Lopetin Bb"n katsomisen

Anonyymi

Maailmanhistorian Huonoin viikkotehtävä meni mielenkiinto Totaalisestti.

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      sama juttu. Uintitehtävä jo oli sellainen että katsoin vain satunnaisesti. Tämä tehtävä on kyllä .... voi taivas sentään, kelle näitä oikeesti tehdään.

      • Anonyymi

        Huono on ollut tämä syksy. Puolinukuksissa katselen, välillä nukahtaen - tylsää!!!


      • Anonyymi

        Kyllä !
        Haloo tuotanto !!!
        Petteri Ahomaa , Janne Virtanen etc.
        Pesettäkää hyväntekeväisyys pyykkinne muualla.
        Hävetkää.
        Onko muutoinkin nm ideat lopussa ?
        Olisin keksinyt maallikkonakin vaikka ja mitä sinne taloon.
        Kyllä on köyhät ideat.
        BB :n taustatoimijoiden taso on laskenut.
        Surullista.


    • Anonyymi

      Täällä samoin. Saatan vielä joskus katsoa ehkä satunnaisesti, mutta maku on jo mennyt. Niin monet asiat, kuten toisinuskovien laumakiusaaminen ja negatiivisesti esitetty seksi ja mauttomat henkilöt heti kättelyssä veivät fiilikset.

      Pitäkää tunkkinne, BB. Jos tuotanto olisi tiukasti puuttunut mm. edellä mainittuihin asioihin, se olisi ehkä säilyttänyt rippeet kunnioituksestaan.

      "Ei!" tarkoittaa aina "Ei!"

    • Anonyymi

      Sama.. ihan paskaks mennyt.. keksisin paljon parempia tehtäviä. Joku vamppi päässyt työharjotteluun vissiin.. paskat tehtävät ja Olli-pekka niin vitun ärsyttävän oloinen. Osaa edes vittu puhua normaalisti, joku vika päässä.. ei jals kattoo enää.. haluan menetetyn ajan takaisin!

      • Anonyymi

        En ole itsekään tänään juurikaan katsonut kyllästyttävä


      • Anonyymi

        Olli-Pekka voi olla ärsyttävä. Mutta kukaan ei voi puhevialleen mitään. Eikä muillekaan vammoille ja sairauksille. Sellaisista on raukkamaista ketään alkaa mollaamaan. Taidat olla ymmätämätön tyyppi, joka ilkkuu ja halveksii viallisia ihmisiä. Itselläsikin voisi yhtä hyvin olla tuollainen puhevika ja kenellä muullakin tahansa. Ei tarvitse tulla kuin jokin sairaus, tai vamma niin puhe vaikeutuu.


      • Anonyymi

        Totta katson koosten lopun nykyään ,ei muut kiinnosta.


    • Anonyymi

      Niin tai maailmanhistorian huonoin, Big Brother kausi.. Ihan vitun turhia jokainen tuolla bb talossa.. Nikonoli ainut, joka tonne oikeesti kuului, mut rasistiset suomijuntit äänestivät hänet ulos talosta. Näitä sairaita hinttejä ja transuja jaksatte paapia ja ihailla..

    • Anonyymi

      Juu, Timon reikä on niin loppuun höylätty ettei tarvitse kuin vähän jalkaa nostaa,, niin ilmat tulee pihalle... xD

    • Anonyymi

      En katsonut tänään enää ollenkaan, mutta tuskin menetin mitään tärkeää.

      Häätöäänestystä aion seurata ja sitten taas viikon tauko.

      Kristiina saisi jo häipyä. Täysin turha ihminen. Roopessakin on enemmän ytyä.

    • Anonyymi

      Paras viikkotehtävä aikoihin. Hauska.

    • Anonyymi

      Seksi ja viinalla haetut konfliktit ja sekoilut myyvät. Sitähän ilmeisesti tuotannon mielestä ihmiset halauvat katsoa. Juotetaan porukka känniin ja seurataan heidän käyttäytymistään. Ei tämä ole kuin erikoisihmisten asiaoiden esille tuomista, erikoisihmisten pitsileiri jossa kaikenlainen kiusaaminen ja selän takana puhuminen ja kieroilu on enemmänkin sääntö. Kaikki asukkaat tasaisen idiootteja ja mitä erikoisempia ihmisiä, sen erikoisempaa käyttäytymistä. Tärkein pointti on se kuka harrastaa seksiä kenenkin kanssa ja saako transvestiitti jaettua peräsuoltaan kaikille ja odotetaan milloin se peitto heilahtaa kenenkin välillä. Tämä on odotusarvo, seksiä odotetaan ja sitä ilmeisesti tuolta haetaan ilmaisen viinan lisäksi.

      Jossain kohtaa puhuttiin ihmiskokeesta ja paskat. BB nykyään on kaukana minkäänlaisesta ihmiskokeesta tai edes kokeesta mistään. Ehkä kokeesta kuka jaksaa ryypätä eniten ja kestää viinaa ja pilkkana olemista. Tuolla talossa vallitsee hyvin kateus ja sitä pyritään ruokkimaan kaikin keinoin. Kateus milloin mistäkin ja se tuo lieveilmiöitä hyvin esille näissä heikoissa ja epätasapainoisissa ihmisissä.

      Ei siis ole tuotannolle mitään väliä mitä asukkaat päivänsä tuolla viettävät kunhan saadaan edes jotain keksittyä virikkeeksi. Viikkotehtävät on kuin suoraan Pikku Kakkosesta tai vähintäänkin jostain satuteoksesta. Jos olisivat panostaneet ohjelmaan kunnolla, valinneet asukkaiksi normaaleja ihmisiä vailla sitä ajatusta että tuosta ja tuosta asukkaasta saadaan varmasti erikoispiirteineen hyvää viihdettä ja tilnateita. Olisivat valinneet normaalijea ihmisiä joille tuollainen koettelemus toisikin jotain muuta kuin hakeutua naimaan jotain transua tai homoa tai jonka päätavoite ei olisi päästä bilettämään ja kännäämään. Näiden asukkaiden tärkein tavoite on päästä juomaan ja juhlimaan.

      Viikkotehtäviin olisi voinut panostaa ja tehdä niistä oikeasti mielenkiintoisisa katsojalle sekä kilpailijoille. Joissa olisi jotain järkeäkin. Sellaisia joissa todella pitäisi pohtia ja lähes ylittää itsensä.Nyt leikitään eläimiä joka hipoo jo laillisuuden rajoja alisteisena pakkotehtävänä. Uidaan jossain paljussa ympyrää 30 asteen vedessä ja voi kun on rankkaa. Sen jälkeen muovaillaan muovailuvahasta jotain jänniä fallossymboleja ja leikitään sen jälkeen roolileikkejä kuin josssain bdsm-juhlissa. Esitetään supersankareita ja muuta lapsellista touhua. Innolla odotan mitähän seuraavaksi.

      Säännöt tiukemmaksi ja sen mukaisia rangaistuksia ettei toista kertaa asukas lähtisi siihen uudestaan. Kiusaaminen ja kaikenlainen juonittelu ja selän takana puhuminen rangaistavaksi ja silloin voisi puhua vasta ihmiskokeesta. Kilpailijoille tulsi tehdä edes suppea psykologinen testi josta ilmenisi että ÄÖ olisi enemmän kuin 50 joka nykyisillä kilpailijoilla on ilmeisesti lähes vakion. Ei kuitenkaan paljoa enemmän. Lisäksi etä kaikki kilpailijat olisivat tasapainoisia henkisesti ja heteroita joista yksikään nykykilpailija ei ole.

      Tämä on nykyään sellaista lastentarhan päivähoitoa ja eipä noilta asukkailtakaan enempää voisi vaatia. Ei riitä kapasiteetti.

    • Anonyymi

      Ei anna mitään katsojille ei yhtään mitään salapoliisileikki vei pohjan koko ohjelmalta kaikki asukkaat alkoi kyllästyttää Booooriiiinnngggg....

      • Anonyymi

        Kyllä oli eilen niiiiiiin pitkäveteinen esitys, että mulle riitti! Ainoastaan nyt kiinnostaa, saiko Arttu helpotettua oloaan Ellan kanssa!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä oli eilen niiiiiiin pitkäveteinen esitys, että mulle riitti! Ainoastaan nyt kiinnostaa, saiko Arttu helpotettua oloaan Ellan kanssa!?

        En tiedä mutta Etoo toi pari ja tosiaan kaikki muutkin alkaneet kyllästyttää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mutta Etoo toi pari ja tosiaan kaikki muutkin alkaneet kyllästyttää

        Vastaisipa tuotanto kysymykseen, miten on mahdollista, että bb on muuttunut näin lapselliseksi ja miksi asukkaat kootaan lähinnä sateenkaariporukasta? Mikä ja kuka tämän on aiheuttanut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä oli eilen niiiiiiin pitkäveteinen esitys, että mulle riitti! Ainoastaan nyt kiinnostaa, saiko Arttu helpotettua oloaan Ellan kanssa!?

        Kyl vaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mutta Etoo toi pari ja tosiaan kaikki muutkin alkaneet kyllästyttää

        Yököttävä pari Arttu ja Eetu lopetin juuri niiden takia.


    • Anonyymi

      Eilen illalla pakotin itseni katsomaan tv-showta jonkin aikaa, mutten kyllä koko ohjelmaa.

      Ilmapiiri siellä on selvästi rauhoittunut ja voisi sanoa jopa: tasapainoinen, kun eräskin maaninen kikattaja äänestettiin ulos, yleistä tunnelmaa pilaamasta.

      Joel muuten illalla nukkumaan mennessä tunnusti, että on parempi olo, kun ei tarvitse suostua pakkohalailuun. Ja mieshän jo jälleen hymyilee!

      Eilisillan eli yön kevytpornosta olivatkin sitten vuorostaan huolehtineet lusikkarakastavaiset odin Arttu ja neiti Ella.

    • Anonyymi

      Kysymys onkin voiko tästä laittaa huonommaksi epäilen . jos ihmiset jaksaa tämmöistä Psk** kattoo niin sitten on tosiaan maailmakirjat sekaisin

      • Anonyymi

        Eiliseen asti väkisin katsoin, huonoksi olen todennut, nyt lopetin. Erittäin pitkäveteistä ja lapsellista touhua!


    • Anonyymi

      Voi vitsit mitä Kuraa ja tätäkin ohjelmaa tullut katsottua aina kun on tullut mutta nyt Mitta täynnä ei tätä voi enää katsoa .

    • Anonyymi

      Hyvä että lopetit.

    • Anonyymi

      Juu Riitti Homostelu

    • Anonyymi

      Joo, eipä enää tää ohjelma kiinnosta niin, että viitsisin sitä pitkin päivää tapittaa. Vilkaisin sivustoa ja eilenkö sitten oli ollut Markon 35 v-synttärit. Sai kortin lapseltaan.

      "Onnee nii vitust Marko ja kaikkee hei siunaust sulle, täält Ruutun toiseltki pualelt!"
      💐🎂 Näin, niinku BB:ssä on tapana asiat ilmaista.

      Olen jo aikani katsellut muita kanavia.

      Häätöäänestyksen katson niukin, naukin, mutten taida itse enää osallistua, heittää rahojani roskaformaattiin. Lähes jo ihan sama kuka voittaa, vaikkakin Samia ja Markoa kannatan ja homotaistossa, ehkä Ellaa.

      On tääkin elämänsisältö...

      Viime vuodessa oli ytyä. Ville oli paras. Niko ei tänä vuonna täyttäny Villen paikkaa, eikä kyllä Minnakaan, jos niinku haluttiin kiintiöuskovainen ohjelmaan.

      Ens vuonna sitte juutalainen, tai tää on rasismii! 😡

    • Anonyymi

      Tais tuotanto saada viestiä ettei ohjelma kiinnosta niinpä uudet asukkaat ässä pakko ottaa käyttöön voi taas viikon kiinnostaa

    • Anonyymi

      Epätoivoinen yritys tuotannolta pelastaa pilalle tehdyn kauden marssittamalla 4 uutta asukasta taloon. Virtanen voi sanoa mitä tahansa siitä että kyllä tästä asiasta on soovittu jo hyvissä ajoin kauden alussa, mutta epäilen. Tämä on se pelastusyritys jolla saadaan katsojia jäämään. 24/7 on peruttu liikaa ja katsojaluvut eivät miellytä tällä hetkellä.

      Mikähän eskariryhmä tätä ohjelmaa tehtävien osalta tekee? Naurettavaa pelleilyä. Toivottavasti tuo likapyykkivuori on käytetty yli 80 asteessa 28 tunnin ajan näin koronan aikaan.

      Tämäkö on mainosten mukaan maailman suosituinta ja katsotuinta realityä?
      Kyllä olisi maailmalla naurussa pitelemistä jos näkisivät tätä suomen bb-touhua.

      Kun asukasvalintaan osallistuvia ihmisiä katsoo, ei voi kuin arvailla mitä porukkaa sieltä on sateenkaari-bb:n tulossa. Entisiä asukkaita viime kaudelta tietenkin. Kevinit ja muut homot.

    • Anonyymi

      Eiks talo ole jo täynnä sateenkaariporukkaa ja kiintiö ylitetty

    • Anonyymi

      Oli se toista bb:n alussa 2005 ja muutamat kaudet tuon jälkeen. Heti kun Niko Saarinen ilmestyi asukkaaksi, lässähti taso kuin lehmän häntä.

      Silloin kun Sauli Koskinen oli mukana 2007 ei paljoa huudellut homouttaan eikä tuonut sitä julki oikeastaan koskaan tuolla talossa ja se oli ihan ok. Tuolloin oli tehtävätkin hieman fiksumpia ja niissä oli jotain järkeä ja rangaistuksia tuli milloin mistäkin ja ne todella oli rangaistuksia. Nykyään ei rangaista mistään ja talossa saa tehdä mitä haluaa ja naidaan julkisesti kuin mitkäkin jänikset. Ja nykyään täytyy suureen ääneen tehdä selväksi joko kehon kielellä, olemuksellaan tai verbaalisesti että on homo tai muu poikkeava sateenkaariporukan edustaja ja hakea huomiota. Sellaisia draamakuningattaria nämä homomiehet ovat olleet tuolla viime aikoina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3648
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      202
      1766
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1354
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      149
      1240
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      875
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      850
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      840
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      48
      803
    Aihe