Tv-sarjan vaikutus

Anonyymi

Mitä luulette onkohan tuon vapaan abortti aloitteen nopea kannatusvyöry osaltaan sen tv sarjan ansiota, missä naiset kuvataan uskovaisten miesten orjina ja joiden kehot omistaa vanhoillisuskovaisen valtion komentaja kerho. Naiset raiskataan joka kuukausi kolmen kimpassa eikä heillä ole oikeutta edes niihin lapsiin joita heidät pakotetaan synnyttämään. Kaikesta omasta ajattelusta rankaistaan ja lukeminen ja puhuminen on kielletty. Rakkaus ja hellyys on kielletty ja yleensä melkein kaikki on naisilta kielletty ja harva asia on sallittu. Ei saa edes yksin kävellä. Myös tavalliset miehet oli pakotettuja komentoon mutta vapaita. Miehiäkin tapettiin homoudesta ja pakoon auttamisesta mutta naisia jo siitä että he kieltäytyi synnyttämästä. Ihan kuin orjuus kauan sitten oli mustilla. Monet amerikkalaiset kertoo että siellä on jo paikallisesti ihan samanlaisia uskovaisia miehiä joilla on monta "vaimoa". Amerikassa kun ei ole sosiaaliturvaa niin naisia voidaan pakottaa tottelemaan sillä ettei anneta rahaa tai ruokaa. Ihan kuin siinä Orjattaresi-sarjassa kun naisten työnteko kiellettiin ensin ja sitten heistä koulutettiin uskovaisten miesten orjia joiden piti hokea koko ajan samaa lausetta että Herra avatkoon jne. Kaikki oli mustaa ja pimeää ja kaikki halusi pois siitä, ja ne uskovaiset miehetkin nautti vapaudesta kun pääsivät välillä Kanadaan mutta muille samaa vapautta ei tietty annettu.

Se on samanlainen ahdistava maailma kuin jotkut konservatiivit haluaisikin eli samaa kuin joskus vanhan testamentin aikana. Missä naiset oli oikeasti miesten omaisuutta.

Mietin että oli yllätys kuinka nopeasti kannatuksia on tullut. Kävin itsekin allekirjoittamassa ja myös tyttäreni ja hänen miesystävä allekirjoitti. Näin yhteyden siihen kuinka tärkeää on taistella edelleen naisten ja tyttöjen puolesta kun jotkut edelleenkään ei pidä naisia ihmisinä samoilla oikeuksilla kuin miehet.

23

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole nähnyt, mutta tiedän, että oikeesti KAIKKI tv ohjelmat on ihan faktaa! Niissä ei ole KOSKAAN mitään ielipiteenmuokkausta tai muutenkaan mielikuvituksen tuotetta.

      • Anonyymi

        Näin minäkin ajattelen kun katson TV7 Kanavaa. Kaikki on faktaa eikä mitään uskomuksia tai mielikuvituksen tuotetta


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näin minäkin ajattelen kun katson TV7 Kanavaa. Kaikki on faktaa eikä mitään uskomuksia tai mielikuvituksen tuotetta

        Ero on siinä, että TV7:lla kerrottujen juttujen vakuutetaan olevan totta. Heh heh,


      • Anonyymi
        pitkätukka-68 kirjoitti:

        Ero on siinä, että TV7:lla kerrottujen juttujen vakuutetaan olevan totta. Heh heh,

        Just niin 😆 Fiktio ei väitä olevansa totta mutta ympäristöstä kirjailija ottaa vaikutuksen. Tv 7 pitää ohjelmiaan totena. Hyvä huomio Pitkis!


    • Anonyymi

      Olihan se Handmaids tale pelottava Dystopia, mahdollisuus tulevaisuudesta jos naiset ei edelleen tiukasti pidä huolta omista oikeuksistaan. Hyvä muistutus!

    • Anonyymi

      Onhan täälläkin foorumilla henkilöitä jotka on luokitelleet naiset joko

      1. Oikeiksi Naisiksi ja 2. Epänaisiksi (Unwomen) , ihan kuin siinä sarjassakin oli kuvattu. Sarjassa siis kuvattu ihan oikeita olemassa olevia asenteita.

    • Anonyymi

      Monet varmaan kirjoittaakin jonkun feminatsituttavan mieliksi ja propagandistien sumutuksen seurauksena, sen enempää miettimättä mitä tällainen tarkoittaa surmattavien lasten ja nyt jo pohjamudissa matavan syntyvyyden kannalta. Näistä seurauksistahan aloitteessa ei tietysti hiiskuta sanallakaan.
      Ei voi kuin toivoa että eduskunnassa tolkun ihmiset on hereillä kun tätä mielipuolisuutta aletaan käsitellä, ja joku roti edes säilyy.

      • Anonyymi

        Ai niitä feminatsejako on valtavasti vaikka enemmistö kansasta vaatiikin sinusta ultrakireitä aborttilakeja???


      • Anonyymi

        "Ei voi kuin toivoa että eduskunnassa tolkun ihmiset on hereillä kun tätä mielipuolisuutta aletaan käsitellä, ja joku roti edes säilyy."

        Kyllähän se näyttää säilyvän kun valtaenemmistö on lain helpottamisen puolella. Hereillä ovat, sekä naiset että miehet. 😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ei voi kuin toivoa että eduskunnassa tolkun ihmiset on hereillä kun tätä mielipuolisuutta aletaan käsitellä, ja joku roti edes säilyy."

        Kyllähän se näyttää säilyvän kun valtaenemmistö on lain helpottamisen puolella. Hereillä ovat, sekä naiset että miehet. 😆

        "näyttää säilyvän kun valtaenemmistö on lain helpottamisen puolella"

        Niinkö. Oliko sekin joku vihermedia Ylen, Hesarin tms. kysely joskus vuosi sitten?
        Jokohan aivopestyt on heränneet sumutuksesta...


    • Anonyymi

      Tuskin moniakaan on edes kiinnostanut koko sarja samalla intomielellä kuin sinua. Ja ainakin ymmärtää ettei se liity millään tavoin aborttien vastustukseen, eikä anna sellaisesta realistista kuvaa.

      • Anonyymi

        Suurimmassa osassa maailmaa ei naisilla ole mitään ihmisoikeuksia joten sarjan asetelma on joillekin totta.

        Aborttiin seö liittyy just niin että kun nainen ei omista omaa kohtuaankaan. Sitähän abortinvastustajat koko ajan selittää.


      • Anonyymi

        Sarja on itseasiassa kylläkin erittäin suosittu. Et ole sattunut siitäkään asiasta mitään kuulemaan?


    • Olen aina kannattanut vapaata aborttia. Piti odottaa 40 vuotta ennen kuin asiaan herättiin. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tv-sarjaa en katselkut mutta olen kyllä perillä mistä siinä kerrottiin.

      • Anonyymi

        Se on edelleen kai ylen Areenassa... Ainakin muutama loppu jakso.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se on edelleen kai ylen Areenassa... Ainakin muutama loppu jakso.

        Niin. Harmi vain että katsottavissa on ainoastaan kolmannen kauden jaksoja.

        Mä haluan katsoa sarjat alusta alkaen.
        Odotan siis uusintakierrosta, tai että kaikki kaudet ilmestyisi Netflixiin.

        Sitten katson.


    • Anonyymi

      Hyvään saumaan kyllä tuli. Pitää naisten pitää varansa sillä aina on olemassa niitä jotka haluaa orjuuttaa muita. Orjuutta on tälläkin hetkellä. Hirveätä se on mut valitettavasti totta.

    • Anonyymi

      Sanonpa vaan että meillä on sellainen normaali yhteisö missä harrastetaan normaali asioita eikä mitään femakkojen kotkotuksia kuten naisten vapaa-aikaa eli joutilaan ihmisen vaara joutua pirulle alttiiksi jos on vailla tekemistä ja istua katsomassa televiiisssiosta jotain maailmallista ohjelmaa.

      Meidän normaalissa yhteisössä naiset olisi varmasti sanoneet tuosta femakoiden keksimästä sarjasta kuinka huonosti se kuvaa meidän normaalin yhteisön elämää. Meidän naiset olisi varmasti kritisoineet sarjaa, jos heidän olisi annettu katsoa sitä femakkosarjaa. Meillä on meidän normaali yhteisössä yksi televiisssio, josta näkee kuvaa jos antenni on oikein suunnattu. Se on varattu meidän miesten käyttöön, kuten nämä raskaat työt kuten intterneetissä kirjoittaminen. Katotaan mies porukalla Dempeissöns island ja Emmanuelle 1-4 ja uusinnat päälle että voidaan tietää miten tätä maailmallisuutta ja rivoutta vastustaa. Ja pitää valvoa ettei mikään siveetön joudu naisten silmiin. Sitä paitsi naiset ei edes ehdi katsoa sitä kun heillä oli just pyykkipäivä aina kun tuli tämä femakko sarja Handcrems Made. ja kestää rannasta vetää kelkalla pyykit jotka olleet avannossa. Veden kanto sekin on raskasta hommaa kun naiset tekee sen yksin kun meidän miesten pitää vahtia normaalin yhteisömme moraalin tasoa.

      Naiset ei ehdi viettää mitään televiissioohjelmaa tai jotain femakkojen keksimää lepoa tai palautumistakaa. Piru väijyy naisia heti jos nainen istuu ja saa aikaa ajatella. Oikea Nainen ei ajattele. Naiset meidän normaalissa yhteisössä pysyy hoikkina ja saa tarpeeksi liikuntaa ulkotöissä pellolla. Kun heille antaa vain 700-1000 kcal tarkasti päivässä jos meiltä miehiltä jää niin mitään femakkojen kotkotuksia kuten laihdutuskuureja ja lautasmalleja ja rehuja ei tarvita.

      Meidän hedelmällisillä naisilla ei ole mitään punaisia femakkovaatteita kuten siinä rienaavassa sarjassa. Meillä Pentti ja Antero tarkastaa kaikkien yhteisön naisten ulkosynnyttimet joka lauantai saunan jälkeen niin tiedetään ketkä on hedelmällisiä eikä aporttia ole päässyt tapahtumaan. Meillä on liitutaulu tuvan seinällä mihin merkataan tämmöset jutut. Miehet tämänkin raskaan työn tekee, kun ei meillä ole katsottu tarpeen vaivata naisia luku-ja kirjoitusasioilla. Jos heiltä kysyttäisiin niin he olisi varmasti samaa mieltä. Se sanoisivat että rienaava sarja, ja syntisen punaiset asut.

      Niin että ei tämä mitenkään olisi vaikuttanut meidän normaalissa yhteisössä mihinkään äänestyskäyttäytymiseen jos meillä naiset saisi äänestää. Varmaan vastaan ovat kaikkea sitä mitä me miehetkin, jos asiaa kysyttäisiin.

      • Hauska tarina mutta tuo voi olla totta just lahkolaisuskovaisten piireissä. Siellä naisia kohdellaan noin ja he ilmeisesti yrittää ajaa lakeja että muidenkin pitää alkaa viedä naisilta oikeudet. Naisilla ei ole ollut ihmisioikeuksia kuin vasta tämän sukupolven aikana niin moni fundissetä haikailee aikoja kun muijat pidettiin hellan ja nyrkin välissä. Muslimimaissa on tuota vieläkin ja laki on aina miehen puolella, esim nainen ei voi erota mutta mies voi jättää koko perheen vaan sanomalla kolme kertaa minä eroan. Väkivalta naisia ja lapsia kohtaan on jokapäiväistä ja katsotaan kuritukseksi. Sitähän ne naiset kertoo täälläkin jotka pakenee miehiä turvakotiin täällä.Mutta riittää niitä yhteisöjä Suomessakin ja varsinkin Jenkeissä ja Puolassa taitaa olla kotiväkivalta ihan sallittua eikä siitä rangaista.Se mikä on samaa on se uskonnollisuus.Ei ole eroa mitä uskontoa kannattaa mutta inhimillisyys tulee heille puheisiin vasta sitten kun on kyse parin solun solulimasta mutta niitä samoja lapsia hakataan ja raiskataan kun ne tulee ulos kohdusta. On VÄHÄN ristiriitaa.


      • Anonyymi
        syyskoira kirjoitti:

        Hauska tarina mutta tuo voi olla totta just lahkolaisuskovaisten piireissä. Siellä naisia kohdellaan noin ja he ilmeisesti yrittää ajaa lakeja että muidenkin pitää alkaa viedä naisilta oikeudet. Naisilla ei ole ollut ihmisioikeuksia kuin vasta tämän sukupolven aikana niin moni fundissetä haikailee aikoja kun muijat pidettiin hellan ja nyrkin välissä. Muslimimaissa on tuota vieläkin ja laki on aina miehen puolella, esim nainen ei voi erota mutta mies voi jättää koko perheen vaan sanomalla kolme kertaa minä eroan. Väkivalta naisia ja lapsia kohtaan on jokapäiväistä ja katsotaan kuritukseksi. Sitähän ne naiset kertoo täälläkin jotka pakenee miehiä turvakotiin täällä.Mutta riittää niitä yhteisöjä Suomessakin ja varsinkin Jenkeissä ja Puolassa taitaa olla kotiväkivalta ihan sallittua eikä siitä rangaista.Se mikä on samaa on se uskonnollisuus.Ei ole eroa mitä uskontoa kannattaa mutta inhimillisyys tulee heille puheisiin vasta sitten kun on kyse parin solun solulimasta mutta niitä samoja lapsia hakataan ja raiskataan kun ne tulee ulos kohdusta. On VÄHÄN ristiriitaa.

        "vasta sitten kun on kyse parin solun solulimasta mutta niitä samoja lapsia hakataan ja raiskataan kun ne tulee ulos kohdusta. On VÄHÄN ristiriitaa."

        Sinäkin puolustelet niiden samojen lasten väkivalloin TAPPAMISTA kohtuun, jotka sieltä sitten syntyisi jonkin ajan päästä... ja olet olevinasi niin paljon parempi! Olet tosiaan ristiriitainen ja TEKOPYHÄ.


    • Anonyymi

      Se mikä on kauheaa on se että maailmassa on maita jossa, tuollainen on totta. Ja ääriuskovaiset yrittää tuoda jopa pohjoismaihin tuollaista. Moni nainen elääkin näkymättömin, pelon ja kauhun sitein sidottuna lahkoissa.

    • Anonyymi

      Moinen yhteiskunta on sellainen mihin jokainen fundamentalisti tähtää, naisten ihmisoikeuksien poistamiseen. Naisten palautus miesten orjuuteen kuten joissain muslimimaissa nytkin on ja mitä sieltä tänne paetaan.

    • Anonyymi

      Kyllä Gileadin tyyppistä valtiota jotkut suunnittelee Yhdysvalloista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe