Emmasta tuli aikuinen (osa1)

Anonyymi

Tositarina meidän "Emmasta" toissakeväältä. Emma (tuolloin 17v) on vihdoinkin löytänyt löytänyt itselleen poikaystävän ja on parin viime viikon aikana tuonut tämän komean pitkän lentopalloilijan näytille minulle äidilleen. Äitikin on tykästynyt reippaaseen pitkään urheilulliseen parikymppiseen poikaan.

On kevät ja kysyn nuorelta parilta, lähtisivätkö he mökille auttamaan mökin kevättalkoissa. Kaikenlaista pientä askaretta mitä nyt mökillä riittää talven jäljiltä, laiturin laittoa, haravointia, risujen keräämistä jne jne. Saan nuoresta parista apuvoimia, niin ei tarvitse ihan kaikkea yksin tehdä.

Päivä siinä puuhasteltiin ja saatiin ihan hyvin hommia valmiiksi. Ajatelin, että laitetaan sauna lämpiämään ja saadaan päivän hiet pestyä pois, olin varautunut pyyhkeillä jo kaupungista lähtiessämme. Nuoret vähän ujoina vastasivat "joo" saunakutsuun. Lähdin "Emman" kanssa saunalle ja huutelin pojalle, että tulehan sinä kohta perästä. Lupasi tulla kohta, kun saa lehtikuorman vietyä tunkiolla.

Riisuimme Emman kanssa vaatteet ja kävimme lauteille. Emma vähän nolona, kun olin kutsunut pojankin mukaan saunaan, kun heidän suhde kuitenkin ihan vielä alkutekijöissään. Noh meillä aina saunottu perhepiirissä avoimesti, ketä nyt sitten mukana olikaan. Emma laittoi jalkojaan tiukasti ristiin ja levitteli pitkiä hiuksiaan rintojensa suojaksi. Hetken kuluttua pukuhuoneen ovesta tuli Jani, 190cm vartta, mielummin ehkä roteva kuin normaalipainoinen. Tuli reippaasti sisään niin kuin olis kotonaan saunaan saapunut. Lauteilla odotteli kaksi vähän lyhyempää 165 cm naikkosta arvostelemassa uutta saunojaa. Meneppä Emma näyttämään miten saadaan pesuvedet tehtyä, ettei kaupungin poika polta itseään kuumavesisäiliön kanssa. Emma laskeutui lauteilta ja sekoitteli Janille kylmää ja kuumaa vettä sopivassa suhteessa. Jani nautti silmillään, kun Emma pyllisteli ja sekoitteli vesiä siinä nenänsä alla. Olisinhan minä tästä ehkä itsekin selvinnyt, kun mökkisaunassa tehnyt tätä jokainen kesä itsekin mutta kiitokset nyt avusta kuitenkin, tokaisi Jani. Alastomana pyörinyt vesiensekoittaja sai sekoitettua Janin verenkierronkin ja veri alkoi pakkautumaan nuoren miehen puolijäykkään munaan. Jani ei pystynyt hillitsemään itseään, kädet eivät enää riittäneet peittämään ja väkisin Janin veri pakkautui ja esiin työntyi sentti kerrallaan nuoren miehen elin. Emma ei tiennyt myöskään mihin katsoa mutta ei voinut olla huomaamatta Janin kasvavaa penistä. Eihän tuo nyt mikään jättiläinen ollut mutta hyvää teki minulle 5v sitten eronneelle aikuiselle naisellekin katsella tuollaista. Sanoin Janille, että ei tuota tarvitse hävetä, että istuu ihan rennosti vaan ja nojaa lauteen selkänojaan. Jani otti kädet pois sylistään ja nojasi selkänojaan. Janin pulssin pystyi näkemään pystyssä sojottavasta munasta. Jokainen sydämenlyönti toi verta lisää ja millin kerrallaan mittaa. Sen enempää ajattelematta tartuin Janin kaluun ja vedin esinahkaa taakse, että mansikka pääsi näkyviin nahkahupun alta. Jani meni ihan sekaisin ja tarttui ranteeseeni ja yhdessä teimme muutaman vetoliikkeen ja sitten Jani palautti käteni syliini.

0

2261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1707
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe