Ainako se pitää epäillä, vaikka ei ole aihetta

Anonyymi

Pirkanmaalla sijaitsevassa Kihniön kunnassa on järkytytty tapauksesta, jossa pienen lapsen vanhempia epäillään pahoinpitelyistä ja taposta.

Vuonna 1967 syntynyt mies ja 1995 syntynyt nainen on vangittu todennäköisin syin taposta epäiltynä. Lisäksi heitä epäillään kahdesta pahoinpitelystä. Vangitsemistietojen mukaan tappo ja pahoinpitely ovat tapahtuneet 8.–9. syyskuuta. Toisen pahoinpitelyn epäillyksi tekoajaksi on merkitty 31.8–9.9.

Kommenttia:

Ettekö millään ilveellä osaa tai tajua lopettaa tuota ikäloppua epäillään ja vielä kerran epäillään turhake sanan käyttämistä rikos uutisissanne. Sitä ei nimittäin ole mikään pakko eikä velvollisuus käyttää, vaan muutkin paremmin asiaa ilmaisevat sanat ovat sallittuja sekä toivottuja. Ei koirat perään hauku, vaikka jätätte tuon ikiaikaisen epäillään kliseen pois ja korvaisitte sanan vaikka että poliisi uskoo, poliisi arvioi ,poliisi arvelee, poliisi otaksuu jne..
Seuraavassa sama juttu parempaan kieliasuun muutettuna, ottakaa siitä vastaisuudessa oppia.

Kas näin:
Pirkanmaalla sijaitsevassa Kihniön kunnassa on järkytytty tapauksesta, jossa pienen lapsen vanhempien uskotaan syyllistyneen pahoinpitelyyn ja tappoon..

Vuonna 1967 syntynyt mies ja 1995 syntynyt nainen on vangittu, koska heidän uskotaan syyllistyneen tappoon. Lisäksi heitä arvellaan kahdesta pahoinpitelystä. Vangitsemis tietojen mukaan tappo ja pahoinpitely ovat tapahtuneet 8.–9. syyskuuta. Toisen pahoinpitelijän teko ajaksi on merkitty 31.8–9.9.

Eihän ollut paha kirjoitus. Ei sitä tarvitse rikollisia paapoa tuolla tavalla, sillä tekijöiksi heitä pitää kutsuttaman alusta alkaen. Älkää alentuko hierarkiassa noin alas nimittämällä itse itseänne vain epäilijöiksi, vaikka oikeasti olette hierarkian arvoasteikossa ylimmällä tasolla ja tuomio istuinhan ei tiedä asiasta höykäsen pöykästä vaan tukeutuu täysin teidän tiedonantoihin

Tämä poliiseille tiedoksi ja ohjenuoraksi

3

50

  Vastaukset

  • Menee jo aika väsyneeksi.
   Mutta onhan se toisaalta hyvä, että ihmisellä on harrastus.

   • Niinpä, mutta taasko tämä !


  • Ei tutkimuket ole uskonasioita, tutkittavia epäillään ja todetaan syyllisiksi tai syyttömiksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   341
   4467
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2665
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   337
   1277