Sopusuhtainen

Olen siis 13 vuotias tyttö painan 52,9kg ja olen 154,2cm pitkä terveyden hoitaja sanoo että ole sopusuhtainen, mutta kaikki kaverini ovat minua pidempiä ja painavat vähemmän ja se tuntuu siltä että olisin läski ja muutenkin minulla on "mahamakkaroita" jonka takia olen epävarma itsestäni joten olisi kiva tietää olenko laiha, sopusuhtainen vai läski?

2

<50

  Vastaukset

  • Iha sopusuhtainen oot :)

  • Mitään vikaa ei ole. Jokaisella meistä on erillaiset geenit ja kannatta mennää niiden mukaan eikä yrittää väkisin hakea, jotain tiettyä kuvaa mitä kaikkien keho pitäisi olla.
   Toiset meistä on hyviä juoksemaan maratoonin kun toiset luonnostaan parempia 100metrin matkalla. Jotkut pystyy nostamaan raskaitakin taakkoja, kun toiset joustaa niin, että menee melkein solmuun. Kaikkiin noihin auttaa harjoittelu ja terveelliset elämäntavat, mutta genetiikka silti määrittää eniten se miten luontaisesti kehittyy.

   Sinulla on vain fyysisesti ja ulkoisesti erilaiset vahvuudet kuin kavereilla. Olisi se muutenkin aina tylsää jos me kaikki oltaisiin ihan samanlaisia. ;3

   Kokemuksesta voin sanoa, että olet just sen mittainen, ettet koko aika lyö päätäsi mihinkään eikä tarvitse siitä melkein ikinä huolehtia. Sillä välin kaikki pidemmät kolisee otsa edellä kaappien kulmiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut