Kooste on roskaa!

Anonyymi

Eilispäivänä sattui ja tapahtui vaikka ja mitä, mutta koosteeseen siitä leikattiin suurimmaksi osaksi pelkkää joutavaa höpinää.

Nimeämiset ovat tietenkin tärkeä osa, aivan kuten sekin että joel jätti sasan, kuin myös sponsoroitu sisältö.

Mutta koosteesta jätettiin pois mm. markon ja samin sekoilut illalla, jossa sami pyllisti 5 tupakasta ja antoi timon suihkauttaa axea tähtiporttiin. Ennen sitä oli marko hävinnyt kivipaperisakset pelin ja suihkautti deodoranttia esinahalle.

Mutta, markon suihkaus oli reilu häviö. samin sekoilu oli taas pelkästään ostettu viidellä tupakalla.

Kaikki nauroivat samille. Kun sami tajusi ettei kukaan nauranut hänen kanssaan, vaan hänelle, hän yritti epätoivoisena selittää naurun läpi muille asukkaille että markon suihkaus esarille oli ollut tyhmempää, mikä vain teki samista entistäkin säälittävämmän.

Lisäksi yöllä, kooste lopetettiin siihen kun roope pesi hampaitaan, ja siitä oli muka tehty jollakin tavalla tunteikasta. Jätkä ei ollut lainkaan tunteikkaalla päällä, vaan meni se jälkeen keittiöön laittamaan tavaroita paikalleen koska ei saanut unta. Samalla myös arttu ja op nousivat ylös ja kävivät tupakalla. Siinä ei sinällään ollut mitään kiinnostavaa, eikä varsinkaan tunteikasta.

Mutta hauskuus alkoi sen jälkeen kun jätkät tulivat keittiöön roopen kanssa ja päättivät alkaa tekemään vielä lettuja. Op oli tekemässä ja arttu neuvoi, ja yhtäkkiä op tajusi ettei sokeri olekaan sokeria, vaan suolaa. Roopekin hämmästyi ja tajusi että hän oli muutamia päiviä takaperin vaihtanut suolan ja sokerin keskenään, mutta ei muistanut omaa källiään. Kaikki kolme meinasivat oksentaa kun maistoivat suolaista lettutaikinaa ja päättivät että he tekevät ne silti, op:n epäillessä että se saattaisi jopa maistua hyvältä. Ei maistunut, eivätkä ne meinaneet onnistua, kun sokeri ei tarjonnut karamellisoitunutta pintaa. Letut olivat hyvin lähellä palaa, ja kolmikko sai ne hädin tuskin onnistumaan edes välttävän näköisiksi.

He maistoivat yhtä, ja meinasivat jälleen oksentaa kun suola maistui niin pahalle. He jättivät loput pöydälle, muovin alle odottamaan aamua jolloin muutkin saisivat maistaa heidän yllätystään.

Tuotanto ei ymmärrä yhtään mikä tekee BB:stä hauskan. Se ei ole sponsoroitu roska, tai joutava höpinä turhasta. Se mikä tekee BB:stä hauskan on asukkaat jotka itse unohtavat kamerat ja alkavat tekemään hauskuuksia itse.

Maikkarin tuotannossa, asukkaiden itsenäisyys pyrittiin kieltämään jatkuvasti, niin että he olivat lopulta vain makaamassa sohvalla ja kuolemassa tylsyyteen. Nyt kun asukkaat saavat pelata ja touhuta, sekä sekoilla, tuotanto typeryydessään jättää sen kaiken näyttämättä ja keskittyy vain suojelemaan heidän suosikki-idioottiaan!

Sainio äsken totesi että ihmisten ei pitäisi äänestää suosikkia, vaan ihmistä joka tuo sisältöä taloon. Valitettavasti vain, he suojelevat juuri sitä idioottia joka ei tuo taloon mitään ja vääristelevät katsojille niitä asukkaita jotka juurikin ovat se joukon suola.

Tämäkin tuotanto mokaa jos se yrittää uskotella itselleen että katsojat eivät osaa muka äänestää!

1

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siksi eivät näytä koosteessa näitä sekoiluja ja typeryyksiä koska tuotanto tietää että tämä porukka on niin pohjasakkaa ja idioottia että haluaa pelastaa sen vähäisen ja pienen kunniansa ohjelman suhteen. Tuotannolla on tärkeää että ihmiset äänestää ja yrittää antaa kuvaa muille katsojille leikkaamalla koosteesta ns. "älykkäämmän" ja että kannattaa äänestää ja seurata ohjlemaa jotka eivät seuraa 24/7 että tätä ohjelmaa voisi vielä katsoa. Sitten studio-osuudessa yritetään analysoida paskasta kultaa ja pohditaan oikein porukalla asukkaiden välisiä suhteita. Naurettavaa. Paljonkohan Sainiolle on oikein maksettu noista mielipiteistä?

   Rahan tekeminen on tärkeintä, ei sisältö ja siksi tuo äänestys ja katsojan osallistaminen ohjelmaan on etusijalla. Puhelun hinta 1€. Siitä voi päätellä hyvin nopeasti kuinka paljon he keräävät tuottoa tuolla puhelinäänestyksellä.

   Nelonen ja tämä tuotantotiimi on loistavasti onnistunut raiskaamaan tämänkin formaatin. On eroa kuin yöllä ja päivällä verrattuna 2005 ja 2006 BB-kausiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   475
   8844
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   7326
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   725
   3099
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   370
   3026
  5. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   216
   1549
  6. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1371
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   1192
  8. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   129
   1045
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   85
   904
  Aihe