Avoin kirje Suomen pääministerille, rouva Sanna Marinille

Anonyymi

Hyvä Sanna Marin,

otan sinuun yhteyttä, sillä pidän sinua järkevimpänä maan johtajista. En seuraa politiikkaa paljoakaan, mutta arvioni mukaan on suuresti sinun toimiesi ansiota, että Suomi onnistui välttämään uuden viruksen aiheuttaman valtavan paniikin ja siitä seuraavat epäpätevät keinot, joka ei suurimmalta osalta maailman muista maista onnistunut. Erittäin suuri kiitos sinulle siitä!

Virusten olemassaolon ja niiden tautiin johtavan vahingoittavan vaikutuksen selvitettyään, ihminen julisti Pyhän Sodan niitä vastaan. Kun kuitenkin katsotaan virusten globaalia esiintymistä, niiden vahingoittavia vaikutuksia pitäisi pitää poikkeuksena, eikä normina. Itse asiassa me ja luonto ympärillämme on täynnä viruksia, mutta silti esimerkiksi polioviruksen aiheuttamien epidemioiden aikana van yksi tai kaksi ihmistä sadasta tuhannesta sairastuu ja useimmat näistä taudeista ovat melko lieviä.

Tästä seuraakin tavallaan paradoksi – keskitämme huomiomme ainoastaan näihin poikkeuksellisiin tapauksiin, joissa viruksen kohtaaminen johtaa tautiin. Loput tapaukset eivät näytä kiinnostavan meitä lainkaan.

Eikö olekin ihmeellistä, että ”loiset” ja ”tappajat” ovat kaikkialla: kehoissamme, syömässämme ruoassa, juomassamme vedessä, hengittämässämme ilmassa, mutta elämä ei katoa mihinkään, vaan sen sijaan kehittyy jatkuvasti? Ehkä siis virusten ainoa rooli biosfäärissä ei olekaan saatanallisen taudinaiheuttajan rooli?

Virukset ovat koko ihmiskunnan selviytymisen kannalta välttämättömiä. Niiden ansiosta elävät organismit voivat sopeutua ympäristön muutoksiin. Jos poistat joitakin viruksia, jotka ovat olleet kanssamme tuhansia vuosia (esimerkiksi rokotteilla tai liiallisella desinfioinnilla), muut virukset ottavat niiden paikan ja ne eivät välttämättä ole vähemmän vaarallisia (ajattele viimeaikaisia tapahtumia, joissa virukset ovat levinneet ihmisiin linnuista ja eläimistä tai sairaalalähtöisiä infektioita).

Jokaisen ihmisen suolistossa elää noin kaksi kilogrammaa eri mikro-organismeja, mukaan lukien jopa jäykkäkouristusbakteeri. Näiden mikrobi”heimojen” suhde toistensa välillä vaihtelee, jotkut ovat ystäviä keskenään, jotkut vihollisia. Esimerkiksi influenssavirus ja koronavirus ovat ristiriidassa keskenään, mutta ensin mainittu on niistä luonnollisesti vahvempi. Paikoissa, joissa on paljon influenssaa, on vähän koronavirusta.

Vuodesta 1996 lähtien on aloitettu laaja-alaisia influenssarokotuskampanjoita ottamatta yllämainittua huomioon. Tämän seurauksena olemme onnistuneet voittamaan influenssaviruksen. Influenssa on käytännöllisesti katsoen kadonnut, mutta samalla akuuttiin hengitystiesairauteen kuolleiden määrä on noussut, erityisesti niissä maissa, joissa influenssarokotetta jaetaan kaikkein laajimmin (esimerkiksi etelä-Euroopassa).

Tästä herää kysymys – miksi ihmiset kuolevat, jos influenssa on poissa? On loogista olettaa, että koronavirukset ovat vallanneet vapautuneen tilan. Ensin näitä olivat SARS ja MERS, joiden kuolleisuus oli 30-50 prosenttia. Nyt ne on onneksi syrjäyttänyt SARS-CoV-2. Onneksi siksi, että se on vähäpatogeeninen, kuolleisuus on ainoastaan prosentin osia.

Miksi jotkut ihmiset sairastuvat ja toiset pysyvät terveinä? Se riippuu immuniteetista ja kehon kyvystä vastustaa aggressioita. Immuniteetti vuorostaan on hyvin riippuvainen psyykkeestä. Kun ihminen tuntee pelkoa, paniikkia, surua tai toivottomuutta immuunisysteemi usein heikkenee. Aiheutuu eräänlainen psykogeeninen AIDS.

Useimmat meistä ovat terveitä viruksen kantajia ja ei ole syytä olla huolissaan. Tästä päädymme johtopäätökseen – ei ole potilas nollaa, eikä ole järkeä täydellisessä eristyksessä. Virus on joukossamme, se on kaikkialla.

Ihmiskunta on nyt paniikissa ja toimii impulsiivisesti. Maailma on paniikkikohtauksen kourissa, jonka vuoksi järkevä arvio tapahtuneesta ei onnistu. Pelko valtasi koko maailman suurella nopeudella. Tämä tapahtuu ensimmäistä kertaa ja on yhteydessä modernien kommunikaatiotapojen tarjoamiin mahdollisuuksiin, joiden ansiosta koko ihmiskunta muuttuu kollektiiviseksi mieleksi ja joko saa aikaan sosiaalista optimismia ja alitajuista iloa tai päinvastoin uppoaa pelon, paniikin ja epätoivon tilaan, kuten nyt.

Koronaviruksen massatestaus tuo oman negatiivisen lisänsä myös. Kaikki käytetyt testit ovat epäsuoria ja antavat merkittävän määrän vääriä positiivisia tuloksia (erityisesti pikatestit). Testien lisääntynyt määrä johtaa väistämättä tapausten virheelliseen nousuun tilastoissa. Ainoastaan elektronimikroskoopilla tehty tutkimus voi luotettavasti havaita virusten esiintymisen, mutta tällaiset tutkimukset ovat liian kalliita ja aikaa vieviä, eikä niitä voida tehdä kuin tieteellisissä tutkimuslaboratorioissa. Näin ollen, laaja-alainen testaaminen antaa ainoastaan epäluotettavia tuloksia.

Lue lisää: https://openletters.org/fi/letters/avoin-kirje-suomen-paaministerille-rouva-sanna-marinille/

0

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        169
        3090
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        24
        2101
      3. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        23
        2044
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        90
        1875
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        71
        1583
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        26
        1336
      7. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        37
        1242
      8. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        8
        1231
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        34
        1201
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1188
      Aihe