Onhan taas kattaus!

Anonyymi

On mukava toki katsella ihmisten munailua tosi TV-formaatissa. Vaatii tuotannolta paljon etsiä nuo kaikki " erikoiset osallistujat, saman katon alle" Ärsyttää vaan tuo sama kaava: Kiintiö maahanmuuttaja, kiintiö homoseksuaali, kiintiö transu/sukupuolineutraali, Kiintiö biseksuaali... Tuolta hyvin joutaisi pois: Sami, Kristiina Ja Roope! Omituinen luupää vouhkaaja, omassa kuplassaan pysyttelevä erakko ja sitten tämä kaikkia rakastava herra perusneiti!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Friikit tuo enemmän keskustelua. Kuka täysijärkinen tuonne menisi pelleilemään ja esittämään jotain eläintä ja askartelemaan pikkukakkostyyliin, ei kukaan.

      Helppo raha ja pieni julkisuus kiinnostaa näitä otuksia.

      Aluksi ensimmäiset kolme asukasta vaikutti siltä että nyt saadaan porukka joka eroiaisi edellisestä, mutta jo kolmannen esittelyn jälkeen sama kaava toistuu: Kiintiöt täyteen. Pakko olla yksi maahanmuuttaja, vähintään yksi biseksuaali vähintään yksi homo ja vähintään yksi transu. Sama toistui taas.

      Tämän ohjelman tarkoitus on herättää kesuksteula ja tarkoitus oin tavalla tai toisella pilkata ja nauraa näille kummajaisille vaikka sitä ei suoranaisesti tehdäkään mutta tehdään kuitenkin. Tavalliset ihmiset eivät herättäisi tarpeeksi tunteita ja se olisi liian tavallista.

      Jossain kohtaa BB-talosta on puhuttu ihmiskokeena ja siitä että jokainen hakisi omia rajoja yksilöinä, mutta ei se niin ole. Nämä tähän formaattiin hakeutuvat hakevat helppoa rahaa ja pientä julkisuutta ja ilmaista viinaa ja ettää pääsee bilettämään ja sekoilemaan julkisesti koska heidän elämänsä on niin tylsää.

      Olisikin jotain psykologista ja mielenkiintoa ja todellinen ihmiskoe ja laitettaisiin 12 tavallista heteroa ja työssäkäyvää todelliseen psykologiseen testiin niin kuin tehtiin -70 Stanfordin yliopiston kuuluisassa vankilakokeessa.

    • Anonyymi

      Prideä siellä ja prideä täällä. Siinä lomassa leikitään vähän eläimiä ja askarrellaan muovailuvahasta kivoja fallossymboleja. Mikä ihmeen Pikku Kakkosen työryhmä tätä ohjelmaa tekee? Todella kypsää meininkiä.

      • Anonyymi

        Voi vitsi mikä ällö BB nyt on ihmiset jostain kerätty ei kaikki mutta jotkut .Siellä maataan ja syödään ei mitään kivaa keksitty .Ja eikö vois laittaa tupakki kielto on vaan niin ällöä katsoa kun kaikki imee kessua ringissä ja kiroilevat yhteen ääneen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi vitsi mikä ällö BB nyt on ihmiset jostain kerätty ei kaikki mutta jotkut .Siellä maataan ja syödään ei mitään kivaa keksitty .Ja eikö vois laittaa tupakki kielto on vaan niin ällöä katsoa kun kaikki imee kessua ringissä ja kiroilevat yhteen ääneen.

        Tupakkakieltoa ei voi noin vain laittaa. Ensin otettaisiin taloon tupakoitsijoita... sitten kiellettäisiin se!?

        Kuluisi 6 tuntia kun lattialta löytyisi kaksi ensimmäistä tapettua, 9 tuntia kun joku löydettäisiin hirttäytyneenä kravattiinsa.

        Nikotiiniriippuvuus on riippuvuusasteeltaan yhtä vahva kuin heroiiniriippuvuus. Tupakoinnin katkaiseminen vaatii mahd. lääkehoitoa eli apteekista saatavia vieroitusaineita. Tämä päätös on kunkin tupakoitsijan itse haluttava ja tehtävä.


    • Anonyymi

      Uskottava se viimein on että tuo sama linja jatkuu ja vielä vaan huonompaan suuntaan.
      Kaipa tämä on suunnattu tietyntyyppiselle ihmisryhmälle ja hyvä niin. Minä en kuulu siihen ryhmään koska en enää inhotukseltani pysty ohjelmaa seuraamaan.
      Olen syvästi pettynyt henkilövalintoihin sekä ohjelmassa suoritettaviin tehtäviin.
      Oikeesti, kuka jaksaa katsoa kun kolme päivää porukka ui ja pari homoa haukkuu huussissa muita juonittelemalla nimeämisiä. Niin ja tämä ISOMÄNÄ ei puutu asiaan mitenkään.

      Mutta onneksi on muutakin elämää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe