Kooste on roskaa!

Anonyymi

Eilispäivänä sattui ja tapahtui vaikka ja mitä, mutta koosteeseen siitä leikattiin suurimmaksi osaksi pelkkää joutavaa höpinää.

Nimeämiset ovat tietenkin tärkeä osa, aivan kuten sekin että joel jätti sasan, kuin myös sponsoroitu sisältö.

Mutta koosteesta jätettiin pois mm. markon ja samin sekoilut illalla, jossa sami pyllisti 5 tupakasta ja antoi timon suihkauttaa axea tähtiporttiin. Ennen sitä oli marko hävinnyt kivipaperisakset pelin ja suihkautti deodoranttia esinahalle.

Mutta, markon suihkaus oli reilu häviö. samin sekoilu oli taas pelkästään ostettu viidellä tupakalla.

Kaikki nauroivat samille. Kun sami tajusi ettei kukaan nauranut hänen kanssaan, vaan hänelle, hän yritti epätoivoisena selittää naurun läpi muille asukkaille että markon suihkaus esarille oli ollut tyhmempää, mikä vain teki samista entistäkin säälittävämmän.

Lisäksi yöllä, kooste lopetettiin siihen kun roope pesi hampaitaan, ja siitä oli muka tehty jollakin tavalla tunteikasta. Jätkä ei ollut lainkaan tunteikkaalla päällä, vaan meni se jälkeen keittiöön laittamaan tavaroita paikalleen koska ei saanut unta. Samalla myös arttu ja op nousivat ylös ja kävivät tupakalla. Siinä ei sinällään ollut mitään kiinnostavaa, eikä varsinkaan tunteikasta.

Mutta hauskuus alkoi sen jälkeen kun jätkät tulivat keittiöön roopen kanssa ja päättivät alkaa tekemään vielä lettuja. Op oli tekemässä ja arttu neuvoi, ja yhtäkkiä op tajusi ettei sokeri olekaan sokeria, vaan suolaa. Roopekin hämmästyi ja tajusi että hän oli muutamia päiviä takaperin vaihtanut suolan ja sokerin keskenään, mutta ei muistanut omaa källiään. Kaikki kolme meinasivat oksentaa kun maistoivat suolaista lettutaikinaa ja päättivät että he tekevät ne silti, op:n epäillessä että se saattaisi jopa maistua hyvältä. Ei maistunut, eivätkä ne meinaneet onnistua, kun sokeri ei tarjonnut karamellisoitunutta pintaa. Letut olivat hyvin lähellä palaa, ja kolmikko sai ne hädin tuskin onnistumaan edes välttävän näköisiksi.

He maistoivat yhtä, ja meinasivat jälleen oksentaa kun suola maistui niin pahalle. He jättivät loput pöydälle, muovin alle odottamaan aamua jolloin muutkin saisivat maistaa heidän yllätystään.

Tuotanto ei ymmärrä yhtään mikä tekee BB:stä hauskan. Se ei ole sponsoroitu roska, tai joutava höpinä turhasta. Se mikä tekee BB:stä hauskan on asukkaat jotka itse unohtavat kamerat ja alkavat tekemään hauskuuksia itse.

Maikkarin tuotannossa, asukkaiden itsenäisyys pyrittiin kieltämään jatkuvasti, niin että he olivat lopulta vain makaamassa sohvalla ja kuolemassa tylsyyteen. Nyt kun asukkaat saavat pelata ja touhuta, sekä sekoilla, tuotanto typeryydessään jättää sen kaiken näyttämättä ja keskittyy vain suojelemaan heidän suosikki-idioottiaan!

Sainio äsken totesi että ihmisten ei pitäisi äänestää suosikkia, vaan ihmistä joka tuo sisältöä taloon. Valitettavasti vain, he suojelevat juuri sitä idioottia joka ei tuo taloon mitään ja vääristelevät katsojille niitä asukkaita jotka juurikin ovat se joukon suola.

Tämäkin tuotanto mokaa jos se yrittää uskotella itselleen että katsojat eivät osaa muka äänestää!

1

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siksi eivät näytä koosteessa näitä sekoiluja ja typeryyksiä koska tuotanto tietää että tämä porukka on niin pohjasakkaa ja idioottia että haluaa pelastaa sen vähäisen ja pienen kunniansa ohjelman suhteen. Tuotannolla on tärkeää että ihmiset äänestää ja yrittää antaa kuvaa muille katsojille leikkaamalla koosteesta ns. "älykkäämmän" ja että kannattaa äänestää ja seurata ohjlemaa jotka eivät seuraa 24/7 että tätä ohjelmaa voisi vielä katsoa. Sitten studio-osuudessa yritetään analysoida paskasta kultaa ja pohditaan oikein porukalla asukkaiden välisiä suhteita. Naurettavaa. Paljonkohan Sainiolle on oikein maksettu noista mielipiteistä?

      Rahan tekeminen on tärkeintä, ei sisältö ja siksi tuo äänestys ja katsojan osallistaminen ohjelmaan on etusijalla. Puhelun hinta 1€. Siitä voi päätellä hyvin nopeasti kuinka paljon he keräävät tuottoa tuolla puhelinäänestyksellä.

      Nelonen ja tämä tuotantotiimi on loistavasti onnistunut raiskaamaan tämänkin formaatin. On eroa kuin yöllä ja päivällä verrattuna 2005 ja 2006 BB-kausiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe