Ihastus asiaa

Anonyymi

Hei.oon poika alottanut 9 luokan ja ihastunut luokallani olevaan tyttöön. Hänellä ei tunnu paljoa olevan ystäviä (muutama). Menin yks päivä puhumaan hänelle ku hän oli yksin ja me keskusteltiin iha perus asioista sinä päivänä. Huomasin kuitenkin seuraavana päivänä että meidän kans samalla luokalla oleva poika on puhunut jatkuvasti hänelle ja pyrkii hänen (tämän tytön) seuraan jatkuvasti. Ollaan tytön kanssa välin katsottu ja hymyilty toisillemme luokassa. Tiiän et en sais ärsyyntyä/olla mustasukkanen siitä että tää tyttö ja se poika keskustelee sillä heillä on oikeus olla ja viettää aikaa kenen kanssa haluavat mut en voi sille mitään et tuun surulliseks pelkästä ajatuksesta että he alkaisivat seurustella. Toivon toki molemmille pelkkää hyvää. Mitä mun pitäis tehdä? Vähän sekava viesti mut kiitti jos joku jakso lukea loppuun ja kiitos paljon jos vastaat viel(:

7

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kai siinä ole paljoa muuta vaihtoehtoa kuin vain tutustua enemmän. Ja sitten jossain välissä sitten kertoa jos ei muuten selviä asia.

      Kerron sinulle nyt yhden tarinan elämästäni, jonka suosittelen lukemaan, sillä siitä voi oppia jotain....

      Olin ihastunut yhteen tyttöön kun olin 16v. Ja niin pahasti että minun piti suunnitella kotona etukäteen mitä sanon hänelle jos tulee mahdollisuus puhua koska muuten jäisin niin lukkoon. Noh sitten yhdessä vaiheessa kun mentiin tutulle viettää aikaa niin tää kyseinen tyttö tapasi siellä yhden pojan ekaa kertaa jonka kanssa hänellä alkoi heti synkkaa. (vähän kauniimpi näky kuin minä) . Tässä vaiheessa olin ollut ihastunut tähän kyseiseen tyttöön jo melkein vuoden niin oli kiva siinä vieressä seurata sitä heidän puuhastelua ja halailua. Myönnän pisti sydämmeen hitosti mutta annoin luonnonvalinnan tapahtua.

      Noh ajat kuluivat ja lopulta olin niin pahasti ihastunut häneen että en voinut enään keskittyä opiskeluun kunnolla samassa tilassa ja joskus kun oli hänen kanssaan puhumassa niin vatsa meni hänen lähellä niin sekaisin että joutu välillä mennä vessaan.

      Ja ai niin tyttö kans välillä tuntui hieman flirttailevan eli oli esimerkiksi kehunut silmiäni kauniiks ja muutenkin tuntu joskus hakeutuvan jutulle ja hymyili ja oli mielestäni suht pitkät katseet joskus meidän välillä.

      Sitten tuumin että ei tässä auta muu kuin kertoa tälle tytölle että olen ihastunut häneen. Suunnittelin varmaan kymmeniä tunteja kuinka kertoisin sen silleen kivasti ja lopulta sain kerrottua mutta eipä tyttö sitten minusta olut kiinnostunut Tosin ei edes kuulemma ollut tajunnut mitään että voisin olla.
      Noh luulin että meille jäi hyvät välit mutta nytten siitä on yli puoli vuotta eikä olla puhuttu kasvotusten sen jälkeen yhtään mitään.

      Pidin itseäni niin vastenmielisen näköisenä että sen jälkeen kun kerroin tämän niin en edes kehdannut katsoa häntä päin, ettei se olisi hänestä ahdistavaa. Minulla oli paha akne josta tällänen ajattelu johtu ja sen takia tiesin jo etukäteen kuinka tulee käymään kun kerron tunteet.

      Pointtini on vain se että jos tulet kertomaan hänelle tunteistasi ja tulee kielteinen vastaus niin yritä saada kuitenkin häneen sellaiset välit ettei olisi sellaiset inhottavan kiusalliset välit kuin minulle kävi! Jos tulee pakit niin sanot vain että toivoisit että voidaan edelleen olla ihan normi puheväleissä ja jne. Itseä kaduttaa paljon että sen jälkeen en mennyt puhumaan niin tuli kiusalliset välit. No mutta se johtu itsetunnosta.

      Sitten yksi tuttu vittuilee mulle kun kuuli tästä että olin ihastunut ja aina ku tyttö menee ohi niin puhui kovaan ääneen että "Olli kato kukas tuolla on" ja sitten olen ihan hiljaa ja näin ollen tyttökin varmaa ajattelee että en halua puhua hänelle vaikka se olisi tosi ihanaa!


      Mutta muuten minun vinkkinä olisi se että koita tutustuu ja sitten siitä eteenpäin. Kyllä sä tiiät 😉

      • Anonyymi

        Kiitos vastauksesta! Kertomuksesi oli koskettava. Mua vain häiritsee niin julmetusti se kuinka tämä toinen poika koko ajan menee puhumaan tytölle ja he naureskelevat tunnilla yhdessä jne.


    • Vuoden päästä olette todennäköisesti eri kouluissa ja teillä on ihan eri piirit, joten ei se teidän kahden seurusteleminen kovin todennäköisesti mihinkään pitkäaikaiseen juttuun johtaisi.

      Keskity koulunkäyntiin ja omaan elämääsi. Näin saat mahdollisimman hyvän pohjan sille tulevaisuuden parisuhteelle, jota kannattaa alkaa viritellä vasta muutaman vuoden päästä.

      • Anonyymi

        Pysy pois setämies nuorten palstalta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pysy pois setämies nuorten palstalta.

        Nuorten palstat tarvitsevat setämiehiä ja tätinaisia. Aikuisen valvova silmä on aina tarpeen.


    • Anonyymi

      Jooniijoo

      • Anonyymi

        Mitäs tämmöinen meinaapi?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe