Mistä alienit tunnistaa?

Anonyymi

Vähän raflaava otsake, mutta...

Kukaan ei osaa selittää, kuinka max. 15 % maailman väestöstä edustaa verityyppiä, josta puuttuu täysin "apinaperimä", eli rhesustekijä ( 85 %:lla tämä rhesus-apinatekijä veressään on. Tällaiset "tavalliset ihmiset" ovat veriryhmältään posiitiivisia. Heidän verensä on joko A+, B+, tai AB+. Tuikiharvinaisia muitakin apinaplussalaisia esiintyy.

Mutta mistä tulivat rhesus negative-veriryhmäläiset, jotka ilmestyivät (luultavimmin Himalajan vuoristoon) vain vähän aikaa sitten historiassamme? He eivät polveudu apinoista, heillä ei ole rhesus-tekijää, apinatekijää veressään.

Rhesus negative-ihmisillä on useiden tutkimusten mukaan matalampi syke, matalampi verenpaine kuin normi-ihmisillä, ja heillä on usein ylimääräinen nikama selkärangassaan. Silmien väri on useimmiten harvinaisempi, kuten vihreä.

Rhesus negative-ihmisillä on alhaisempi ruumiinlämpö kuin normi-ihmisillä.

Rhesus negative-ihmiset eivät tunne "kuuluvansa joukkoon". Heillä on valtaväestöstä poikkeavaa sielunrakennetta, katsantokykyä.

Rhesus nagative-äidin elimistö ei halua kasvattaa sikiötä, joka on isältään perinyt ihmisille yleisimmän +veriryhmän, vaan yrittää tappaa sen hylkimällä sikiötä. Rh negative-äidin tappavat vasta-aineet +sikiötään kohtaan lisääntyvät jokaisen raskauden myötä. Nykyään rhesus negative-äidin odottaessa rhesus positive-vauvaa, eli plusvauvaa, äitiä hoidetaan lääkepistoksin, jotta ihmisille yleisellä plusverellä varustettu vauva hänen kohdussaan selviytyisi.

Veriryhmiin liittyvät kysymykset ovat hyvin mielenkiintoisia. Itse kiinnostuin, kun elimistöni yritti tarmolla tappaa hylkimällä kaikki +vauvani jo kohtuuni. Komplikaatioita oli. Rajuja. Edustan rhesus negative-ryhmää, joita Suomen väestöstä on n. 2 %.

Onko teillä ajatuksia aiheesta?

Löytyykö muita negatiivisia astian ääreltä? :)

15

826

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miettimisen aiheita:

   https://m.youtube.com/watch?v=EMOv4wPLFrc

   --

   Nim. Storyan (Sinikivi.com, 2016) :

   "Olemmeko sittenkään kaikki samasta apinasta eli rhesusapinasta kehittyneitä? Nimittäin RH-negatiivinen veri ei vastaa ollenkaan evoluutioselityksiä, koska veri ei mutatoidu. Luonnossa saman lajin sisällä ei ilmene vastaavaa. RH-negatiivisen veren omaavan äidin elimistö nimittäin hylkii RH-positiivista sikiötä. Vastaavaa ei tapahdu RH-positiivisen äidin ja RH-negatiivisen sikiön ollessa kyseessä.

   Ennen gammaglobuliinirokotuksen keksimistä ns. rheesusvauvoille jouduttiin tekemään täydellinen verensiirto. Veriryhmien epäsopivuus äidin ja sikiön välillä aiheuttaa sikiölle tai vastasyntyneelle vaikean hemolyyttisen taudin riskin. Rh-negatiivisten naisten suojaus anti-D-immunoglobuliinilla raskauden yhteydessä on vähentänyt ratkaisevasti immunisaatiotapauksia. Tästä huolimatta Suomessa esiintyy vuosittain keskimäärin 10–15 raskautta, joissa tarvitaan kohdunsisäisiä punasolusiirtoja. Nykyisin sikiön veriryhmä voidaan selvittää polymeraasiketjureaktiomenetelmällä lapsivedestä jo 15. raskausviikolta lähtien.

   RH-negatiiviset kokevat usein olevansa erilaisia ainakin jos eri maiden foorumikommentteihin on uskominen.Eri listoilla toistuvat seuraavat RH-negatiivisten ominaisuudet ja kokemukset:

   ylimääräinen kylkiluu
   keskimääräistä korkeampi älykkyysosamäärä
   selvästi korkeampi E.S.P.
   herkempi visio ja aistit
   hyvin harvoille kasvavat viisaudenhampaat
   keskimääräistä empaattisempia
   keskimääräistä matalampi ruumiinlämpö
   keskimääräistä matalampi verenpaine
   psyykkisiä / intuitiivisia kykyjä
   pääasiassa siniset tai vihreät silmät
   usein punertava tukka
   keskimääräistä herkempiä ja arempia auringonvalolle
   sähköyliherkkyyttä

   15% ihmisistä on RH-negatiivisia, loput ovat RH-positiivisia eli heillä on rhesustekijä. Afrikkalaisista vain 3% omaa RH-neg.veren, aasialaista vielä vähemmän, vain 1%. Eurooppalaisilla sanotaan olevan 15% negatiivista veriryhmää. Se on resessiivinen ominaisuus, joten baskeilla ja orientaalijuutalaisilla löytyy isolaatiosta johtuen keskimääräistä enemmän negatiivista verta.

   ABO-veriryhmä määritetään selvittämällä, onko punasolujen pinnalla A- ja/tai B-antigeenejä. Lisäksi selvitetään, onko plasmassa vastaavat isoagglutiniinit. Eri ABO-veriryhmät ovat A, B, AB ja O. RhD-määrityksessä tutkitaan, onko punasolujen pinnalla RhD-antigeeniä. Jos RhD-antigeeni todetaan, on tutkittava RhD positiivinen. Jos RhD-antigeeniä ei todeta, on tutkittava RhD negatiivinen.

   Miten on? Itse olen B- ja edellämainituista ominaisuuksista voisin allekirjoittaa ainakin 8 kohtaa."

   --

   "Jos äiti kuuluu melko epätavalliseen veriryhmään rh-, hän saa käydä......" :

   https://www.libero.fi/sinun-vaiheesi/artikkelit/raskaana--/aidilla-ja-sikiolla-eri-veriryhma/

   • Anonyymi

    Noita geenimutaatioita ilmenee ilman alieneita


  • Anonyymi

   Rh-negatiivinen. Ylimääräiset kylkiluut ja nikamabroblematiikkaa selkäruodossa, epätyypillinen rintakehän luusto. Ruumiinlämpö 35.5-35.9. Ei kiinnosta kuunnella ihmisten juttuja, ei kiinnostusta heidän kiinnostuksiensa kohteisiin. Materia, raha, urakehitykset, merkkituotteet/-vaatteet (jotka tuotettu orjatyövoimalla mm. Pohjois-Koreassa, Armaninkin osalta), sisustuselementit etc. eivät kiinnosta pätkääkään. Kuten eivät myöskään sydänsurujen kuuntelemiset (elleivät kumpua jostakin muusta kuin tavisten itsekkyydestä, ahneudesta, omistamisenhalusta, egoismista...) , egolähtöiset maailmanparantamiset "tavisten" kanssa eivät kiinnosta, eivät lainkaan. Olen erakko. Omaan 2 sydänystävää, molemmat rh-miinuksia, mikä selvinnyt vasta hiljattain. Ihmisten asenteet, tuntemukset, ajatukset aistii sanatta. Tämä tullut todeksi kokemusten kautta, sitä on nimittäin nuoruudessa yrittänyt toimia "intuitiotaan" vastaan. Ei ole minkäänlaista tarvetta ryhtyä "valistamaan" ihmisiä, perustaa Tube-kanavia ns. ylhäältä alaspäin tms. Ei ole halua olla huomioitu, tärkeä, näkyvä. Lavastetusti näkyvä.
   Ei halua käyttää Facea, Instaa, Twitteriä...
   Aika menee eläessä, siinä sivussa valtaväestön toimia ihmetellessä.

   • Anonyymi

    Käytä entteriä.


  • Anonyymi

   >>Ei ole minkäänlaista tarvetta ryhtyä "valistamaan" ihmisiä<<

   No, jonkinlaista tarvetta nyt kuitenkin näyttää olevan. Itseäni kylläkin kiinnostaa enenmmän psykologinen lähestymistapa ja ihmissielu . Mistä pahuus johtuu? Mistä ufopelko ja ufojen kieltäminen johtuu? Miksi jotkut jyrkästi kieltävät kaikenlaiset korkeammat voimat, maapallon luomisen jne.

   Nyt on pinnalla Ms Estonia ja sekin jakaa ihmiset aika jyrkästikin...ja siten, että osa haluaa tietää totuuden ja osa taas ei halua, tai ei ole kiinnostunut.

   • Anonyymi

    Estoniassahan piisaa herännäiselle kysymyksiä pengottaviksi. Laivaltahan kadonnut porukkaa, tullut mystisesti murhatuksikin (mm.1987 sen seilatessa Viking Sallyna) ynnä muuta.. Sitten voipi miettiä asekuljetuksia, kapteenin "katoamista" ja muuta. Vaikka sitten Kimlandian touhuja Euroopassa.. Vanhaakin sotakalustoa kun vaipuu merenpohjaan ja sillai, voivat vakuutuskorvaukset olla, vaikka ny Saksasta ja sillai, aika vitsin miljoonissa hei..
    Sori. Alkeistasoa vaan. Sekin pistää kyrsimään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Estoniassahan piisaa herännäiselle kysymyksiä pengottaviksi. Laivaltahan kadonnut porukkaa, tullut mystisesti murhatuksikin (mm.1987 sen seilatessa Viking Sallyna) ynnä muuta.. Sitten voipi miettiä asekuljetuksia, kapteenin "katoamista" ja muuta. Vaikka sitten Kimlandian touhuja Euroopassa.. Vanhaakin sotakalustoa kun vaipuu merenpohjaan ja sillai, voivat vakuutuskorvaukset olla, vaikka ny Saksasta ja sillai, aika vitsin miljoonissa hei..
    Sori. Alkeistasoa vaan. Sekin pistää kyrsimään.

    Katson paraikaa dplayn dokumenttia estoniasta. Katsoin päivällä keskustelun kommentteja aiheesta jossa viralliseen teoriaan uskovat kutsuvat kriittisesti siihen suhtautuvia foliohattupäiksi yms. Nyt on päätetty sitten tutkia dokumentin väitteet.


  • Anonyymi

   https://www.express.co.uk/news/weird/943487/alien-on-Earth-blood-type-rh-negative-positive-extraterrestrial

   Vain 15 % ihmiskunnasta kantaa rh-miinus-verta suonissaan. Artikkelin takaa löytyy jälleen mielenkiintoinen artikkeli aihetta koskien.

   Oumuamuan pikkuvelikö se Estoniaan törmäsi? UFoista löytyy tietoa, USoista vähemmän.

   Ruotsalaiseen/venäläiseen sukellusveneeseen törmäilemässä ja työntelemässä kylmän sodan lohkareita Amorellankin alle puolustuksen kannalta elintärkeää matalikkoa madaltaakseen, en jaksa uskoa... Vaan mistäpä sitä tietää.. Pohjois-Koreahan tekee miljoonia hukuttamalla, räjäyttämällä, polttamalla ikiwanhaa, epäluotettavasti jo toimivaa vaarallista sotakalustoa... Saapi Kim the Fat Lölly III kivasti massia itselleen ja eliitilleen messevistä vakuutusrahoista, joilla voidaan taas valmistaa muutama pyssy, ja ampua muutama syyrialaismummo ja -lapsi tohjoksi.

  • Anonyymi

   Tutkimuksissa saatu viitteitä, että rh-negatiiviset immuuneja koronavirukselle. Koronavirus siirtyy ihmiseen rhesus- eli "apinaproteiinin" kautta (ACE2). Rh-negatiivisilla ei tätä rhesusapina-tekijää ole. Näinkö ihmiskuntaa jalostetaan..?

   • Anonyymi

    On niitäkin jotka ovat immuuneja HIV-virukselle. Reilu 1% muistaakseni.


  • Anonyymi

   Noin 97.8 % HIV-positiivisista Rh-positiivisia. Rh-negatiiviset ovat olleet myös ebolalle immuuneja.

  • Anonyymi

   Bilirubiini Alien 🤣

  • Anonyymi

   silminnäkijä: ”Se oli varmasti UFO”
   24. päivä lokakuuta havaijilaisen grilliravintolan vierailijat haukkoivat henkeään, kun he huomasivat muodostelmassa lentävien valojen sarjan taivaalla. Videon kuvannut silminnäkijä on varma, että kyseessä oli UFO eli tunnistamaton lentävä esine. Tutkijat ruksasivat ilmiön selityksien listalta muun muassa SpaceX-avaruusyhtiön tulevan internetverkon satelliitit. Ilmiölle saattaa olla yksi selitys.

   -Että silleen!

   Samaan aikaan kun USA:n presidenttiä juuri valitaan. Siitäpä yksi pohdinnan aihe lisää.
   Tietääkö joku muukin kuin minä, mitä taivaalla liikkui. Siis video on aito ja moni tuon näki.

   Olen myös miinus ))

  • Anonyymi

   Itse olen 'o+ ja kaikki nuo rheesusnegatiivisista mainitut "ominaisuudet" pätevät minuun. Että silleen..

  • Anonyymi

   Karvoituksen vöri ja muoto auttavat tässä ymmärtämään sinua paremmin.

   Joo, ei naiset näitä kirjoita.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   142
   6623
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3137
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   98
   1457
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1419
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1198
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1181
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   400
   1098
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   986
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   899
  Aihe