Lomallo matkatoimiston kovat kulut maksaa jäsen

Anonyymi

Jos valittaisiin suomen kallein matkatoimisto, niin Lomallo olisi varmaankin yksi tittelin tavoittelijoista ja voittaja. Kun katsotaan Lomallo matkatoimiston organisaatiota niin helposti huomaa että pomoa on pomon alla. Kaikilla hieno titteli. Titteli antaa tietysti arvostusta käyntikortissa. On toimitusjohtaja. On asiakkuusjohtaja. On myyntijohtaja. On myyntipäälliköitä ja niitä 2 kappaletta. On palvelupäällikkö. On jäsenpalvelun assistentti. On siivous & catering vastaava.

Lomallo mainitsee nämä tittelit organisaatiossaan. Ilman heitä yhtiön perus liiketoiminta "business as usual" ei pyörisi. Korvaamattomia yhtiölle. 8 kappaletta organisaation pilareita. Bruttona palkka kuluina ulos firman kassasta reilusti yli miljoona euroa.

Lomallo myyjät ei työskentele komissio palkalla vaan kuukausipalkalla. Myyjien palkkaus tosin ei voi verrata organisaation johtajiin. Peruspalkka on pieni. Palkka ei ole hyvä mutta sitä voi parantaa myymällä Lomallo jäsenyyksiä. Yksi Lomallo jäsenyys myynti nostaa palkkaa sata euroa. Parhaat jäsenyys myyjät myyvät kuukaudessa 6 kpl jäsenyyttä ja saavat siten ekstraa 600 euroa lisää peruspalkkaan. Voittaa aina Hesburgerin ja Salen kassan. Jäsenyysmyyjiä on 20 kpl. Tästä toinen miljoona Lomallo kuluja jonka Lomallo jäsenet maksavat liittymishinnassa 9500 euroa.

Tyhjät Lomallo toimistot lomakeskuksissa ja kaupungeissa. Kuluja vuodessa yli miljoona. Lomallo jäsenyyden ostaneet maksavat tämänkin liittymismaksussa 9500 euroa. Lomallon hienot autot ja herkut maksat jäsenyydessä hintaan 9500 euroa.

Mistä maksat Lomallo jäsen? Näistä maksat saadaksesi etukortin jonka edut saat ilman 9500 euron jäsenmaksua.

Lopputulema Lomallo jäsenille on se että olette maksaneet kaikki nämä kulut vain elättääkesenne Lomallo pomoja ja organisaatiota.

18

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten toiset matkatoimistot hankkivat palkkarahat.

    • Ottamatta kantaa Lomalloon sinänsä, niin näinhän se on muussakin liiketoiminnassa. Otetaan nyt sitten vaikka sama esimerkki erään suomalaisen matkanjärjestäjän organisaatiosta:

      Toimitusjohta
      Johtaja, ydinliiketoiminta
      Tietohallintojohtaja
      Henkilöstö- ja hallintojohtaja
      Johtaja, turkimus ja kestävä kehitys
      Johtaja, budjetointi ja liiketoiminta-analyysit

      Asiakaspalvelupäällikkö
      Suunnittelupäällikkö
      Myyntipäällikkö/matkatoimistot
      Myyntipäällikkö/kuluttaja-asiakkaat
      Tiedoituspäällikkö
      Tuotantopäällikkö
      Kohdetoimitapäällikkö
      Operaatiopäällikkö
      Markkinointipäällikkö
      Tuotetietopäällikkö
      Koulutus- ja kehittämispäällikkö

      Todennäköisesti yrityksen kannalta yksikään yllä olevista Johtaja- ja päällikkötason henkilöistä ei tuo firman sisälle rahaa, mutta silti yritys on katsonut heidät tarpeellisiksi.
      Ja mistä luulet että heidän palkkansa maksetaa?

      Sama kaikessa yritys/liiketoiminnassa. Yrityksessä on aina kuluja jotka eivät suoranaisesti liity yksittäiseen asiakkaaseen ja hänen tarpeihinsa sekä niiden täyttäiseen (mistä yritys loppupelissä saa rahaa sisään), mutta ovat kuluja jotka pitää kattaa myyntikatteesta.

      • Anonyymi

        Juurikin noin se vain menee. Sitä ei vai kaikki ymmärrä.


      • Anonyymi

        Tässä suomalaisen matkatoimiston organisaatiossa ja siitä johtuvassa esimerkissä on esimerkki. Asiakkaan ostama matka sisältää organisaation kulut; esim palkat, vuokrat, verot ja omistajille tuotto. Tästä koostuu se majoituksen hinta mistä tämä Lomallo lupaa esim. -15% alennuksen. Jokainen matkatoimisto on kateellinen Lomallolle koska Lomallo on perinyt asiakkailtaan kaikki riskikulut tällä 9500 euro kerta liittymismaksulla ja vuosittainen 350 euroa kattaa kaikki juoksevat kulut. Lomallo on maksattanut siis jäsenillään kaikki normaalin matkatoimiston pyörittämiskulut sitä vastaan että saa -15 % alennuksen jostakin sokos majoituksesta. Jo peruskoulun 5-luokkalaisen matikalla ymmärtää että maksaja on Lomallo jäsen ja maksaakin sitten isolla kädellä. Lomallo pomot kiittäää ja ajelevat uusilla jVolvoillaan ja nauttivat elämästä. Näin teitä Lomallo jäseniä vedätetään isolla kädellä.


    • Anonyymi

      Kyllä hyvästä kannattaa maksaa ja samalla työllistää suomalaisia,

    • Anonyymi

      Ai kuka maksaa ja mitä?

    • Anonyymi

      Kaikki maksaa, eikä edes paljoa.

      • Anonyymi

        Korona aikaan maksut juoksee, etkä saa mitään, näin Lomallossa.


    • Anonyymi

      Matkojen kovat kulut maksavat meidän omat lapsemme menetetyn ekosysteemin (=elämän edellytykset) muodossa.

    • Anonyymi

      Lomallolta putos pohja pois. Lomallo jäsenyydellä maksat normaaleiden matkatoimisto yrittäjän kulut. Nyt riski on Lomallo jäsenellä, ei matkatoimisto Lomallolla. Pääsit eroon lomaosakkeesta ja sait tilalle kynnysrahalla kalliin matkatoimiston. Se että ostit lomaosakkeen oli kallis virhearvio ja nyt laittaessasi nimen Lomallo paperiin on tupla virhe arvio ja maksaa tupla hölmöyden hinnan. Kallista elämän koulua.

      • Anonyymi

        Lomaosake myyjät tekevät päivittäin vaihtokauppoja jo osakkeen omistajien kanssa. Ja näissä kaupoissa omistajaa vedätetään kunnolla välirahalla mihin laitetaan jo 3000€ lapinlisää että olisi tinkivaraa.


    • Anonyymi

      Maksetaanko tuossa järjestelmässä lomia etukäteen varastoon, kun puhutaan noin suurista rahoista?

      • Anonyymi

        Lomaosake matkailussa kyllä maksetaan matkat etukäteen varastoon... Käytitpä ne tai et.


    • Anonyymi

      Onko kaikkilla lomallolla?

    • Anonyymi

      Ei lomallossa makseta mitään sisään. Lomallon hinta / arvo on kuin uuden auton hinta. lopussa (hetin oston jälkeen) siitä ei kukaan maksa mitään vapailla markkinoilla. Silti maksat vuosittain 350 euroa jäsenmaksua. Mistä hyvästä? Kauniit nettisivut, mukava katsella niitä ja haaveilla lomista joihin et tule pääsemään (paitsi Pajuniemen Kartano). Mitä sillä jäsenyydellä saat? Jäsenkortin muiden S-/ Pirkka-/ Kela-/ kirjasto-/ Ajokortti joukkoon .Pääsetkö sillä Helsingin asuntoon? Todennäköisesti et koskaan. Saatko sillä jäsenyydellä -10%. alennuksen Sokos. hotellista? Saat listahinnasta. Saako majoituksen samaan hintaan Bookingcomista. Saat ja voit saada vielä halvemmalla. Onko Bookingcomissa liittymismaksua ja vuosittaista jäsenmaksua? Ei, Kumpi on järkevämpi tapa matkustaa, Lomallo vai Bookingcom?

    • Anonyymi

      No tietysti lomallo pky travel.

    • Anonyymi

      Ei taida muoviläpyskällä jossa lukee lomallo olla paljoo arvoo nykyään. Ottamalla suoraan yhteyttä majoituksen tarjoajaan saa suoraan hyvät alennukset näin korona aikana. Kaveri sai Leviltä -50% alennuksella huippumökin keväälle ja samasta lomallon kautta saa 15% alennusta. Tällaisesta lomallo muovi läpyskästä maksetaan 5000 euroa ja vuodessa jäsenmaksua (mistähyvästä?) 350 euroa.

      • Anonyymi

        Kaveri sai alennusta - 50% levin asunnosta mutta sinä vain 15%. Oletko sinä lomallon jäsen kun sait vaan 15% alennuksen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe