Aihe

Silmukka kiristyy ja puntti tutisee

Anonyymi

Sysmää itsevaltaisesti vuosikausia johtaneet despootit ovat ajaneet vankkurinsa viimein umpikujaan ja sieltä poispääsyyn ei ole kunniallista tietä.

Tämänkin palstan kirjoitukset somekirjoittelun ohella todistavat sen, että Sysmän johtokaksikon kohtalo on samankaltainen kuin Romanian aikanaan ja Valko-Venäjän lähitulevaisuudessa.

Niin Romanian, Valko-Venäjän kuin Sysmänkin kansalaisten mitta tulee lopulta täyteen ja diktaattorit syöstään lopulta vallasta ja historiaan jäävät vain merkinnät korruptoineista ihmishirviöistä, jotka kansalaisten toimesta siirrettiin unhon yöhön.

11

504

  Vastaukset

  • Toimenpiteet aloitettu, pamput haettu varastosta ja käyttöohjeet luettu, tulee tekemään kipeetä todellakin, eli homma hoidossa ja hullut pääsee hoitoon.

  • Luojalle kiitos tästäkin.

  • Malttakaas vähän. Ehkä saamme ensivuonna uuden paloaseman. Rahoitus hoituu ilman mitään suunnitelmia.

  • Arvaus siitä, lähteekö ensin Lukasenka Valkovenäjältä vai diktatuuri Sysmästä.

  • Kitkiöjoki ei lähde rakastajansa kanssa kunnanvirastosta ennen kuin heittää korkkarit kattoon eli samaan aikaisesti kuin Lukashenko lähteen palatsistaan helikopterikyydillä Venäjälle maanpakoon.

   Koska Bruun tarttuu aseisiin "puolustaakseen demokratiaa"! :)

   • Onneksi nykyiset äänettömät valtuutetut eivät jatka, kantavat poliittisen vastuunsa, häpeävät hissukointiaan ja jäävät pois. Bruunia ja muuta mökä porukkaa ei saa pois kuin että kukaan ei äänestä niitä.


  • Diktatuuri aiheuttaa kärsimystä aina sukupolvien ajaksi. Kyllähän niistä kirjoja kirjoitetaan, mutta opiksi ei oteta. Jonnet ei muista!

  • Ainoastaan pahimman Kitkiöjoki/järvinen duon tiputtaminen valtaistuimeltaan ei riitä. Korruptio ja ankeuttaminen ei sillä Sysmässä lopu. He pyrkivät joka tapauksessa vetelemään naruja taustalta.

   Kunnanvaltuutetuista 80 % ei ole luottamuksen arvoisia. Loput 20 % hieman yrittää, mutta yhteistyö, osaaminen ja toteutus ei ole tarpeeksi laadukasta, eikä vastarinta tarpeeksi kovaa. Kuitenkin sympatiat kuitenkin heille koska 80 % kampittaa heitä kaikin mahdollisin tavoin.

   He 20 % ovat ne pari Kokoomuksesta erkaantunutta, yksi demari ja yksi persu. Todella vähissä on fiksut ihmiset Sysmän valtuustossa. Vain neljä kahdestakymmenestäyhdestä (4/21) on luottamuksen arvoisia.

   Lisäksi kaikenlaisen Sysmän "sitoutumattomien" harrastaman epäkypsän mouhottamisen ja häiriköimisen pitää loppua ja loppuuhan se kun ei äänestä heitä enää valtuustoon.

   • Älä jauha paskaa.


  • Kyllä nuo toistaitoiset ovat tuhlanneet vähäisiä verotuloja turhuuteen. Heidät tulee saattaa tahdonvastaiseen pakkohoitoon yhteiskunnalle vahingollisina henkilöinä. On aiheellista perustaa valiokunta täyttämään M3 lankettia näiden osalta.

   • Mikä se M3 lanketti on? Tarkoittaako se kolmea M:ää?


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   359
   17585
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   672
   10007
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   64
   6177
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2453