Miksi rasismi on olemassa?

Anonyymi

Me kaikki ketkä olemme kokenut vihaa meitten etnisyyttä vastaan ollaan ihmetellyt miksi meitä vihataan. Rasismi on yksi mahatvin menetelmä millä pystystään alistamaan ja valtaa toisia ihmiskansoja, sillä että jos heille luodaan hyvin alhaisen itseluottamuksen, omakuvan ja itsetunteen heille syntyy vähemmyyskomplexin niitä vastaan ketkä ovat luonnut tämän sairaudeen. Tämä tekee uhrista heikon ja köyhän kuka ei pysty kilpailemaan tekijäkansaa vastaan. Rasistikansat ei salli kilpailijoita ketkä voi supistaa heitten rikkautta, valtaa ja kunnia.

Jos lukee Ruotsin mediaa niinkun Sveriges Radion nettisivua sr.se ja Sveriges Televisions nettisivua svt.se niin sitä alkaa ihmitellä miksi Ruotsi haluaa lietsoa rasismia toisiin kansoihin ketkä ei kuulu heitten omaan rotulajiin. Kuulin joku päivä sitten kun eräs mies kerto että maailman kansat pitäisi jakaa ruotsalaisilla sanoilla "arier" ja "antarier" mitkä ovat toistensa vastakohtia. Vertakaa sanat "arktis" ja "antarktis", sillä nämä sanat ovat yhtäläisiä.

Jos tämä "arier"-kansa pyrkii monopoliin, he ovat luomassa rasismia että pystytään alistamaan antarialaiset kansat, siis luoda heille aliarvoisuustunteet, vaikka kuka tahansa voi luoda lapsille yliarvoisuustunteet jos tietää kuinka tämän pystyy tehdä. Ruotsinsuomalaisille lapsille voisi luoda hyvin kokean itsetunnon ja ylpeyden jos heitten kasvatus, sosialisoituus ja koulutus olisi suosiva suomalaisuuden perinteistä ominaisuuksista.

Jos seuraa Suomen medioita niin huomaa kuinka nämä kunnioitta kaikkea ruotsalaisuutta ja tyrmää kaikkea suomalaisuutta, niin tämä sosialisoi suomalaiset tytöt luulemaan että ruotsalaiset ovat niin paljon parempia kun me suomalaiset ja he pyrkivät hakea itselle ruotsalaistaustaisia kumppania kenen kansa luoda perheen. Tämä luo suomen kansasta ruotsalaistaustaisen alakansan millä on ikuinen vähemmyyskomplexi ruotsalaisa kohti mutta ovat aina heitten palvelioita muita kansoja vastaan, sillä heitten identtiteetti on schitzoruotsalainen!

Tämä on sosiaalinen psykologian havainnot mitkä ovat niin yleisiä kaikissa maissa missä on suuri muunmaalainen vähemmistö.

3

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aiheeseen liittyen, mutta eri näkökulmasta. Inhoan sitä kun kehitysmaista ostetaan (hioukutellaan tulonsiirroilla) kivikauttaan eläviä alkuasukkaita länsimaisten, järjestyneissä yhteiskunnissa elävien veronmaksajien taakaksi. Kyse ei ole rasismista, vaan siitä, että jokaisen alkuasukkaan opastaminen järjestäytyneen länsimaisen yhteiksunnan tavoille, kouluttaminen, asuttaminen, elättäminen maksaa miljoona euroa per ukko. Keskiverto veronmaksaja maksaa tuloveroa yhteiskunnalle 350.000 euroa työelämänsä aikana. Jokaisen kehitysmaalaisen sivistäminen vaatii kolmen veronmaksajan koko elämän mittaisen taksvärkin. Ja mitä veronmaksajat kehitysmaalaisissa osaksena saavat muuta kuin ongelmia?

      Kalliista maksamisesta huolimatta ei ole mitään varmuutta, tai edes todennäköisyyttä että kehihitysmaalaisesta sukeutuisi yhteiskunnan maksava jäsen. Ruotsissa lienee vähintään riittävästi kokemuksia siitä, että kehitysmaasta tullut maahanmuuttaja saattaa säilyttää lähtömaansa kulttuurin jopa 2-3 sukupolven ajan. Ei mitään kehitysmaiden kulttuuria vastaan, mutta jos tulijan lähtömaan kulttuuri estää soputumisen (koulutus, työnteko, itsensä ja perheensä elättäminen) uuteen kotimaahan, tällöin kulttuuri on ongelma. Romaneilla sopeutuminen on kestänyt jo 500 vuotta, eikä valmista tule. Sekä Suomessa että Ruotsissa elää eläkeikäisiä romaneja, jotka ovat asuneet maassa koko elämänsä ajan, eivätkä osaa lukea, eikä kirjoittaa. Kulttuuri selkeästi on estänyt tätä porukkaa sopeutumasta yhteiskuntaan.

      • Anonyymi

        Taas vedettiin kaikki samalla kammalla. Minä tunnen monia joilla on varmaan korkeampi koulutus kuin sinulla ja osa näistä on jo eläkeiässä. Maksoin veroa siinä missä sinäkin ja myöskin lapset käyvät töissä, myöskin hyvin koulutettuja.

        Etkö huomannut kirjoittaissasi, että paljastit minkälainen ihminen olet sinulla ei varmaan ole helppoa tässä elämässä, kun reppusi on niin täynnä että kohta näännytja tukehdut omahyväisyyteesi.

        Sinä näät ne romanit mitkä pyörivät kaduilla niinkuin monet suomalaiset, mitä siitä ehkä he eivät haluaa parempaa elämää, se on heidän valintansa.
        Mutta minä tunnen monia romaneja joissa on lääkäreitä, advokaatteja, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja monta muuta ammattia plus omia firmoja.

        Ulkomaalaiset eivät varmaan olisi tänne tulleetkaan jos ei olisi sotia niissä maissa missä asuivat aikaisemmin.

        Ja kun puhutaan kulttuurista niin jokaisen maan kulttuurissa on hyvät ja huonot puolensa.
        Olet oikeassa tässä sopeutumisessa kun tullaan toiseen maahan, että jokainen ottaisi selville maan tavat ja minkalainen laki koskee meitä kaikkia. Tietenkin on asioita joita maan joka ottaa vastaan, että koko kulttuuria ei voi pyyhkäistä pois vaan osia siitä, mikä ei ole hyväksi näille ihmisille, esimerkiksi tämä omien lastensa tappaminen se on kauheuksien kauheus.

        Sinulle ihminen joka näät vai omalta kantilta asiat, haluan sanoa.
        Elä eläämäsi ja anna muittenkin elää


    • Anonyymi

      Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme halua , ollaan siis Suomenruotsalaisia :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe