Meteliä pihalla

Anonyymi

Seuraan uuden viikkotehtävän starttia 24/7:sta. Talon pihalle kuuluu muiden ihmisten meteliä jostain, mutta mistä?? Mielestäni se meteli ei tule tehtävähuoneesta, jossa eläimet nyt majailee, sillä oli kirkumista ja huutoa. Sitä on tullut itse asiassa ihan koko ajan, kun porukka on ulkona. Onko kenties fanit jossain aitojen takana meuhkaamassa?

2

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei siellä faneja ole lähimaillakaan. Siinä on asutuskeskuksen puisto/leikkipuisto lähellä, josta on välillä kuulunut lasten huutoa kun he leikkivät tai pelaavat. Lapset eivät välttämättä edes tiedä että viereisen talon katolla on kuvaukset käynnissä 247.

  • Anonyymi

   Lisään vielä sen verran että niiden pihaa reunustavien aitojen takana on itseasiassa monen metrin pudotus liikkeen pihalle tai kadulle. BBTalon vieressä on kapea, pimeä käytävä (siis ei se käytävä josta pääsi mökille/tehtäväalueelle, vaan se käytävä minkä päässä on rahalaitoksen mainospostilaatikko ja jossa lukee isolla että pääsy kielletty), josta työmiehet pääsevät viemään tavaroita ja tekemään tehtävien vaatimia juttuja, mutta se on täysin suljettu kattovarasto mistä se porukka liikkuu.

   Eli suuri osa katosta on BB talon, talon käytössä ja pieni osa on itse taloa, ja tehtäväryhmän varastoa. Koko talo näkyi joskus jostain lähialueen webbikamerastakin viime vuonna, josta sai hyvän kuvan siitä millaiselta se katto ja alue näyttää, mutta valitettavasti en muista enää osoitetta siihen (osoite löytyy jostain viime vuoden viestiketjuista kyllä!)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   168
   2326
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1761
  3. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   5
   1324
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   126
   1126
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   952
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   367
   939
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   318
   890
  8. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   80
   842
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   829
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   693
  Aihe