VFR750F

kokemuksia?

Liikkeessä myytävänä VFR750F -89. Mittarissa 97tkm. Tähän asti olen päästellyt vain jammuilla.
Nyt olisi aika vaihtaa merkkiä. Kertokaa asiantuntijat mitä vaivoja saattaa löytyä tuon ikäisestä Hondasta?

14

5086

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seuraavanlainen

      Sähkövikoja nimenomaan tuossa mallissa.latauksen säädin lastentauti.Starttimoottori heittää pois päältä kesken starttauksen,hankala vika koriata osat ei kyllä hirveästi maksa.jarrulevyt kulunet vaihtorajalle.ketjut finaalissa ,jarrupalat loppu.Katteissa halkeamia kiinityskohdissa,hintava korjata.ainoa mikä Hondan lastentaudeista ei vaivaa tätä mallia on nokkaketjun kiristäjä jota tässä ei ole koska on rattailla.Varaosia vaikea saada käytettynä mistään, uusien osien saanti hinta nor maali hondan osia kallliimpi aika usein toimitus japanista.Kivapyörä muuten, mutta loppuun ajettuna vanhana käytettynä ei mikään helppo pidettävä.Luotatko sitten hyvään tuurii.PS kalleimmasta päästä olevat tulpat hinnaltaan ja huoltojen teko hankalahkoa , joutuu purkamaan aina paljon ...kallista huollattaa

      • tiedoista

        Kuulostaa vikalista siltä että kannattaa unohtaa kyseinen malli! Etsin kuitenkin n. 5000 euron matkapyörää mikä vielä pystyy kuljettamaan kaksi henkeä. Mitä suosittelet?


      • "norsu"=)) ..
        tiedoista kirjoitti:

        Kuulostaa vikalista siltä että kannattaa unohtaa kyseinen malli! Etsin kuitenkin n. 5000 euron matkapyörää mikä vielä pystyy kuljettamaan kaksi henkeä. Mitä suosittelet?

        ..jos hondaa mielit. tuohon hintaan pitäisi saada n.50 000 ajettu 1000cbr:ä. tinkimällä paljon allekkin! jos kone ei rallata paljoa ni huoltovapaita kilometrejä paljon edessä! sama ajatko yksin tai kaksin, kyllä vie ja pääsee!


    • -87

      kokeilemassa itse miltä pyörä tuntuu. Omani vfr 750 -87 ajettu 120tkm, kone ei tihku öljyä,ei vie öljyä kone käy nätisti ja moottori taitaa olla niitä luotettavampia mitä pyörissä on käytetty. Hyvä pyörä maantiellä ja kyllä sillä radallakin voi käydä kurvailemassa. Eiköhän jarrupalat ja levyt ole kulutustavaraa merkkiin ja malliin katsomatta? eli suosittelen eikä kannata pelästyä kilometrejä, ehkä jollain muulla merkillä noi kilsat jo tuntuis, mutta ei vfr:llä.

      • syö öljyä

        Mienkäs bensa syökö sitä himona????montako lataus säädintä oot vaihtanut


    • cbr!

      .. todellakin vfr:ät on ylihintaisia. koneen huolto ja korjaus hankalampaa kuin cebarissa. ainut mikä on tehty helpoksi niin takarenkaan vaihto(yksipuoleinen taka-akseli) onhan vee tietysti mukava.. mutta jos pitäisi valita 100000 ajettu vfr:ä tai samanhintaluokan 1000cbr:ä ni..

      • sitten

        sulla on se nokkaketjun kiristäjäkin ongelmana joka rallatta ceba
        rissa enempi tai vähempi.Noin vanhassa vfr:ssä ei muuten ole yksipuoleista taka svingiä,ei sen puoleen eipä ole sitten taka pyörän laakeri ongelmaakaan.Mutta cebari ehkä sittenkin noista , sitä löytyy hajoittamoltakin kiitettävästi.tosin ne määrätyt osat on niistä jo myyty


      • ylihintaisuus

        näkyy yksinkertaisesti siitä, että 16 vuotta vanha 100 tkm? ajettu pyörä on vielä pyynniltään 5000€. Pistäkää mieluummin tonni pari lisää, niin saatte pyörän 90-luvun loppupuolelta. Mutta jos tietty vain VFR kelpaa niin...


    • pyöriä

      Taas jälleen näkyy kuinka hataralla tietopohjalla nämä netin "kaikkitietävät" ovat.

      Ensinnäkin: Kaikissa pyörissä kulutusosat kuluvat. Kaikissa pyörissä on tyyppivikoja ja -ominaisuuksia mutta ne eivät välttämättä ole mitenkään merkittäviä ostopäätöksen kannalta.

      Mutta tärkein, mitä tulee otta huomioon Cebarin ja VFR:n välillä valitessa. Ne ovat kaksi täysin eri pyörää ominaisuuksiltaan. Eihän kananmunia ja perunoitakaan verrata keskenään. Käytä asiantuntijanasi sellaista henkilöä jolla on kokemusta molemmista pyöristä. Laadukkaita merkkejähän ne ovat molemmat. Tai kokeile itse niin huomaat eron. Se asia ei selviä näillä palstoilla.

      • ostoaikeissa

        eikös 5000e saa jo ainaki 1991-1992 vfr


      • -O-
        ostoaikeissa kirjoitti:

        eikös 5000e saa jo ainaki 1991-1992 vfr

        Multa ainakin saat, ja hyvän saatkin. Tuli ostettua uudempi, niin vanhasta luovun , -91 katteet kuidutettu, maalattu, uudehkot renkaat, takaiskari uusittu ja vanteet kiillotettu. Kaikki etupään laakerit vaihdettu. Lataus-säädin puhaltimella.


      • vfr 92
        -O- kirjoitti:

        Multa ainakin saat, ja hyvän saatkin. Tuli ostettua uudempi, niin vanhasta luovun , -91 katteet kuidutettu, maalattu, uudehkot renkaat, takaiskari uusittu ja vanteet kiillotettu. Kaikki etupään laakerit vaihdettu. Lataus-säädin puhaltimella.

        Aasiasta toiseen miten olet asentanut puhaltimen ja millaisen.onko toi ihan toimiva viritys,pistähän lisää asiasta infoo!!


      • -O-
        vfr 92 kirjoitti:

        Aasiasta toiseen miten olet asentanut puhaltimen ja millaisen.onko toi ihan toimiva viritys,pistähän lisää asiasta infoo!!

        Laittelin säätimen päälle jäähdytys- siilin, piitahnaa väliin ja päälle prosessituuletin pulteilla kiinni. Virrat takavalolta, eli aina päällä. 5 vuotta on mennyt ilman ongelmia. Tuohon laitoin vielä auton ulkoläpötilamittarin, anturi kiinni ja näyttö mittaristoon.


    • 800cm

      Vfr vai tupla xx?
      Ilman muuta vfr.
      -Yksipuoleinen tukeva takahaarukka,joten takarenkaan vaihto helpompi ja ketjun kiristys myös, ei tarvitse huolehtia linjauksesta.
      -paremmat ajo-ominaisuudet.
      -ja se v-kone.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe