Stondaaminen saunassa

Anonyymi

Oltiin parin kaverin kanssa toissapäivänä uimassa. Oli ihan hauskaa ja käytiin sit saunassa. Jossain kohtaa saunomista olisin jo halunnut lähtee pois mut jäätiin ihmeellisen pitkäks aikaa istumaan sinne saunaan ja mietin jo et miks ihmeessä. Vähän sivusilmällä vilkuilin kavereihin päin ja huomasin et toisella oli alakerta ihan kovana. Peitteli sitä jotenkin kädellä mut näki silti et oli ihan täydessä mitassa. Yritin sanoo jotain et ”mä voin mennä ekana” mut ei silti lähdetty ennenkun kaverilla sit rauhottu.

Mikä teiän reaktio olis jos näkisitte et saunassa tai suihkussa jollain stondais? Sehän on kuitenkin ihan normaalii?

5

311

  Vastaukset

  • Sinulla ainakin oli ihan yes reaktio. Et alkanut häntä mitenkään kiusaamaan asiasta ja tottakai se oli ehkä epämukava hetki kaikille, mutta sitten elämä jatkuu normaalina. Kuten itsekin sanoit, se on normaalia ja sille vain ei joskus voi mitään.

   Tietenkin reaktiot varmaan olisi erilaiset, jos jossain julkisessa saunassa tai suihkutilassa kävisi. Jos on julkinen paikka niin fiksua kenellä nousee kepi pystyyn, niin hän yrittää kaikessa hiljaisuudessa vain poistua. Mutta on esim tytöilläkin saattaanut menkat alkaa just silloin ja vaikka tällaiset on varsinkin nuorena noloa niin näitä satttuu.

   Useimmat ymmärtää, että saattaa alkaa seisomaan ilman mitään seksuaalista yms. syytä. Toisilla käy niin, että jos on esim. tarpeeksi kova pissahätä niin alkaa seistä. Stressi, lämpötilaerot ja urheilu voi kanssa vaikuttaa. Varsinkin teini-ikäisenä.

   Niin kauan kuin hän tai kukaan muukaan ei käyttäydy epäasiallisesti.. Who cares? Se on vain elämää.

  • Mullakin alannut usein seisoo saunassa, mutta onneksi usein saunon yksin. Koulun kanssa, kun ollaan oltu uimahallin saunassa niin kerran käynyt ja silloin onneksi älysin melko ajoissa poistua. Allasosastolla on pahempi, kun avoin halli. Ei voi lähteä mihinkään joten kaikki näkee jos seisoo.

  • "Mikä teiän reaktio olis jos näkisitte et saunassa tai suihkussa jollain stondais?"

   mun reaktio olis "kauhisunut", koska pelkäisin koko ajan että mulla kans alkaa stondaa,
   koska hyvässä ja rennossa seurassa kävis 100% samanlailla.... ja en ole edes gay...

  • Se on normaalia, kaikilla pojilla stondaa joskus väärässä paikassa väärään aikaan! Tai sitten jos ei stondaa niin jää kokemuksesta paitsi :D ei mut tosi hienosti reagoitu sulta ja ilmeisesti kaikilta kavereilta kun ette kiusanneet kaverianne asiasta! Mikä sitä kiusaamaan toimintakuntosesta vehkeestä.

  • Mulla seisoi tossa iässä lähes joka kerta täydssä mitassa kun olin saunassa, eikä liittynyt edes mihinkään seksuaalisiin ajatuksiin

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13470
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4738