Onhan taas kattaus!

Anonyymi

On mukava toki katsella ihmisten munailua tosi TV-formaatissa. Vaatii tuotannolta paljon etsiä nuo kaikki " erikoiset osallistujat, saman katon alle" Ärsyttää vaan tuo sama kaava: Kiintiö maahanmuuttaja, kiintiö homoseksuaali, kiintiö transu/sukupuolineutraali, Kiintiö biseksuaali... Tuolta hyvin joutaisi pois: Sami, Kristiina Ja Roope! Omituinen luupää vouhkaaja, omassa kuplassaan pysyttelevä erakko ja sitten tämä kaikkia rakastava herra perusneiti!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Friikit tuo enemmän keskustelua. Kuka täysijärkinen tuonne menisi pelleilemään ja esittämään jotain eläintä ja askartelemaan pikkukakkostyyliin, ei kukaan.

      Helppo raha ja pieni julkisuus kiinnostaa näitä otuksia.

      Aluksi ensimmäiset kolme asukasta vaikutti siltä että nyt saadaan porukka joka eroiaisi edellisestä, mutta jo kolmannen esittelyn jälkeen sama kaava toistuu: Kiintiöt täyteen. Pakko olla yksi maahanmuuttaja, vähintään yksi biseksuaali vähintään yksi homo ja vähintään yksi transu. Sama toistui taas.

      Tämän ohjelman tarkoitus on herättää kesuksteula ja tarkoitus oin tavalla tai toisella pilkata ja nauraa näille kummajaisille vaikka sitä ei suoranaisesti tehdäkään mutta tehdään kuitenkin. Tavalliset ihmiset eivät herättäisi tarpeeksi tunteita ja se olisi liian tavallista.

      Jossain kohtaa BB-talosta on puhuttu ihmiskokeena ja siitä että jokainen hakisi omia rajoja yksilöinä, mutta ei se niin ole. Nämä tähän formaattiin hakeutuvat hakevat helppoa rahaa ja pientä julkisuutta ja ilmaista viinaa ja ettää pääsee bilettämään ja sekoilemaan julkisesti koska heidän elämänsä on niin tylsää.

      Olisikin jotain psykologista ja mielenkiintoa ja todellinen ihmiskoe ja laitettaisiin 12 tavallista heteroa ja työssäkäyvää todelliseen psykologiseen testiin niin kuin tehtiin -70 Stanfordin yliopiston kuuluisassa vankilakokeessa.

    • Anonyymi

      Prideä siellä ja prideä täällä. Siinä lomassa leikitään vähän eläimiä ja askarrellaan muovailuvahasta kivoja fallossymboleja. Mikä ihmeen Pikku Kakkosen työryhmä tätä ohjelmaa tekee? Todella kypsää meininkiä.

      • Anonyymi

        Voi vitsi mikä ällö BB nyt on ihmiset jostain kerätty ei kaikki mutta jotkut .Siellä maataan ja syödään ei mitään kivaa keksitty .Ja eikö vois laittaa tupakki kielto on vaan niin ällöä katsoa kun kaikki imee kessua ringissä ja kiroilevat yhteen ääneen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi vitsi mikä ällö BB nyt on ihmiset jostain kerätty ei kaikki mutta jotkut .Siellä maataan ja syödään ei mitään kivaa keksitty .Ja eikö vois laittaa tupakki kielto on vaan niin ällöä katsoa kun kaikki imee kessua ringissä ja kiroilevat yhteen ääneen.

        Tupakkakieltoa ei voi noin vain laittaa. Ensin otettaisiin taloon tupakoitsijoita... sitten kiellettäisiin se!?

        Kuluisi 6 tuntia kun lattialta löytyisi kaksi ensimmäistä tapettua, 9 tuntia kun joku löydettäisiin hirttäytyneenä kravattiinsa.

        Nikotiiniriippuvuus on riippuvuusasteeltaan yhtä vahva kuin heroiiniriippuvuus. Tupakoinnin katkaiseminen vaatii mahd. lääkehoitoa eli apteekista saatavia vieroitusaineita. Tämä päätös on kunkin tupakoitsijan itse haluttava ja tehtävä.


    • Anonyymi

      Uskottava se viimein on että tuo sama linja jatkuu ja vielä vaan huonompaan suuntaan.
      Kaipa tämä on suunnattu tietyntyyppiselle ihmisryhmälle ja hyvä niin. Minä en kuulu siihen ryhmään koska en enää inhotukseltani pysty ohjelmaa seuraamaan.
      Olen syvästi pettynyt henkilövalintoihin sekä ohjelmassa suoritettaviin tehtäviin.
      Oikeesti, kuka jaksaa katsoa kun kolme päivää porukka ui ja pari homoa haukkuu huussissa muita juonittelemalla nimeämisiä. Niin ja tämä ISOMÄNÄ ei puutu asiaan mitenkään.

      Mutta onneksi on muutakin elämää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe