Teininä 60 luvulla

Anonyymi

Jotenkin mieleeni on jäänyt yksi 60 luvun lopun kesä, tuntui että se oli tosi lämmin ja kaunis, mutta ehkä ei sen kummempi ollut kuin muutkaan kesät. Sen vuoden Joulukuussa täytin 13 vuotta. Pienessä kerrostalossamme kauppalan keskustan laidalla oli toistakymmentä suunnilleen ikäistäni lasta, vanhin oli 15 ja nuorimmat minua parivuotta nuorempia, oli toki pienempiäkin, mutta ne eivät olleet mukana piha ym. leikeissämme.

Kesäkuussa, niin kai se oli, aika monet meistä oli yhden viikon töissä läheisellä maatilalla, kitkimme porkkanoita, jotka olivat tulleet taimelle. Heikoimmat versot kitkettiin pois niin että jäljelle jäävien taimien väli oli noin 10 cm. Meillä oli pienet perkauskuokat, joiden varteen oli merkitty optimaalinen taimiväli punaisella maalilla.

Kitkijöiden määrä vähän vaihteli päivittäin emmekä olleet pellolla koskaan kuutta tuntia enempää, joskus aika paljon vähemmän. Meille maksettiin hommasta metrihinta, olisiko ollut 30 penniä, en ihan tarkkaan muista. Maanviljelijä mittasi aikaansaannoksemme aina päivän päätteeksi.

Työ oli varsin kuumaa, vaikka teimmekin sitä sortseissa tai uikkareissa ja t paidassa. Pidimme eväitä ja taukoja pellon vieressä olevassa riihessä. Jyrki, joka asui talomme toisessa päädyssä kitki kanssani yleensä, menimme viereisiä rivejä tasatahtia. Hän oli minua vuoden nuorempi joten olimme eri luokilla emmekä olleet toistemme kanssa juurikaan tekemisissä ennen porkkanan kitkentää. Tosiasiassa Jyrki oli minua vain kolme viikkoa nuorempi, hän oli syntynyt tammikuun alussa ja vuoden vaihde syntymiemme välillä määräsi meidät eri luokille.

Toisin kuin minä, hän oli hiihtoharrastuksensa takia paljon lihaksikkaampi, minä olin varsin ruipelo, mutta muutoin olimme saman kokoiset. Välillä jäin tahallaan vähän jälkeen, minusta hänen jänteviä sääriä ja kiinteää pyllyä oli mukava katsoa. Tein sen kuitenkin salaa, etten vain olisi jäänyt kiinni, lähellä oli monta muutakin kitkijää. Minä ja Jyrki olimme molemmat vähän yksinäisiä talomme nuorten joukossa. Muut pojat olivat meitä ylemmällä tai alemmalla luokalla.

Varsinkin iltapäivän tauot riihessä oli varsin hervottomia, erityisesti silloin kun meitä oli enemmän paikalla. Riihi oli meille tuttu leikkipaikka. Sitä käytettiin lähinnä varastona, siellä oli aurat ja muut harvoin käytetyt maatalouskoneet.

Jostain syystä keskiviikkona kaikki muut lähti pois puolilta päivin, me jäimme Jyrkin kanssa kitkemään ruokatauon jälkeen.
- Ei täällä kyllä jaksa pidempää olla, sanoi Jyrki vähän ennen yhtä.
Auringon porotus ja tuuleton ilma sai elohopean hellelukemiin.
- Käydään kioskilla hakemassa kokikset ja mennään johonkin ehdotin.
Se sopi Jyrkille, itse asiassa ostimme myös tupla patukat. Menimme riihen katolle juomaan limsojamme. Ehkä riiheen oli joskus meinattu tehdä laajennus, sillä riihen takana oli lippa, jonka päällä oli helppo maata ja ennen kaikkia se oli hyvin näkösuojassa. Sinne pääsi riihen vintin kautta kattoluukusta.

Jyrki kiipesi edellä jyrkkiä tikkaita, kattoluukku oli tiukasti kiinni joten hän sai jonkin aikaa puuhata, ennen kuin sai luukun auki. Minä katselin alempaa tikkailta ja näin suoraa Jyrkin sortsien lahkeeseen. Ja ennen kaikkea näin toisessa lahkeessa kivekset roikkumassa. Näky oli upea, ja olin helpottunut. Jyrkilläkin oli selvästi kasvaneet pallit niin kuin minullakin.
- Hei, herää, pidä mun kokista hetki niin saan luukun auki.
Olin jäänyt tuijottamaan Jyrkin jalkojen väliä, onneksi hän ei tiennyt mitä minä tuijotin. Jyrki laski kattoluukun katolle, jossa se pysyi narun varassa. Nousimme katolle ja Jyrki pani luukun kiinni.
- Saa olla rauhassa kun luukku on kiinni hän sanoi. Ja jos joku tulee, kuulee sen, totesi Jyrki.

Joimme kokiksia auringon paisteessa ja söimme tuplia. Olimme ottaneet paidat pois. Kerroimme vanhoja vitsejä. Jyrki yllätti minut:
– Lapissa lapin tyttö kysyi etelän mieheltä ” Mikäs se sellanen penis on, josta etelän tytöt puhuu?” Etelän mies sanoi "Minä voin näyttää” ja laski housunsa. Lapin tyttö katsoi hämillään ja sanoi. "Voi helvetti, ihan kuin mulkku, mutta paljon pienempi”, sanoi tyttö.
Minäkin tiesin muutaman samanlaisen ikivanhan vitsin.

- Annetaanko vähän enemmän mahalle aurinkoa, kysyi Jyrki ja avasi sortsien napin ja vähän vetoketjua, että samalla sai ujutettua niitä alemmaksi, sen verran, että peniksen alkamiskohta juuri ja juuri näkyi. Hänellä ei ollut lainkaan alushousuja, jonka olin arvannut tikkailla. Yritin varovasti vilkaista, oliko hänellä yhtään karvoja, mutta en saanut selvää. Seurasin hänen esimerkkiään, mutta alensin muka vahingossa sortsejani hiukan enemmän siten että kullini varsi näkyi parin sentin verran.
- Onko sulla jo karvoja, kysyi Jyrki ääntään hiljentäen ja samalla kumartuen katsomaan lähemmin.
Olisin vastannut, ettei, mutta Jyrki totesi että on näköjään vähän mutta vaaleita.
- Mullakin, kato, hän jatkoi.
Vähitellen alensimme vuoron perään housujamme sentti sentiltä jotta "pikkuveikkakin" saisi aurinkoa. JATKUU

14

5091

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      JATKOA
      Huomasin että Jyrkinkin kulli oli ruvennut kasvamaan murrosiän tuloksena.
      - Ootko pussannut ?
      - En, vastasin peläten Jyrkin vastausta.
      - En minäkään, sanoi hän helpotuksekseni. - miltähän se tuntuu.
      Ei kestänyt kauaa, kun Jyrki laskeutui selälleen istuma asennosta, ja minä kumarruin suutelemaan häntä. Painoin huuleni hänen huulilleen, mutta en uskaltanut pitää kiinni kuin silmän räpäyksen.
      - Ei noin, sanoi Jyrki ja vaihdoimme asentoja.
      Minä makasin selälläni ja Jyrki kumartui puoleeni. Hän painoi varsin lujasti huulensa huuliani vasten, tunsin ensin tuplan maun. Mutta sitten kylmät väreet kulki selässäni, ja tunsin että kalunukin siihen reagoi hiukan. Suudelma kesti ikuisuuden, tai ainakin siltä tuntui. Jyrki hellitti, mutta aloitti uudelleen. Hän siirtyi kanssa makuulleen ja hiukan toisiimme päin kääntyen jatkoimme suutelemista.
      - Kokeillaanko kieltä?
      - Miten, sanoin vaikka arvasin.
      - Raota suutasi hiukan.
      Jyrkin suuteli uudestaan ja kun raotin suutani, hänen kielensä tuli sisään. Hetken päästä tajusin kielelläni vastata hänen kieleensä. Nyt kullini seisoi mutta sortsien vyötärön hillitsemänä. Aikamme suudeltua nousimme istumaan. Huomasin että Jyrkilläkin seisoi. Yllätyin rohkeudestani ja päästin jäykistyneen munani housun puristuksesta ja se pomppasi tikkana pystyyn. Jyrki seurasi esimerkkiäni.
      - Ootko runkannut?
      - En, miten kysyin käyttäen tilanteen hyväkseni.
      - Näin, hän sanoi ja vei esinahan taakse paljastaen punaisen terskansa, ja sitten takaisin . Edestakaisin.
      Seurasin Jyrkin esimerkkiä, ja samalla vertasin kalujamme. Minulla oli kovana 11 senttiä, Jyrkillä ainakin sama, ehkä vähän pidempikin. Minulla oli kyllä paksumpi yli kolme senttiä. Olin mitannut kotona. Jonkin ajan jälkeen Jyrkin muna nytkähteli ja siitä tuli vähän limaa. Minulle kävi samoin.

      Pukeuduimme ja lähdimm

    • Anonyymi

      JATKOA 2

      Kattoluukulla huomasimme, että se oli hiukan raollaan. Jyrki avasi sitä varovast, ketään ei näkynyt vintillä. Jyrki meni alas ja minö tikkaille petässä.
      - varo, hän sanoi kun käteni osui märkään limaan.
      Arvasimme etyä joku oli ollut meitä katsomassa. Mutta tikkaalla ili sen verran paljon spermaa etyä täytyi olla meitä vanhempi.

      Menimme varoen alakertaa mutta ketään ei näkynyt, ei ulkonakaan. Huuhtelin käteni palotynnyrissä. Joku oli katsellu meitä ja runkannut samalla.

    • Anonyymi

      Kari ei asunut samassa kerrostalossa kuin me kaikki muut. Eikä hän meidän porukoissa pyörinyt oikeastaan lainkaan,  mutta kaikki tiesi hänet ja olihan hän samassa koulussa, joskin keskikoulun viimeisellä luokalla. Kari asui lähellä olevassa omakotitalossa ja hänellä oli kevyt moottoripyörä, Suzuki. Kyllä minä ja muutkin joskus juttelimme hänen kanssaan, varsinkin kun hän oli saanut mopon, kävi hän joskus meidän talon pihassa, ja ottipa hän joskus Aulin, talossamme asuvan  tytön, joka oli meistä vanhin, tuona kesänä jo 15, mopon kyytiin. Mutta ei ne mitenkään kait seurustelleet.
      Oli syyskuun loppu ja olin tulossa koulusta. Tai oikeammin vanhalta kentältä, jossa palasimme kaksoistunnin jalkapalloa. Siksi minulla oli verryttelypuku päällä ja koululaukku olalla. Kukaan ei käyttänyt enää reppuja.  Kun ohitin Karin talon, hän tuli autotallista pihaan.
      - Hei, voitko jeesata vähän.
      Katsoin vähän hölmistyneenä ja sain ulos jonkin myöntävän murahduksen. Seurasin Karia autotalliin , joka oli sisältä huomattavasti tilavampi kuin miltä ulospäin näytti. Talliin mahtui hyvin rinnakkain Suzuki sekä Karin isän turkoosi Taunus 15. Auto oli nyt poissa. Minun apuani tarvittiin takarenkaan kiristyksessä säätämissä kohdalleen, tai ainakin minun piti pitää kiintoavaimesta kun Kari väänsi toiselta puolelta. Kun homma tuli valmiiksi, Kari halusi esitellä pyörää kertoa sen ominaisuuksista.
      - Voit istua satulassa ja kokeilla  miltä tuntuu. Minä pidän kiinni ettei pyörä kaadu.

      Nousin istumaan satulaan ja panin jalat jalkatapeille. Kari  laittoi  kätensä kytkinpuolen kahvasta ja piti toisellä kädellä satulasta kiinni, hän puolittain halasi minua selän vasemmalta puolelta. Tunsin hänen tuoksunsa, se ei ollut paha.
      - Haluatko kokeilla?
      Olin kummissani, mutta Kari selitti että voisin tulla kyytiin, kokeiltaisiin vähän pikkuteillä ihan hiljaa.

      Minusta se oli jännittävää, Kari nousi satulaan ja minä hänen taakseen. Hän ohjeisti minua pitämään lujasti käteni hän vyötärönsä ympärillä.

      Ajoimme katua puoli kilometriä ja sitten käännyimme metsätielle, se johti riihelle, tunsin tuon reitin hyvin. Minusta oli mukavampi kun ajoimme tiellä,  jossa ei ollut muita liikkujia. Kari pysähtyi.
      - Saat paremman tunnun kun tulet eteen, minä olen takana hoidan kytkimen ja vaihteen, sinä hoidat kaasun ja jarrut.
      Lähdimmi liikkeelle, aluksi väänsin liian vähän kaasua.
      - Nyt kaasua, nyt vaihdan, kaasua, Kari ohjeisti ja ajoimme noin kolmeakymppiä.
      - Jarrutetaan välillä, kun sanon hellitä kaasu  ja jarruta, muista käyttää jalkajarrua myös.
      Ensimmäisellä kerralla painoin liian vähän jalkajarrua, taka pyörä nousi hiukan ylös, Kari painautui minua vasten ja minä olin Karin ja bensatakin välissä. Tunsin takapuolessani ja alaselässä selvästi  Karin kovan kullin. Kun jatkoimme ajoa, Kari ei korjannut asentoaan vaan oli tiiviisti minussa kiinni. Toistimme jarrutuksen pari kertaa, jarrutin voimakkaasti tunteaksi kovan kullin paremmin takanani. Tulimme riihelle, Kari käski ohjata lipan alle taakse. Nousimme pyörän selästä, nyt vilkaisin Karin etumusta ja näin selvän kohouman. Kari kulli oli housussa vatsaa vasten.
      - Mennään sisälle, sanoi Kari.
      Huomasin etten pystynyt peittämään seisovaa kulliani joten marssin reippaasti "teltan" kanssa sisään. Kari nousi vintille, menin perässä. Tikkaiden luona Kari sanoi, että katseli meitä vajaat kolmekuukautta sitten. Minä menin aivan punaiseksi, ainakin poskiani alkoi kuumottamaan.
      - Ei se mitään, sanoi Kari samalla kun  meni taakseni ja työnsi  kätensä housunkauluksestani sisään.
      Kullini kovettui entisestään. Kari painautui selkääni vasten ja hieroi kovaa kulliaan minun pakaroita vasten housujen läpi. Samalla hän runkkasi kulliani ja nuoli niskaani. Se sai kylmät väreet kulkemaan selässäni, painauduin Karia vasten . Kari kääntyi eteeni , veti housuni alas.
      - Oh, hän sanoi, tiesin että kullini oli kasvanut kesästä. Nyt se oli melkein 14 pitkä ja yli 4 cm leveä.
      Kari upotti kullini suuhunsa, veti ensin esinahan taakse, lipoi kielellään terskan alareunaa. Samalla hän otti taskustan jotain vasemmalla kädellään, irrotti toisen kätensä kiveksistäni  ja nenääni tuli tuttu haju. Kari pujotti kätensä haarojeni ali ja painoi tahnaisen sormensa pyllyn reikääni, se sujahti helposti  sisään, jolloin spermani syöksyi Karin kurkkuun, sykäys sykäykseltä.

    • Anonyymi

      Jatko
      Kari nousi ylös, avasi leveän farmariens a nahkavyön ja Jamekset putosi alushousujen kanssa nilkkoihin. Hänen ylöspäin käyrä mulkkunsa seisoi kovana. Ei se ollut suurempi kuin minunkaan, käyryys ihmetytti ja se, että hänellä ei ollut esinahkaa.
      - Ota suuhun,  hän komensi ja tottelin.
      Kari ei malttanut kauaa, laittoi minut tikkaita vasten ja minä tiesin mitä oli tulossa. Näin sinisen  niveapurkin hänen kädessään ja  tunnistun nyt voiteen tuoksun.
      Karin kaksi  sormea työntyi sisääni muutaman kerran. Sitten tunsin kuuman terskan ja se vääjäämättä tunkeutui sisääni. Kivuliaan hetken jälkeen tunsin helpotusta. Kari painautui minua vasten tekemättä muuta. Sitten hän alkoi hitaasti nussia minua. Minä pidin kiinni tikkaiden askelmasta ja mietin oliko se se sama josta sain kesällä käteeni Karin spermat. Kari nussi minua kiihtyvään tahtiin kunnes tunsin hänen kyrpänsä sylkevän lastinsa sisääni, laskin neljä sykähdystä. Kari jäi sisääni painautuneena selkääni, kunnes hetken päästä veti munansa ulos. Hän antoi taskustaan vessapaperia, ja pyyhimme itsemme. Nostimme housut ja kävelimme ulos. Piiloitimme paperit lakastuvaan heinikkoon. Moottoripyörän luona Kari käänsi minut itseensä päin ja painoi huulensa suulleni, minä työnsin kieleni eteenpäin ja jatkoimme hetkin.
      - Sinä oletkin vsrsinainen lutka, hän sanoi. - Näistä ei sitten puhuta.
      Ajoimme Karin kotiin, Taunus oli tallin edessä. Kari antoi tallista koululaukkuni ja minä lähdin kotiin. Takapuoli hiuka hellänä.

    • Anonyymi

      kiihotttava kokemus

    • Anonyymi

      Tämähän oli aika hyvä. Voisi olla tottakin. Kiitokset kirjoittajalle.

      • Anonyymi

        Kiitokset äipälle jonka vierestä heräsit jelly jortikka anaalissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitokset äipälle jonka vierestä heräsit jelly jortikka anaalissa

        Otajo ne lääkkeet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitokset äipälle jonka vierestä heräsit jelly jortikka anaalissa

        Novellit tarkoittaa sitä että kaikki keksittyjä juttuja.


    • Anonyymi

      Joskus 60-ja 70- luvun vaihteessa kaupunkiimme tuli uusi parturi. Hän oli vanhempi mies, mutta en tarkkaan tiennyt hänen ikäänsä. Minulle kaikki yli 40 vuotiaat olivat vanhoja. Ihmettelimme että hän tekee naisille permanenttejä vaikka oli mies. Ei kait se isommissa kaupungeissa olisi ollut mikään ihme, mutta pikkukaupungissamme kaikki parturit ja kampaajat olivat naisia ja hekin vanhoja. Siis yli 40. Ehkä.

      Tuo uusi parturi kampaamo oli kuitenkin meitä lähinnä, joten perheemme käytti sitä äitiäni lukuunottamatta. Kävimme veljeni kanssa parturissa aina sen jälkeen kun isä oli ruvennut huomauttelemaan että tukkamme alkoi ulottua jo liikaa korvien yli ja antoi parturirahan.

      Me, varsinkin veljeni , yritti kasvattaa kokoajan hiuksiaan pidemmiksi. En muista kauanko tuo parturi oli ollut kaupungissamme, kun hänestä alkoi kuulua juttuja. Ei niitä minulle kerrottu mutta joskus satuin kuulemaan veljeni kavereiden jutustelusta sanoja sieltä täältä. Kuulin sanan homo. Tiesin mitä se tarkoitti. Olin salaa lukenut kotona isän kavereiltaan lainaamia Hymy-lehtiä ja siinä oli ollut juttu miehestä joka oli homo ja siitä sain jonkin käsityksen mistä oli kysymys.

      Olin käynyt muiden naapuruston poikien tavoin jo jonkun kerran tuossa parturissa tosin kävimme yksin ja eri aikaan. Mies oli ystävällinen ja jutteli kaikenlaista eikä suihkuttanut leikkauksen jälkee kölninvettä hiuksiin, jos ei halunnut.

      Kun olin kuullut nuo juorut hänestä suhtauduin häneen eri tavoin. Kiinnitin huomiota hänen liikkeisiinsä. Ja siirsin normaalisti sylissä suojaviitan alla pitämäni kädet käsinojalle leikkauksen aikana. Mies liikku lähelläni, ja jossain vaiheessa niin lähellä että tunsin hänen kuullinsa koskevan kättäni. Kun niin tapahtui toisen kerran, tosin aivan ohimenne vetäisin käteni syliini viitan alle. Jatkuu.

      • Anonyymi

        Jatkuu.
        Jotenkin tunsin epämääräistä kiihkoa miettiessäni seuraavaa hiustenleikkuu kertaa. Tosin asia tuli mieleeni harvoin ja myöhemmin vain silloin kun runkkasin. Olin runkannut siitä asti kun täytin 15 ja sitä oli jatkunut jo yli vuoden. Olin ehkä vähän hidas kehityksessä. Vääjäämättä tuo päivä tuli, kun isä huomautti tukastani. En mennyt kuitenkaa parturiin vaikka isä oli antanut rahan vaan vasta kun hän oli kysynyt muutaman päivän päästä koska aioin mennä leikkauttamaan hiukseni.

        Selvästi jännittyneenä menin liikkeeseen enkä voinut mitään että vuoroa odottaessani minulla alkoi alapäässä tuntua jäykkyyttä. Onneksi olin laittanut farmarihousut jalkaani enkä verkkareita. Ne kätkivät vähän seisokkia astuessani nuo muutamat askeleet parturituoliin edellisen asiakkaan lähdettyä ulos ja jättäen minut kahden parturin kanssa liikkeeseen.

        Laitoin käteni tuolin käsinojille heti istuessani ja parturin laittaessa viitan päälleni ja taistellessa vielä paperin kaulalleni. Hän siveli hiuksiani ja korviani ja sanoi että onpas se taas kasvanut ja vaatii taas kunnolla ohennusta. Tapani mukaan en puhunut paljoa ja vastailin lyhyesti. Yritin saada seisokkini laskemaan vaikka ei se viitan alla paljoa haitannut. Siksi kiinnitin huomioni edessäni olevan pöydän tavaroihin. Pöytää peitti paksu vihertävä lasi, oikealla oli erilaisia pulloja. Sinisessä luki Kerastase. Sen vieressä oli kiiltävä metallinen pullo, jossa oli kiinni kumiletku josta pumppaamalla sai kölninveden suihkuamaan. Ja sitähän minä en halunnut, vasemmalla puolella oli sytkäri ja pieni spriilamppu, johon sytytettiin liekki ja siinä sakset ja leikkuukoneen terät nopeasti vietiin liekin läpi. Sen jälkeen pantiin metalli kapseli liekin päälle ja tuli tukahtui. Liekin edessä oli telineessä monenlaisia saksia.

        Parturi alkoi leikata, jännitin milloin hän tulee lähelle ja varmaan puristin rystyset valkoisena tuolin käsinojia. Sitten yhtäkkiä tunsin parturin kullin käteni selkämyksessa, ehkä siirsin samalla kättäni uloimmaksi tavallaan vastaten hänen liikkeeseensä. Jonkin ajan päästä sama tapahtui toisella puolella, nyt muutaman kerran edestakaisin. Tunsin hänen kullinsa selvästi ja nyt se oli ehkä puoli seisokissa. Minulla seisoi täysiä ja sitä miettiessäni parturi taas läheni. Nyt hän painoi kunnolla sepaluksensa käteeni. Piin käteni visusti paikallaan vaikka tunsin hänen kovan kullinsa käteni selkämystä vastaan . Tuntui että hänen kullinsa hieroi kättäni pitkään, mutta ehkä vain kymmenkunta sekuntia.

        Ja sitten kaikki oli valmista, Kölninvettähän ei suihkutettu, hän keräsin viitan päältäni, harjasi hiukset vielä hihoiltani seisoessani tuolin vieressäni. Parturin laitettua harjan pois, hän sanoi, että tuohon jäi vielä hiuksia ja kädellä puisti paidastani hiuksia, ja sitten vielä sepalukseltani ja tunsi kovan kullini .
        Annoin rahan ja sain pari markkaa takasin. Parturi sanoi, että tulisin ensikerralla puoli viideltä vasta. En sanonut mitään vaan poistuin liikkeestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkuu.
        Jotenkin tunsin epämääräistä kiihkoa miettiessäni seuraavaa hiustenleikkuu kertaa. Tosin asia tuli mieleeni harvoin ja myöhemmin vain silloin kun runkkasin. Olin runkannut siitä asti kun täytin 15 ja sitä oli jatkunut jo yli vuoden. Olin ehkä vähän hidas kehityksessä. Vääjäämättä tuo päivä tuli, kun isä huomautti tukastani. En mennyt kuitenkaa parturiin vaikka isä oli antanut rahan vaan vasta kun hän oli kysynyt muutaman päivän päästä koska aioin mennä leikkauttamaan hiukseni.

        Selvästi jännittyneenä menin liikkeeseen enkä voinut mitään että vuoroa odottaessani minulla alkoi alapäässä tuntua jäykkyyttä. Onneksi olin laittanut farmarihousut jalkaani enkä verkkareita. Ne kätkivät vähän seisokkia astuessani nuo muutamat askeleet parturituoliin edellisen asiakkaan lähdettyä ulos ja jättäen minut kahden parturin kanssa liikkeeseen.

        Laitoin käteni tuolin käsinojille heti istuessani ja parturin laittaessa viitan päälleni ja taistellessa vielä paperin kaulalleni. Hän siveli hiuksiani ja korviani ja sanoi että onpas se taas kasvanut ja vaatii taas kunnolla ohennusta. Tapani mukaan en puhunut paljoa ja vastailin lyhyesti. Yritin saada seisokkini laskemaan vaikka ei se viitan alla paljoa haitannut. Siksi kiinnitin huomioni edessäni olevan pöydän tavaroihin. Pöytää peitti paksu vihertävä lasi, oikealla oli erilaisia pulloja. Sinisessä luki Kerastase. Sen vieressä oli kiiltävä metallinen pullo, jossa oli kiinni kumiletku josta pumppaamalla sai kölninveden suihkuamaan. Ja sitähän minä en halunnut, vasemmalla puolella oli sytkäri ja pieni spriilamppu, johon sytytettiin liekki ja siinä sakset ja leikkuukoneen terät nopeasti vietiin liekin läpi. Sen jälkeen pantiin metalli kapseli liekin päälle ja tuli tukahtui. Liekin edessä oli telineessä monenlaisia saksia.

        Parturi alkoi leikata, jännitin milloin hän tulee lähelle ja varmaan puristin rystyset valkoisena tuolin käsinojia. Sitten yhtäkkiä tunsin parturin kullin käteni selkämyksessa, ehkä siirsin samalla kättäni uloimmaksi tavallaan vastaten hänen liikkeeseensä. Jonkin ajan päästä sama tapahtui toisella puolella, nyt muutaman kerran edestakaisin. Tunsin hänen kullinsa selvästi ja nyt se oli ehkä puoli seisokissa. Minulla seisoi täysiä ja sitä miettiessäni parturi taas läheni. Nyt hän painoi kunnolla sepaluksensa käteeni. Piin käteni visusti paikallaan vaikka tunsin hänen kovan kullinsa käteni selkämystä vastaan . Tuntui että hänen kullinsa hieroi kättäni pitkään, mutta ehkä vain kymmenkunta sekuntia.

        Ja sitten kaikki oli valmista, Kölninvettähän ei suihkutettu, hän keräsin viitan päältäni, harjasi hiukset vielä hihoiltani seisoessani tuolin vieressäni. Parturin laitettua harjan pois, hän sanoi, että tuohon jäi vielä hiuksia ja kädellä puisti paidastani hiuksia, ja sitten vielä sepalukseltani ja tunsi kovan kullini .
        Annoin rahan ja sain pari markkaa takasin. Parturi sanoi, että tulisin ensikerralla puoli viideltä vasta. En sanonut mitään vaan poistuin liikkeestä.

        Jatkuu
        Oli jo syyskuu kun menin seuraavan kerran parturiin. Kello oli varttia vaille viisi. Liikkeessä oli nainen jota en tuntenut sopimassa kampausaikaa. Parturi saattoi naisen ovelle ja veti oven kiinni hänen perässään, napsautti oven lukkoon ja käänsi oven lasissa olevan lapun toisi päin. Avoinna kyltti tuli sisäpuolelle. Huoneeseen oli jäänyt voimakas hajuveden tuoksu.
        Olin menossa parturituoliin kun hän sanoi, älä mene siihen, se valo vähän särisee ja välkkyy välillä, hän sanoi vaikken huomannut mitään, mennään tuonne takahuoneeseen, hän jatkoi. Siellä oli samanlainen pöytä ja tuoli, sen vieressä toinen tuoli ja posliini allas tuolin selkänojan yläpuolella. Huoneessa ei ollut ikkunoita.
        Istuin paikalleni ja hiusten leikkuu alkoi. Laitoin käteni käsinojille ja puristin niitä. Ja kulmani seisoi koko ajan. Parturi leikkasi nopeasti ja painoi sepaluksensa kädelleni. Tunsi kuinka hänen kulkunsa koveni siinä parturin ollessa paikallaan. Sitten hän siirtyi toiselle puolelle. Kuulin vetoketjun äänen ja tunsin käteni päällä paljaan kovan kullin. Vilkaisin sitä. Se oli suonikas, ei juuri isompi kuin minun, mutta terska vain osittain esinahan peittämä.

        Parturi sanoi, että koske vaan ja otin varovasti käteeni sen. Se oli kuuma, kova mutta samettisen pehmeä. En tehnyt mitään, hän sanoi että ota vaan kunnolla kiinni ja runkkaa, mieles kuitenkin tekee. Samalla hän kouraisi kädellään sepalustani viitan läpi ja puristi kovaa kulliani. Aloin runkkaamaan hänen kaluaa, aluksi epävarmasti, sitten jämäkämmin. Hetken päästä parturi siirtyi kauemmaksi ja otteeni irtosi, hän otti viitan yltäni ja nousin seisomaan tuolin viereen. Parturi tarttui vyöhönsa, avasi sen ja laski housunsa alas, kulli seisoi suorana, ja nyt näin myös suuret roikkuvat kivekset. Samalla hän avasi housuni ja laski ne alas paljastaen ylöspäin seisovan kaluni.

        Jatka runkkaamista, hän sanoi ja käski minun toisella kädellä koskea kiveksikään. Runkkasin häntä yhäkovemmin ja jonkin ajan päästä parturin terskan päästä lensi sykäysittäin spermaa,monta kertaa.

        Tämän jälkeen hän polvistui eteeni ja otti kullini suuhunsa eikä mennyt pitkään kun minulta tuli. Se oli aivan jotain muuta kuin runkatessani.

        Parturi siisti itsensä ja minut pyyhkeellä. Nostimme housumme. Hän viimeisteli vielä tukkaani eikä ottanut maksua. Tuu kuukauden päästä samaan aikaan jos oli kivaa, hän sanoi lähtiessäni.


    • Anonyymi

      Kivä juttu nuoruudesta. Minullekin sattui seuraava juttu myös 60-luvulla. Olin 15-vuotiaana päässyt messipojaksi erääseen tankkeriin ja olin onnellinen uudesta seikkailustani. Helsingistä mentii telakkaan Rotterdamiin ja vanhemman kaverit kuljettivat minua kaupungilla mukanaan. Sain vähän oluttakin, mutta sitten eräs uffari sanoi lähtevänsä takaisin laivalle ja pyysi minua mukaansa. Mielelläni lähdin. Laivalla hän pyysi hytiinsä oluelle ja siellä mies alkoi jutustelemaan kaikennäköistä tytöistä ja pojistakin. Kysyi, että olinko koskaan runkannut kavereiden kanssa. No lievästi oluen vaikutuksesta rohkeana, myönsin, että niin olin tehnyt. Kaverilla oli shortsit jalassaan, kuten minullakin. Hän oli naimosissa olena mies, mutta sanoi vaimonsa ymmärtävän häntä näissä asioissa samalla kun hän siirtyi viereeni sohvalle. Häna lkoi puristelemaan kulliani housun päältä ja pyysi minua riisumaan ne pois. Minua jännitti, mutta tein sen, kun hänkin teki. Hämmästyi kuitenkin, kun hänellä oli alla naisten nailoniset mustat pikkupöksyt. Sanoi niiden olevan vaimonsa ja ne antavat niin paljon lisää kiihoketta. Huomasin, että hänen kullinsa seisoi kovana pikkareissa ja kun hän kysyi, ettenkö minäkin haluaisi kokeilla. NYökkäsi, sillä minuöla tuntui sellainen pala kurkussa, etten pystynyt puhumaan. Häne veti punkkalaatikon auki ja ojensi sieltä minulle valkoiset pitsipikkarit, mitkä nopeasti vetäisin jalkaani. Runkkasimme toisiamme siinä sohvalla ja lopulta hän otti kullini suuhunsa alkaen imemään ja voi kuinka paljon ihanammalta se tuntuikaan kuin pelkkä runkkaaminen. Sain minäkin sitten imeä ja siiä reissulla sain olla hänen "tyttönään" lähes joka ilta. Kai ne muutkin kaverit saivat asiasta vihin, kun sain kuulla letkauksia tyttöojasta... Mutta voi että minä nautin. Opin myös tuntemaan miltä tuntui saada kulli anukseen, mutta se onkin jo toinen juttu...

    • Anonyymi

      60-luvun alussa, ollessani 14, tuli joku vanhempieni tuttavan poika meille viikoksi eräänä kesänä. Tämä Jukka oli minua noin vuoden nuorempi. Olimme saman kokoisia . Vanhempani olivat töissä ja aina heidän töittensä jälkeen lähdimme meidän mökillemme. Nukuimme aamuisin pitkään ja lämmitimme uunissa ruokaa, joka meille oli varattu. Joitakin tehtäviä meille oli varattu puutarhasta joka päiväksi, mutta niissä ei mennyt kauaa. Loppupäivän olimme vapaana, koko viikko oli kaunis, joten pelasimme jotain puutarhapelejä ym. Tai kävimme kioskilla ostamassa jäätelöt.

      Oli varmaan jo perjantai, niin puutarhahommien ja ruoan jälkeen menimme pihalle ottaa aurinkoa. Minä luin kirjaa, taisi olla muistaakseni nimeltään 'Pelko on aseeni'. Jukka lueskeli sarjakuva lehtiä, mutta ei viihtynyt niiden seurassa. Minä luin keinussa . Hän rupesi kärttämään minua johonkin peliin tai lähtemään kioskille. Kirjani oli mukaansa tempaava, eikä minua huvittanut. Jukka
      tuli härnäämään minua kun en reagoinut, yritti kääntää kirjani kiinni ja onnistuikin. Muutaman kerran jälkeen, kun hän taas lähestyi, olin valmiina, ja otin hänen nenänsä sormieni väliin ja väänsin. Sitä ei olisi pitänyt tehdä, sillä hän rupesi yrittämään samaa. Yritin torjua aina hänen lähestymisiään. Mutta en hyvin onnistunut.
      Jukka varjeli nenäänsä, joten hänen lähestyessään nipistin häntä jalasta, tai jos hän oli kääntynyt jo pois päin, niin takapuolesta. Jukka teki, nopeita iskuja, ja meni nopeasti ulottuviltani. Sitten hän lähestyi sivusta, yritin nipistää häntä reidestä mutta osuin harhaa, ja sormieni väliin jäi hänen kullinsa. Jukka vetäytyi takaisin, mutta ei sanonut mitään, vaan hyökkäsi heti uudestaan nenäni kimppuin, väistin ja nyt uudelleen tavoittelin hänen jalkojen väliään, nyt sormeni tavoitti jo selvästi puoliseisovan kullin. Jukka vetäytyi, kirjani putosi pois, jolloin Jukka suuntasi kätensä jalkojeni väliin ja tavoitti jo aika kovan kaluni. Vastasin samalla mitalla , ja laitoin käteni Jukan haaroihin. Näin heti että hänellä seisoi kunnolla ja otin kiini hänen kalustaan. Jukka käännähti istumaan viereeni keinuun, kätemme oli kiinni toistemme kaluissa, joita puristelimme.
      Jukka irroitti ottensa, jolloin tunsin pettymystä, mutta samassa hänen kätensä sujahti verryttely housun kauluksen alle, etsi tien löysien alushousujenikin alle ja hän tavoitti paljaan munani. Minä tein samoin, siinä istuimme keinussa, kädet toistemme munissa joita hyväilimme.
      Nousin ylös ja sanoin, että tuu perässä ja suuntasin pihasaunaan , Jukka seurasi perässä ja pani haan kiinni. Kun käännyin häneen päin pukuhuoneessa, hän seisoi pelkkä paita päällään, housut mytyssä lattialla ja kulli kohti kattoa.
      Seurasin hänen esimerkiään . Sitten olimme vastakkain, hivelimme toistemme munia . Ne oli lähes samanlaiset, minulla osoitti ylös vastaa vasten ja piti painaa suoraksi eteen. Jukalla nahka oli terskan puolivälissä. Minulla nahka peitti kokonaan kullin pään. Toisella kädellä kokeilimme palleja, jotka roikkuivat molemmilla lämpimän sään takia pusseissa.

      -Mee tohon penkille, sanoin. Jukka makasi selällään, runkkasin hänen esinahkaansa terskan päältä pois ja takaisin, hiplasin toisella käsellä hänen pallejaan.
      -hiplaa sieltä pussin takaa, ylempää, siitä, Uuh,Jukka antoi ohjeita. Käteni siirtyi pyllynvakoon ja sitten reijälle.
      -siitä, lujemmin,ohjeisti Jukka.
      Painoin sormeltani ja pyöritin Jukan pyllyssä, kuumasta säästä hikoontunut pyllyväli liukasti sormeani joka upposi Jukan reikään syvään , Jukka sanoi että nussi sormellas mua ja, runkkaa. Tottelin, Ja pian Jukan kulli sykähteli ja heitti valtavan annoksen spermaa mahalleni ja kädellini.

      Jukka nousi huohottaen istumaan, ja otti kyrpäni suuhunsa, hän pyyhki käteensä spermat mahaltaan ja työnsi kätensä jalkojeni välistä ja etsi reikäni .Ja sperman liukastama sormi meni hetkessä sisääni. En kestänyt kauaa, kun ruiskutin spermat hänen suuhunsa.
      Huuhtelimme limaiset munat kylmällä vedellä, lämmin vesi tehtiin muuripadalla eikä sitä ollut. Pumppasimme vuorotellen vettä, muniemme päälle. Ne tuli puhtaiksi, mutta kutistuvat myös.

      Lähdimme kioskille . Lauantaina Jukka nussi minua kun kävimme saunassa. Jukka kertoi, että hänellä oli kotipuolessa vanhempi kaveri, joka oli häntä opettanut.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe