Teininä 60 luvulla

Anonyymi

Jotenkin mieleeni on jäänyt yksi 60 luvun lopun kesä, tuntui että se oli tosi lämmin ja kaunis, mutta ehkä ei sen kummempi ollut kuin muutkaan kesät. Sen vuoden Joulukuussa täytin 13 vuotta. Pienessä kerrostalossamme kauppalan keskustan laidalla oli toistakymmentä suunnilleen ikäistäni lasta, vanhin oli 15 ja nuorimmat minua parivuotta nuorempia, oli toki pienempiäkin, mutta ne eivät olleet mukana piha ym. leikeissämme.

Kesäkuussa, niin kai se oli, aika monet meistä oli yhden viikon töissä läheisellä maatilalla, kitkimme porkkanoita, jotka olivat tulleet taimelle. Heikoimmat versot kitkettiin pois niin että jäljelle jäävien taimien väli oli noin 10 cm. Meillä oli pienet perkauskuokat, joiden varteen oli merkitty optimaalinen taimiväli punaisella maalilla.

Kitkijöiden määrä vähän vaihteli päivittäin emmekä olleet pellolla koskaan kuutta tuntia enempää, joskus aika paljon vähemmän. Meille maksettiin hommasta metrihinta, olisiko ollut 30 penniä, en ihan tarkkaan muista. Maanviljelijä mittasi aikaansaannoksemme aina päivän päätteeksi.

Työ oli varsin kuumaa, vaikka teimmekin sitä sortseissa tai uikkareissa ja t paidassa. Pidimme eväitä ja taukoja pellon vieressä olevassa riihessä. Jyrki, joka asui talomme toisessa päädyssä kitki kanssani yleensä, menimme viereisiä rivejä tasatahtia. Hän oli minua vuoden nuorempi joten olimme eri luokilla emmekä olleet toistemme kanssa juurikaan tekemisissä ennen porkkanan kitkentää. Tosiasiassa Jyrki oli minua vain kolme viikkoa nuorempi, hän oli syntynyt tammikuun alussa ja vuoden vaihde syntymiemme välillä määräsi meidät eri luokille.

Toisin kuin minä, hän oli hiihtoharrastuksensa takia paljon lihaksikkaampi, minä olin varsin ruipelo, mutta muutoin olimme saman kokoiset. Välillä jäin tahallaan vähän jälkeen, minusta hänen jänteviä sääriä ja kiinteää pyllyä oli mukava katsoa. Tein sen kuitenkin salaa, etten vain olisi jäänyt kiinni, lähellä oli monta muutakin kitkijää. Minä ja Jyrki olimme molemmat vähän yksinäisiä talomme nuorten joukossa. Muut pojat olivat meitä ylemmällä tai alemmalla luokalla.

Varsinkin iltapäivän tauot riihessä oli varsin hervottomia, erityisesti silloin kun meitä oli enemmän paikalla. Riihi oli meille tuttu leikkipaikka. Sitä käytettiin lähinnä varastona, siellä oli aurat ja muut harvoin käytetyt maatalouskoneet.

Jostain syystä keskiviikkona kaikki muut lähti pois puolilta päivin, me jäimme Jyrkin kanssa kitkemään ruokatauon jälkeen.
- Ei täällä kyllä jaksa pidempää olla, sanoi Jyrki vähän ennen yhtä.
Auringon porotus ja tuuleton ilma sai elohopean hellelukemiin.
- Käydään kioskilla hakemassa kokikset ja mennään johonkin ehdotin.
Se sopi Jyrkille, itse asiassa ostimme myös tupla patukat. Menimme riihen katolle juomaan limsojamme. Ehkä riiheen oli joskus meinattu tehdä laajennus, sillä riihen takana oli lippa, jonka päällä oli helppo maata ja ennen kaikkia se oli hyvin näkösuojassa. Sinne pääsi riihen vintin kautta kattoluukusta.

Jyrki kiipesi edellä jyrkkiä tikkaita, kattoluukku oli tiukasti kiinni joten hän sai jonkin aikaa puuhata, ennen kuin sai luukun auki. Minä katselin alempaa tikkailta ja näin suoraa Jyrkin sortsien lahkeeseen. Ja ennen kaikkea näin toisessa lahkeessa kivekset roikkumassa. Näky oli upea, ja olin helpottunut. Jyrkilläkin oli selvästi kasvaneet pallit niin kuin minullakin.
- Hei, herää, pidä mun kokista hetki niin saan luukun auki.
Olin jäänyt tuijottamaan Jyrkin jalkojen väliä, onneksi hän ei tiennyt mitä minä tuijotin. Jyrki laski kattoluukun katolle, jossa se pysyi narun varassa. Nousimme katolle ja Jyrki pani luukun kiinni.
- Saa olla rauhassa kun luukku on kiinni hän sanoi. Ja jos joku tulee, kuulee sen, totesi Jyrki.

Joimme kokiksia auringon paisteessa ja söimme tuplia. Olimme ottaneet paidat pois. Kerroimme vanhoja vitsejä. Jyrki yllätti minut:
– Lapissa lapin tyttö kysyi etelän mieheltä ” Mikäs se sellanen penis on, josta etelän tytöt puhuu?” Etelän mies sanoi "Minä voin näyttää” ja laski housunsa. Lapin tyttö katsoi hämillään ja sanoi. "Voi helvetti, ihan kuin mulkku, mutta paljon pienempi”, sanoi tyttö.
Minäkin tiesin muutaman samanlaisen ikivanhan vitsin.

- Annetaanko vähän enemmän mahalle aurinkoa, kysyi Jyrki ja avasi sortsien napin ja vähän vetoketjua, että samalla sai ujutettua niitä alemmaksi, sen verran, että peniksen alkamiskohta juuri ja juuri näkyi. Hänellä ei ollut lainkaan alushousuja, jonka olin arvannut tikkailla. Yritin varovasti vilkaista, oliko hänellä yhtään karvoja, mutta en saanut selvää. Seurasin hänen esimerkkiään, mutta alensin muka vahingossa sortsejani hiukan enemmän siten että kullini varsi näkyi parin sentin verran.
- Onko sulla jo karvoja, kysyi Jyrki ääntään hiljentäen ja samalla kumartuen katsomaan lähemmin.
Olisin vastannut, ettei, mutta Jyrki totesi että on näköjään vähän mutta vaaleita.
- Mullakin, kato, hän jatkoi.
Vähitellen alensimme vuoron perään housujamme sentti sentiltä jotta "pikkuveikkakin" saisi aurinkoa. JATKUU

5

670

  Vastaukset

  • JATKOA
   Huomasin että Jyrkinkin kulli oli ruvennut kasvamaan murrosiän tuloksena.
   - Ootko pussannut ?
   - En, vastasin peläten Jyrkin vastausta.
   - En minäkään, sanoi hän helpotuksekseni. - miltähän se tuntuu.
   Ei kestänyt kauaa, kun Jyrki laskeutui selälleen istuma asennosta, ja minä kumarruin suutelemaan häntä. Painoin huuleni hänen huulilleen, mutta en uskaltanut pitää kiinni kuin silmän räpäyksen.
   - Ei noin, sanoi Jyrki ja vaihdoimme asentoja.
   Minä makasin selälläni ja Jyrki kumartui puoleeni. Hän painoi varsin lujasti huulensa huuliani vasten, tunsin ensin tuplan maun. Mutta sitten kylmät väreet kulki selässäni, ja tunsin että kalunukin siihen reagoi hiukan. Suudelma kesti ikuisuuden, tai ainakin siltä tuntui. Jyrki hellitti, mutta aloitti uudelleen. Hän siirtyi kanssa makuulleen ja hiukan toisiimme päin kääntyen jatkoimme suutelemista.
   - Kokeillaanko kieltä?
   - Miten, sanoin vaikka arvasin.
   - Raota suutasi hiukan.
   Jyrkin suuteli uudestaan ja kun raotin suutani, hänen kielensä tuli sisään. Hetken päästä tajusin kielelläni vastata hänen kieleensä. Nyt kullini seisoi mutta sortsien vyötärön hillitsemänä. Aikamme suudeltua nousimme istumaan. Huomasin että Jyrkilläkin seisoi. Yllätyin rohkeudestani ja päästin jäykistyneen munani housun puristuksesta ja se pomppasi tikkana pystyyn. Jyrki seurasi esimerkkiäni.
   - Ootko runkannut?
   - En, miten kysyin käyttäen tilanteen hyväkseni.
   - Näin, hän sanoi ja vei esinahan taakse paljastaen punaisen terskansa, ja sitten takaisin . Edestakaisin.
   Seurasin Jyrkin esimerkkiä, ja samalla vertasin kalujamme. Minulla oli kovana 11 senttiä, Jyrkillä ainakin sama, ehkä vähän pidempikin. Minulla oli kyllä paksumpi yli kolme senttiä. Olin mitannut kotona. Jonkin ajan jälkeen Jyrkin muna nytkähteli ja siitä tuli vähän limaa. Minulle kävi samoin.

   Pukeuduimme ja lähdimm

  • JATKOA 2

   Kattoluukulla huomasimme, että se oli hiukan raollaan. Jyrki avasi sitä varovast, ketään ei näkynyt vintillä. Jyrki meni alas ja minö tikkaille petässä.
   - varo, hän sanoi kun käteni osui märkään limaan.
   Arvasimme etyä joku oli ollut meitä katsomassa. Mutta tikkaalla ili sen verran paljon spermaa etyä täytyi olla meitä vanhempi.

   Menimme varoen alakertaa mutta ketään ei näkynyt, ei ulkonakaan. Huuhtelin käteni palotynnyrissä. Joku oli katsellu meitä ja runkannut samalla.

  • Kari ei asunut samassa kerrostalossa kuin me kaikki muut. Eikä hän meidän porukoissa pyörinyt oikeastaan lainkaan,  mutta kaikki tiesi hänet ja olihan hän samassa koulussa, joskin keskikoulun viimeisellä luokalla. Kari asui lähellä olevassa omakotitalossa ja hänellä oli kevyt moottoripyörä, Suzuki. Kyllä minä ja muutkin joskus juttelimme hänen kanssaan, varsinkin kun hän oli saanut mopon, kävi hän joskus meidän talon pihassa, ja ottipa hän joskus Aulin, talossamme asuvan  tytön, joka oli meistä vanhin, tuona kesänä jo 15, mopon kyytiin. Mutta ei ne mitenkään kait seurustelleet.
   Oli syyskuun loppu ja olin tulossa koulusta. Tai oikeammin vanhalta kentältä, jossa palasimme kaksoistunnin jalkapalloa. Siksi minulla oli verryttelypuku päällä ja koululaukku olalla. Kukaan ei käyttänyt enää reppuja.  Kun ohitin Karin talon, hän tuli autotallista pihaan.
   - Hei, voitko jeesata vähän.
   Katsoin vähän hölmistyneenä ja sain ulos jonkin myöntävän murahduksen. Seurasin Karia autotalliin , joka oli sisältä huomattavasti tilavampi kuin miltä ulospäin näytti. Talliin mahtui hyvin rinnakkain Suzuki sekä Karin isän turkoosi Taunus 15. Auto oli nyt poissa. Minun apuani tarvittiin takarenkaan kiristyksessä säätämissä kohdalleen, tai ainakin minun piti pitää kiintoavaimesta kun Kari väänsi toiselta puolelta. Kun homma tuli valmiiksi, Kari halusi esitellä pyörää kertoa sen ominaisuuksista.
   - Voit istua satulassa ja kokeilla  miltä tuntuu. Minä pidän kiinni ettei pyörä kaadu.

   Nousin istumaan satulaan ja panin jalat jalkatapeille. Kari  laittoi  kätensä kytkinpuolen kahvasta ja piti toisellä kädellä satulasta kiinni, hän puolittain halasi minua selän vasemmalta puolelta. Tunsin hänen tuoksunsa, se ei ollut paha.
   - Haluatko kokeilla?
   Olin kummissani, mutta Kari selitti että voisin tulla kyytiin, kokeiltaisiin vähän pikkuteillä ihan hiljaa.

   Minusta se oli jännittävää, Kari nousi satulaan ja minä hänen taakseen. Hän ohjeisti minua pitämään lujasti käteni hän vyötärönsä ympärillä.

   Ajoimme katua puoli kilometriä ja sitten käännyimme metsätielle, se johti riihelle, tunsin tuon reitin hyvin. Minusta oli mukavampi kun ajoimme tiellä,  jossa ei ollut muita liikkujia. Kari pysähtyi.
   - Saat paremman tunnun kun tulet eteen, minä olen takana hoidan kytkimen ja vaihteen, sinä hoidat kaasun ja jarrut.
   Lähdimmi liikkeelle, aluksi väänsin liian vähän kaasua.
   - Nyt kaasua, nyt vaihdan, kaasua, Kari ohjeisti ja ajoimme noin kolmeakymppiä.
   - Jarrutetaan välillä, kun sanon hellitä kaasu  ja jarruta, muista käyttää jalkajarrua myös.
   Ensimmäisellä kerralla painoin liian vähän jalkajarrua, taka pyörä nousi hiukan ylös, Kari painautui minua vasten ja minä olin Karin ja bensatakin välissä. Tunsin takapuolessani ja alaselässä selvästi  Karin kovan kullin. Kun jatkoimme ajoa, Kari ei korjannut asentoaan vaan oli tiiviisti minussa kiinni. Toistimme jarrutuksen pari kertaa, jarrutin voimakkaasti tunteaksi kovan kullin paremmin takanani. Tulimme riihelle, Kari käski ohjata lipan alle taakse. Nousimme pyörän selästä, nyt vilkaisin Karin etumusta ja näin selvän kohouman. Kari kulli oli housussa vatsaa vasten.
   - Mennään sisälle, sanoi Kari.
   Huomasin etten pystynyt peittämään seisovaa kulliani joten marssin reippaasti "teltan" kanssa sisään. Kari nousi vintille, menin perässä. Tikkaiden luona Kari sanoi, että katseli meitä vajaat kolmekuukautta sitten. Minä menin aivan punaiseksi, ainakin poskiani alkoi kuumottamaan.
   - Ei se mitään, sanoi Kari samalla kun  meni taakseni ja työnsi  kätensä housunkauluksestani sisään.
   Kullini kovettui entisestään. Kari painautui selkääni vasten ja hieroi kovaa kulliaan minun pakaroita vasten housujen läpi. Samalla hän runkkasi kulliani ja nuoli niskaani. Se sai kylmät väreet kulkemaan selässäni, painauduin Karia vasten . Kari kääntyi eteeni , veti housuni alas.
   - Oh, hän sanoi, tiesin että kullini oli kasvanut kesästä. Nyt se oli melkein 14 pitkä ja yli 4 cm leveä.
   Kari upotti kullini suuhunsa, veti ensin esinahan taakse, lipoi kielellään terskan alareunaa. Samalla hän otti taskustan jotain vasemmalla kädellään, irrotti toisen kätensä kiveksistäni  ja nenääni tuli tuttu haju. Kari pujotti kätensä haarojeni ali ja painoi tahnaisen sormensa pyllyn reikääni, se sujahti helposti  sisään, jolloin spermani syöksyi Karin kurkkuun, sykäys sykäykseltä.

  • Jatko
   Kari nousi ylös, avasi leveän farmariens a nahkavyön ja Jamekset putosi alushousujen kanssa nilkkoihin. Hänen ylöspäin käyrä mulkkunsa seisoi kovana. Ei se ollut suurempi kuin minunkaan, käyryys ihmetytti ja se, että hänellä ei ollut esinahkaa.
   - Ota suuhun,  hän komensi ja tottelin.
   Kari ei malttanut kauaa, laittoi minut tikkaita vasten ja minä tiesin mitä oli tulossa. Näin sinisen  niveapurkin hänen kädessään ja  tunnistun nyt voiteen tuoksun.
   Karin kaksi  sormea työntyi sisääni muutaman kerran. Sitten tunsin kuuman terskan ja se vääjäämättä tunkeutui sisääni. Kivuliaan hetken jälkeen tunsin helpotusta. Kari painautui minua vasten tekemättä muuta. Sitten hän alkoi hitaasti nussia minua. Minä pidin kiinni tikkaiden askelmasta ja mietin oliko se se sama josta sain kesällä käteeni Karin spermat. Kari nussi minua kiihtyvään tahtiin kunnes tunsin hänen kyrpänsä sylkevän lastinsa sisääni, laskin neljä sykähdystä. Kari jäi sisääni painautuneena selkääni, kunnes hetken päästä veti munansa ulos. Hän antoi taskustaan vessapaperia, ja pyyhimme itsemme. Nostimme housut ja kävelimme ulos. Piiloitimme paperit lakastuvaan heinikkoon. Moottoripyörän luona Kari käänsi minut itseensä päin ja painoi huulensa suulleni, minä työnsin kieleni eteenpäin ja jatkoimme hetkin.
   - Sinä oletkin vsrsinainen lutka, hän sanoi. - Näistä ei sitten puhuta.
   Ajoimme Karin kotiin, Taunus oli tallin edessä. Kari antoi tallista koululaukkuni ja minä lähdin kotiin. Takapuoli hiuka hellänä.

  • kiihotttava kokemus

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8040
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5399
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   4726
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2710