Hammasraudat

Anonyymi

Eli mulla todettiin ristipurenta ja sanottiin että raudat tulee,mutta ei vielä kerrottu millaset ne on. Joten millaset raudat yleensä saa ristipurennan takia?

4

<50

  Vastaukset

  • Tähän en osaa vastata mutta mulla on kas kysymys raudoista. Eli jos ihan vaan ulkonäkösyistä ottaa raudat ni millaset ne raudat yleensä on? Siis jos haluaa vain suorat hampaat

  • Ulkonäkösyistä rautoja ei saa. Raudat on muuttuneet ajan kanssa ja riippuu millä tavalla sinulla on ristipurenta, koska se on aika laaja käsite. Joten se minkälaiset raudat tulee on jonkin verran yksilöllistä, mutta hyvä hoitaa nyt niin ei aikusena tule harmia. Silloin on monesti liain myöhäistä enää hoitaa.

   Hyvä puoli ristipurennassa on, että yleensä ei tarvitse yhtään hammasta ottaa pois. Omalla kohdalla alahampaat meni liian taakse, joten piti tehdä isompia korjauksia. Ristipurennassa harvemmin mitään niin suurta tarvitsee tehdä, jos vain seuraa kärsivällisesti hoito ohjeita.

   • Paikkaan hieman tuota ulkonäkö syy osuutta. Myöhemmin aikuisena kun on yksityiselle varaa voi suoristaa hampaitaan, mutta ne voivat kasvuvaiheessa muutenkin vielä suoristua, koska leukasi ei välttänättä ole kasvaneet täyteen kokoonsa.
    Lapsena/Teininä/nuorena raudat saa vain, jos purenta on virheellinen ja haittaa elämää sillätavoin. Ulkonäkö korjauksia ei tehdä, ellei hampaat/leuat vaikuta todella pahasti ulkonäköön. Mielellään odotetaan niiden kohdalla, että leuat ja hampaat saa kasvaa rauhassa.

    Kannattaa pitää huolta hammashygieniasta niin se auttaa siihen, että jos myöhemmin korjataan vaikka ihan ulkonäkösyistä, niin ikenet yms. paranee. Hammaslääkäri ei välttämättä edes voi tehdä joitain korjauksia, jos hampaat ja ikenet eivät ole tarpeeksi terveet. Hyvä nyt aloittaa siitä huolehtimaan, että hampaat pysyy hyvänä.


  • Riippuu pitkälle siitä, kuinka rautahampaita on suussa. Siis ristiasento, mutta sitähän ei voi ansaita. Hehe.

  SEISKA.FI

  • Mykistävä kaunotar! Jessica Edström häikäisee supersankarina ja ilman pikkuhousuja - 8 kuvaa, jotka on pakko nähdä!
  • Huhhuh, mikä rantabeibe! Dubaihin lähtenyt Suvi Pitkänen poseeraa superseksikkäänä pikkubikineissä - &quot;Meni hermot draamaan&quot;
  • Harvinainen yhteiskuva! Aku Louhimies edusti ensimmäistä kertaa yhdessä Sofia-rakkaansa kanssa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13457
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4711