Maskittomat asiakkaat

Anonyymi

Rupesin jo eilen puhkomaan renkaat niiden autosta jotka ei laita maskia mennessään kauppaan, eiköhän rupee kohta näkyy maskeja naamalla.

12

566

  Vastaukset

  • Suomessa ei ole maskipakkoa. Koska valtion pitäisi sitten kustantaa maskit jos tulisi maskien pakko käyttö.

   • Vapaaehtoisesti maski, tuo pitää muistaa Turvaväli ja kädet. Samoin se että kassa ei tunge kauhiaalla kiireellä tavaroita vaan rauhottaa sen verran että edellinen on pakannu. Tuntuu kuin kassoilla olisi tulipalon sammutukseen kiire. Ostoksetkin pysyisi ehjänä eikä tartteisi pakata kylki kyljessä ehkä sen koronan kanssa. Tautiaikana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vapaaehtoisesti maski, tuo pitää muistaa Turvaväli ja kädet. Samoin se että kassa ei tunge kauhiaalla kiireellä tavaroita vaan rauhottaa sen verran että edellinen on pakannu. Tuntuu kuin kassoilla olisi tulipalon sammutukseen kiire. Ostoksetkin pysyisi ehjänä eikä tartteisi pakata kylki kyljessä ehkä sen koronan kanssa. Tautiaikana.

    Aivan samaa olen huomannut ,ei yhtään ajatella kassalla turvavälejä ,ei kerkiä tavaroita kerätä ,kun uutta jo työnnetään ja vieressä ryvitään .


  • Kumi taisi puhjeta myös sinua tehdessä.

   Itse aiheeseen. Maskin käyttö on kaikkien henkilökohtainen asia, niin kauan kun se on suositus.

   Enemmän vituttaa nämä henkilöt, jotka tunkee lähelle sekä yskivät ja räkivät kaupoissa. En ymmärrä miten isosti siihen lattiaan pitää kirjottaa se turvaväli.

   • Kyllä S-marketin kassoille risuja ,melkein ostokset sekoittuu ,kun toinen asakas on aivan vierellä !!


  • Monipuolinen ekoteko kaikin puolin.

   • Näkyi tänää jo muutama renkaanvaihtaja olevan s-marketin parkkipaikalla, varmaan vituttaa vaihtaa ratasta ihmisten silmienalla ku utelijaat kyselee miten se rengas on nyt puhennut, hirvee noijunta vaa kuului ku huomasivat rattaan olevan tyhjä.


  • Mitä hyötyä niistä maskeista on, kun niitä ei edes osata käyttää. Paskainen maski naamalla ja nenänreiät näkyy. Sitä sitten avokäsin kiskotaan eestaas ja mulkoillaan meitä viisaampia (maskittomia).
   Maskia en naamalleni laita. Enkä kumituppeloa suoroni päälle...

   • Hyvällä mallilla jos kuitenki jöpöttää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvällä mallilla jos kuitenki jöpöttää.

    Jöpöttää:
    https://youtu.be/1tyWg_Sr_J8
    ...jos tuo ei naurata, mee lääkäriin


  • Entä mikä kumit käyt puhkoon kävelijöitä?..... Kortsut?

   • Vatkasin mällit yhen auton ikkunaan kun ei ollu maskii kauppaan mennessään


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445