"Ihana" kamala imetys

Anonyymi

Minulla on nyt päälle kolme kuukautta oleva täysimetetty vauva. Tuttipullosta on saanut joskus pumpattua maitoa jos minun on tarvinut käydä jossain. Minulla on vanhempikin lapsi jota imetin osittain koska hän oppi teholla juomaan tuttipullosta niin maito ei enää tahtonut kelvata luonnollisesta lähteestä. Tämän nuoremman lapsen kanssa silti imetys on yhtä helvettiä. Luulisi, että jos rintaa on aina saanut niin sitä suostuisi kiltisti syömään mutta ei. Yleensä kun yrittää niin puoli tuntia on yhtä huutoa ennenkuin hän suostuu syömään. Silloinkin jos hän rauhoittuu ja yrittää liikuttaa häntä aivan vähän niin sama huuto alkaa. Selälleen vauva ei tahdo mennä kirveelläkään. Joskus on ihanaa jos vauva suostuu syömään rinnasta tuosta nuin vain. Öisin on varsinkin todella raskasta koska jonkun takia sitä aina ajattelee, että nopeasti syötän niin pääsee takaisin nukkumaan, mutta ei. Ensin tarvitsee kuunnella puoli tuntia huutoa ennenkuin vauva suostuu millekkään. Hävettää jos joku on kylässä kun miettii, että mitä muut ajattelevat kun vauva vain huutaa. Samaten lastenhoitohuoneessa tulee oltua todella kauan. Sitä sanotaan, että imetys lähentää välejä mutta minulla se taas on aivan päin vastoin kun joka kerta se syöttäminen on sellaista tappelua. Sitten jos sitä suostutaan syömään niin sitten huidotaan ja työnnetään rintaa pois suusta tai kiskotaan tai työnnetään koko naama rintaan kiinni. Olen miettinyt, että kannattaisiko vain luovuttaa ja alkaa syöttämään pullosta. Se pumppaaminen on kyllä vielä ärsyttävämpää kun siihen menee tuntikausia. Sitä paitsi en tajua, että kenellä on niin leveät nännit, että ne muka sopisivat niihin suppiloihin. Jotain unohtui mutta saatan lisätä myöhemmin.

2

981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      AP

      Nytkin olen jo tunnin yrittänyt antaa lapselle ruokaa mutta ei. Yhtä huutoa vain. Sitten jos hän suostuu ottamaan niin kohta jatkuu kuitenkin huuto. Ajattelen aina, että jos yritän antaa mahdollisimman usein niin, että nälkä ei kerkeä kasvaa hirveän suureksi niin siltikin sitä vain huudetaan eikä suostuta syömään.

    • Anonyymi

      AP

      Luovutin viime kerralla mutta nyt vauva suostui syömään jonkun ajan huudettuaan. Alun perin ajattelin etten edes imettäisi jos saisin lapsia koska minusta se on vastenmielistä. Luin kuitenkin odottaessani ensimmäistä lasta äidinmaidon ominaisuuksista ja päätin uhrautua. Vanhempaa lasta imetin puolivuotiaaksi ja nykyistä ajattelin imettää 4-12kk ikäiseksi. Saa kuitenkin nähdä, että miten hermot kestää. Toivottavasti tilanne helpottuu, kun lapsi saa alkaa syömään kiinteitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe