Aihe

Ihastus asiaa

Anonyymi

Hei.oon poika alottanut 9 luokan ja ihastunut luokallani olevaan tyttöön. Hänellä ei tunnu paljoa olevan ystäviä (muutama). Menin yks päivä puhumaan hänelle ku hän oli yksin ja me keskusteltiin iha perus asioista sinä päivänä. Huomasin kuitenkin seuraavana päivänä että meidän kans samalla luokalla oleva poika on puhunut jatkuvasti hänelle ja pyrkii hänen (tämän tytön) seuraan jatkuvasti. Ollaan tytön kanssa välin katsottu ja hymyilty toisillemme luokassa. Tiiän et en sais ärsyyntyä/olla mustasukkanen siitä että tää tyttö ja se poika keskustelee sillä heillä on oikeus olla ja viettää aikaa kenen kanssa haluavat mut en voi sille mitään et tuun surulliseks pelkästä ajatuksesta että he alkaisivat seurustella. Toivon toki molemmille pelkkää hyvää. Mitä mun pitäis tehdä? Vähän sekava viesti mut kiitti jos joku jakso lukea loppuun ja kiitos paljon jos vastaat viel(:

7

137

  Vastaukset

  • Ei kai siinä ole paljoa muuta vaihtoehtoa kuin vain tutustua enemmän. Ja sitten jossain välissä sitten kertoa jos ei muuten selviä asia.

   Kerron sinulle nyt yhden tarinan elämästäni, jonka suosittelen lukemaan, sillä siitä voi oppia jotain....

   Olin ihastunut yhteen tyttöön kun olin 16v. Ja niin pahasti että minun piti suunnitella kotona etukäteen mitä sanon hänelle jos tulee mahdollisuus puhua koska muuten jäisin niin lukkoon. Noh sitten yhdessä vaiheessa kun mentiin tutulle viettää aikaa niin tää kyseinen tyttö tapasi siellä yhden pojan ekaa kertaa jonka kanssa hänellä alkoi heti synkkaa. (vähän kauniimpi näky kuin minä) . Tässä vaiheessa olin ollut ihastunut tähän kyseiseen tyttöön jo melkein vuoden niin oli kiva siinä vieressä seurata sitä heidän puuhastelua ja halailua. Myönnän pisti sydämmeen hitosti mutta annoin luonnonvalinnan tapahtua.

   Noh ajat kuluivat ja lopulta olin niin pahasti ihastunut häneen että en voinut enään keskittyä opiskeluun kunnolla samassa tilassa ja joskus kun oli hänen kanssaan puhumassa niin vatsa meni hänen lähellä niin sekaisin että joutu välillä mennä vessaan.

   Ja ai niin tyttö kans välillä tuntui hieman flirttailevan eli oli esimerkiksi kehunut silmiäni kauniiks ja muutenkin tuntu joskus hakeutuvan jutulle ja hymyili ja oli mielestäni suht pitkät katseet joskus meidän välillä.

   Sitten tuumin että ei tässä auta muu kuin kertoa tälle tytölle että olen ihastunut häneen. Suunnittelin varmaan kymmeniä tunteja kuinka kertoisin sen silleen kivasti ja lopulta sain kerrottua mutta eipä tyttö sitten minusta olut kiinnostunut Tosin ei edes kuulemma ollut tajunnut mitään että voisin olla.
   Noh luulin että meille jäi hyvät välit mutta nytten siitä on yli puoli vuotta eikä olla puhuttu kasvotusten sen jälkeen yhtään mitään.

   Pidin itseäni niin vastenmielisen näköisenä että sen jälkeen kun kerroin tämän niin en edes kehdannut katsoa häntä päin, ettei se olisi hänestä ahdistavaa. Minulla oli paha akne josta tällänen ajattelu johtu ja sen takia tiesin jo etukäteen kuinka tulee käymään kun kerron tunteet.

   Pointtini on vain se että jos tulet kertomaan hänelle tunteistasi ja tulee kielteinen vastaus niin yritä saada kuitenkin häneen sellaiset välit ettei olisi sellaiset inhottavan kiusalliset välit kuin minulle kävi! Jos tulee pakit niin sanot vain että toivoisit että voidaan edelleen olla ihan normi puheväleissä ja jne. Itseä kaduttaa paljon että sen jälkeen en mennyt puhumaan niin tuli kiusalliset välit. No mutta se johtu itsetunnosta.

   Sitten yksi tuttu vittuilee mulle kun kuuli tästä että olin ihastunut ja aina ku tyttö menee ohi niin puhui kovaan ääneen että "Olli kato kukas tuolla on" ja sitten olen ihan hiljaa ja näin ollen tyttökin varmaa ajattelee että en halua puhua hänelle vaikka se olisi tosi ihanaa!

   Mutta muuten minun vinkkinä olisi se että koita tutustuu ja sitten siitä eteenpäin. Kyllä sä tiiät 😉

   • Kiitos vastauksesta! Kertomuksesi oli koskettava. Mua vain häiritsee niin julmetusti se kuinka tämä toinen poika koko ajan menee puhumaan tytölle ja he naureskelevat tunnilla yhdessä jne.


  • Vuoden päästä olette todennäköisesti eri kouluissa ja teillä on ihan eri piirit, joten ei se teidän kahden seurusteleminen kovin todennäköisesti mihinkään pitkäaikaiseen juttuun johtaisi.

   Keskity koulunkäyntiin ja omaan elämääsi. Näin saat mahdollisimman hyvän pohjan sille tulevaisuuden parisuhteelle, jota kannattaa alkaa viritellä vasta muutaman vuoden päästä.

   • Pysy pois setämies nuorten palstalta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pysy pois setämies nuorten palstalta.

    Nuorten palstat tarvitsevat setämiehiä ja tätinaisia. Aikuisen valvova silmä on aina tarpeen.


  • Jooniijoo

   • Mitäs tämmöinen meinaapi?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   25379
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16364
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15111
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   12689
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   84
   1922