Aihe

Nyt jämsän yrittäjät investoimaan ja työllistään

Anonyymi

Kyllä nyt on työvoimaa saatavilla ja yrittäjät saaneen corona miljoonia yrityksensä kehittämiseen ja työvoimaa vapautui. mikä tilaisuus..

Ai, mutta maksavat asiakkaat katos tehtaan sulkemisen myötä. tehdas työläiset oli jämsän palvelu elinkeinojen selkäranka joka nyt meni poikki.

Joutuukohan monikin yrittäjä ny sulkee putiikinsa?

12

149

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ketkähän yrittäjät ovat Jämsässä saaneet koromiljoonia? Kerrohan tarkemmin.

  • Anonyymi

   Mietitään paluuta sen jälkeen kun JÄMSEK- on lopetettu...

  • Anonyymi

   No ne katos jo aiemmin ne tukimiljoonat. Ne on siellä veroparasiiteissa.

   • Anonyymi

    Kyllä nyt on yrittäjät köyhiä kun muutama kuukausi on pitänyt tulla toimeen vähemmällä. Maan rikkain porukka on yrittäjiä ja nyt yhtäkkiä he ovatkin köyhiä kun kirkon rotat. Mitkään tukimiljoonat ei auta. Voi voi nyt jää saamatta miljoonat tältä vuodelta. Kumma juttu ettei yrittäjille ole jäänyt yhtään ylimääräistä voittoa,että pärjäisivät muutaman kuukauden entisillä säästöillä. Tavallisten ihmisten pitää pärjätä ilman palkkaa ja tuloja eikä mitään koronatukea tule. Pitäkää nyt ökyyrittäjät suut kiinni. Myykää ne bemarinne ja Ferrarille jos ei muu auta.


  • Anonyymi

   Onpa taas yrittäjävastaisia kommentteja. Yrittäjien pelastus vaikeina aikoina on se, ettei kukaan ulkopuolinen taho (ay-liike) tule sanelemaan paljonko sun pitää nostaa yrityksestäsi palkkaa vaan yrittäjän tulot ovat aina tulot miinus menot. Joskus, kuten nyt maaliskuusta lähtien monessa yrityksessä koronan takia, menot ovat paljon suuremmat kuin tulot. Uskoisin, että jos nyt kysyttäisiin jokaiselta Kaipolan työntekijältä, että säilyttäisittekö työpaikkanne -30% pienemmällä palkalla, niin aika moni suostuisi. Tosin ay-liike torppaisi senkin, koska työn tekemisen ehtoja ei voi alentaa! Seuraavia irtisanomisuutisia odotellessa hyvää syksyä t. menestynyt Yrittäjä.

   • Anonyymi

    Et sinä ole yrittäjä, etkä varsinkaan menestynyt, pelkkä nolla taivaan rannan maalari. saisit hävetä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et sinä ole yrittäjä, etkä varsinkaan menestynyt, pelkkä nolla taivaan rannan maalari. saisit hävetä.

    Se on persutrollille katkera paikka, jos ei yrittäjät saa vapaamatkustaa kaiken aikaa. Normaali-ihminen, pätkätyöläinen elää joskus kuukausia miinuksella. Yrittäjällä on aina oltava kovat tulot, MIKSI?


  • Anonyymi

   Työnantajilla oli tapana kysellä miksi on työtön työnhakija työvoimatoimistossa. Ovatko parantaneet tapojaan tätä nykyä.

  • Anonyymi

   Jämsässä ei montaa oikeeta yrittäjä ole joka omillaan tulisi toimeen, taitaa olla S. Sievänen ja muutama muu. loput on niitä he he hi juu,,juu..

   • Anonyymi

    Minä olen ainakin menestyvä yrittäjä,lainaan rahaa kovalla korolla 100prosentin,ja en maksa veroja valtiolle.😀😀😀


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä olen ainakin menestyvä yrittäjä,lainaan rahaa kovalla korolla 100prosentin,ja en maksa veroja valtiolle.😀😀😀

    Mites kuka maksaa hulevedet??


  • Anonyymi

   Paperivassarit niin laiskoja lakkoilijoita ettei niitä palkkaa ees toinen vassari!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   252
   19385
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   376
   7162
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2290