Aihe

Onko Sysmä nyt täysin pimeä?

Anonyymi

Aila-myrsky raivoaa yhä. Onko Sysmä pimentynyt täysin? Siis sähköstä puute.

15

336

  Vastaukset

  • Hyvin on sähköt riittäneet ainakin täällä ;)

   • Aurinkopaneelien syystarjous
    Nyt on mainio aika hankkia paneelit ja ohittaa ensi kevään asennusruuhka.


  • Sulla taitaa olla aivosähkökäyrä ihan finaalissa. Mitä vittua oikeastaan kyselet tollaista älyttömyyttä. Siis mitä oikeastaan kysyit, et taida itsekään tietää, vaan huumehörhöissä yrität selvittää oletko yleensäkään hereillä vai jopa kuollut, vastaako kukaan huutoosi? Rauhoitu, hengitä syvään, nipistä (tunnetko mitään kipua) itseäsi ja heti aamulla sitten hakeudu tervydenhuollon pariin. Tämä ihan vain ystävän neuvona. Auttoito yhtään oloasi?

  • Normiälyllä varustettu ihminen tiedustelisi asiaa sähköverkooyhtiöltä, eikä todellakaan täältä pellepalstalta. Aivan täydellistä uusavuttomuutta, jos kysymys oli vakavissaan esitetty. Osaatko keittää kananmunan tai perunan, jos et (kuten luulen), niin olet ihan oikeassa paikassa täällä hakemassa elämänviisautta ja apua arjen ongelmiin. Kaikkea hyvää sulle ja onnea elämään!

  • Sähkö on pikkujuttu. Hyvin vakava ongelma on kuntaa pimentävä järjen puute hallinnossa.

  • Pimeää Sysmässä on edelleen ja kirjoitustaidotonta. Keltamahojen järjen puute ja tolhous sikiää eräisiin jäseniin geenien kautta. Kun ollaan navetassa kauan niin ollaan läpeensä "mämmissä".

   • Ennemmin olisin hyvin huolestunut sekoomuksen harhoista, joissa kuvitellaan olevansa jotenkin ylivertaisia ja oikeutettuja syyttämään ja haukkumaan muita. Mistä sekoomus muuten kuvittelee ruokansa tulevan? Sekoomuksen ruohokentiltä? Navetoissa on ihan rehellistä eläinten lantaa, jonka avulla pelloilta saadaan satoa ja näin ruokaa pöytiin. Olen oikein tyytyväinen, että maataloutta vielä on.
    Taitaa olla niin, että ” sekolaisten” pää on vanhan sananlaskun mukainen eli ”kusi virtaa ja paska tekee patojaan”.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ennemmin olisin hyvin huolestunut sekoomuksen harhoista, joissa kuvitellaan olevansa jotenkin ylivertaisia ja oikeutettuja syyttämään ja haukkumaan muita. Mistä sekoomus muuten kuvittelee ruokansa tulevan? Sekoomuksen ruohokentiltä? Navetoissa on ihan rehellistä eläinten lantaa, jonka avulla pelloilta saadaan satoa ja näin ruokaa pöytiin. Olen oikein tyytyväinen, että maataloutta vielä on.
    Taitaa olla niin, että ” sekolaisten” pää on vanhan sananlaskun mukainen eli ”kusi virtaa ja paska tekee patojaan”.

    Niin ja opetusneuvoskin katsoi parhaakseen häipyä Sysmästä ja parempi olikin ei täällä mitään fosiileja tarvitakkaan eivät ole kuin kehityksen jarruja ! Niin ja onko enää vaalikelpoinen !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Osui ja upposi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin ja opetusneuvoskin katsoi parhaakseen häipyä Sysmästä ja parempi olikin ei täällä mitään fosiileja tarvitakkaan eivät ole kuin kehityksen jarruja ! Niin ja onko enää vaalikelpoinen !

    Kuoleva kunta? Ehkä kannattaa häipyä hyvän sään aikana... (Ja aika moni näkyy häipyneen)


  • Sysmä on täysin pimeä... vain kusitolpat valaisee rantatiellä... ja johto kehuu kuinka hyvin Sysmällä menee.

   • Apulaisylilääkäreitä lastenpsykiatriaan
    HUS Helsingin yliopistollinen sairaala - Helsinki


  • Ehkä Sysmässä on järjenvalo sammunut, muuten kyllä valoa riittää ja lisää tulee. Käypä vaikka katsomassa, kuinka hienot koristevalot nousevat katukuvaan.

   • Koska tulee Jouluvalot Sysmään?????


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   12697
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6029
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   89
   4682
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   97
   3354
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   2421