Kaksoisleuka

Anonyymi

Moi oon 06/14 vuotias tyttö! Oon tosi laiha niikun oikeesti semmonen tikku/lauta ja aika pitkä tän ikäseks... mut oon huomannu et jotenki lähi aikoina mun naama ja varsinki kaksoisleuka on alkanu keräämään ”läskiä”.... mun kaksari on ihan valtava ja mun posket on esim tosi pulskat.... en tajuu mistä tää voi johtua enkä mä nyt varmaan voi tän ikäsenö mennä minnekkään rasva imuun... ois kiba jos autatte ku jos äitille tästä sanon niin se on silleen niiku jokanenki äiti että ”ei sulla mitään sellasta” jne

6

<50

  Vastaukset

  • Todella klisee neuvo, mutta yksi mikä auttaa niin lopettaa karkin syömisen ja limun juomisen. Koska mikä rasvaa eniten siihen leukaan kerryttää ja muutenkin turvottaa on ylimääräinen sokeri. En sano, että kaikki sokerit pois, koska aivot tarvitsee sokeria toimiakseen, mutta sokeripitoisilla asioilla herkuttelua kannattaa vähentää.

   Genetiikasta on myös kiinni jonkin verran nminlkaiseen muotoon leuka ja sen alunen kehitttyy, eikä aina siitää, että olisi läski. Ja geneettiselle muutokselle ei rasvaimuilla oikein mitään voi tehdä.
   Onneksi yksi iso juttu auttaa: Jos itse et koko aika huolehdi asiasta, ei toiset sitä niin huomaa. Ihmiset usein huomaa toisen epävarmuudet juuri sen takia, koska toinen tuo ne ilmi joko sanomalla tai muuten käytöksellään.

   Elä terveellisesti ja mieti niitä asioita mistä tykkäät ennemmin kuin huolehdit asioista niin suurinosa ihmisistä ei huomaa mitään. Ja jos itse keksityt vain siihen niin näet sen koko aika ja silloin on vaikea ajatella mitään muuta tai tuoda muille esille sinut itsesi kokonaisuudessaan.

   • Oi ihanaa kiitos!! Tää autto mua fr koska mulla on pajon epävarmuuksi enkä oikeen löydä ittestäni mitään hyvää, mut tää sai oikeesti mut ajattelemaan et voi mussa olla jotain hyvääkin koska keskityn atm vaan näihin huonoihin puoliin ittessäni....(ja tää johtuu vaan mun omast mielest koska ei mulle oo koskaa sanonu mitään pahaa jne) ja vielä tohon herkutteluun että haluun just sen takii herkutella et saisin kookkaaman vartalon mut näköjään nää kaikki menee sitten tänne naaman alueelle......


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oi ihanaa kiitos!! Tää autto mua fr koska mulla on pajon epävarmuuksi enkä oikeen löydä ittestäni mitään hyvää, mut tää sai oikeesti mut ajattelemaan et voi mussa olla jotain hyvääkin koska keskityn atm vaan näihin huonoihin puoliin ittessäni....(ja tää johtuu vaan mun omast mielest koska ei mulle oo koskaa sanonu mitään pahaa jne) ja vielä tohon herkutteluun että haluun just sen takii herkutella et saisin kookkaaman vartalon mut näköjään nää kaikki menee sitten tänne naaman alueelle......

    Kookkaan vartalon saa myös ihan terveellisillä tavoilla ja eri kohdat vartalosta kehittyy kasvaessa. Lihakset ja rasvakin vasta alkaa kertymään ns. oikein myöhemmin. Osa syy miksi sitten leukaan kerryttää kun ei ole vielä muuta paikkaa.
    Olet sen verta nuori vielä, että kookkautta tai vastaavaa ei tapahdu hirveästi. Taas johtuu geeneistä, että kuka kehittyy missäkin tahtia, mutta sinulla on vasta alkanut vartalon muodostuminen. Ei se päivässä tule. Tai edes kuukaudessa. Parisen vuotta voi mennä niin parempi vain pitää huolta kehosta ja mielestä niin se ei tunnu vaikealta ajalta.

    Ihan perus säännölliset ruokailut ja muista käydä ulkona kävelylläkin noin kerran päivässä tai edes jokatoinen päivä. Se rentouttaa mieltä, ettei jatkuvasti vain mieti huonoa ja pitää kehon terveenä.


  • Syö tavallista kotiruokaa, muista herkutella, harrasta mitä tykkäät, vietä kavereiden kanssa aikaa, opiskele itselle ihana työpaikka. Ole onnellinen, älä anna pienten asioiden lannistaa koska muuten susta ei ikinä tule onnellista jos jää jokaista asiaa kyttäämään. Sä oot hyvä just sellasena kun oot ❤️

   Mutta.. sä oot vielä nuori, murrosiän pahin aalto vasta edessä! Sun kasvot ja koko kroppa kokee vielä isoja muutoksia monen monia vuosia.

  • Tiedän tunteen. Mie oon 05/15 tyttö (176cm/60kg) ja ihan geeneistä johtuen jäätävä kaksari. Tyypit aina laihaks sanoo, mutta myös kaksarista tulee kommenttia. Ei sille mitään voi. Kaikkea oon yrittäny. Sitte vanhempana jos on varaa nii meen johki rasvaimuun.

   • Sanoin täällä jo aikaisemmin kommenteissa. Rasvasta se ei ole ihan aina kiinni vaan nielun ja kaulan rakenteesta. Joillan se vain geneettisesti noin, itselläni sama ongelma. Vaikuttaa olevan aika yleinen juttu Suomessa naisilla, mutta ei ole varmaa dataa asiasta niin en tiedä.
    Kokeile olisitko hyvä laulaja ja treenaa laulamista? Joskus nimittäin tuosta geneettisestä kaksoisleuasta on siinä joskus hyötyä.

    Mutta se vähä rasvakin mikä voi vaikuttaa niin siihen auttaa jos ei syö turhan paljon sokeria, en meinaa, että kaikki sokerit pois koska aivot tarvitsee sokeria, mutta ehkä karkit ja tälläiset voisi vaihtaa johonkin muuhun?

    Taisin kirjoittaa asiasta paremmin aikaisemmissa kommenteissa. Keskity asioihin mitkä pitää sinut terveinä eikä kuormita jatkuvasti omaa itsevarmuuttasi. Perusterveellisillä elämäntavoilla pääsee ika pitkälle ja etsi niitä hyviäkin puolia itsestäsi, niin jos et itse pahaa itsestäsi mieti niin muut huomaa myös huonommin ne huonot asiat.

    Jokainen meistä on hieman jostain kohtaa vinksallaan ja aina joku jotain huomaa, mutta ihan jokaista negatiivista kommenttia ei tarvitse kuunnella. Miettii aina mitkä huomautukset muilta rakentaa sinua ihmisenä ja auttaa paremmaksi.. Ulkonäköön liittyvät huomautukset harvoin on hyödyllisiä, ellei kyse ole oikeasta terveyttä vaarantavasta asiasta.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13477
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4742