Valtuutetun vaalikelpoisuus

Anonyymi

Eiköhän se vastuu vaalikelpoisuudesta ole valtuuteulla itsellään. Jos on näin tietämätön pykälistä, niin liekö edes kelpoinen päättäjän asemaan. Rooliin, jossa pitää olla asiantuntemusta. Mutta kun ei edes perusjuttu ole hallussa, niin huonolta näyttää. Ja sitten vaan päättämään miljoonien veroeurojen (meidän muiden rahojen) käytöstä. Säälittävää pyrkyryyttä, mutta ilmeisesti kokouspalkkiot kelpaavat ja tulevat tarpeeseen.

3

59

  Vastaukset

  • Näin sitä yritetään siirtää huomio pois todellisista tuhlareista ja juonittelijoista. Kyllä kansa tietää. Ei me veronmaksajat niin tyhmiä olla, kuin kuvittelet.

   • Onko kansa ja kepu tässä sama asia, siltä tämä ainakin vahvasti näyttää. Ai niin, nehän on vaalit keväällä tulossa ja kepu tekee vaalipolitiikkaa, ajattelematta kansan, tässä tapauksessa kuntalaisten rahan haaskausta päivänselvässä asiassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko kansa ja kepu tässä sama asia, siltä tämä ainakin vahvasti näyttää. Ai niin, nehän on vaalit keväällä tulossa ja kepu tekee vaalipolitiikkaa, ajattelematta kansan, tässä tapauksessa kuntalaisten rahan haaskausta päivänselvässä asiassa.

    Tuhlattinhan sitä turhaan paloasemaankin ja sekin pitää maksaa. Hyvinhän se palokunta toimi vanhastakin paloasemasta.


  SEISKA.FI

  • Sampo Kaulanen julkaisi hauskan nuoruuskuvan: ” Ei tarvi kaukaa syytä hakea et miks yläasteella ”vienti” oli tiukassa!”
  • Näyttelijä Ronja Alatalo ei ota neuvoja kuuluisalta vaariltaan – ”Mikko ei tiedä mitään parikymppisen naisen maailmasta!”
  • Ravintola, uimaranta ja saunoja! Tässä on Kotikatu-näyttelijä Nelly Kärkkäisen kauppaama 1,8 miljoonan harvinaisuus – kuva!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   324
   6248
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   3539
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   152
   3041
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1481