Turismin aloitusta kaavaillaan

Anonyymi

Matkatoimistot ehdottavat Thaimaan siviili-ilmailusta vastaaville viranomaisille ulkomaisten turistien matkailun sallimista Phuketissa: https://www.thephuketnews.com/revival-of-global-flights-tops-agenda-phuket-cited-best-suited-to-receive-first-international-tourists-77005.php

Vaikka ehdotus hyväksyttäisiin, voi olla, että aika harva suomalainen matkailija suostuisi ensin viettämään kaksi viikkoa itse maksamassaan karanteenissa ennen kuin pääsisi liikkumaan ja lomailemaan haluamallaan tavalla. Minä esimerkiksi en lähde Thaimaahan noilla ehdoilla.

25

990

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Haluavat "muuttolinnut" palaamaan takaisin viettämään lämpimässä koko talven.

      Viikkoturistille tuo ei sovi.

    • Anonyymi

      Oma veikkaus on, että Thaimaa tulee avaamaan rajansa turisteille vasta Kiinalaisen uudenvuoden jälkeen, eli maaliskuussa 2021.

    • Anonyymi

      Mahtaako karanteeni Thaimaassa olla omaehtoinen ja ainoastaan suositus? Mun arvaus on, että sitä valvotaan, ettei se jää itse kunkin harkintaan,
      Marginaalinen määrä turisteja ei juurikaan taloutta paranna. En tasan tajua, mistä löytyy ne matkailijat, jotka olisivat ensin 2 viikkoa karanteenissa.

      • Anonyymi

        The Phuket News -lehdessä kerrotaan kaavailuista, joissa turistien annettaisiin mennä valvotuissa olosuhteissa jopa heille eristetyille uimarannoille kaksi viikkoa kestävän karanteenin aikana.
        https://www.thephuketnews.com/phuket-tourism-plan-due-on-oct-1-77040.php

        Thaimaassa ei ole ollut ainoatkaan "kotoperäistä" koronatapausta 90 päivään. Kaikki tartunnat ovat olleet ulkomailta palaavilla. Ei ihme, että thaimaalaiset viranomaiset kummastelevat, miksi Ruotsi ei edes yritä hillitä koronan aiheuttamia vahinkoja ja kuolemantapauksia.

        Ruotsihan puolestaan pitää maataan koronan menestystarinana.


      • Anonyymi

        Bangkokissa 22,5h hotellihuoneessa ja 1,5h vuorokaudessa saa olla hotellin piha-alueella. Ruoka tuodaan huoneeseen, eli olet käytännössä kuin vankilassa.
        Uusin tieto on etttä turisteille maahantulo sallitaan vasta maaliskuussa 2021 (googlaa vaikka "Thailand turism ban 2021")


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bangkokissa 22,5h hotellihuoneessa ja 1,5h vuorokaudessa saa olla hotellin piha-alueella. Ruoka tuodaan huoneeseen, eli olet käytännössä kuin vankilassa.
        Uusin tieto on etttä turisteille maahantulo sallitaan vasta maaliskuussa 2021 (googlaa vaikka "Thailand turism ban 2021")

        ei, tämä menettely on käytössä Niuvanniemen suljetulla.

        Sieltä Amalia palstaa ihastuttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei, tämä menettely on käytössä Niuvanniemen suljetulla.

        Sieltä Amalia palstaa ihastuttaa.

        Sorde. Tämä on nykykäytäntö. 2 vko karanteenihotelli etukäteen maksettuna. 22 h hotellihuoneessa eristyksissä ja Huom. 3 kk vuokrasopimus pitää myös esittää.
        Aurinkomatkat & Finnair on perunut koko talven eli 2021 tapaamme taas...


    • Anonyymi

      Pandis on taantumassa, älämölö ei.

    • Anonyymi

      Juu, jo tänä syksynä kaavaillaan turismin aloitusta Phuketissa. Turistit tuovat mukanaan todistuksen testistä, joka todistaa, että heillä ei ole koronavirusta. Sitten he viettävät kaksi viikkoa valvotuissa oloissa hotelleissaan, joissa heidät testataan kaksi kertaa tuon kahden viikon aikana.

      Lisäksi tarvitaan 100 000 USA:n dollarin verran mahdollisia sairauskuluja kattava sairausvakuutus. Kahden viikon karanteenin jälkeen turistit saavat liikkua vapaasti, mutta heillä on mukanaan puhelimissaan sovellus, joka tietää tarkasti heidän olinpaikkansa.

      Jos homma sujuu hyvin Phuketissa, se voidaan ottaa käyttöön muuallakin Thaimaassa. Ennustan, että suomalaisia matkalaisia tulee olemaan niukasti! 😁

      https://www.thephuketnews.com/phuket-announces-5t-model-for-receiving-tourists-includes-mandatory-us-100k-health-insurance-77126.php

    • Anonyymi

      Thaimaassa on todettu yksi uusi kotimainen koronatapaus. Tämän vuoksi suunnitelmat turismin aloittamisesta Phuketissa lokakuun alussa on haudattu:
      https://www.bangkokpost.com/business/1980435/phuket-reopening-delayed

      Tosin tällä päätöksellä ei ole mitään tekemistä suomalaisten kanssa, koska suunnitelman mukaan Uudesta-Seelannista ja Australiasta olisi tuotu 200 turistia kahdeksi viikoksi ensin karanteeniin Phuketiin. Suomalaisia ei ole suunniteltu maahan tuotavaksi.

    • Anonyymi

      Katsellaan nyt rauhassa. Vielä ei ole sesonki aika, väki rauhallista. Toivottavasti pysyykin.

      Itse voisin matkustaa, jos karanteenin voisi suorittaa tulevan vaimoni kodissa

    • Anonyymi

      siis tarkoitat tulevaa ex-vaimoasi

    • Anonyymi

      "Juuri nyt emme vielä tiedä, milloin Phuketin lentokenttä avataan kansainvälisille lennoille."
      https://www.thephuketnews.com/phuket-airport-to-hold-covid-clearance-tourist-arrival-exercise-77235.php

    • Anonyymi

      Thaimaan hallitus on hyväksynyt suunnitelman 90-270 vuorokauden lomista ulkomaisille turisteille. Kahden viikon valvotun karanteenin jälkeen turistit voivat elellä normaalisti. Turisteilta vaaditaan mm. takeet siitä, että heidän rahansa riittävät kolmen kuukauden oleskeluun.

      Laki on voimassa ensi vuoden marraskuuhun asti.
      https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1985903/long-stay-tourism-in-sight

      • Anonyymi

        Special Turist Visa on tarkoitettu pitkäaikaisesti maahan tuleville. Minimissään 90 vrk. 2 vko karanteenihotelli pitää maksaa itse (maksettuna etukäteen ennen visan anomista). Lisäksi todistus 3 kk vuokrasopimuksesta tai että omistat asunnon Thaimaassa. Näitä STV visoja myönnetään 1200 kuukaudessa, eli muutama kymmen Suomalaista voi sellaisen saada.
        Tavalliset turistit ei pääse Thaimaahan tänä vuonna eikä Finnairilla ole edes lupaa lentää maahan.


    • Anonyymi

      Voi olla tosiaan niin ettei finnairilla edes lupaa lentää thaimaahan pitkään aikaan eikä muillakaan lentoyhtiöillä,joten aikamoinen peruutusaalto tulossa,qatarillakin monta lähtöä päivittäin syksyllä ja talvella.Kyllä se niin on että sitten vasta kun voi matkustaa ilman karanteenia turistit palaavat

    • Anonyymi

      Näyttää Tui vetäneen myös lähdöt pois myynnistä. Jos on ehtinyt maksaa, saattaa olla, että rahojaan saa hakea raastuvan kautta. Tähän tämä menee.

    • Anonyymi

      Bangkok Post -lehdessä on julkaistu tarkennuksia suunniteltuun turismin aloittamiseen: https://www.bangkokpost.com/learning/easy/1988231/tourists-must-isolate-in-home-countries

      Thaimaahan saapuvien turistien pitää olla karanteenissa myös kotimaassaan ennen tuloa, eivätkä he ole saaneet liikkua paikoissa, joissa on runsaasti ihmisiä. Turistien pitää olla osallistunut kahteen negatiiviseen koronatestiin ennen saapumistaan.

      Kahden viikon karanteeni Thaimaassa ei siis riitä. Lisäksi vaaditaan takuut siitä, että rahaa Thaimaassa oleskeluun on tarpeeksi. Kun ottaa huomioon nykyisen koronatilanteen maailmassa, vaikuttaa selvältä, että Suomesta ei mene turisteja Thaimaahan tulevana talvena.

      Toistaiseksi Thaimaahan ei ole tullut ensimmäistäkään turistia koronan alkamisen jälkeen.

      • Anonyymi

        Turisteja ei varmasti tule ruuhkaksi asti. Kaavailuissa nimittäin on, että turistien on tultava tilauslennoilla, ja koneessa saa olla korkeintaan 120 matkustajaa. Thaimaa ottaa vastaan korkeintaan kolme lentoa eli 360 turistia kuussa. Phuket News -lehti väittää, että 10 000 skandinaavia olisi ollut kiinnostunut viettämään talven Thaimaassa ilmoitetuilla ehdoilla.
        https://www.thephuketnews.com/scandinavians-eye-long-stays-in-phuket-under-new-visa-77388.php


    • Anonyymi

      Vielä yksi uusi vaatimus on tullut lisää,vaaditaan karanteenia myös kotimaassa ennen lähtöä,vaikeaksi menee. Yrittävät saada maahan 2000 miljonääriä joiden tehtävänä pelastaa turismielinkeino

    • Anonyymi

      Koko turismin aloittaminen on täysin sekavassa tilassa, jossa kukaan ei tujnnu tietävän vastausta edes yksinkertaisimpiin kysymyksiin: https://www.thephuketnews.com/phuket-opinion-the-waiting-game-77536.php

      Selvää on, että vaikka turismi ehkä jotenkin saataisiinkin alkamaan, pari tuhatta rikastakaan turistia ei tuo minkäänlaista lohtua sadoille tuhansille turistien puuttumisesta kärsivälle thaimaalaiselle. Turisteja kävi Thaimaassa viime vuonna noin 40 miljoonaa. Heidän rinnallaan pari tuhatta ei ole edes hyttysen ininää.

      • Anonyymi

        Niinpä, nyt itikat joutuvat tyytymään taikkujen vereen


    • Anonyymi

      Thaimaan hallitus on aivan ulalla tilanteessa. Ensin on ladattu kaikki paha farangien niskaan, ja peloiteltu maan väestö coronalla, ja nyt kun vihdoinkin maan katastrofaalinen tilanne alkaa valjeta päättäjillekin, niin kasvojen menetys ei tule kuuloonkaan, Maan taloudsta hieman enemmän tietävät ovat varoitelleet jo kesästä asti, että talous ei tule kestämään turistien puttumista pitkään, koska maan talous on muutenkin vaikeuksissa. Vienti sakkaa pahasti, Baht on aivan liian korkealla ja kiinteistökupla odottaa puhkeamistaan.
      Tässä tilanteessa muutama tuhat turistia/kk ei auta mitään.
      Joko Thaimaa avaa rajansa hyvinkin pian, tai sitten alkaa tapahtumaan...

      • Anonyymi

        Aurinkomatkat perui eilen Thaimaan matkat tältä talvelta. Vaikea tosin olisi järjestää kun matkaoppaat ei pääse maahan ja Finnair ei saa lentää Thaimaahan.

        Talvi 2021-22, voi olla mahdollista jos Covid-rokote on silloin olemassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe