Mittaustarkuuden parantaminen

Anonyymi

Olemme kehittäneen Vaasan talousalueella olevassa yrityksessä päätuotantolinjan sivussa infrapuna ja näkyvän valon taajuusalueilla toimivien mittauslaitteiden ohjaus- ja säätöohjelmistoa.

Olemme kehitysvaiheessa ja teimme epävirallisia testejä (tunnemme toisemme seurojen kautta) Hornetlentäjän kanssa. Saimme havaintoaineistoa myös ufoista, ohjelman ajon jälkeen ufo näyttikin olevan selvästi paholaiselta näyttävä ilmestys. Samoin ajoimme sen tarkistuslennolta saatua mig 27 materiaalia vasten, se olikin selvä merimetso.

Voimmekin päätellä alustavien mittausten perusteella että ufot ovat todellakim pahoja henkiä ja Venäjä ei loukkaa ilmatilaamme. Nykyinen teknologia antaa koko ajan vääriä ilmoituksia.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juurikin näin! Tiedän monia amerikkalaisia uskovaisia hävittäjälentäjiä. Ne eivät ollenkaan luota mittauslaitteisiin. He ovat hyvin tuloksin tunnistaneet Raamatun ilmestyskirjan avulla lentäviä objekteja. Paholaisen enkelit ovat saaneet kyytiä! Tiede toimii vain siihen asti missä Raamattu antaa oikean vastauksen!

      • Mooseksen kirjassa kerrotaan että Rebekka pyöräytti kaksoset. Ensimmäisenä syntynyt oli iholtaan punaruskea ja kauttaaltaan karvainen kuin vuohenkarvaviitta, ja hän sai nimen Esau.

        Sitten alkoi valtataistelut ja sukuriidat. Herra siunaili toisille hirmuisen omaisuuden ja nakkasi toiset näkemään nälkää. Kateutta ja vihaa kaikkialla.

        Esau nai ketä sattuu, vaikka Herra ja isäukko sanoi että "älä nää perhana kaikkia nai"

        Sitten Espin mutsi liittoutui faijaa vastaan ja teki Jaakobin käsistä lampaan karvalla Esaun kädet. Lopulta syötiin hyvin ja ryypättiin viinaa oikein huolella. Sitten siunailtiin, kerjättiin siunauksia ja itkettiin.

        Raamatun tarinat on kuin kertomus itäsuomesta 1800 -luvun puolivälissä. Dokaamista ja juoppohullujen delirium -päissään keksimiä satuja, joilla koitettiin turvata raha, talot, sadot, viina ja naiset.

        Kertomukset pohjustivat hienosti länsimaista markkinataloutta, jotka perustuvat ahneuden ja kusetuksen lisäksi jatkuvaan kasvuun. Tilanne ei siis ole paljoakaan muuttunut.

        Karvaista ja kamalaa.


    • Anonyymi

      Kalibrointimies on ollut koko ajan oikeassa.

      • Anonyymi

        Kalibrointimies on uusi profeetta. Ei tarvi ees palavia pensaita eikä savitauluja kiivetessään vuorelle ihmeitä tekien ja mysteereitä ratkoen. Ratkoo ongelmat pikku kaasuissa vedellen vastaukset hatusta tutustumatta edes itse asiaan. Sellainen on oikea profeetta eikä mikään halpa kopio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kalibrointimies on uusi profeetta. Ei tarvi ees palavia pensaita eikä savitauluja kiivetessään vuorelle ihmeitä tekien ja mysteereitä ratkoen. Ratkoo ongelmat pikku kaasuissa vedellen vastaukset hatusta tutustumatta edes itse asiaan. Sellainen on oikea profeetta eikä mikään halpa kopio.

        Kalibrointimies perustaa tieteeseen ja faktoihin. Hänen mystisyytensä saa hörhöt tälläkin saitilla suorastaan pelon ja epätoivon valtaan. Ei hän profeetta ole , saati jumala mutta oikean suunnan on silti osoittanut, vahvasti, määrätietoisesti ja ennen kaikkea todistetuksi. Ja tiedän, lisää on tulossa.......!


    • Onnea tuotekehitykseen sinne Vaasan talousalueelle. :-D

      • Anonyymi

        Ennemminkin onnittelisin tekniikan maailman lehteen tutustumisesta yhdistäen sen uskovaiseen palstapelleilyyn risteyttäen faktaa ja fiktiota.


    • Anonyymi

      Kyllä vain. TM toimitus tuntee hyvin kalibrointimiehen. Kerran 80-luvulla olimme testaamassa keskiluokan perheautoja ja säätäneet mittauslaitteet. Ajoimme tiellä vauhtia siinä sitten - kutsutaan vaikka Toropaiseksi - sanoi että tuo rollaattorimummo lähestyy meitä uhkaavasti ja mittauslaiteet antavat hurjaa lukemaa. Kaikki tapahtui nopeasti. Mummo otti hirveän ilmeen ja juuri ennen konepeltiä ja jysähdystä laite näytti mummon kiihtyvyvyydeksi 20ms2. No, poliisit tulivat paikalle ja näytimme mittaustuloksia. Luvut olivat lukuja, poliisi kirjasi mummon syylliseksi. Samalla TM kiitti polisiia nopeasta toiminnasta lahjoittamalla heille Dodgen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1696
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      737
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe