Suomen kehuttu terveydenhoito tähtää käytännössä kuoleman jouduttamiseen.

Anonyymi

Kun terveydenhoidosta on saatu luotua uskottava kuva siitä, että maamme terveydenhoito on hyvä ja korkeatasoista niin, se mitä terveydenhoito on jokapäiväisesti arki todellisuudessa, se on kokonaan jätetty huomioimatta. Ja on kun terveydenhoidon arkitodellisuus olisi jätetty huomioimatta sillä tarkoituksella, että terveydenhoidossa tavoitellut säästöt, saadaan toteutetuksi!
Miten lääkärit ja kaikki yhteiskuntamme päättäjät on saatu valtakunnalliseen säästökamppanjointiin/eliniänlyhentämiseen tähtäävään toimintaan mukaan, se on ? Mutta jos muistaa historian joukkohysterian aikaansaamat rotuvaino ym. joukkohysterian vaikutukset niin, tässä aikakaudessa, tätä ihmisten eliniänlyhentämis kamppanjointia ei voi muuksi ymmärtää kun, että näin nyt historian hirmuteot toistaa itseään!
Yhdeksi jarruksi hyvän ihmisenhoidon ohdakkeisella polulla lienee lääkärien omahyväinen ajattelu kaikki tietävyydestään. Ja se että lääkäreillä kyseenalaistamaton lupa määritellä kaikki ne sairaudet, joita ei tunne, luulosairaudeksi. Tämän todistanee se, kun maahamme on harvinaista sairautta sairastavien potilaiden terveydenhoidon turvaamiseksi tarvittu perustaa Harvinaiset sairaudet ry. järjestö.
Yksi suuri epäkohta potilaan tervehtymisenjouduttajanjarruttajana on yleisesti hyväksytty ja käytetty menetelmä, hysteriallinen pelko antibioottisten ym. lääkeaineiden käytöstä seuraava, mahdollinen lääkeriippuvuus. Esim. tiedetään potilaalla olevan, helposti antibiooteilla pois hoidettava tulehdus, eikä antibioottilääkemääräystä anneta, mistä syystä potilaan huonovointisuus saadaan jatkumaan tällä menetelmällä monia vuosia tietäen, että huonovointisuudella on mahdollista saada elinikää lyhennettyä. Potilaiden lääkitsemisessä lääkeriippuvuuden lisäksi, esim. lääkeainehaittoja huomioidaan ja uskotaan oikeasti olevan olemassa niin huonosti, että vaikka lääkäri, potilaan kertomasta tietää, potilaan lääkkeenkäytöstä seuranneet, potilaan hengen vaarantaneet haittavaikutukset, lääkäri silti kehottaa potilasta käyttämään lääkettä. Maassamme terveydenhoidon työntekijät eivät tiedä sitä, että yksi väärä, hyväksi lääkkeeksi todettu ja yleisesti käytössä oleva lääketabletti voi tappaa!
Ja sitten eliniänlyhentämiskamppanjointiin mukaan on otettu kuntoutusniminen menetelmä, Tuolla menetelmällä rääkätään niitä kaikkia kuolemansairaita ihmisiä, joita omatoiminnallisuuden ylläpidon verukkeella pakotetaan viimeisillä voimillaan kuntoutuslaitoksissa ja vanhustenasuintaloissa hakeutumaan milloin ruokapöydän äärelle, milloin mihinkin! Ja kaikki tämä rahan säästön takia!

1

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No sehän nyt on hyvin tiedossa, että kunnallisille arvausasemille on viiden kilometrin jonot. Sitten kun pääset puoskarille, ei hän ota vaivojasi vakavasti. Arvausasemalle kannattaa mennä vasta sitten, kun on niin yksiselitteinen vaiva, ettei mitenkään voi mennä pieleen! Käytännössä jokin paikka poikki tai verta tulee kuin härän kurkusta. Muuten kannattaa mennä yksityiselle, jos vain on varaa. Onneksi meillä on nykyisin netti, josta voi itsekin etsiä mahdollisia diagnooseja ja niiden arvailujensa kanssa koettaa löytää yksityinen lääkäri, joka toivon mukaan vakuuttuu asiasta. Lisäksi yksityisiä laboratoriopalveluita saa nykyisin myös ilman lähetettä eli ajan voi varata suoraan testeihin eikä tarvitse käydä nöyrimmästi kerjäilemässä arvausaseman puoskarilta armollisimmin joitain vähäpätöisiä yleisluontoisia labroja, joista harvemmin edes mitään selviää. Suomen "korkeatasoiset" kunnalliset sosiaali- ja terveyspalvelut tuntuvat olevan melko laajalti "kuhan katellaan ja vielä taas katellaan ja ensi vuonnakin ja sitä seuraavana katellaan..." Odottamalla ne eivät vaivat parane eikä yhdeksänkymppinen mummo juokse maratonia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe