Aihe

Apua pojalle joka tykkää luokkalaisestaan pojasta.

Anonyymi

Niin oon 15 poika ja tykkään yhestä mun luokkalaisesta pojasta. Se ei tiedä sitä enkä mä tiiä yhtään et tykkääkö se ees pojista. En tiiä yhtään mitä tehdä ja haluisin aika paljon olla tän pojan kaa nii antaakapas jotai vinkkejä mitä tehdä.

4

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kysy siltä, lähdettäiskö yhdessä uimaan. Jos lähtee, niin saat ainakin katsella sitä. Ja tietysti voit sitten uimahallissa kysyä saatko pestä sen selän. Ihan kivaa edetä hitaasti ja nauttia siitä.

   • Anonyymi

    Lopeta. Se kuinka törkeästi sinä käyttäydyt muita kohtaan, ei tarkoita sitä, että se on normaalia ja muiden pitäisi olla yhtä ällöttäviä.
    Tuo ei auta aloittajan ongelmaa ollenkaan.


  • Anonyymi

   Seuraile vähän tilannetta, voisiko tää sun luokkalainenkin tykätä pojista, on se kuitenkin mahdollista.

   Riippuu miten hyvin tunnet sitä, mutta voisit kysellä, että miten hän suhtautuu homouteen ja mikäli hyvin niin voisit tulla hänelle "kaapista ulos".

   Toi tilanne on mulle tuttu, 18-vuotiaana nyt olen edelleen samassa tilanteessa. Parille kaverille olen tullut kaapista ja ne otti sen ihan hyvin. Valitettavasti kumpikaan ei tuntunut olevan musta kiinnostuneita. :D

   Ja vaikkei se tykkäisikään pojista niin voisit silti olla kavereita sen kanssa. Vinkki on siis, että tutustu siihen ja juttele sen kanssa.

   En tiedä oliko tästä mitään apua mutta kyllä ne asiat selviää tavalla tai toisella. :P

  • Anonyymi

   Joudut tekemään vaikeimman asian ikinä: Olla vain kavereita.
   Tai ainakin yritä olla hänen kaverinsa jos ette sitä vielä ole.
   Sitten kun ajan kanssa tutustut paremmin kavereina ja molemmat kehittyy niin tietää paremmin voiko kysyä vai antaa asian olla.

   15 vuotta on nimittäin sen verran nuori ikä, että vaikka sinä tiedät kenestä ja mistä tykkäät, moni sinun ikäisesi ei tiedä eikä ole valmis kohtaamaan asiaa. Hänen reaktionsakin riippuu niin paljon minkälaisessa ympäristössä hän on elänyt, joten saatat joutua itse vaaraan jos noin vain kerrot hänelle. Tai vähintään vaikka hän ei kertoisi kenellekään, että sanoit pitäväsi hänestä, teidän välille jää mahdollisesti kiusallinen ilmapiiri, jonka muutkin luokkatoverit huomaa.

   Ja vaikka tapahtuisikin ihme ja tunne olisi molemmin puolinen ja olette kehittyneet jo sen verran, että ymmärrätte ja hyväksytte seksuaalisuuntautumisenne... Koulu tulee edelleen olemaan todella vaikeaa. Ikävä kyllä Suomi on kiusaajien maa ja teistä tulee nopeasti hyvä kohde heille, etenkin muille teidän ikäisille, joista monet ei oikeasti ymmärrä mitä tällaiset asiat todella tarkoittaa.

   Myönnän, että oma neuvoni tulee siitä mitä olen itse oppinut ja käynyt lävitse. Minulla meni todella pitkään ennen kuin oikeasti tiesin ja osasin etsiä omaa seksuaalisuuttani. Kaikki ihastumiset siihen aikaan oli epämukavia, koska jos ei tunne vielä itseään, on todella vaikea reagoida toisen tunteisiin oikein. Itseni kohdalla en osannut välittää asiasta yhtään, mutta tiedän, että monilla muilla se on usein ällötysreaktio.. Vähän niin kuin jos tyttö yrittää pussata tarhassa, jos nykyään enää sellaista tapahtuu? He usein eivät ole valmiita käsittelemään asiaa ja sen sijaan, että alkaisivat sisäisesti pohtimaan, he välttelevät vaikaa aihetta ja levittelevät tietoa toisen tunteista muille ja kiusaavat.

   Pätee myös ihan hetero ihastukseenkin, mutta homouden kohdalla kiusaaminen yms. saattaa olla paljon pahempaa. Ellei kaikki tiedä sinun suuntautumisestasi jo ennestään? Se ei silti muuta alkupreäistä neuvoa, että luokkalaisesi ei ole välttämättä valmis kuulemaan ihastumisestasi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   13978
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   3681
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2359