Mistä alienit tunnistaa?

Anonyymi

Vähän raflaava otsake, mutta...

Kukaan ei osaa selittää, kuinka max. 15 % maailman väestöstä edustaa verityyppiä, josta puuttuu täysin "apinaperimä", eli rhesustekijä ( 85 %:lla tämä rhesus-apinatekijä veressään on. Tällaiset "tavalliset ihmiset" ovat veriryhmältään posiitiivisia. Heidän verensä on joko A , B , tai AB . Tuikiharvinaisia muitakin apinaplussalaisia esiintyy.

Mutta mistä tulivat rhesus negative-veriryhmäläiset, jotka ilmestyivät (luultavimmin Himalajan vuoristoon) vain vähän aikaa sitten historiassamme? He eivät polveudu apinoista, heillä ei ole rhesus-tekijää, apinatekijää veressään.

Rhesus negative-ihmisillä on useiden tutkimusten mukaan matalampi syke, matalampi verenpaine kuin normi-ihmisillä, ja heillä on usein ylimääräinen nikama selkärangassaan. Silmien väri on useimmiten harvinaisempi, kuten vihreä.

Rhesus negative-ihmisillä on alhaisempi ruumiinlämpö kuin normi-ihmisillä.

Rhesus negative-ihmiset eivät tunne "kuuluvansa joukkoon". Heillä on valtaväestöstä poikkeavaa sielunrakennetta, katsantokykyä.

Rhesus nagative-äidin elimistö ei halua kasvattaa sikiötä, joka on isältään perinyt ihmisille yleisimmän veriryhmän, vaan yrittää tappaa sen hylkimällä sikiötä. Rh negative-äidin tappavat vasta-aineet sikiötään kohtaan lisääntyvät jokaisen raskauden myötä. Nykyään rhesus negative-äidin odottaessa rhesus positive-vauvaa, eli plusvauvaa, äitiä hoidetaan lääkepistoksin, jotta ihmisille yleisellä plusverellä varustettu vauva hänen kohdussaan selviytyisi.


Veriryhmiin liittyvät kysymykset ovat hyvin mielenkiintoisia. Itse kiinnostuin, kun elimistöni yritti tarmolla tappaa hylkimällä kaikki vauvani jo kohtuuni. Komplikaatioita oli. Rajuja. Edustan rhesus negative-ryhmää, joita Suomen väestöstä on n. 2 %.

Onko teillä ajatuksia aiheesta?

Löytyykö muita negatiivisia astian ääreltä? :)

15

1853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miettimisen aiheita:

      https://m.youtube.com/watch?v=EMOv4wPLFrc

      --


      Nim. Storyan (Sinikivi.com, 2016) :

      "Olemmeko sittenkään kaikki samasta apinasta eli rhesusapinasta kehittyneitä? Nimittäin RH-negatiivinen veri ei vastaa ollenkaan evoluutioselityksiä, koska veri ei mutatoidu. Luonnossa saman lajin sisällä ei ilmene vastaavaa. RH-negatiivisen veren omaavan äidin elimistö nimittäin hylkii RH-positiivista sikiötä. Vastaavaa ei tapahdu RH-positiivisen äidin ja RH-negatiivisen sikiön ollessa kyseessä.

      Ennen gammaglobuliinirokotuksen keksimistä ns. rheesusvauvoille jouduttiin tekemään täydellinen verensiirto. Veriryhmien epäsopivuus äidin ja sikiön välillä aiheuttaa sikiölle tai vastasyntyneelle vaikean hemolyyttisen taudin riskin. Rh-negatiivisten naisten suojaus anti-D-immunoglobuliinilla raskauden yhteydessä on vähentänyt ratkaisevasti immunisaatiotapauksia. Tästä huolimatta Suomessa esiintyy vuosittain keskimäärin 10–15 raskautta, joissa tarvitaan kohdunsisäisiä punasolusiirtoja. Nykyisin sikiön veriryhmä voidaan selvittää polymeraasiketjureaktiomenetelmällä lapsivedestä jo 15. raskausviikolta lähtien.

      RH-negatiiviset kokevat usein olevansa erilaisia ainakin jos eri maiden foorumikommentteihin on uskominen.Eri listoilla toistuvat seuraavat RH-negatiivisten ominaisuudet ja kokemukset:

      ylimääräinen kylkiluu
      keskimääräistä korkeampi älykkyysosamäärä
      selvästi korkeampi E.S.P.
      herkempi visio ja aistit
      hyvin harvoille kasvavat viisaudenhampaat
      keskimääräistä empaattisempia
      keskimääräistä matalampi ruumiinlämpö
      keskimääräistä matalampi verenpaine
      psyykkisiä / intuitiivisia kykyjä
      pääasiassa siniset tai vihreät silmät
      usein punertava tukka
      keskimääräistä herkempiä ja arempia auringonvalolle
      sähköyliherkkyyttä

      15% ihmisistä on RH-negatiivisia, loput ovat RH-positiivisia eli heillä on rhesustekijä. Afrikkalaisista vain 3% omaa RH-neg.veren, aasialaista vielä vähemmän, vain 1%. Eurooppalaisilla sanotaan olevan 15% negatiivista veriryhmää. Se on resessiivinen ominaisuus, joten baskeilla ja orientaalijuutalaisilla löytyy isolaatiosta johtuen keskimääräistä enemmän negatiivista verta.

      ABO-veriryhmä määritetään selvittämällä, onko punasolujen pinnalla A- ja/tai B-antigeenejä. Lisäksi selvitetään, onko plasmassa vastaavat isoagglutiniinit. Eri ABO-veriryhmät ovat A, B, AB ja O. RhD-määrityksessä tutkitaan, onko punasolujen pinnalla RhD-antigeeniä. Jos RhD-antigeeni todetaan, on tutkittava RhD positiivinen. Jos RhD-antigeeniä ei todeta, on tutkittava RhD negatiivinen.

      Miten on? Itse olen B- ja edellämainituista ominaisuuksista voisin allekirjoittaa ainakin 8 kohtaa."

      --

      "Jos äiti kuuluu melko epätavalliseen veriryhmään rh-, hän saa käydä......" :

      https://www.libero.fi/sinun-vaiheesi/artikkelit/raskaana--/aidilla-ja-sikiolla-eri-veriryhma/

      • Anonyymi

        Noita geenimutaatioita ilmenee ilman alieneita


    • Anonyymi

      Rh-negatiivinen. Ylimääräiset kylkiluut ja nikamabroblematiikkaa selkäruodossa, epätyypillinen rintakehän luusto. Ruumiinlämpö 35.5-35.9. Ei kiinnosta kuunnella ihmisten juttuja, ei kiinnostusta heidän kiinnostuksiensa kohteisiin. Materia, raha, urakehitykset, merkkituotteet/-vaatteet (jotka tuotettu orjatyövoimalla mm. Pohjois-Koreassa, Armaninkin osalta), sisustuselementit etc. eivät kiinnosta pätkääkään. Kuten eivät myöskään sydänsurujen kuuntelemiset (elleivät kumpua jostakin muusta kuin tavisten itsekkyydestä, ahneudesta, omistamisenhalusta, egoismista...) , egolähtöiset maailmanparantamiset "tavisten" kanssa eivät kiinnosta, eivät lainkaan. Olen erakko. Omaan 2 sydänystävää, molemmat rh-miinuksia, mikä selvinnyt vasta hiljattain. Ihmisten asenteet, tuntemukset, ajatukset aistii sanatta. Tämä tullut todeksi kokemusten kautta, sitä on nimittäin nuoruudessa yrittänyt toimia "intuitiotaan" vastaan. Ei ole minkäänlaista tarvetta ryhtyä "valistamaan" ihmisiä, perustaa Tube-kanavia ns. ylhäältä alaspäin tms. Ei ole halua olla huomioitu, tärkeä, näkyvä. Lavastetusti näkyvä.
      Ei halua käyttää Facea, Instaa, Twitteriä...
      Aika menee eläessä, siinä sivussa valtaväestön toimia ihmetellessä.

      • Anonyymi

        Käytä entteriä.


    • Anonyymi

      >>Ei ole minkäänlaista tarvetta ryhtyä "valistamaan" ihmisiä<<

      No, jonkinlaista tarvetta nyt kuitenkin näyttää olevan. Itseäni kylläkin kiinnostaa enenmmän psykologinen lähestymistapa ja ihmissielu . Mistä pahuus johtuu? Mistä ufopelko ja ufojen kieltäminen johtuu? Miksi jotkut jyrkästi kieltävät kaikenlaiset korkeammat voimat, maapallon luomisen jne.

      Nyt on pinnalla Ms Estonia ja sekin jakaa ihmiset aika jyrkästikin...ja siten, että osa haluaa tietää totuuden ja osa taas ei halua, tai ei ole kiinnostunut.

      • Anonyymi

        Estoniassahan piisaa herännäiselle kysymyksiä pengottaviksi. Laivaltahan kadonnut porukkaa, tullut mystisesti murhatuksikin (mm.1987 sen seilatessa Viking Sallyna) ynnä muuta.. Sitten voipi miettiä asekuljetuksia, kapteenin "katoamista" ja muuta. Vaikka sitten Kimlandian touhuja Euroopassa.. Vanhaakin sotakalustoa kun vaipuu merenpohjaan ja sillai, voivat vakuutuskorvaukset olla, vaikka ny Saksasta ja sillai, aika vitsin miljoonissa hei..
        Sori. Alkeistasoa vaan. Sekin pistää kyrsimään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Estoniassahan piisaa herännäiselle kysymyksiä pengottaviksi. Laivaltahan kadonnut porukkaa, tullut mystisesti murhatuksikin (mm.1987 sen seilatessa Viking Sallyna) ynnä muuta.. Sitten voipi miettiä asekuljetuksia, kapteenin "katoamista" ja muuta. Vaikka sitten Kimlandian touhuja Euroopassa.. Vanhaakin sotakalustoa kun vaipuu merenpohjaan ja sillai, voivat vakuutuskorvaukset olla, vaikka ny Saksasta ja sillai, aika vitsin miljoonissa hei..
        Sori. Alkeistasoa vaan. Sekin pistää kyrsimään.

        Katson paraikaa dplayn dokumenttia estoniasta. Katsoin päivällä keskustelun kommentteja aiheesta jossa viralliseen teoriaan uskovat kutsuvat kriittisesti siihen suhtautuvia foliohattupäiksi yms. Nyt on päätetty sitten tutkia dokumentin väitteet.


    • Anonyymi

      https://www.express.co.uk/news/weird/943487/alien-on-Earth-blood-type-rh-negative-positive-extraterrestrial

      Vain 15 % ihmiskunnasta kantaa rh-miinus-verta suonissaan. Artikkelin takaa löytyy jälleen mielenkiintoinen artikkeli aihetta koskien.

      Oumuamuan pikkuvelikö se Estoniaan törmäsi? UFoista löytyy tietoa, USoista vähemmän.

      Ruotsalaiseen/venäläiseen sukellusveneeseen törmäilemässä ja työntelemässä kylmän sodan lohkareita Amorellankin alle puolustuksen kannalta elintärkeää matalikkoa madaltaakseen, en jaksa uskoa... Vaan mistäpä sitä tietää.. Pohjois-Koreahan tekee miljoonia hukuttamalla, räjäyttämällä, polttamalla ikiwanhaa, epäluotettavasti jo toimivaa vaarallista sotakalustoa... Saapi Kim the Fat Lölly III kivasti massia itselleen ja eliitilleen messevistä vakuutusrahoista, joilla voidaan taas valmistaa muutama pyssy, ja ampua muutama syyrialaismummo ja -lapsi tohjoksi.

    • Anonyymi

      Tutkimuksissa saatu viitteitä, että rh-negatiiviset immuuneja koronavirukselle. Koronavirus siirtyy ihmiseen rhesus- eli "apinaproteiinin" kautta (ACE2). Rh-negatiivisilla ei tätä rhesusapina-tekijää ole. Näinkö ihmiskuntaa jalostetaan..?

      • Anonyymi

        On niitäkin jotka ovat immuuneja HIV-virukselle. Reilu 1% muistaakseni.


    • Anonyymi

      Noin 97.8 % HIV-positiivisista Rh-positiivisia. Rh-negatiiviset ovat olleet myös ebolalle immuuneja.

    • Anonyymi

      Bilirubiini Alien 🤣

    • Anonyymi

      silminnäkijä: ”Se oli varmasti UFO”
      24. päivä lokakuuta havaijilaisen grilliravintolan vierailijat haukkoivat henkeään, kun he huomasivat muodostelmassa lentävien valojen sarjan taivaalla. Videon kuvannut silminnäkijä on varma, että kyseessä oli UFO eli tunnistamaton lentävä esine. Tutkijat ruksasivat ilmiön selityksien listalta muun muassa SpaceX-avaruusyhtiön tulevan internetverkon satelliitit. Ilmiölle saattaa olla yksi selitys.

      -Että silleen!

      Samaan aikaan kun USA:n presidenttiä juuri valitaan. Siitäpä yksi pohdinnan aihe lisää.
      Tietääkö joku muukin kuin minä, mitä taivaalla liikkui. Siis video on aito ja moni tuon näki.

      Olen myös miinus ))

    • Anonyymi

      Itse olen 'o ja kaikki nuo rheesusnegatiivisista mainitut "ominaisuudet" pätevät minuun. Että silleen..

    • Anonyymi

      Karvoituksen vöri ja muoto auttavat tässä ymmärtämään sinua paremmin.

      Joo, ei naiset näitä kirjoita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1332
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1032
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe