Pojat - oletko nähnyt kaverin runkkaavan luulien sun nukkuvan

Anonyymi

ikä ja kerroitko toiselle siitä.
Itse olin viime viikonloppuna kaverin kanssa telttailemassa muutaman päivän. Huonosti nukun muualla kuin omassa sängyssäni. Jossain vaiheessa ihmettelin kummaa huokailua. Käänyin kaveriinpäin esittäen nukkuvaa. Vähäksi aikaa lopetti ja pokkana hoiti homman loppuun. En sanonut sille ainakaan vielä mitään. Ehkä joskus pitää kuittailla :D Ikää löytyy vajaat 17v.

4

218

  Vastaukset

  • Miten tiesit, että hoiti homman loppuun? Jos olisit avannut silmäsi, hän olisi huomannut ettet nuku ja lopettanut. Jos taas pidit silmäsi kiinni, et nähnyt hoitiko hän homman loppuun. Eli tulemme siihen johtopäätökseen, että tarinasi on keksitty!

   • Mihin se sitten rupesi käyttämään wc-paperia kun ääni loppui.....


  • Kyllähän sen runkkauksen äänen tunnistaa. Kerran seurasin kaverin touhuja ja päätin kysyä "helpottiko?" toisen siivotessa jälkiään :D oli kyllä nolona :D Ikää nyt 17.

  • No en nyt suoraan nähny, mutta riparileirillä oltiin kaverin kanssa samassa huoneessa ja parina iltana rytmikäs nitinä/kahina ja huohotus kyllä paljasti mitä oli meneillään. Ja aamulla sängyn vieressä oli käsipyyhemytty... En sanonut tuosta mitään, ihan ”normaalia” touhua sinänsä, mutta itse hoidin saman jutun muualla tai sellaisena aikana että ei ollut muita lähettyvillä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut