Näin Sysmässä asiat hoidetaan.

Anonyymi

Kelluvasta mökkikylästä piti tulla Sysmän vetonaula, mutta tulikin oikeusjuttu ja lähes kahden miljoonan vahingonkorvausvaade.
Ottakaa Sysmästä maaseudun mallia. :-))

10

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pian saammekin seurata poliittisen lobbauksen osuutta tapahtumaan ja eritoten AvKustan osuutta tapahtuneeseen. Oikein jänskättää tuleva!

    • Anonyymi

      Onhan noita pennittömiä uneksijoita, mahtuu kuulema 20 tusinaan.

    • Anonyymi

      Tosiasiassa kunnan johtohahmot hehkuttivat ideaa ja hanketta, mutta valtaosa kuntalaisista piti sitä haihatteluna joka kolahtaa kuntalaisten syliin ympäristöongelmana.

    • Anonyymi

      Näin Sysmän kunnanjohto kehittää elivoimaisuutta: ensi sovitaan juosten kusten jotain pähkähullua, sitten venytetään korruptio taktisista syistä toimeenpanoa, sitten perutaan kun sulle-mulle diilit epäonnistuu, sitten riidellään oikeudessa ja sitten kunta maksaa veronmaksajien rahoista muutama millin korvauksia. Eikä kukaan kunnan johto mafioosoita kanna mistään mitään vastuuta - ei virkavastuuta eikä edes poliittista vastuuta.

      Ei hätää, Järvinen ja Kitkiöjoki luovuttaa nyt kiltisti oikeuden päätöksellä kuntalaisilta varastamansa omaisuuden voutille ja maksaa kelluvan mökkikylä yrittäjälle 2 miljoonaa euroa vahingonkorvauksia. Sysmän kuntastrategiassahan myös lukee että Sysmä tukee yrittäjiä. HEI, NYT ME TAAS TUETAAN!

      • Anonyymi

        Näyttää että käräjäsalin ovet alkaa käydä tiuhaan ja saliin lyllertää muutama sysmäläinen kirjoituksistaan vastailemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttää että käräjäsalin ovet alkaa käydä tiuhaan ja saliin lyllertää muutama sysmäläinen kirjoituksistaan vastailemaan.

        Täytyy vaan ihmetellä Sysmän kunnallis politiikkaa kun mitään asiaa ei voi sopia riitelemättä ainainen kädenvääntö asiassa kuin asiassa ja rahaa palaa ja asiat viivästyy riitelyn vuoksi !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy vaan ihmetellä Sysmän kunnallis politiikkaa kun mitään asiaa ei voi sopia riitelemättä ainainen kädenvääntö asiassa kuin asiassa ja rahaa palaa ja asiat viivästyy riitelyn vuoksi !

        Pahasti tuntuu olevan sysmäläisiltä kateissa sananvapauden ja kunnianloukkauksen välinen ero. Kuten yleensäkin koko lakien merkitys. Omapa on häpeänsä.


    • Anonyymi

      Tässähän nyt viitataan ilmeisesti lehdessä olleeseen artikkeliin, jossa yrittäjä kävi läpi asiaa omasta näkökulmastaan.

      Ottamatta sen enempää kantaa liikeidean kannattavuuteen tai muuhunkaan toteuttamiskelpoisuuteen, mutta totean sen, että Suomi on sivistysvaltio, jossa viranomaistoiminnan johdonmukaisuuten tulee voida luottaa tilanteessa kuin tilanteessa eikä alkaa asettamaan kapuloita rattaisiin, jos alkaa näyttämään siltä, että tuulet kääntyy.

      Kuten somessa tätä samaa asiaa käsitelleessä ketjussa eräs entinen valtuutettu totesi, että tämä projekti oli alusta alkaen kunnanjohtajan ja silloisen kh:n pj:n mielestä erittäin hyvä ja kannatettava ajatus.

      Olen myös antanut kertoa itselleni, että alkuperäinen mökkien paikka oli toinen, mutta pienenpien viskaalien toiveista huolimatta tämä nykyinen paikka määrättiin päätettäväksi ja päätettiin myös kunnanhallituksessa siis myöskin Kokoomuksen ja Sdp:n äänillä. Siis niidenkin, jotka tätä ovat kaikista eniten vastustaneet.

      Se mitä sen jälkeen on tapahtunut onkin mielenkiintoinen juttu ja toivottavasti historiankirjoitus sen meille avaa enemmin tai myöhemmin.

      Luutavasti siinä kuitenkin kävi niin, että kuntalaisten alkaessa enenevässä määrin vastustamaan kelluvia rakennuksia Sysmässä silloin vallassa oleva fraktio käänsi opportunistisesti kelkkansa havaitessaan, että tuosta liikennihdästähän voisi saada kannatusta ja vaaliaseen seuraaviin vaaleihin.

      Ja niinhän siinä kävikin, saimme nähdä vaalikampanjoinnissa mainoksia joiden viesti oli kutakuinkin "ei kelluville".

      Tämä on tyypillinen ja ehkä karuinkin esimerkki siitä miten Sysmän hallinto on korruptoitunut ja halvaantunut sisältäpäin ja jossa viranhaltiatyöskentely on tietyistä ja tunnetuista syistä politisoinut ja sitä kautta menettänyt täydellisesti ennakoitavuutensa ja luotettavuutensa.

      • Anonyymi

        Huhutaan jopa viranhaltioden painostamiseen, jotka ovat johtaneet irtisanoutumisiin. Mukana myös ollut poliittinen johto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huhutaan jopa viranhaltioden painostamiseen, jotka ovat johtaneet irtisanoutumisiin. Mukana myös ollut poliittinen johto.

        Sanotaanko niin, että joidenkin viranhaltijoiden tehtävien suorittaminen on tehty mahdottomaksi jolloin viranhaltija on tullut siihen johtopäätökseen että hakeutuu mieluummin muualle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe