma on sitten toinen juttu. Itse plagioin jotain keittiöfirmaa kaappien ja laattojen yhteensopivuuteen...

      Onnea matkaan !!!

      Taidan mennä taas keittiöön ihastelemaan sitä...
      :-)
      T: Johanna

    • Nikkari

      Itsellä on 3-vuotias Aku-keittiö yhä loistavassa kunnossa, joten laatu oli ainakin kohdallaan hintaan nähden. Palvelu on aika kotikutoista ja sitä myöten sympaattista, mutta tavara toimitettiin ajallaan. Suosittelen.

    • mökin miina

      Minä tilasin 5 vuotta sitten surutta Aku-keittiöltä kaikki kalusteet, keittiö, kylpyhuone, makuuhuoneet. Olin itse suunnitellut mitä ja minkälaista mihinkin ja homma onnistui. Olisi tietysti voinut mennä pieleenkin, sillä mitoituksen kanssa pitää olla tarkkana. Olin pyytänyt tarjouksia tunnetuilta keittövalmistajilta , mutta joku suositteli silloin Aku-Keittiöitä ja taloudellisesti se kyllä kannatti. Aikataulukin piti melko hyvin. Omistajalta saa neuvoja, mutta on sen verran hätäinen ja kiireinen henkilö, että on syytä kuitenkin tarkistaa ja käydä läpi se mitä on sovittu eikä luottaa, että kyllä ne tietävät mitä tekevät. Itse päätät ja itse vastaat, että onnistuu.

      Vuodet ovat vierineet, joten en tiedä tämän päivän tilannetta, mutta ajattelin kokeilla mökkikeittiön tilaamista samasta paikasta. Jos hintataso on edelleen läheskään samassa suhteessa niin otan sieltä tämänkin keittiön.

      Ota tarjaous ja vertaa!

    • MK

      Olen ollut varsin tyytyväinen. Itse kävin k-raudasta hakemassa suunnitelman millaisen keittiön haluan. Ne antoi piirustuksen jonka kanssa sitten painelin aku-keittiöille. Samanlaisen keittiön sain kun olisi tullut k-raudastakin, mutta hinta vain oli useamman tonnin halvempi. Lisäksi Aku-Keittiöillä herra osasi suositella edullisempaa ratkaisua. Ei mitään joo joota vaan asiallisia mielipiteitä. Suosittelen kovasti.

      • Jep jep

        "Itse kävin k-raudasta hakemassa suunnitelman millaisen keittiön haluan. Ne antoi piirustuksen jonka kanssa sitten painelin aku-keittiöille"

        Hahaha ja kehtaat vielä täällä julkisesti myöntää moisen asian. Mikset pyytänyt suunnitelmaa siltä jolta keittiön ostit? Tuleekohan ikinä mieleen, että se suunnittelu on osa hintaa?

        Ps. En ole K-Raudan katkera myyjä.


      • Vanha-Martti

        samaa mieltä jep jepin kannssa!
        MK:
        en tollasella törkyilyllä viitsis täällä kehuskella.
        ammattilainen käytti vähintään tunnin aikaansa sun suunnitelman tekoon ja sit meet sen suunnitelman kans ostaan muualta, hyi hyi.
        mut tollanen kerjäläisten touhu on yleistä.
        mun mielestä sä oisit voinu käyttää sen aku:n aikaa suunnitteluun ja katsoo onks se ammattilainen ja osaaks tehdä sulle vaik vielä paremman suunnitelman.
        oisit voinu teettää jollain suunnittelijalla suunnitelman ja sitten pyytää tarjouksen samoilla suunnitelmilla molemmilta, ni se ois ollu reilua kaikille.
        no teit mitä teit, mut noloo julistaa sitä netissä.
        Vanha-Martti


      • Vanha-Martti kirjoitti:

        samaa mieltä jep jepin kannssa!
        MK:
        en tollasella törkyilyllä viitsis täällä kehuskella.
        ammattilainen käytti vähintään tunnin aikaansa sun suunnitelman tekoon ja sit meet sen suunnitelman kans ostaan muualta, hyi hyi.
        mut tollanen kerjäläisten touhu on yleistä.
        mun mielestä sä oisit voinu käyttää sen aku:n aikaa suunnitteluun ja katsoo onks se ammattilainen ja osaaks tehdä sulle vaik vielä paremman suunnitelman.
        oisit voinu teettää jollain suunnittelijalla suunnitelman ja sitten pyytää tarjouksen samoilla suunnitelmilla molemmilta, ni se ois ollu reilua kaikille.
        no teit mitä teit, mut noloo julistaa sitä netissä.
        Vanha-Martti

        Tuo on nyt vain ihan miten sen ottaa. Suurin osa asuntoaan ilman välittäjää myyvistä on käyttänyt paikan päällä useamman välittäjän tekemässä suullisen hinta-arvion, suullinen hinta-arvio on tietenkin ilmainen. Sitten ovat esimerkiksi kuolinpesät, jotka kehtaavat jopa närkästyä kun välittäjä ei suostu lähettämään arviota maksutta edes sähköpostitse. Mikäli kirjallisen arvion haluaa, niin se maksaa edullisimmillaan 500-600 €.

        Syy ilmaiseen työhön on kuitenkin sekä keittiömyyjällä, että kiinteistönvälittäjällä sama, luomalla hyvän ensikontaktin potentiaaliseen asiakkaaseen saadaan kuitenkin enemmän myyntiä vaikka tuurhaakin työtä joutuu tekemään. Välittäjällä tosin korostuu juridinen vastuu, siksi mitään kirjallista ei saa ilmaiseksi.


    • vinnkki

      Liikeen omistaa enoni ja voin sanoa että laatu on taattua ja hyvää. Toimitus aika on ainoa miinus isojen tilausmäärien takia. Voin sanoa vain positiivista palautetta

    • kokemustaOnAkuKeittiosta

      Teimme kylpyhuoneremonttia pari vuotta sitten ja uusimme osittain khh kalusteita. Meni mittatilaustöiksi, mistään ikeasta ei olisi sopivilla mitoilla löytynyt. Ensin kyllä katseltiin nekin läpi. Sitten muistin, että sukulaiseni uusivat keittiön aku-keittiön kautta, kun ostivat talon. Koko keittiö kaappeineen, altaineen ym oli maksanut vain reilu 2000e! Ja kyseessä perussiisti toimiva keittiökokonaisuus. Ei häpeä ainakaan ikea-laadulle. Kysäistiin tarjousta akulta kaappehimme. Heti onnistui homma sentilleen kaappien saamiseen! Tekivät pari runkoa ja kaapin ovea omilla tilausmitoillamme. Käytiin tarkkaan läpi mitä piirustuksillamme tarkoitimme. Ei tarvinnut tulla paikan päälle edes käymään, kun homma tuntui selvltä ja pääsimme yhteisymmärrykseen. Lopulta tilasimme myös erikoissyvän pöytätason sieltä! Edullisesti saatiin kaikki. Nyt tarkoitus uusia keittiötä ja ajattelin ensimmäisenä kysyä tarjousta ja suunnitteluapua Aku-keittiöltä! Suosittelen ainakin huomioimaan muiden joukossa! Hinnassa voi voittaa paljonkin!

    • 8vuotta_käytössä_olleet

      2009 ostettiin Aku keittiöltä keittiö, vessan kalusteet ja peililiukuovelliset kaapit eteiseen. Noin 4 vuotta sitten ostettiin yksi kiintokaappisetti yhden lapsen makuuhuoneeseen ja taas ajattelin rimputtaa hänelle, kun tarvittaisiin yksi vaatekaappi.
      Niinkuin muutkin ovat maininneet, niin auttaa paljon jos tietää mitä haluaa ja kotikutoinen palvelu käy.

    • Omat_jutut

      Taitaa Aku keittiöllä olla vähän hiljasta. ;)

      • Jestas

        No ei todellakaan oo ;)


    • Anonyymi

      Alku Aku-keittiön kanssa meni loistavasti: asiantuntija suunnittelemassa ja kertomassa rehellisen mielipiteensä tilaratkaisuista. Hän tilasi tarvittavat kalusteet ja toimitti paikalle lähes sovitussa aikataulussa (muutaman perään soittokerran jälkeen). Palvelu oli erinomaista kalusteiden toimitukseen saakka, mutta maksun kalusteista suoritettuamme jokin muuttui. Jouduimme olemaan yhteydessä ko. firmaan mm. puuttuvien tarvikkeiden vuoksi ja saimme osaksemme töykeää kohtelua, paikan päällä käydessämme olimme asiakkaina heille kuin ilmaa. Asiakkaana paikan päällä käydessä, kun yritti saada vastauksia (palvelua!) käännyttiin vaan kannoillaan ja mentiin sanaakaan sanomatta omien töiden pariin. Valitettavasti kyseisen "loppuvaiheen" laatuisella asiakaspalvelulla ei yritys pitkälle nykymaailman palvelukriteereillä pääse. Sana kiirii pienessä kaupungissa. Valitettavaa, että loppu meni näin, koska olisin ollut mielelläni asiakas myös edessä häämöttävien kaapisto-hankintojen saralla.

      Terveisin:
      Menetetty asiakas

      • Anonyymi

        Aivan perseestä koko palvelu..maksun suoritettua samaa palvelua kun teillä paitsi edes loppuja tarvikkeita ei ole ikinä kuulunut..pysykää hyvät ihmiset kaukana tästä firmasta..eikä edes ollut halpaa,kun vertaa kunnon keittiö firmoihin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan perseestä koko palvelu..maksun suoritettua samaa palvelua kun teillä paitsi edes loppuja tarvikkeita ei ole ikinä kuulunut..pysykää hyvät ihmiset kaukana tästä firmasta..eikä edes ollut halpaa,kun vertaa kunnon keittiö firmoihin

        Kaikki on heikko laatuista kodinkoneita myöden.en voi todellakaan suositella.terveisin:todella pettynyt asiakas


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      253
      18560
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3205
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2171
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1735
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1436
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1282
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1111
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      970
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      969
    Aihe