Osa Suomen poliitikoista ovat liian sinisilmäisiä

Anonyymi

5

<50

  Vastaukset

   • Onhan se niin että he, jotka eniten apua tarvitsevat eivät koskaan pääse lähtemään, vaan jäävät sinne kotimaahansa. Nykymallinen maahanmuutto on ihmisarvoa loukkaava, jossa paremmassa jamassa olevat pääsevät pois ja muut joutuvat jäämään. Tuo ruotsalaisen mielipiden on ihan validi ja oikeaan suuntaan mentäisiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onhan se niin että he, jotka eniten apua tarvitsevat eivät koskaan pääse lähtemään, vaan jäävät sinne kotimaahansa. Nykymallinen maahanmuutto on ihmisarvoa loukkaava, jossa paremmassa jamassa olevat pääsevät pois ja muut joutuvat jäämään. Tuo ruotsalaisen mielipiden on ihan validi ja oikeaan suuntaan mentäisiin.

    Näin on. Sieltä "sodan jaloista" pötkivät pakoon nuoret miehet että hippulat vinkuivat, olisivat varmaan juosseet vielä kauemmaksi mutta SPR ja suvakit kaappasivat "haltuunsa"
    ja piilottivat hameidensa alle turvaan..

    Surutta jättivät, lapset ja vanhukset ja naisensa, no mitäs niistä mutta se aasi..
    Mohammedia keljuttaa vieläkin kun joutui arvokkaan aasinsa jättämään...


  • Seuraavat vaalit täällä Suomessa tulevat olemaa mielenkiintoiset. Tässä keskustelussa olevat aiheet ovat varmasti osa teemoista. Suomen SDP ei varmaankaan uskalla mennä ruotsin sos. dem. linjalle.

   • Äänestän takuulla. En jätä omaa ääntäni muille. Näin käy, jos en äänestä. Tällöin muiden äänillä on suurempi painoarvo.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1776