Poliisi ja oikeusvaltio

Anonyymi

ENtiedä miksi kirjoitukseni poistettiin mutta olen joutunut keksityn rikoksen uhriksi,jossa ns uhri väittää tulleen tappouhkauksen kohteeksi joka on täysin perätön!kysynkin neuvoa mitä tehdä jos poliisi uskoo ns uhria koska uhri on yliopistossa niin se tuntuu painavan enemmän kuin oikea totuus!uhkaukset ovat tulleet ainoastaan ns uhrilta,hänen veljeltään ja äidiltään,ns uhri on uhannut lyödä kaikki perheestäni!hän on mustamaalannut koko jan pitkin asuinpaikkaani perättömillä keksityillä jutuillaan ja valehdellut koko ajan kaikille viranomaisille ja jakanut facebookissa!poliisia ei kiinnosta mitkään tosiasiat kyseiseen juttuun liittyen ja puhutaan oikeusvaltiosta?! kuinka moni juttu jää pimentoon ja syytön joutuu kärsimään jos koulutus on se joka ratkaisee viranomaisten silmissä kuka puhuu totta!tää ilmoituksen tekijä on todella sairas ja osaa näytellä uhria todella uskottavasti ennen kuin joku kääntyy häntä tai heitä vastaan sanoen jonkun sanan joka ei miellytä heitä se koetaan uhkauksena ja kosto on sen mukainen kuten tää perätön rikosilmoitus,puhutasan mitä vahvemmin narsistaisesta ihmisestä!

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poliisilla ei ole eräin poikkeuksin Suomessa tuomiovaltaa. Esitutkintalain mukaan poliisin on suoritettava esitutkinta, kun sille tehdyn ilmoituksen perusteella, tai muuten on syytä epäillä, että rikos on tehty.
      Esitutkinnan aloittamisesta päättää poliisi. Siihen on jokaisen alistuttava, tasavallan presidentti ja ulkovaltojen diplomaatit pois luettuina.
      Vaikka sinusta tehty ilmoitus todettaisi perättömäksi, niin se ei ole rikos, koska et ole joutunut syyttömänä minkään pakkokeinon kohteeksi.
      Mehevimmät ja kalliimmat riidat käräjillä käydään kunniasta, hävinneelle se voi käydä kalliiksi, eikä kenenkään kunnian tiedetä käräjillä palautuneen.

      • Anonyymi

        olen lukenut jos tekee perättömän rikosilmoituksen siitä voi saada jopa 2 vuotta vankeutta mutta kuka senkin saa se onkin eri asia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olen lukenut jos tekee perättömän rikosilmoituksen siitä voi saada jopa 2 vuotta vankeutta mutta kuka senkin saa se onkin eri asia!

        Perättömästä rikosilmoituksesta ei saa mitään, sillä se ei ole rikos ja niitä poliisille tehdään vuosittain tuhansia. Väärä rikosilmoitus on väärä ilmianto niminen rikos. Siihen syyllistyy vain, jos syytön joutuu vaaraan, että hänet pidätetään, vangitaan, tuomitaan, tai hän joutuu jonkin muun pakkokeinon kohteeksi.


    • Anonyymi

      polliisit nuolee kieliruskeena tätä tyyppiä vain sen takia kun hän omaa yliopistokoulutuksen ja on hyvä näyttelijä niin kuin narsistit sitä yleensä ovat!ennen oli sana sanaa vastaan mutta eipä ole enää ja tuntuu et ei auta vaikka mullakin on todistaja tekemään tuon väitteet valheeks!kyseisellä olis ollu avotehopaikkakin mutta ei ottanut sitä vastaan!poliisit eivät ole poliiseja eivätkä etsi oikeata totuutta!

    • Anonyymi

      Poliisi on = Vapaamuurari! Vastapuolen tenava on muurariperheestä. Sinut tuomitaan koska koko oikeusjärjestelmämme on vapaamuurarien halinassa. Otat asianajan ja huomaat 95% heistä käy Muurariveljien iltakerhossa neuvottelemassa sinulle sopivan rangaistuksen määrästä. Muutaman vuoden siällä kaikille määrätään GPS autoon helpottaa kummasti poliisin hommia käydä listimässä ei toivotut tapaukset syrjäsellä säätyy tuhansia tunteja turhaa kytiskelyä.

    • Anonyymi

      Pitää olla näyttö rikoksesta. Mielikuvitus ja poliisin puolueellisuus ei riitä tuomioon.

      • Anonyymi

        Syyttäjällä voi olla jotakin hihassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syyttäjällä voi olla jotakin hihassaan.

        Pullan muruja.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe