Masterpipe sukitus kokemuksia

Anonyymi

Olen suunnitellut tekeväni viemäriremonttia ja sukittamalla. Kääntymässä Masterpipen suuntaan kun heillä on se kaivoinsertti. Onko ihmisillä minkälaisia kokemuksia kyseisestä firmasta tai kaivosta?

38

11054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Markkinointi ainakin hyvin kyseenalaista. Lähipiirin eläkeläisille menivät hyvää hyvyyttään kutsumatta kuvaamaan putket ja tyrkyttivät melko suolaista sukitusta muoviputkiin useamman tunnin myyntipuheella. Ilmeisesti menee täysin samaan kategoriaan kuin nämä muutkin kotimyyntiä harrastavat firmat.

    • Anonyymi

      Masterpipeltä kaksi myyntiedustajaa väittivät 81v vanhemmilleni viemäreiden kuvauksen yhteydessä, että viemärit on sukitettava heti ja painostivat kauppaan ( valehtelua viemäreiden oikeasta kunnosta). Sain peruttua kaupan (muistakaa ihmiset 14vrk perumisoikeus). Pyysin paikalle kahden muun yrityksen putkimiehet (joilla oli näyttää lvi-tutkinto) arvioimaan tilannetta. He oli asiasta toista mieltä. Viemärissä ei ollut mitään akuuttia, eivätkä he olleet korjauksen (sukitus/piikkaus) kannalla. Kertoivat viemäreiden uudistuksen tulevan eteen joskus tulevaisuudessa, mutta ei missään nimessä nyt/2020. Kuulemma vanhempieni talon viemäreissä kaikki toimii, mutta toki normaalia kulumaa putkissa oli. Mutta ei siellä ollut reikiä/vuotoja/ isoja syöpyneitä kohtia. En ole tyytyväinen masterpipen toimintatapaan.

    • Anonyymi

      Meillä kyseinen firma teki sukituksen ja vaihtoivat kaivotkin! Lupauksia saatiin ja ongelmia tuli, onneksi korjasivat tehneet virheensä! Vielä mietimme onkohan kaikki sukitetut putket ok vai mitä vielä tulee eteen! Jollei ole mitään akuuttia korjattavaa niin kannattaa miettiä tarkkaan vaihtaako putket vai sukittaako ne! Mitä edustajaan tulee niin puhuu lupailee kaikkea ja mainostaa vaan paljonko saat kotitalousvähennystä ja kuinka murheet katoaa, mutta meillä kävi ikävä kyllä toisin! Heidän kaivoinserttinsä on kyllä hyvä! Kallista touhua oli sukitus mutta tehty mikä tehty! Jälkiviisaana sanoisin että kannattaa vaihtaa putket ennen kuin sukittaa ne vaikka se työläämpi remontti onkin!

    • Anonyymi

      Kyseisen firman kaksi nuorta myyjää olivat eläkeläisvanhempieni luona istuneet useita tunteja ja toinen oli hyvin käskevällä sävyllä painostanut kauppaan. Remontti olisi pitänyt tehdä heti seuraavalla viikolla. Onneksi äitini soitti minulle asiasta melko järkyttyneenä. Kävin katsomassa sopimusta jossa oli oikein alleviivattuna takuu 40v. Hyvät ihmiset tarkastakaa yrityksen taloustiedot ennen kuin teette ostopäätöstä!!! Takuu loppuu jos yritys menee nurin. Pelkkää myyntipuhetta koko takuuaika. Onneksi Kangasala ei ole kovin suuri paikka ja ihmiset juttelevat kokemuksistaan.

    • Anonyymi

      Kyseinen parivaljakko kävi meillä Nokialla, onneksi tarkistettiin Taloustiedot!!!

      • Anonyymi

        Jännä kun ihmiset puhuvat kaivoinsertistä ihan kuin se olisi vain Masterpipen tuote. Jokainen sukitusfirma vaihtaa lattiakaivot insertillä. Masterpipen insertti on vielä kaikenlisäksi todella suppilomainen eli mahtaakohan toimia yhtä hyvin kuin ns. kuppi-insertti.


    • Anonyymi

      Sukitusykköset..sieltä saat parhaan laadun ja hinnan.

      • Anonyymi

        Sukitusykkösillä töissä entisiä masterilaisia


      • Anonyymi

        Höpö höpö. Toimitusjohtajana herrasmies joka hädintuskin läpäisi ammattikoulun


    • Anonyymi

      Muoviputkia ei ole mitään järkeä sukittaa. Ne kun kestää vähintään 100 vuotta.
      Suurkeittiökäytössä väkevät konetiskiaineet voivat syövyttää muoviputketkin mutta kotikäytössä niitä ei käytetä.
      Ainoastaan valurauta ja betoniputkia SAATTAA olla järkevä sukittaa jos viemärikuvauksessa syöpymää tai rapautumista on havaittavissa........
      Älkää ihmiset ostako MITÄÄN palveluja näiltä kierteleviltä ja soittelevilta
      helppoheikki kauppiailta !!

      • Anonyymi

        Äsken kävi eikä avattu ;) vähän harmittaa..


    • Anonyymi

      En suosittele ks yritystä! Minulla sukitettiin viemärit ja siitä vasta alkoi ongelmat. Ensin tuli kellariin paskavedet lattialle, reikä sukituksessa, korjattiin ja meni sukka huonosti ja alkoi viemärit vetää huonosti. Selvisi että sukka ei ollutkaan laillisesti asentunut ja niitä on korjailtu useaan otteeseen! Vielä asian puinti kesken ja lupailevat hoitaa mutta mitään ei tapahdu ja yhteydenottoihin ei vastailla.

      • Anonyymi

        Kuulostaa tutulta. Korvauksia luvattiin, tosin pieni osa kuluista. Niitä ei koskaan korvattu ja yhteydenpito loppui kuin seinään. Noin epäluotettavaa firmaa ei pysty mitenkään suosittelemaan. Päin vastoin, tekee mieli varoittaa ettei kukaan kokisi vastaavaa.


    • Anonyymi

      Kerrostalon sukitusremontti. Jättivät jälkeensä hirveän sotkun vaikka sopimuksessa oli siivous. Kävivät olohuoneen puolella sahaamassa maton päällä, kun en ollut kotona. Vahingoittivat kodin irtaimistoa. Ilmoitin firmalle valokuvin vahingot, joita itsekin pitivät tärkeinä. Lupasivat korvata. Luvattu korvaus oli niin pieni että kattoi kuudesosan kuluista. Niitäkään ei ikinä saapunut tililleni. Yhteydenpito oli hidasta ja ihme selittelyitä. Erittäin epäluotettava firma, huonolla asiakaspalvelulla.

      • Anonyymi

        Firma piti siis itsekin aiheutettuja vahinkoja TÖRKEINÄ ei tärkeinä.


    • Anonyymi

      Meille tehtiin juuri sukitus valurauta viemäreihin. Kilpailutettiin hintaa eri yrityksillä:

      Vesiturva ei antanut vakuutusta jos jokin menee remontin aikana pieleen, mutta remontti olisi pitänyt aloittaa heti, vaikka kilpailutus oli kesken, tästä siis alkoi ihan järkyttävä ahdistelu (puheluita tuli päivän aikana vähintään 5.)

      Masterpipe oli kaikkein hintavin ja heiltä soitettiin Liminon nimissä (tunnistin äänestä) ja kyseltiin milloin remontti aloitetaan ym. Myös vielä paljon rempan jälkeen soitettiin perään ja kyseltiin tietoja rempasta joka on siis jo tehty.

      Lopulta rempan teki R. V. Group. Homma hoitui hyvin ilman mitään ylimääräistä hässäkkää, simppelillä sopimuksella ja järkevään hintaan.

      • Anonyymi

        Sama homma täällä.. Selkeä kaupankäyntiä ja ollaan tyytyväisiä R.V.Groupin työhön.


    • Anonyymi

      Olkaa varovaisia. 40v takuu? Yrityksen talous ihan sippi. Nurin menee......

      • Anonyymi

        Muoviputkia EI TARVITSE SUKITTAA MILLOINKAAN !!. Sukittaminen on tarpeellista ainoastaan syöpyneisiin valurautaputkiin.


      • Anonyymi

        Yritykselle on haettu konkurssia. Sinne meni 40 vuoden takuut. Älkää koskaan uskoko ihmeellisiin lupauksiin ja koristeluihin. Valitkaa ammattilainen, joka ei lupaa liikoja. #persvakomiehet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muoviputkia EI TARVITSE SUKITTAA MILLOINKAAN !!. Sukittaminen on tarpeellista ainoastaan syöpyneisiin valurautaputkiin.

        Mitähän ukko selittää. Muoviputket elää, halkeilee, liitoksien kumitiivisteet kuivuu kasaan.

        Ota selvää ennenkun höpötät vai tilaako SRV ja YIT pikkufirmat sukituksia muoville ihan läpällä, tarvis sun kaltaista ammattilaista hekin neuvomaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän ukko selittää. Muoviputket elää, halkeilee, liitoksien kumitiivisteet kuivuu kasaan.

        Ota selvää ennenkun höpötät vai tilaako SRV ja YIT pikkufirmat sukituksia muoville ihan läpällä, tarvis sun kaltaista ammattilaista hekin neuvomaan.

        Jos muoviputket oikein asennettu ne eimihinkään elä. Eikä tiivisteet vuoda.
        Saa niitä sukittaa mutta 99 prosentissa tapauksista täysin turhaa. Valurauta ja betoni asia erikseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos muoviputket oikein asennettu ne eimihinkään elä. Eikä tiivisteet vuoda.
        Saa niitä sukittaa mutta 99 prosentissa tapauksista täysin turhaa. Valurauta ja betoni asia erikseen.

        70-luvun alussa oli käytössä huonolaatuista muoviputkea, joka haurastuu ja halkeilee. Tosin sitä ei sitten "tarvitse" sukittaa, eihän sukituksesta tule mitään, jos ei ole tarpeeksi lujaa muottia. Sama juttu valuraudan kanssa, jos valurautaviemäri on jo ihan näkkileipää, se hajoaa sukitusta yritettäessä ja vituix meni.


    • Anonyymi

      Väkisin myyvät sukituksia kauheilla hinnoilla! Kannattaa kyllä kilpailuttaa!

    • Anonyymi

      Firman talous kuralla. Asiakkaiden hintavedätystä ja surkeaa työnjälkeä. 40 vuoden takuu on vitsi.

    • Anonyymi

      Masterpipe = masterkatto nykyään
      Meni sukka hommat pieleen ilmeisesti kun kattoja nykyään tekevät.

    • Anonyymi

      Masterkatto samaa yritystä olkaa varuillanne!

    • Anonyymi

      Masterpipe aloitti liiketoimintansa hyvillä tekijöillä ja hyvillä alalle tulleilla uudistuksilla. Huonosti johdettu liiketoiminta ajoi yrityksen kuitenkin talousahdinkoihin, jolloin pohjolasta säntäsi "apuun" katekismusjengi. Sen jälkeen alkoi suoramyynti ja sama surkea tekeminen kuin muillakin Pohjolan sitä ja tätä porukoilla. Älkää hyvät ihmiset tilatko näiltä pohjolan porukoilta ikinä koskaan mitään. Kysykää aina paikallista hyvän maineen yritystä ensin. Viidakkorumpu kertoo totuuden tekijöistä.

    • Anonyymi

      Konkurssissa

    • Anonyymi

      Nonni. Se sìtä sitten. Niin nämä kusettaja huijarit toimivat käärivät tietämättömiltä rahat ja konkurssin vuoksi velkojat saavat rahansa ennen pitkää veronmaksajilta ehkä vielä niiltä jotka ovat työn tilanneet näiltä huijareilta.

    • Anonyymi

      Masterkatto/pipe myy pääsääntösesti ovelta ovelle 30-40% kalliimmalla kun muut ja asiakasryhmä ei netistä tutki tietoa, luottavat vaan kun on vakuuttavia myyjiä

      • Anonyymi

        Älkää ikinä ostako ko. yrityksiltä mitään!! Master Katto on samaa konkurssia koko porukka.


    • Anonyymi

      Kiinnostaa miten loppu velalle käy tässä tilanteessa kun tekivät konkan, pitääkö loputkin maksaa vai meneekö kyseisen firman tappioihin? Tekivät meille sukituksen.

      • Anonyymi

        Eiks osarisopimus ole yksityishenkilön ja pankin tai rahoituslaitoksen välillä? Eli tarvii maksaa.


    • Anonyymi

      Masterkatto teki meillä kattoremontin 12/2021.
      En suosittele tätä yritystä.
      Asensivat huonosti vessan ilmastointiputken. Vettä on tullut yläpohjan päälle.
      Sieltä sitä on valunut kylpyhuoneen lattialle.
      Edessä on iso remontti.

    • Anonyymi

      Masterkatto meni konkurssiin myös haettu pari päivää sitten

      • Anonyymi

        No se ei kauaa kestänyt… onko jo uus pisnis pystyssä?


    • Anonyymi

      Master Salaojat stay tuned !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe