Onhan taas kattaus!

Anonyymi

On mukava toki katsella ihmisten munailua tosi TV-formaatissa. Vaatii tuotannolta paljon etsiä nuo kaikki " erikoiset osallistujat, saman katon alle" Ärsyttää vaan tuo sama kaava: Kiintiö maahanmuuttaja, kiintiö homoseksuaali, kiintiö transu/sukupuolineutraali, Kiintiö biseksuaali... Tuolta hyvin joutaisi pois: Sami, Kristiina Ja Roope! Omituinen luupää vouhkaaja, omassa kuplassaan pysyttelevä erakko ja sitten tämä kaikkia rakastava herra perusneiti!

5

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Friikit tuo enemmän keskustelua. Kuka täysijärkinen tuonne menisi pelleilemään ja esittämään jotain eläintä ja askartelemaan pikkukakkostyyliin, ei kukaan.

   Helppo raha ja pieni julkisuus kiinnostaa näitä otuksia.

   Aluksi ensimmäiset kolme asukasta vaikutti siltä että nyt saadaan porukka joka eroiaisi edellisestä, mutta jo kolmannen esittelyn jälkeen sama kaava toistuu: Kiintiöt täyteen. Pakko olla yksi maahanmuuttaja, vähintään yksi biseksuaali vähintään yksi homo ja vähintään yksi transu. Sama toistui taas.

   Tämän ohjelman tarkoitus on herättää kesuksteula ja tarkoitus oin tavalla tai toisella pilkata ja nauraa näille kummajaisille vaikka sitä ei suoranaisesti tehdäkään mutta tehdään kuitenkin. Tavalliset ihmiset eivät herättäisi tarpeeksi tunteita ja se olisi liian tavallista.

   Jossain kohtaa BB-talosta on puhuttu ihmiskokeena ja siitä että jokainen hakisi omia rajoja yksilöinä, mutta ei se niin ole. Nämä tähän formaattiin hakeutuvat hakevat helppoa rahaa ja pientä julkisuutta ja ilmaista viinaa ja ettää pääsee bilettämään ja sekoilemaan julkisesti koska heidän elämänsä on niin tylsää.

   Olisikin jotain psykologista ja mielenkiintoa ja todellinen ihmiskoe ja laitettaisiin 12 tavallista heteroa ja työssäkäyvää todelliseen psykologiseen testiin niin kuin tehtiin -70 Stanfordin yliopiston kuuluisassa vankilakokeessa.

  • Anonyymi

   Prideä siellä ja prideä täällä. Siinä lomassa leikitään vähän eläimiä ja askarrellaan muovailuvahasta kivoja fallossymboleja. Mikä ihmeen Pikku Kakkosen työryhmä tätä ohjelmaa tekee? Todella kypsää meininkiä.

   • Anonyymi

    Voi vitsi mikä ällö BB nyt on ihmiset jostain kerätty ei kaikki mutta jotkut .Siellä maataan ja syödään ei mitään kivaa keksitty .Ja eikö vois laittaa tupakki kielto on vaan niin ällöä katsoa kun kaikki imee kessua ringissä ja kiroilevat yhteen ääneen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi vitsi mikä ällö BB nyt on ihmiset jostain kerätty ei kaikki mutta jotkut .Siellä maataan ja syödään ei mitään kivaa keksitty .Ja eikö vois laittaa tupakki kielto on vaan niin ällöä katsoa kun kaikki imee kessua ringissä ja kiroilevat yhteen ääneen.

    Tupakkakieltoa ei voi noin vain laittaa. Ensin otettaisiin taloon tupakoitsijoita... sitten kiellettäisiin se!?

    Kuluisi 6 tuntia kun lattialta löytyisi kaksi ensimmäistä tapettua, 9 tuntia kun joku löydettäisiin hirttäytyneenä kravattiinsa.

    Nikotiiniriippuvuus on riippuvuusasteeltaan yhtä vahva kuin heroiiniriippuvuus. Tupakoinnin katkaiseminen vaatii mahd. lääkehoitoa eli apteekista saatavia vieroitusaineita. Tämä päätös on kunkin tupakoitsijan itse haluttava ja tehtävä.


  • Anonyymi

   Uskottava se viimein on että tuo sama linja jatkuu ja vielä vaan huonompaan suuntaan.
   Kaipa tämä on suunnattu tietyntyyppiselle ihmisryhmälle ja hyvä niin. Minä en kuulu siihen ryhmään koska en enää inhotukseltani pysty ohjelmaa seuraamaan.
   Olen syvästi pettynyt henkilövalintoihin sekä ohjelmassa suoritettaviin tehtäviin.
   Oikeesti, kuka jaksaa katsoa kun kolme päivää porukka ui ja pari homoa haukkuu huussissa muita juonittelemalla nimeämisiä. Niin ja tämä ISOMÄNÄ ei puutu asiaan mitenkään.

   Mutta onneksi on muutakin elämää.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   201
   6186
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   88
   1948
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   408
   1435
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1345
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   284
   1289
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   10
   949
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   253
   918
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   885
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   60
   809
  Aihe