Marinin hallitus joutuu päättämään yksin työllisyyskeinoista. Ainakaan ay-liikkeestä ei ole apua.

Anonyymi

Elorannan johtama SAK:n hallitus vastustaa työllisyyden parannustoimia. Siltä on turha kysyä mitään. Turha joukko. SAK:n hallituksen jäsenet voivat jatkaa kesälomiaan ihan rauhassa koko lomakauden syyskuun loppuun asti. SAK ei ole järjestö, joka rakentaa tulevaisuuden Suomea. Se on järjestö, joka on juuttunut menneisyyteen.

Onneksi ansiosidonnaisen takia ei tarvitse kuulua liittoon ja sillä tavalla kannattaa jäsenmaksuilla menneisyyden jumia. Ansiosidonnaiseen riittää, että kuuluu työttömyyskassaan. YTK on liitoista vapaa työttömyyskassa. Sen jäsenmaksu on vain 100 euroa vuodessa, kun liitoille joudut maksamaan palkasta riippuen 400-500 euroa vuodessa. Turhasta. Liiton jäsenenä kannatat menneisyyttä ja sinut pakotetaan lakkoilemaan, mistä ei ole kenellekään hyötyä.

Työllisyyttä on parannettava 100.000 työpaikalla. Se ei puheilla synny. Toimeen on ryhdyttävä koronasta huolimatta heti. Yritykset perustavat työpaikkoja. Ihmiset menevät töihin, jos on intoa.

Yrittäjiä ja työttömiä on innostettava, yrittäjiä luomaan työpaikkoja ja ihmisiä menemään töihin. Vain yksityisissä yrityksissä työtä tekevät maksavat veroja, joilla maksetaan kaikki palvelut. Muu on rahan kierrättämistä, nolla-summa-peliä. Vain vientiyritysten tuloilla maksetaan velat ulkomaille köyhdyttämättä oman maan taloutta. Kerrataan: vienti lisää hyvinvointia Suomessa ja yksityisten yritysten työntekijöiden maksamat verot ylläpitävät yhteiskunnan palveluja.

Naurettavat keinot palkkatuki ja henkilökunnan lisääminen te-toimistoissa on jo nähty. Niiden vaikutus työllisyyden lisäämiseen on heikko. Tarvitaan oikeita toimia. Näihin SAK ei taivu, minkä takia menneisyyden jumi saa olla ihan keskenään.

Suomen hallitus päättää toimista. Toivottavasti Marinin johdolla hallitus jatkaa korona-linjaa eli luottaa asiantuntijoihin eikä ala politikoimaan. Politikointi vie tuloksellisilta toimilta pohjan ja tavoitteet eivät toteudu. Silloin Marinin hallitus kaatuu.

Miksi? Siksi, että tärkein ei toteudu. Mikä on nyt tärkeintä? Työllisyyden parantaminen on ykkösasia. Toiseksi tärkein on työllisyyden parantaminen ja kolmantena tulee työllisyyden parantaminen.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tyypillinen pitkä ja katkera kokkarin avautuminen.
      Tosiasia kuitenkin on, että ilman ammattiliittoja ja niiden suorittamaa edunvalvontaa elettäisiin työväestön kannalta edelleen 30-luvun patruuna aikaa.
      Tästä katkera kokkari tietysti edelleen haveilee ja haluaa sen ajan palaavan, mutta onneksi työväestö on herännyt vastustamaan moista riistovaltaa ja järjestäytynyt ammattiliittoihin.
      Ammattiliittojen kekusjäsjestöllä SAK:lla on edelleen tärkeä ja keskeinen tehtävä työväestön etujen puolustajana.
      Jokainen valveutunut työntekijä ymmärtää, että ammattiliittoon kuulumisesta on paljon muutakin hyötyä kuin vain työttömyyden sattuessa saatava ansiosidonninen päiväraha. Näitä hyötyjä katkera kokkari ei luonnollisestikaan halua mainita.
      Mitä työllisyyteen ja sen parantamiseen tulee, niin täysin varmaa on ettei Hetemäen ryhmän esittämillä työttömien kurjistamis ja kyykyttämis toimilla synny yhtään tuottavaa työpaikkaa. Katkeran kokkarin mainitsemia "nolla-summa-peliä"olevia paikkoja toki saattaisi joitakin tulla lisää.
      Työkykyisiä ja haluisia henkilöitä on lähes puolimiljoonaa, joten tekijöistä ei ole pulaa, nyt vain puuttuu ne työpaikat.

    • Anonyymi

      SAK on vanhoillinen järjestö, ei ainakaan täytä yleishyödyllisen määritelmää, jonka perusteella kuittaa verovapaita osinkoja pörssiosakkeista. Se on veronkiertoa ja osa harmaata taloutta, joka pitää KITKEÄ POIS!

    • Anonyymi

      Marinin hallituksen pitää luoda edellytykset 100.000 uuden työpaikan synnylle. SAK ei saa sitä estää. Estäminen on hulluutta, koska se on taistelua hyvinvointiyhteiskunnan säilyttämistä vastaan. Työtä tekevä maksaa veroja, joilla maksetaan palvelut. Lainalla ei saa elää. Haluaako SAK, että veroja nostetaan 30%? Sitäkö SAK ajaa vastustamalla työllisyyden parantamista?

      • Anonyymi

        Mitä ihmeestä sikiää ajatus, että SAK yrittäisi/haluaisi estää uusien työpaikkojen syntymisen?
        Tuohan on vain kieroutunen kokkarin päähänpinttymä.
        Ei työllisyys sillä parane jos/kun työttömät ajetaan toimentuloluukulle kuten Hetemäen "totuuskomissio" esittää.
        Tosiasiallinen haaste on siinä, että mistä ja kuinka saadaan luotua ne 100000 työpaikkaa joissa työntekijä, verojen ja muiden pakollisten maksujen jälkeen, tulee palkallaan toimeen.
        Tämän propleman ratkaisemiseen kannattaisi panoksia uhrata mieluummin kuin SAK perusteettomaan parjaamiseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe