Aihe

Ensimmäinen suhde

Anonyymi

Mulle laitto perjantai-iltana yks mun luokan tyttö viestiä että se tykkää musta... En oo ikinä ollu missään suhteessa, enkä uskonu että kukaan muhun ees ihastuis. Noh, sovittiin että maanantaina jutellaan, ku mennään kouluun mutta... Mitä mää sanon? Ollaan siis kasiluokalla ja sekään ei vissiin oo ollu koskaan kenenkään kans yhessä. Mulla ei oo ollu koskaan mitään tunteita sitä kohtaan, mutta se on katellu mua jo jonku aikaa.

1

<50

  Vastaukset

  • Nonii työltä pesee ohjeita!

   Ensinnäkin itse ainakin juttelisin tän tytön kaa ihan vain kahdestaan ilman että ketään muita on siinä ympärillä. Varmaan tytöllekkin kivempi niin. Pystyy helpommin avautumaan asioista. Itse en ainakaan tälläsistä asioista tykkäisi puhua ulkopuolisten vieressä.

   Ja sitten suosittelen että pidät kokoajan tietynlaista keskustelua yllä asiasta kuin asiasta että ei tule sellaista hiljaista kiusallista hetkeä, mutta anna tytön puhua kans.

   Jos et tunne tyttöön vetoa niin sano se hänelle ns. Hienotunteisesti. Sano vaikka (jos pitää kohdallasi siis paikkansa) " että ihastut tosi harvoin ja vaikka en ole itse ihastunut suhun niin oot silti kiva ja kaunis. En vain jostain syystä tunne valitettavasti samoin. " jotain tohon tyyliin.

   Ja voittehan te tutustua toisiin ja pysyä kaveri väleissä jos kummallekin ok ja tuntuu nii hyvältä. Mutta älä ole kylmä! Jos se on Sinuun pahasti ihastunut niin sinun sanoillasi voi olla tosi iso merkitys hänen henkiseen hyvinvointiin.

   Ja hei annan yhden vinkin varsinkin tämän tytön vuoks: Jos teille tulee sellaiset ns. Kiusalliset välit että ette tämän jälkeen enää puhu toisillenne vaikka ennen ehkä puhuitte niin mene juttelemaan tai moikkaa tai jotain vastaava jos tuntuu että tyttöä nolostuttaa olla lähelläsi ja ette muuten puhu.
   Itse nimittäin kerroin tässä reilu puolivuotta sitten yhdelle tytölle että olin ihastunut häneen ja hän ei ollut minuun mutta vaikka se kerta kun kerroin tunteistani meni hyvin eikä ollu edes kiusallista niin jälkeenpäin tuli tosi kiusalliset välit ainakin minun näkökulmasta. Tyttö ei enää tullut puhumaan mitään mitä joskus silloin tällöin teki aiemmin, enkä minä kehdannut edes katsoa häntä päin, koska ajattelin että hän pitää minua ahdistavana jolloin en itsekkään sen jälkeen viittiny mennä puhumaan mitään. Edelleen ei olla puhuttu käytännössä mitään vaikka ollaan oltu samoilla kursseilla.

   Tarkoitan että yritä olla hänelle sellainen että ei kävis niinkuin minulle. Jos tytön käytös muuttuu sinua kohtaan jotenkin negatiivisemmaksi jos teillä ei ala suhdetta nii voit aina kysellä vaikka että oonko ollu jotenki ilkee vahingossa sua kohtaan tai jotain vastaava... Ymmärrät varmaa mitä meinaan.

   Mutta onnea vaan sinne jos siitä alkaisikin hyvä suhde!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   17076
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   14233
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   140
   8849
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   246
   7904
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1847