Aihe

KTM Duke 125 huolto väli

Anonyymi

Mietin vain että kuinka usein KTM Dukeen pitää vaihtaa uusia osia kuten mäntä ja tiivisteet. Sitä vaan tässä mietin että kuinka pitkät huoltovälit Dukessa on kun itse sitä en netistä löytänyt. Jos joku tietää asiasta saa kertoa.

4

<50

  Vastaukset

  • Männänvaihto ei kuulu määräaikaishuoltoihin noissa katunelareissa, kun sen pitäisi kestää siellä aika pitkään. Sitten jos alkaa huohottamaan ja polttamaan öljyä niin kannattanee vaihtaa.

  • Nelareissa se syöpä on venttiilien tarkistukset säädöt. Ne tarkistetaan oli tarvetta tai ei siis säädöille ja se maksaa. Jonottaa sinne huoltoon ja sitten viedä ja tuoda.

   2t ohittaa myös tuon tilanteen kuten nelarin baanalla.

   • Venttiilien tarkistus ja säätöhän ei paha homma ole, varsinkaan näin googlen ja youtuben aikaan.
    2tahti tehokkaampi ja hauskempi kyllä, mutta et voi kyllä väittää että esim. 125 exc olisi huoltovapaampi kuin 125 duke.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Venttiilien tarkistus ja säätöhän ei paha homma ole, varsinkaan näin googlen ja youtuben aikaan.
    2tahti tehokkaampi ja hauskempi kyllä, mutta et voi kyllä väittää että esim. 125 exc olisi huoltovapaampi kuin 125 duke.

    Jos itse osaa ja tekee niin ei se sitten vielä kun löytyy joku lämmin talli, mutta jos tekee kuten minä ja vie liekkeeseen niin ajat on ajokaudella tiukilla ja rahaa menee vaikka olisi pelkkä tarkistus.

    Pahinta jos rahaa riittää niin on nuo jonutus ajat sinne huoltoon, usein sanovat kesällä että jonoa on yli kuukausi. Ajan itse todella paljon joten kun kilometrit tulevat täyteen niin ei ole aikaa odottaa yli kuukautta, siinä ajassa ajaisin jo uudestaan sen huoltovälin.

    Ja ei voi varata etukäteen kun on esim vaihtanut hiljan pyörää ja tilanne tulee eteen nopeasti. Ja toisaalta kun ei tässä elämässä koskaan tiedä mitä tapahtuu niin voi ihan hyvin olla ettei aina ehdikään ajamaan kymppitonnia tai muuta siinä ajassa että huoltoa olisi mielekästä varata niin paljon ennakkoon.

    Kunnioitan sitä jos tekee itse ja silloinhan hommat hoituu, mutta itse vien aina liikkeeseen perusvoiteluita lukuun ottamatta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13643
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6325
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5190
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3416
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2692