Mökkinapuri vieraineen ja me.

Anonyymi

Vietimme avopuolisoni kanssa viikonloppua kotonamme ja suunnitelmissa oli tehdä pihatöitä ja siivota vähällä käytöllä ollut piharakennuksemme, jossa oli sauna ja tilava pieni tupa.
Töiden edetessä eteen tuli pari isompaa korjaustoimenpidettä ja päätimme pyytää hieman apuvoimia, että pääsisimme illalla saunomaan ja rentoutumaan hyvillä mielin.

Läheinen mökkinaapuri oli tullut mökilleen, kolinasta ja äänistä päätellen mökin isäntä oli siellä työn touhussa ja päätin poiketa kysymässä apua. Hän oli tullut mökilleen vaihtamaan kiuasta, jotta voisi viettää mökki-iltaa saunoen kavereidensa kanssa. Autoin vanhan kiukaan purkamisessa ja kannoimme uuden sisään, vanha hormi oli sen verran heikossa kunnossa että se hajosi asennuksen yhteydessä. Sillä saunalla ei kyllä kylvetty siinä kunnossa.

Pyysin naapurilta apua meidän piharakennuksen korjaustöihin ja tarjosin saunaa hänen ja kavereidensa käyttöön. Naapuri ei voinut kun suostua tässä tilanteessa.
Palasimme meille ja kerroin avopuolisolleni naapurin saunan tilanteesta ja että naapuri voi käyttää meidän saunaa päivän päätteeksi. Me tarvittiin remppa-apua ja he saunaa, molemmat voittaa, "töihin siitä" komensi emäntä ja jatkoi pienen tuvan sekamelskan selvittämistä.

Remontit saatiin valmiiksi, saunan pata laitettiin tulille ja otettiin oluet töiden valmistumisen kunniaksi. Naapuri palasi mökilleen ottamaan kavereitaan vastaan ja me aloitimme saunan lämmittämisen, tarkoituksena saunoa ennen naapurimökin saunojia.

Alkuilta saunottiin ja myöhemmin saunoi naapurikin kavereidensa kanssa. Istuimme iltaa yhdessä ja vieraat lähti mökille jatkoille. Me jäimme kahdestaan saunatupaan vielä rentoutumaan päivän päätteeksi ja nautiskelimme toistemme läheisyydestä.
Keskustelumme siirtyi hyvin nopeasti seksiin ja yhteisiin mukaviin kokemuksiimme, vähitellen keskustelu siirtyi itse toimintaan ja jatkoimme ajatusten vaihtoa liittyen haluihin ja fantasioihin. Yksi yhteinen mielenkiinto, ryhmäseksi, nousi puheenaiheeksi ja leikkimme kiihtyi huomattavasti. Olimme joskus vaihtanut ajatuksia kuviosta että miehiä olisi kaksi tai useampi avopuolisoni kanssa, pysähdyimme ja katsoimme toisiamme hiljaa, naapurit?
Ilta oli jo pitkällä, naapurin mökiltä kuului vielä miesten ääniä, eli siellä ei todellakaan vielä nukuttu. Kävimme naapurissa vielä pyörähtämässä, muka sanomassa hyvää yötä, mutta oikeasti tarkastelimme tilannetta sillä silmällä ja totesimme miesten olevan jo aikamoisessa humalassa. Jätimme asian siihen ja kerroimme että sauna lämpenee aamulla ja siellä voi käydä virkistäytymässä kun siltä tuntuu. Palasimme kotiin ja vietimme vielä villin illan kahdestaan ja jutuissa oli mukana myös muitakin miehiä.

Jatkuu......

5

6577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miten sitte jatkuu kiva ja kiihottava tarina

      • Anonyymi

        Näin peräkammarin nysvä kertoo itsestään.


    • Anonyymi

      Aamulla heräsimme hymy huulilla ja keittelimme kahvin. Naapurin mökillä oli vielä hiljaista ja päätimme aloittaa aamumme saunomalla. Tulet pataan ja kiukaaseen, jonka jälkeen loikoilimme saunatuvassa toisiamme hyväillen. Kävimme saunassa ja mietimme mihin aikaan naapurissa alkaisi olla elämisen merkkejä havaittavissa. Hiljaista oli, joten siirryimme saunatupaan lemmiskelemään.
      Yllätäin ulkoa alkoi kuulumaan kolinaa ja ovesta tuli sisään naapurin kaksi kaveria. Tilanne pysähtyi kun huomasivat meidät täydessä touhussa, ja mekin pysähdyimme yllätettynä. Sain vain sanottua että sauna on vapaa ja kaverit siirtyivät saunan puolelle hämmentyneinä.
      Olimme avopuolisoni kanssa juuri lähetyssaarnaajassa kun meidät keskeytettiin, jatkoin rauhallisesti aktia ja kysyin että otetaanko saunojat mukaan? Sain vastaukseksi viekkaan hymyn ja tiesin että kohta tapahtuu jotain uutta. Jatkoimme leikkiämme ja kuuntelimme milloin saunan kiuas hiljenee. Kun tuli hiljaista, niin huusin että tulkaa vaan peremmälle.

      Kaksi naapurin kaveria tuli pyyhkeet ympärillä saunatupaan ja selvästi oli huomattavissa että pyyhkeiden alla peiteltiin jotain aktiivista jäykettymistä.
      Siinä sitä sitten oltiin hetki ihmeissään keskenämme ja kysyin suoraan että haluaako vieraat päästellä paineita? Vastaukseksi saimme vain nyökkäyksiä, joten nousin ylös ja käskin avopuolisoni käymään kontilleen saunatuvan sohvalle. Itse asetuin taakse ja rohkein kaveruksista siirtyi puolisoni eteen pudottaen pyyhkeensä ympäriltään. Avopuolisoni empi hetken, mutta hamusi taitavasti kaverin kalun suuhunsa, olipa kiihottava tilanne ja takapuolen heilutuksesta tiesin että avopuolisonikin alkoi nauttia oikein kunnolla tilanteesta.
      Vetäydyin rauhallisesti omalta paikaltani ja näytin toiselle kaverille että tulee tilalleni, kumeja oli onneksi jäänyt edellisenä iltana takan reunalle. Kaveri sujautti kumin hieman jännittynein käsin kalunsa päälle ja tarrasi avopuolisoni pakaroista kiinni. Hitaasti hän painoi kalunsa sisään samalla kun toinen kavereista näytti nauttivan myös toisessa päässä sohvaa. Katselin tilannetta jossa naiseni oli ikään kuin vartaassa kahden jäykän kalun välissä. Hetken kuluttua kaverit päätti vaihtaa paikkoja ja asetuin itse avopuolisoni eteen ja annoin hänen maistaa hieman tuttuakin kalua, kohta oli taas toisen kaverin vuoro nauttia suutyöskentelystä.
      Hetken aikaa taas mentiin kaverusten tahtiin ja sitten ehdotin että miehet käy sohvalle istumaan ja avopuolisoni pääsee lempiasentoonsa joka on ratsastaminen.
      Kaverukset oli nopeasti istumassa ja odottamassa, kun naiseni kapusi jo toisen syliin ja aloitti ratsastuksen ja notkeat lantionliikkeet. Tätä ei ensimmäinen kaveri kestänyt kauan kun kuului kova karjaisu ja kädet puristivat ratsailla olevan avopuolisoni pakaroita. Kaveri suorastaa lysähti sohvan pohjalle ja avopuolisoni siirtyi jo toisen kaverin syliin, aloittaen taas notkean liikehdinnän lantiollaan. Tämäkään kaveri ei montaa minuuttia kestänyt, taisivat tosissaan olla paineiden purun tarpeessa. Ensimmäinen kaveri oli jo saunassa pesulla, joten käskin avopuolisoni sohvalle makaamaan ja nousin hänen päälleen. Kehuin hänen upeaan näköistä ja ja vauhdikasta toimintaa samalla kun painoin häntä pitkin vedoin ja hän oli allani täysin antautuneena. Purkauduin pian itsekin ja lepäsimme hetken sohvalla kahdestaan. Kysyin avopuolisoni fiiliksiä ja hän oli iloinen ja tyytyväinen aamun tapahtumista.

      Siirryimme vähitellen saunaan pesulle ja vilvoittelemaan. Vaihdoimme muutaman sanan kaverusten kanssa ennen kuin he palasivat naapurimme mökille. Kaikilla tuntui olevan mukava aamu, joten näinköhän ilta tuo taas jotain tullessaan?

      Tämä tapahtui oikeasti keväällä 2020. Kiitos ja terveisiä Keski-Suomessa käyneille mökkivieraille!

      • Anonyymi

        Kiitos munattomalle jälleen päiväuni löpinöitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos munattomalle jälleen päiväuni löpinöitä

        Näin kertoo totuuden itsestään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe