Sain teinipilluuni oikein "sonnin" mulkkua, ihanaa teki, osa 1

Anonyymi

Pidin välivuotta ja halusin rauhassa valmistautua vanhempieni mökillä tulevaan lääkiksen hakuun, mutta vähän välii menin läppärille katsomaan pornoa.
Pimppini oli melkein koko päivän hieman märkänä ja usein katselin sieltä haulla iso kulli, joka erityisesti mua kiihoitti ja kuvittelin miltä tuollainen tuntuisi tiukassa teinipimpissäni.
Lähin naapurin mökki oli melkein puolen kilometrin päässä josta usein kuului koiran haukunta, mutta nyt se piski olikin karannut sieltä ja tassutteli suoraan avoimesta ovesta sisään.
Se oli pieni sylikoira ja annettuani sille tilkan vettä ja pari kinkunpalaa kaappasin sen syliini ja lähdin viemään sitä takaisin polkua pitkin.
Saavuin mökille, mutta siellä ei näkynyt ketään vaikka ovet olivat auki, huhuilin tovin kunnes rannasta tuli uimasta märissä sinisissä vanhanaikaisissa uikkareissa noin 45 ikäinen mies.
- Tälläinen karvapallo tassutteli mökkiin, olisiko se mahdollisesti teidän?
- Joo, on se kiitti kun toit sen takaisin, juotko palkioksi kahvia tai kylmää siideriä.
Istuin terassille ja mies haki siiderin ja kaatoi sen lasiin, en voinut olla kiinnittämättä huomiota miehen tiukkoihin uikkareihin jossa etumus pullotti melkoisesti, vaikka oli juuri tullut kylmästä vedestä ylös.
Kuvittelin millainen se mahtaisi olla juhlakunnossa, kun lepotilassakin melkoinen oli, mies huomasi kuinka katseeni oli viivähtänyt liikaakin uikkareissa.
- Olen tullut etukäteen panemaan paikkoja kuntoon ja vaimoni tulee vasta ylihuomenna, kyllä sitä jo pikkasen naisen kättä kaipaakin, ainakin keittiössä, heh.
Katselin kuinka timmissä kunnossa äijä olikaan, takaapäinkin tiukka peppu jota ihailin kun kävi uudelleen keittiössä.
Kun se tuli takaisin huomasin kuinka vanhoissa tiukoissa uikkareissa oli tapahtunut jotain, etumus oli alkanut edelleen pullottamaan lisää, hieman sekavin tuntein sitä katselin.
- Haen toisen siiderin, mitäs me kesälesket tässä muutakaan keksitään, sanoi kun olin ja sanonut olevani yksin mökillä lukemassa tentteihin.
Miehen tultua takaisin oli taas etumus edelleen kasvanut ja nythän sieltä tiukoista uikkareista hieman näkyt navan alapuolelta jokin joka selvästi oli terskan pää, mies ei selvästikään itse muka tajunnut tilannetta ja toi tahallaan etumuksen aika lähelle kun kaatoi lisää siideriä laseihin.
Pelästyin ja aloin tehdä lähtöä, mutta muutin mieleni ja ajattelin että tuossahan se iso elin on nyt aivan lähelläni.
- Saa sitä koittaakin ja samassa otti vasemmasta kädestäni kiinni ja vei sen väkisin uikkareiden etumukseen kiinni, pelästyin hemmetisti, mutta puristelin tahtomattani sitä hieman.
Tästähän mies innostui ja elin alkoi kasvamaan ihan silmissä ja punainen terska alkoi tunkemaan itteensä ulos uikkareista ja kasvoi koko ajan lisää sykäyksittäin.
Olin hämmästynyt moisesta suorasta toiminnasta ja taas tein lähtöä, mutta en saanut katsettani pois miehen kasvavasta elimestä joka ei kohta mahtunut kokonaan uikkareihin.
Tunsin kuinka teinipimppinikin selvästi alkoi kutisemaan ja kastumaan, vapisevin käsin tartuin uikkareihin ja vedin ne rajusti alas, sieltähän ponnahti melkoinen elin juhlakunnossa.
Tartuin paksuun varteen kiinni joka sykäyksittäin pienessä kädessäni jatkkoi kasvamista ja terskakin oli jo melkein pienen nyrkkini kokoinen ja kiilsi tummanpunaisena, sileenä kuin omena.
Mies huomasi kuinka hämmästynyt olin elimen koosta ja käski puristella sitä voimakkaammin, omenan kokoisesta kuumasta terskasta alkoi tulla kiimatippoja ja levitin sitä etusormellani koko terskan alueelle.
- Haluatko ottaa sen suukkuusi ja samassahan äijä toi elimen huulilleni, peräännytn kauhuissani, mutta mies alkoi voimakkaasti sitä työntämään suuhuni.
Nuolaisin kuumaa terskaa ja koitin ottaa sen suuhuni - eihän se mahtunut lainkaan pieneen suukkuuni, tuntui että se kasvaa koko ajan ja pelkäsin että kohta sieltä lentää satsit kasvoilleni.
Puristelin kalun juurta joka oli hemmetin paksu, mietin millaiselta tuntuisi kun se on kokonaan sisällä, pimppiäni suorastaan kihelmöi ja miehen kaapattua mut syliinsä heittäen vuoteelle ei mennyt montaakaan sekuntia kun kesämekkoni oli lattialla ja äijä pikkuhousujeni kimpussa.
Vastustelin ihan muodon vuoksi ja huusin ei, ei, mutta käsi alkoi hivellä pikkuhousujeni päältä pimppiäni, joka oli jo melkoisen märkäkin, pikkuhousut lensivät lattialla ja mies kouraisi pimppiäni ja näytti kuinka käsi tuli aivan märäksi kiimanesteistäni.
Jalkani levitettiin äärimmilleen ja mies suorastaan syöksyi imemään klittaani ja työnteli kieltä tiukkaan vakooni, tuntui mahdottoman hyvältä, äijä osasi hommat.
Paa jo sissään, paa ja tästähän mies innostui ja nosti jalkani ylös ja katselin kuinka mahtava elin lähestyi uhkaavasti nuorta kiimaista pimppiäni, kuumalla terskalla edestakaisin liikkein kasteli kalun ja levitin itse käsin pimppiäni auki, tiesin että se ei sinne helposti mene, vapisin jännityksestä kun hitaasti elin alkoi painua sisääni.
Teki samalla vähän kipeetä, mutta hitaasti kalu alkoi painua yhä syvemmälle sisääni, mies huohotti kiimaisena ja lopultahan se.......

5

11610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja lopuksi heräsit äipän viekusta jelly jortikka anaalissa

      • Anonyymi

        Ja sulla on, idiootilla, joka kerta tää sama kommentti. Vetele nyt vaan kännyyn. Muuta et ikinä saakkaan.


    • Anonyymi

      Ensinnäkin olet 65-vuotias ja enemmän kuin hieman rupsahtanut etkä päässyt lääkikseenkään.

    • Anonyymi

      Varmasti hyvin monetkin jutut näillä palstoilla ovat naisiksi tekeytyvien miesten kirjoittamia. Ja kyllähän se on niin, että oikea luomunainen kyllä haistaa könsikkään "tuoksun" rivien välistä, toiset eivät välitä, toiset runkkaavat jutuille. Olen itsekin kohdannut joitakin näitä "naisia" netissä, eikä he ole oikein pystyneet samaistumaan oikean naisen nautintoihin ja orgasmeihin illeen aidosti. Joskus olen leikilläni myötäkiihottanut jutuissani heitä ja nautiskellut siitä, että sainpahan annettua jollekin kunnon runkut. Joiden näiden hetkien aikana on tosin myönnettävä, että kyllä siinä pimppi minultakin kostuu kun oikein innostuu. Kertoilen yleensä kuvitteellisia panojuttuja ja lisään niihin vähän mausteita, joskus jopa sellaisia pkkupervessejä äiti/poika vihjeitä. silloin tuntuu toisessa päässä tapahtuvan suoranaisia räjähdyksiä. Että näin. Hyvää nautintojen loppuvuotta.

    • Anonyymi

      Kyllä tekis mieli teinipillua 😋

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe